Stelute de ian/feb 2007 (47) - felicitari Mira!
Raspunsuri - Pagina 19
Helenutza23 spune:
gabriela_s EXACT aceiasi poveste si la noi cu degetelul... despre deformare danturii citisem la un mom dat ca depinde si de cum isi suge degeteleul, daca il impinge sper cerul gurii sau nu...eu cum il vad cu degetul ii bag suzeta dar daca ii cade, de multe ori, baga la loc degetelul
face asta cand ii e foame sau somn... mde...a, si am obs ca mai face si daca e mai plictisit si nu are ce face ....
Helenutza +
Horia Constantin (18feb2007) = 

ALAPTATUL HELPLINE
cresc
conchita spune:
Helenutza, eu ii dau o lingurita de cereale dimineata, amestecata cu fructe sau legume si lapte.
Messa, nu renunta la gatit orice ar fi, noo cine ne mai da retete? :-))) glumesc.
Din chaos, Doamne, am aparut/ Si m-as īntoarce-n chaos...
Rugati-va pentru Diana, Sonia si Darius * Alaptatul Help-Line * Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil
mami de Sonia Marie (23 ianuarie 2007)
ylilimic spune:
gabriela si helenutza - am vazut ca aveti probleme cu suzeta. Nici nu ar fi de mirare, degetul e categoric mai bun
Insa, poate e suzeta prea mica pentru nevoile lor de acum. Poate trebuie sa ii luati una corespunzatoare varstei, caci aia de o tinea cand era Adriana de 2 luni sigur acum nu ii e buna, abia daca o pate apuca. Poate "nu mai e buna forma", adik nu mai vrea copilul formA AIA. Adam a supt la inceput una ortodontica de la Nuk, apoi am schimbat macazul cu una de la Baby Nova rotunda (picatura) si aia e indispensabila acum, desi mai am si nr urmator de la Nuk. Ieri a pierdut intr-un supertmarket suzeta preferata, eu nu am observat si toata dupa-masa ne-am chinuit cu aia de la Nuk. Aseara in oras, la fel, scanceli...Am intrat in prima farmacie si am cumparat suzeta, spalata cu apa plata si linistit copilul in 2 minute.
Mai incercati si asa! Si eu stiu ca nu e bun degetul...
Ajutati-l pe Darius! / www.helpsonia.com/povestea-soniei" target="_blank">Ajutati-o pe Sonia
Nasterea 1 - Un puzzle cu flori de liliac -
Luca Matei - 05.11.2004
Nasterea 2 - In asteptarea d-lui Maslinuta! -
www.onetruemedia.com/my_shared?z=15c3fccea103d6e25e31e4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Adam Cristian- 15.01.2007 / www.youtube.com/user/ylilimic" target="_blank"> filmulete /www.rockyou.com/show_my_gallery.php?instanceid=69848621" target="_blank"> slide 1 / www.rockyou.com/show_my_gallery.php?instanceid=71222273" target="_blank">slide 2
dianamizzi spune:
neata fetelor!
MIRA - vaaaaaiii ce miresica superba esti :) inca odata iti urez CASA DE PIATRA! foarte frumoase toate pozele
MARINAR-
ce scumpete emma!
am avut o zi superba ieri. am fost la plaja si am gasit un loc , un club de polo langa o plaja stancoasa si am stat acolo, sub o copertina mare, thea a dormit pe sezlong . tare frumos... cand vede marea se zbate ca toate alea de fericire, asa ma bucur ca ii place. a invatat-o sandro in apa mult , sta fara colac, nu-i e frica de nimic. seara am facut gratar pe acoperis si am vazut artificiile din orasul nostru , cu ocazia sarbtorii de sf. maria. frumos...
iesim afara acum. o zi frumoasa tuturor!
aaa, de dormit - thea doarme in pampers doar. ii mai dau un body maieu cand ii dau drumul la aer conditionat dar doar atat. daca nu zice nimic inseamna ca e bine :) oricum eu dorm cu plapumna in cele mai mari calduri ca sunt nebuna dar pe a nu am invatat-o sa fie asa cuibarita ca mine .
