PIERSICUTZE de iul-aug 2006 (52) - 1 anisor - LMA

Raspunsuri - Pagina 28

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns emiliapop spune:

Multumim pentru urarile de Sf. Alexandru !!!

Monicutza multumesc ptr. raspuns si nu stiu de ce am zis de voi 3 ca sunteti 4, cred ca din motive de chiauneala sau ma refeream la tine si la cei 2 copii, cred ca nici eu nu mai stiu.

Auziti da' stie cineva cam pana pe la ce varsta mai vreau un copil sa stea in carut, ca al meu sta acum da' nu stiu mai incolo pe la 1 an jumate, doi si imi e groaza sa plimb un carucior cu 2 locuri si un singur copil?

Cristinica eu ma gandeam sa rezolv sanii chirurgical ca dupa alaptat aratau mai mici decat inainte dar acum s-au umflat la loc din motiv de sarcina dar vad eu dupa alaptatul nr.2 ce iese asa ca tine-ma la curent cu subiectul ca ma intereseaza.

Map ne bucuram ca Robertel e bine si ii trimitem pupici!

emilia cu bebe mic si Alexandru Paul(16.08.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cristina_Ioana spune:

Emilia, esti tare rau cu sanii: adica daca stau umflati inca o vreme e ok, nu? hihihihihi
Ti-am zis ca esti meseriasa rau ca faci deja bb2?
Te tin la curent cu problema, ca si eu sunt intere. Vroiam sa mai astept pana la bb2, dar momentan nu o sa fac bb2.

Cristina si Lucu- nume de scena Zarzarel (21 jun 2006)

http://www.flickr.com/photos/9618861@N07/?saved=1

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns SARILLA spune:

Hello!
Revin si eu, dupa o mica absenta...
S-au intamplat mai multe de cand nu am mai scris, toate de bine...dar printre cele mai importante este ca Razvan a reusit, spre linistea mea...sa treaca de teama de a merge nesustinut, si www.dropshots.com/SARILLA#date/2007-08-29/16:47:42" target="_blank">iata ce a iesit.
Ne-au mai vizitat si o domnisoara foarte frumoasa si parintii ei, si sa nu credeti ca exagerez...www.dropshots.com/SARILLA#date/2007-08-17/10:16:41" target="_blank">dovada e chiar aici..Da, da, e chiar Claruta a lui Tweety care e , cum era de asteptat, scumpa ca maica-sa...(Tweety, dai berea aia ca am zis cum mi-ai zis, da?)
In rest, toate bune..sunt in continuare fermecata de Razvan si de progresele lui..asa cum sunt sigura ca suntem toate..cre ca e o perioada foarte frumoasa in care ei cresc cu ziua...
Am vazut si multe poze frumoase ale voastre, nu o sa le enumar, dar tare mai sunt mandra de piersicutzele noastre...
Si Cristina DA! eu vreau sa imi rezolv sanii a.s.a.p!Cum fac rost de bani...Pamela Anderson ma fac...Va tin la curent!
Pup

Mergi la inceput

Sarilla si Tweety, opaaaaaaaaaa, bag seama ca ati pus-o de o incuscreala mica, hmmmm, asa pe shest!
Felicitatziuni multiple ca mergeti singurei! Si noi tot de cateva zile am reusit...dar sunt marcata ca ma asteptam sa fie mai nesigur asa, dar zici ca merge de cand lumea...
Pai iubita mea, daca vrei info iti dau pm sa iti pove cum e cu tzatzele...eu o sa mi le fac soon...si m-am documentat foarte mult inainte.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns geliza spune:

am citit, am recuperat tot, dar din pacate trebuie sa iesim afar, intre 2 ploi cred...

aaa, si sa nu uit...ATENTIE la ce a scris Sabana vaccinul PRIORIX TETRA contine si varilixul pt varicela....PRIORIXUL simplu are numai rubeola, rujeola si oreion....asta stiu sigur pt ca priorixul simplu il am eu in frigider si m-am uitat pe el....eu stiu ca i-am facut Marei ROR si apoi Varilix separat....

si 2...fetelor ce va vreti pamela , nu va e frica de durerile de dupa? ca si eu as avea nevoi si m-ar bate gandul, desi sotul meu nu prea e de acord

cat despre bona/ cresa...dupa ce am vizitat o cresa de stat am concluzionat BONA, pe care am si gasit-o, vine de luni, sper sa ne si intelegem....daca nu, mai am varianta gradinitei particulare unde teoretic se primesc copii de la 1 an jumate dar am vorbit si ar primi-o si pe Ilinca....asta pentru ca mi-am schimbat serv si trebuie sa incep....

promit sa revin...(andreea, nu te-am uitat, desi prea multe noutati nu am...meniul ilincai e la fel, cu supliment de lapte la simnul de la ora 13....si s epare ca s-a mai implinit...si in plus este si fff vioaie acum....)

