PIERSICUTZE de iul-aug 2006 (52) - 1 anisor - LMA

Raspunsuri - Pagina 29

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns emiliapop spune:

Cristina merci da' sa vedem ce meseriasa ma simt dupa ce oi naste, adica daca ma descurc cu 2.
Cu sanii nu pot sa fac nica acum nici daca as vrea ca nu se baga nimeni la femei gravide sa umble pe acolo da' vreau sa imi dai si mie PM cu datele adunate de tine ca sa fiu un om informat cand oi purcede la treaba.

Geliza sa inteleg ca ai reusit la examen?
Bravo si astept si eu info despre bona adica daca va potriviti la gandire si interes.

emilia cu bebe mic si Alexandru Paul(16.08.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Amabella spune:

fetele, multumesc ca ma mai tineti minte!

uite ca mi-am mai facut 3 minute si vreau in primul rand sa le felicit pe monicutza si pe emiliapop pentru curaj si pentru reusita! bravo si sa va fie bine si voua, si puiutilor si o sa vedeti ca va veti descurca foarte bine..

cristina, la mine timpul chiar e o resursa extrem de rara, si uite de ce: eu mai am de dat un examen, prima runda pe 27-28 octombrie si a doua pe 27 noiembrie. e unul din cele mai grele din viata mea (si crede-ma ca am dat multe!), am de memorat cam 3300 de pagini. le-am numarat. asa ca efectiv INVAT TOATA ZIUA . nu se mai pune problema de nicio sala, de niciun masaj, pentru ca nu imi permit sa stau o ora degeaba. daca stau o ora, aia e seara, dupa ce pleaca bona, cu rares. in timpul zilei il vad sporadic, cand ies din camera. si pana acum 3 saptamani am fost si la serviciu (la ploiesti, naveta, in caz ca nu va mai amintiti). asa ca va dati seama ca sa citesc pe forum un sfert de ora inseamna pauza mea dintre 2 reprize de o ora si un sfert de invatat. si asta se intampla zilnic, de pe la 10 dimineata, cand iese rares afara, pana pe la 1, chiar 2 noaptea. uneori reusesc sa termin ce mi-am propus pentru acea zi la 22. cam asta e tragedia lipsei mele de timp si a statului cu fundul pe scaun.

plec ca mi-a expirat pauza demult si...sper sa mai intru macar un sfert de ora pe zi sa vad ce mai faceti.

luiza de mic si iubit si RARES (3 iulie 2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreea25 spune:

pupici la mamici si piersicutze
mai ,mai ce ma vazut eu...asa deci razvanel si clarutza noastra sunt in piscina inimioara.
si stefanutz are niste ochii...ce mai barbatzel avem noi mamidestefan si nu ni l mai aratai?
acum poate isi face timp si amabella sa n il arate si pe raresu'
geliza saru'mana ,stiu ca nu m ai uitat.deci ii dai dupa pranz lapte si vrea? io i am dat lui ari cereale pe la 8 seara,nu multe asa ca de o gustarika si la 22 nu a mai vrut lapte..
aaa despre ,sincer io nu mi as face ,desi sufar mult ca s au strikat asa nasol,si am alaptat doar 2 luni.macar dc reuseam sa i dau mai mult tzatzi dar asa...io le aveam super marfa inainte ,rotunde pline ,nici nu purtam sutient,si acum sunt deprimata cand imi fak baie.o buna perioada sotul nici nu a avut acces la ele ca deh era traumatizata
sabana super faza cu nepotu'andreea25 mami de ariana-irina
(04.08.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana81 spune:

Buna fetele!
Nu mai am timp deloc, acum sunt in concediu.
Andreea mersi de urare, dar a fost un condiu foarte agitat. Vla e cu mama acasa, mi-a facut 40 grade, L-am dus luni la bucuresti, noi ne-am intors la mare. A fost mama cu el la doctora, apoi am trimis-o la euroclinic, unde era f frig inauntru si ce credeti, l-a intors temperatura. A pompat mama la greu antibiotic augmentin, panadol, nurofen, supozitoare cu novocalmin si de abia i-a trecut febra, cand a facut o alergie la antibiotic. S-a umpul de bubite. Pe mine ma doare maseaua, stau aici ca pe ace, totul e groaznic, nici nu ma pot odihni ca ma gandesc la el. Vla nu mananca, tipa toata ziua dupa mine. Am vb cu el la telefon si a tipat mama apoi s-a pus pe un plans...ca de abia mama l-a linistit.
Fimiu nu a fost bolnav, racit niciodata dar saptamana asta a luat saracutul la pastile.....ah si avem si eruptie dentara. Avem 4 masele f f f f f umflate. Una a spart de saptamana trecuta are un colt iesit, restul cand or vrea. Si inca ceva s-a mai si stricat la stomacel cred ca de la toate medicamentele. Noroc ca bea 3 bibe de lapte pe zi.
Nu am mai avut timp sa va citesc, sper sa recuperez intr-o zi.
Ps Andreea 25 te-am sunat pe mobilul care mi l-ai dat pe pm odata si e inchis. Daca ti-ai schimbat nr de tel mai da un pm.
Pupic la toti bbii si la mamici!

Ioana de Andrei Vladimir(24.07.2006)
nunta Vladimir Botez

"Copilaria este perioada a vietii umane, intermediara intre puritatea prunciei si nebunia tineretii - la doi pasi de pacatele maturitatii si la trei de regretele batranetii." DAR NU O DAU PENTRU NIMIC IN LUME!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tweety7 spune:

Wow, nici nu stiu cu ce sa incep... a trecut atat de mult de cand nu v-am mai dat binete...

Norocuta doarme bine pisica mea si mananca de sparge. Eu sunt de parere sa-l intarci pe Nour, chiar daca momentan ti se pare o misiune imposibila. Ai sa vezi ca va dormi si va papa muuuult mai bine. In ceea ce priveste faptul ca nu-si va mai putea alina durerile la lactobar, nu-ti face griji. Sursa de alinare nu-i neaparat sanul cat persoana ta. Ai sa vezi!!!

Sarillico dau si zece beri. Nu-i problema. Deocamdata ia d-aci una virtuala O sa postez si eu pozele cu puii, dar asta cand s-o hotari husbandu sa le transfere de pe laptop pe calc. Si, nu in ultimul rand, felicitari pentru mers Razvanelului.

Andreea, Cristina multi la fete!

Monicuta nu puteam sa ratez pozicile tale. Ai copii reusiti. Sa-ti traiasca!

La multi ani tuturor piersicutelor, ca de azi nu mai avem vreuna care sa nu fi implinit anul!!!

Acum am si eu o intrebare. De vreo saptamana Clara isi tot baga degetele in ureche. Dupa capul meu sunt trei variante: o deranjeaza ceva, vrea sa se scarpine sau pur si simplu a descoperit ca-si poate explora urechea. Ai vostri fac treaba asta? O fi cazul sa merg cu ea la medic?

www.dropshots.com/Tweety7" target="_blank">Videoteca Varsta gogoashei
Don't cry, for if you cry your tears might prevent you from seeing some beautiful things ahead of you!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreea25 spune:

ioana imi pare rau ca e Vla bolnavior,tinem pumnii sa se faca bine si va trimitem multi .nasol cu concediu.nici io nu am avut parte de el..dar asta e ,la anu' o sa fie mai bine.am acelasi nr ,probabil ca ramasesem fara baterie sau poate dormeam.deobicei il pun pe silent cand face nani Ari ,asa ca dc ma suni sa insisti ..
tweety si Ari mai face asa,cu degetzelul in urechiusha si ma gandeam ca o fi ceva..dar nu.cred ca e curioasa.dc nu are alt simptom,ca stiu ca voi ati avut probleme cu urechiusha,nu cred ca e nikandreea25 mami de ariana-irina
(04.08.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lucians spune:

Wow! Mai,Stefanut,ce ochi ti-ai tras! .Bagi in boala fetele...mmumos baiat are mami a ta! Pai,mamidestefan,vb andreei,pana cand iti mai ascundeai flacaul,aa?