fructe mananca asa: piersica, caise (de la borcanel), prune cu mar (tot la bocanel) si cam atat. banana am incercat de mai multe ori dar nu-i merge la burtica. se frichine noaptea si cred ca are gaze ceva. mai incercam mai tarziu, spre toamna cand s-or duce fructele proaspete. cam atat. mar nu-i place decat copt dar pe caldurile astea nu dau drumul la cuptor. si in borcanel cu prune. atat.
oricum noi am inceput mai tarziu si avem timp de incercat altele.
pupam fetele, plec.
kateryna spune:
Helenutza, Ninou mananca o portie intreaga de cereale- 6 linguri de cereale cu 165 ml de lapte (220 de g cereale reconstituite).
marinar spune:
gabriela eu am supt degetul pana la 5 ani si nu am avut probleme cu dantura, dar.........depinde de copil. poate are dreptate si lili, nu-i mai place suzeta, cu toate ca emmi tot suzi de 0-3 luni molfaie. am si mai mari, de 3-6 luni dar nu le vrea sub nici o forma. hihihi, ar fi dragut sa le vedem cu discuta pe limba lor.
helenutza 
diana ce misto ca poti merge mereu cu thea la mare!
si pt ca emmi a implinit azi 7 luni si noi i-am luat cadou un scaun de masa si o rama din aceea lunga si colorata ne-a facut si ea un cadou: dintzishorul nr 3 care nu a crescut sus ci tot jos.
rali spune:
Gabriela, helunutza- si eu am supt degetul pana la 5 ani si nu am avut probleme cu dantura..hihihi..vad ca si marina
Vlad nu mai vrea suzeta de la 4 luni de cand a descoperit ca degetul e mult mai bun...nu-l suge toata ziua ci doar inainte sa adoarma
Marina- la multe lunite Emmei!
ylilimic spune:
Sa stiti ca va citesc dar sunt singura acasa cu Ada, (matei e la mama), o astept din minut in minut pe Madalina sa vb despre Darius, si am emotii caci simt deja o unde de rezistanta din partea ei, mai ales ca am primit si cel de-al doilea raspuns afirmativ din Germania:
Dear Mrs Pintilie,
thank you for your request. I do not understand the medical report. Could you translate it to German or English? Since the surgery was performed 5 months ago I do not understand why the child needs an ambulance flight, which is very expensive (8000-10000 Euros), or do you refer to a regular flight?
I understand that this child had palliative surgery (banding) and now needs corrective surgery, which of course, if the anatomy is adequate, could be performed here in Munich. We need a cardiac catheterization before the surgery. Diagnostics and therapy would approximate 30.0000 Euros, without complications. If you need a detailed approximation of costs, please let me know.
We would be most happy to help Darius. Please let me know if you want a date for hospital admission.
Sincerely yours
Andreas Eicken
Sa imi tineti pumnii sa razbat prin ganduri inchistate de 10 de luni de suferinta si indoctrinare. Spun asta pentru ca telefonic, Madalina mi-a zis ca nu e de acord cu cateterizarea...aici ar fi putut fi facuta deja, insa i s-a spus ca se poate opera copilul si fara, pe NV...offf, daca si astia mai sunt medici...banuiesc ca nu-s chiar asa tampiti aia afara de o fac la toata lumea inainte de a intra n sala, nu? numai la noi si poate si fara...si de aia dam din una in alta...
Ajutati-l pe Darius! / www.helpsonia.com/povestea-soniei" target="_blank">Ajutati-o pe Sonia
Nasterea 1 - Un puzzle cu flori de liliac -
Luca Matei - 05.11.2004
Nasterea 2 - In asteptarea d-lui Maslinuta! -
www.onetruemedia.com/my_shared?z=15c3fccea103d6e25e31e4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Adam Cristian- 15.01.2007 / www.youtube.com/user/ylilimic" target="_blank"> filmulete /www.rockyou.com/show_my_gallery.php?instanceid=69848621" target="_blank"> slide 1 / www.rockyou.com/show_my_gallery.php?instanceid=71222273" target="_blank">slide 2
rali spune:
Lili- tinem pumnii...ma bucur ca primesti raspunsuri si ma rog sa reusesti sa o convingi cumva si pe Madalina. Mult succes!