Eliza, Ilinca (7 aug 2006) si Mara (24 ian 2002)
www.flickr.com/photos/12803220@N00/sets/72157600616821266/" target="_blank">Antalya 2007

"Tot ceea ce se petrece are un anumit sens"(Gabriel Garcia Marquez)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maryion spune:

Buna fetele!
Interesant! si eu vreau sa ma fac "Pamela" ... nu chiar asa, dar macar un pic. Inainte de nastere aveam sanii micuti, dar fermi si chiar frumosi (zic eu si ... altii), cat am alaptat aveam sanii asa ... mari ... si grei de abia ii duceam, dar dupa alatpat ... fas s-au dezumflat si sunt mai mici ca inaite de nastere.
Si m-ar bate un gand, dar ... frica este mare si candva ziceam ca nu mi-as face nik niciodata ca este bine asa, dar acu' ... naspa. Mai povestiti pe aceasta tema ca ma intereseaza si pe mine, poate cine stie.

Mary mamica lui Darius-Theodor (14.07.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamidestefan spune:

Am reusit sa adaug si eu citeva pozici ..si chiar si un mini- filmulet de la motz..www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=2badf071b77356f846bd48" target="_blank">iata-ne

Pupici multi la toate fetele .....

LIDIA si Stefan-Eduard (21.08.2006)/...
/www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=2badf071b77356f846bd48" target="_blank">Cum a fost si cum este voinicul meu?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bysko spune:

Ca veni vorba de sani, eu nu vreau implant ci doar sa umblu putin la atitudine- un pic mai sus

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Piersicutze spune:

Multumim pentru urarile la dresa Alexandrei. Ieri a fost o zi cam agitata, am tot avut musafiri, a primit cadouri multe, asa ca azi noapte a dormit neintoarsa.

Eu fac bagaje de zori. Dupa amiaza plecam la mare si venim miercuri seara.

In ceea ce priveste tatele, ale mele sunt imense, dar flescaite rau, ceea ce ma scoate din sarite, insa la metoda chirurgicala nu as apela in veci. Mi-e super teama de cancer de san. In plus e operatie in toata regula, ceea ce gasesc cam horror. Eu vreau sa ma duc sa imi fac eco la san, ca sunt obsedata de noduli, si parca simt eu ceva pe acolo, mai ales cu cativa ani in urma am avut un accident de masina nasol si m-am lovit rau la unul dintre ei.

maryion cum e Darius?
Luiza chiar imi era dor de tine.

Hai sa va zic o faza cu nepotelul meu, baiatul nasilor, care are 4 ani. Ma-sa il cearta ii zice nu stiu ce, el zice "taci din gura baba batrana ce esti". Ma-sa nici nu sta pe ganduri, plici, plici, il trimite in camera si nu vb cu el toata ziua. Seara vine lingusitor la ma-sa si ii zice "mami sa stii ca ai inteles tu gresit, eu am vrut sa zic boda proste".

Va pupacesc si ne auzim la intoarcere.

Mergi la inceput

Eliza, nu ne trimiti si la capitala niste stropi? eu mor cu caldura si de cateva zile invoc ploaia, cum apare cate un nor sunt cea mai hepi ca poate-poate vine fro racoreala
Eliza, Mary si cine mai e interesat, eu pot sa va pove, dar mi-e sa nu se considere reclama sau off-topic... dureri dupa pot fi sau nu, depinde de ce iti baga, cine te opereaza si nu in ultimul rand de organismul tau; dar oricum se fac/iau calmante daca e cazul, deci nu e ceva insuportabil...si eu ziceam candva ca nu ma bag la d-astea, dar intamplarea face sa am multe prietene si cunostinte care si-au facut, am vb si cu medici si am studiat mult tema, deja tinde sa devina ceva uzual, pana la urma eu consider ca fac asta ca sa rezolv o pb si un complex, nu sa ma fac ca Pamela...
Amabella, din lipsa de timp sa stii ca si eu am uitat sa mai trec pe la sala in ultima vreme, dar din cauza ca sunt intoarsa cu cheitza si nu am stare am incercat sa compensez pe cat posibil: in Rhodos am facut aqua-gym la piscina in fiecare dim cu o profesoara de la hotel, la mare am inotat mult, cand ies cu Luca in parc simt ca fac sala cel putin 1h plus muuuuuult masaj...saptamanal de ani de zile, nu il sar nicicum...si nu in ultimul rand, sunt eu construita cumva ca ma consum pentru toate rahaturile

Mergi la inceput