Stelute de ian/feb 2007 (47) - felicitari Mira!

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns aventura spune:

Am vrut sa va mai scriu de dimineata dar nu am reusit..

Pentru fetele care se chinuie cu legume sau alte alimente pe care bebe nu le accepta, la mine a functionat tot metoda Catalinei adica i-am dat zilnic chiar daca putin de tot sa stie ca aia e masa de legume, iaurt etc. Si incet incet a acceptat.

Masa de fructe la noi este cu mere, persici, portocale (i-am dat si caise dar acum nu mai sunt) + morcovi. As vrea sa-i pun cateva boabe de strugure ca suc maine, sper sa fie ok.

Ylilimic, va tin pumnii, ajutam si noi unde putem, sa ne spui cum!

Misha, la noi in casa sunt mereu peste 26 de grade, Antonio doarme in pampers si un maieut/tricou subtire. Pana acum a fost super ok, nu a racit deloc si nu am avut nici o pb. de sanatate, Slava Domnului!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aventura spune:

Shi noi avem o suzi preferata, de la Angel, i-am luat mai multe si le alternam. Trebuie iar sa fac provizii sa le schimb

Shi io zic ca e mai bine cu suzi decat cu deget, numai ca de ex Antonio nu doarme fara suzi si e nasol ca daca se trezeste noaptea ma striga sa ii dau suzeta

Dar macar de suzeta scapam de deget mai greu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kateryna spune:

deci..la aceasta ora pe messenger se desfasoara prima sesiune extraordinara de barfoteca. cine vrea sa participe sa dea add katerynovi la messenger si sa-mi ceara invite.
Cine nu, declar deschisa si aici prima sesiune extraordinara de barfoteca.

HAideti fetelor sa scriem ca ne moare subiectul. In ritmul asta o sa mai intram sa scriem la majorat si sa anuntam ca suntem bunici.

Mergi la inceput

Cine vrea, cine pofteste...haideti la barfotecaaaa

Mergi la inceput

hai sa va bag si subiect...
sa presupunem ca ati avea 48 de ore numai pentru voi. ce ati face in timpul asta?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Maryela spune:

Cred ca as dormi. Mi-e un somn!!!!!!!!

Marilena si www.flickr.com/photos/mamicile_ianfebr2007/sets/72157600638802615/" target="_blank">cel mai dulce bebe, MIHNEA- GABRIEL ( 24 ianuarie 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Liuda spune:

alo sant aici dar cu barfa aia pe confe nu am ajuns la voi, vin raportez, sant vie cu toate sfintele de eri, mai nedormita dar asta e!
Marioara mea mananca mai bine, ca e visol ca nu e - nu stiu! Acum pun o lumanare pentru Anis care mi-a zis sa tai ceaiul din meniu si ca rezultat a mancat azi laptele treaza, a marait ea ca nu e ceai, de cateva ori, dar pana la urma a cedat si l-a baut... iar accepta cerealele, e mai bine.

fetele va scriu mai tarziu ca plange o cafea dupa mine!

Mergi la inceput

katy mult m-am gandit ce asi face pentru mine in 48 de ore, nu stiu sincer, pai ce sant ultimile 48? cred ca as dormi, citi, fac curat, ma plimb continuu, ma relaxez, de asta duc lipsa acum... in rest nu stiu! poate un film, multa toloneala, na ca nu stiu!

suzyyy - aoleu, avem noi una preferata de la Nuk! adica avem 2 la fel, dar doar aia galbena e buna, nu stiu de ce, sper sa scapam mai repede de ea ca din cauza ei se foieste noaptea si sta cu gura cascata, asteapta sa i-o bag!

Mirandolina - super poze, esti si ai fost o mireasa frumoasa dar gagalicea ceea din brate a fost si mai frumoasa, nu te supara, dar ai concurenta!

catalina tu cam dispari ultima vreme... ce faci fata, nu ne mai esti fidela?

Mergi la inceput

katy mult m-am gandit ce asi face pentru mine in 48 de ore, nu stiu sincer, pai ce sant ultimile 48? cred ca as dormi, citi, fac curat, ma plimb continuu, ma relaxez, de asta duc lipsa acum... in rest nu stiu! poate un film, multa toloneala, na ca nu stiu!

suzyyy - aoleu, avem noi una preferata de la Nuk! adica avem 2 la fel, dar doar aia galbena e buna, nu stiu de ce, sper sa scapam mai repede de ea ca din cauza ei se foieste noaptea si sta cu gura cascata, asteapta sa i-o bag!

Mirandolina - super poze, esti si ai fost o mireasa frumoasa dar gagalicea ceea din brate a fost si mai frumoasa, nu te supara, dar ai concurenta!

am plecat spre casa, daca descoper ca am internet, mai intru, ca ultima data nu aveam acasa cred ca din cauza ca nu am platit factura... mare saracie, sa vedem daca ne-au conectat! am plecat dupa fructe si acasa la odor...

catalina tu cam dispari ultima vreme... ce faci fata, nu ne mai esti fidela?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ylilimic spune:

Fetele, sunt un pic intoarsa...

A fost Madalina pe la mine...am vorbit de Darius. Desi la telefon situatia era oscilanta, in functie de "caderile" copilului, parca vedeam cumva o schimbare de atitudine. Acum a venit acasa, a vorbit cu sotul si tind amandoi spre operatie in Ro, si recuperare si tot... se tem mult de costurile ridicate in cazul recuperarii (caci e vorba de luni de zile) si nici nu vrea sa auda de operatie facuta "in afara" si recuperare in tara (nici eu).
Acum starea lui Darius este destul de buna, pentru un copil asa de incercat. Si sunt doctori care recunosc pe fata asta. Intentioneaza sa ii faca gastrostoma in curand, si in cca 2 luni operatia la inima (tg mures). Apoi recuperarea la Budimex (bucuresti). Pentru asta nu crede ca e cinstit sa apeleze la donatii, caci cu un efort demn de orice parinte, ar putea sa sustina si singuri toate cele. Asa ca eu nu prea mai am ce face. Am primit SMS de la Oana, mama Soniei, o zi de spital la ATI pt bb costa 1410euro, la recuperare costa 434 euro. E vorba de multi bani...

merg sa culc bb, ziceti si voi ceva

Ajutati-l pe Darius! / www.helpsonia.com/povestea-soniei" target="_blank">Ajutati-o pe Sonia

Nasterea 1 - Un puzzle cu flori de liliac - Luca Matei - 05.11.2004
Nasterea 2 - In asteptarea d-lui Maslinuta! - www.onetruemedia.com/my_shared?z=15c3fccea103d6e25e31e4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Adam Cristian- 15.01.2007 / www.youtube.com/user/ylilimic" target="_blank"> filmulete /www.rockyou.com/show_my_gallery.php?instanceid=69848621" target="_blank"> slide 1 / www.rockyou.com/show_my_gallery.php?instanceid=71222273" target="_blank">slide 2

Mergi la inceput