Bravo,Razvanel! Si noi tot ieri ne-am invins teama;am plecat singurele dupa jucarelele din parc;facem buf, dupa care ne ridicam iar.Chiar suntem atente si cum cadem,sa n-o mai patim din nou.Asa ca ,dragi piersicutze, ne alaturam voua ; in sf,mami e fericita ca nu mai sta intepenita.

va pupam dulce si revenim

Gabitza cu Daria(14 iul'06)si Andrei(28 dec'96)

Uraaa! Am prins anisorul de codita

Poze Botez www.dropshots.com/lucians" target="_blank">Filmuletewww.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b4c6219b5080ecf67c169&source=category&category_id=12" target="_blank"> Miniclip

www.helpsonia.com/" target="_blank">Ajutati-o pe Sonia!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lucians spune:

Uitai sa felicitam si noi proaspata mamicutza de bb2.Numai bine dorim intregii familii.Monicutza,

m_floruta,sa ne dai de veste cand vei naste pe bebica,da?

pupici

Gabitza cu Daria(14 iul'06)si Andrei(28 dec'96)

Uraaa! Am prins anisorul de codita

Poze Botez www.dropshots.com/lucians" target="_blank">Filmuletewww.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b4c6219b5080ecf67c169&source=category&category_id=12" target="_blank"> Miniclip

www.helpsonia.com/" target="_blank">Ajutati-o pe Sonia!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Galushca spune:

Salutare fetele,

Am aparut si eu pe aici dupa niste luni.
Galusca mica e bine, merge, vine cu tati de manuta cam un sfert de drum pana la mine la serviciu. O alaptez in continuare (m-am documentat corespunzator si m-am hotarat ca am sa las copilu sa se intarce singur cand doreste). Sper sa nu ajugem la liceu tot cu tztz in gura

Care-i faza cu ceaiul de tei la baieti? Io creca un ceai nu poate sa aiba alt efect decat pe termen scurt? Bunicu lu sotu meu, Dumnezeu sa-l ierte, bea tot felu de ceaiuri, creca si de tei. Si odata, la vreo 85 de ani, s-a dus la spital ca avea ceva necazuri cu prostata si o tanti asistenta frumusica a vrut sa-i puna sonda. Ghiciti ce surpriza a avut fata Dup-aia el o cauta si intreba cand intra in tura si aia nici ca mai calca in salon la el. Foarte haios. Si imi imaginez ca asistentele vad multe, ca sa zic asa. hihi

Ca sa revin la copkil, donsoara haleste destul de putin mancare, nu se atinge de piureuri, papa masline in prostie, la fel si avocado, ii place carnita de pui, pestele, papa cartofi copti, conopida, legume la greu. Nu papa ou. In schimb de la iaurt cu fructe (iaurt integral biologic cu fructe salbatice, costa juma de salariu cutiuta) a durut-o burtica foarte nasol. Si nu ne-am dat seama imediat, a mancat vreo saptamana in fiecare dimineata, ca ii placea. In primele zile a fost ok, apoi s-a agravat din ce in ce mai tare. Asa ca m-am nervat si am revenit la principiul ca fiecare specie cu laptele lui. Am rarit-o si noi cu lactatele si e ok. Probabil are ea ceva intoleranta la ce-o fi prin laptele de vaca. Poate o sa fac branza de om, ca am niste cutiute cu lapte de-al meu in congi. Ce misto suna -Ce papi? -Branza de oameni.

Incepe sa devina complicat sa ne intelegem, in sensul ca s-a prins si ea ca poata sa nu vrea chestii, si acu exerseaza.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns julax spune:

Fetelor,eu nu semanam cu Pamela Anderson nici inainte,dar pana de carand eram multumita de sani(in sensul ca puteam sa nu port sutien si nu aratam ca un barbat bine).Acum alaptez mai putin si incep sa arat mai aiurea ca inainte,in sensul ca acum nu sunt doar mici ,si sunt si cam aiuriti.Nu as apela la bisturiu,dar nu se stie niciodata.
Felicitari pentru strumfii care merg singurei!Sper sa ne alaturam si noi curand!
Sanatate la piticii bolnaviori!
Scrieti intr-un ritm nebun si nu prea reusesc sa ma adresez fiecareia in parte,dar citesc totJulax @ Alex(24.08.2006)
www.onetruemedia.com/otm_site/my_shared?z=16a7ba4b14da74203c245e&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">
Miniclip
Poze si filmulete

Mergi la inceput