Albinute & bondari de martie-aprilie '07 (23)
Raspunsuri - Pagina 27
oana2007 spune:
multam pentru incurajari si sfaturi! Diversificarea nu am inceput-o inca , nu avem nici 4luni inca. Imi dau seama cam cat manaca de la san fiinca in fac proba suptului. adica o cantaresc inainte si dupa masa. Nici eu nu prea sunt incantata de laptele formula dar daca asa a spus doctora.... Ma gandeam ca nu mai am eu suficient lapte , iar ea oboseste la san, mananca cat mananca si pe urma gata. Dar nici de la biberon nu manaca mai mult , asa ca .... E sifoarte cuminte , doarme noaptea, nu plange.... e un ingeras . Oricum mane merg sa-i fac niste analize ca sa vad ce si cum . Asa .... pentru linistea mea.
cred ca am activat PM, imi trimiteti si mie parolele...vAROG?
OANA SI ANA-MARIA
karra80 spune:
daca intereseaza pe cineva am gasit la mamicile mai mari asta:consistenta alimentelor
Carmina
de
MARIA CRISTINA 8 martie 2007
Luna 6
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=28e484a970e514144a5d21" target="_blank">Comoara mea mica
www.youngnutrition.net/member/tickers/75683/ticker2.png%22%20border=%220%22%20%3E%3C/a%3E" target="_blank">Varsta Criss
karla32 spune:
Fetelor, una bucata tatic plimbat copilul in seara asta. Acum 10 minute a intrat pe usa cu o fata cam lunga si mut. Zic: ce ai? Nimic.eeeeeeee, lasa, zi-i! Pai m-am intalnit cu doua babe cu carutu. Siiii? Pai ma intreaba una cat are baiatu si i-am zis patru luni. Siiiiiiiiii? Si a zic ca nepoata ei are tot atat da-i de de doua ori cat el? Si tu ce ai zis? Ca mi-e mila de ea ca la 4 luni are 15 kile si 1,38 m! Si mi-au intors spatele si-au plecat!
Nu-i zdravan asta! I-a jignit copilul! Pupe-l mama de dolofan!
Raluca si Luca(8 aprilie 2007)
Luca, dragostea mea
Luca luna IV
Kitty spune:
karla,
bine le-a facut!!!!
Desi si draga de bunica-mea se impauna cu Giulia ca-i mai mare decat nepoata prietenei ei. Acum nu mai comenteaza de cand Giulia nu mai ia in greutate bine.![]()
Kitty, Raul 25.05.1999 si Giulia 12.03.2007
Slideshow http://www232.rockyou.com/show_my_gallery.php?instanceid=76030397#
kmi78 spune:
Pentru TOTI COPIII NOSTRI CU NUME SFANT DAR SI PENTRU MAMICI din partea noastra LA MULTI ANI , SANATATE SI NUMAI BUCURII!!!
Loradin, eu i-am dat la Timi mar cu biscuite; Biscuitele l-am cautat cava timp deabia am gasit fara gluten si cu cat mai putine E-uri, nu m-as fi gandit ca si biscuitii au, dar sunt plini....te ingrozesti cate au in ei;
eu deja nu prea mai stiu ce sa-i dau, branzica i-am facut din lapte praf cu calciu lactic si nu i-a placut, cereale iar nu-i plac cred ca le-a mancat o singura data mai cu pofta in rest le-am cam aruncat, cred ca nici nu-i mai cumpar; de asemenea nu-i place cartoful, mai e vreun copil caruia sa nu-i placa?
pana acum i l-am dat cu alte legume si azi i-am dat doar cartof amestecat cu lapte ca un piure, si... isi facea greata , deschidea gura de foame cred , apoi il tinea in gura cateva secunde iar cand sa-l inghita isi facea greata; DECI m-am convins cartoful nu-i placea din legume
daca am vazut ca nu-i place i-am facut para cu pepene galben si biscuite, dar asta tine de foame si mai am pretentia sa se si ingrase
maine cred ca ii fac orez fiert cu mar numai sa n-o constipe; nu ati avut probleme Gabi?
am vazut si ultimele poze, superbe ce copii MARI si eu vreau!!!
karra80 spune:
KMI unde ai gasit biscuiti fara gluten? si cum se numesc? eu am cautat in toata TM si nimik
Carmina
de
MARIA CRISTINA 8 martie 2007
Luna 6
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=28e484a970e514144a5d21" target="_blank">Comoara mea mica
www.youngnutrition.net/member/tickers/75683/ticker2.png%22%20border=%220%22%20%3E%3C/a%3E" target="_blank">Varsta Criss
kmi78 spune:
Karra, biscuitii se numesc DIGESTA de Dobrogea, de la un supermarket din Alba
Kmi & Timeea - 4 martie 2007
ALBUMUL MEU
TIMEEA
BOTEZ
Cheburashka spune:
draga roxanicimerci pentru lista cu acte... nici nu vreau sa ma gandesc cate drumuri ma asteapta.
paxela spune:
quote:
Originally posted by karla32
Fetelor, una bucata tatic plimbat copilul in seara asta. Acum 10 minute a intrat pe usa cu o fata cam lunga si mut. Zic: ce ai? Nimic.eeeeeeee, lasa, zi-i! Pai m-am intalnit cu doua babe cu carutu. Siiii? Pai ma intreaba una cat are baiatu si i-am zis patru luni. Siiiiiiiiii? Si a zic ca nepoata ei are tot atat da-i de de doua ori cat el? Si tu ce ai zis? Ca mi-e mila de ea ca la 4 luni are 15 kile si 1,38 m! Si mi-au intors spatele si-au plecat!
Nu-i zdravan asta! I-a jignit copilul! Pupe-l mama de dolofan!
Raluca si Luca(8 aprilie 2007)
Luca, dragostea mea
Luca luna IV
bravo sotului tau

Alexa,
Ana Delia(13.03.07) si
Silviu Ionut( 27.11.04).......poze,poze2006, Poze printesica ,www.totsites.com/tot/anadelia" target="_blank"> Site printesica , varsta Delia , varsta Silviu
stefaniya spune:
Martutza - eu am mai zis o data despre miros,dar cam o luna inainte.La Carl de la cateva saptamani mirosea taaare
dar acum e mult mai rau,blea.Acum vad utilitatea cosului pt scutece si nu-mi pare rau deloc de bani.
I-am facut un filmulet lui sora mea cand am pus-o sa-l schimbe pe Carl de kk,a durat 15min si cu o fata terminata
De Klaus nu mai zic,daca ii cer sa-l schimbe nu comenteaza dar el termina in 3min,il sterge putin si ata ca sa scape ![]()
Tetine - eu am luat de la Avent cele 3+ pt lapte,dar cand e infometat se cam ineaca iar pt lapte din cererale am luat-o pe cea cu punctul orange,special pt lapte gros.
Em am vreo 6 biberoane ca sa nu stau toata ziua sa le sterilizez si la doua am 3+ si stiu cand sunt alea pt ca se ineaca.Nu stiu cum fac,cred ca atunci cand le spal cu periuta pt bibe,dar gauresc tetinele mai tare destul de des si uite asa trebuie mereu sa cumpar.
Iunita- doar tetina e 40ron sau cu tot cu sticla,oricum e enorm de mult? Nici aici nu ajung asa scumpe si vorba aia DK e o tara foarte scumpa.
Am vazut-o si eu pe micuta Mariuca a lui Anamana,mama ce dulce e si ce energica.Pana si Klaus s-a amuzat copios de ea.
Acum scriu cu Carl in brate si se tot intinde la tastatura si mouse,s-o face vreun calculatorist ![]()
La multi ani pt voi ce sarbatoriti de ziua numelui SF. Maria.Nu mai bine si sa fiti sanatosi.La multi ani pt cei care azi mai adauga o lunisoara.

http://community.webshots.com/user/stefaniya12