PIERSICUTZE de iul-aug 2006 (52) - 1 anisor - LMA

Raspunsuri - Pagina 27

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns map spune:

Cristina eu in zilele inainte as manca dulciuri. Dar si azi beau la apa numai sa nu manac, insa pe motive de vreme. Cele 15 grade de afara imi dau pofta de mancare dar pana acum rezist eroic Mai beau un pahar cu apa sa se mai umple stomacul.

Monica si Robertel cel istetel

1 an

poze mai noi

Süd Tirol

O vacanta minunata

Prima mea drumetie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns julax spune:

Merci de urari pentru Alex al nostru.Eu am scris doar la confesiuni ,dar azi am vrut sa multumesc ca m-am simtit
Citesc destul de edes pe aici,dar am tot amanat momentul intrarii in scena
Cat timp au fost mofturosi copilasii vostri dupa vaccinul de la un an?Noi de vreo 3 zile nu suntem prea bine dispusi,de fapt cam avem toane,ba e soare,ba ploua...Julax @ Alex(24.08.2006)
www.onetruemedia.com/otm_site/my_shared?z=16a7ba4b14da74203c245e&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">
Miniclip
Poze si filmulete

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamidestefan spune:

quote:
Originally posted by lucians

'neata mamicutelor de piersicutze una si una!

mamidestefan,imi pare atat de rau ca n-am putut sa onoram cu prezenta invitatia la party-ul vostru.M-am uitat dupa poze dar n-am vazut niik.Oricum,si fara ele,ii dorim lui Stefanut sa fie sanatos si la punga gros.

pupici

Gabitza cu Daria(14 iul'06)si Andrei(28 dec'96)

11-12 luni
Poze Botez www.dropshots.com/lucians" target="_blank">Filmuletewww.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b4c6219b5080ecf67c169&source=category&category_id=12" target="_blank"> Miniclip

www.helpsonia.com/" target="_blank">Ajutati-o pe Sonia!

Multumim mult Gabitza. ..
Party-ul a fost funny ...iar juniorul a ales calculatorul...chei de la masina ...si la sfirsit a insfacat odata banutii,iconita si metrul.
Asa ca a ales bine

Cit despre mine ..abia ma mai descurc ..si cu job-ul ..si cu juniorul..
timpul meu liber tinde catre 0...
Mi-am propus de foooooooarte multe ori sa incarc pozici ..
dar uite ca nici acum nu am reusit ..
E un iures infernal la munca ...iar in week-end prefer sa stau mai
mult pe afara cu puiul .
Sincer imi lipseste mult ..
mai ales ca puiul a mai crescut ..si mai sunt lucruri de invatat ..
de la mamici cu copilasi mai mari ...

Multi pupici din partea noastra tie si tuturor mamicilor de piersicutze
si mai "active" si mai "ocupate" .......

LIDIA si Stefan-Eduard (21.08.2006)/.../www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=2badf071b77356f846bd48" target="_blank">Cum a fost si cum este voinicul meu?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cristina_Ioana spune:

Julax, welcome in livada!
Luca a fost foarte ok dupa fiecare vaccin pana acum, deci din pacate nu as putea sa ma exprim pe tema.
Da' ce de ti-a luat atat sa ne scrii, ha?
Ia baga si mai povesteste-ne.

Map, iubita, am incercat cu apa da' nu tine, asa ca m-am apucat sa ma uit pe pozele voastre ca sa nu ma mai gandesc la caramele, cioco, inghe si alte asemenea. E haios rau Robert. Bine ca ati trecut cu bine peste hopul cu okisorul.

Cristina si Lucu- nume de scena Zarzarel (21 jun 2006)

http://www.flickr.com/photos/9618861@N07/?saved=1

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreea25 spune:

cu intarziere LA multi ani ptr Alexandra/Alexandru si derivate!
monicutza sa ti traisca printzesa mika ,e o scumpa
map ne bucuram ca sunteti bine
mamidestefan ne bucuram sa mai auzim de voi
maryion sanatate lui dariusika,tinem pumnii sa nu fie probleme
geliza am luat si eu ptr Ari cereale Nutriben,ca am vazut in programul Ilincai si vad ca i au placut chiar mult.
despre bona/cresa sincer nush cum e mai bine.mi se par totusi mici copii la 2 ani ptr cresa,dar e necesar sa si gasesti o persoana capabila si sa ai si incredere sa ti dai copilul pe mana ei.ferice de cei care au bunici si pot sta cu ei.
cristina eu inainte de CM mananc ca sparta ,nu numai dulce,orice
eu sunt cu si abea mananc si abea dorm si ma si cu sotzu din dotare ,ca asa imi vine cateoadata sa
andreea25 mami de ariana-irina
(04.08.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Amabella spune:

buna seara!

fetele, eu nu am mai scris de 100 de ani, nici nu prea v-am citit (din lipsa acuta de timp, mama problmelor mele), iar in seara asta am intrat si ma gandeam sa ma plang putin...

nu de rares, ca el e o bomboana din aia fara calorii si buna... din aia care slabeste... nu prea am timp sa gasesc un icon potrivit. ma rog, ideea e ca el e un scump, doarme noaptea fara sa se trezeasca deloc, isi ia singur apa de la capul patului cand ii e sete, alearga, intelege cam tot ce ii zicem, dar nu zice decat "mama" si "papa" (intelege tot, dar nu poate sa se exprime, cred ca o sa il facem inginer).

problema mea e generata intr-un fel de lipsa de timp si e adusa in prim plan in seara asta de cristina-ioana. v-am facut curioase? ei bine, arata senzational!!! am vazut pozele si mor de invidie! iar eu (si aici incepe problema) nu mai am timp deloc sa ma duc la sala, stau toata ziua pe scaun si am inceput sa ma ingras. dar stiti ce inseamna ca nu mai am timp deloc sa ma duc? nu am mai fost de 2 luni, ceea ce pentru mine e aproape inacceptabil! si se vede!!! din decembrie cica ma mai eliberez si ma duc si la sala si am sa va citesc si pe voi! asa! am zis!

si acum, ca m-am plans, ma duc, ca am treaba (evident!) si nu stiu nici daca o sa am timp sa mai intru sa citesc criticile sau sustinerile voastre!!

luiza de mic si iubit si RARES (3 iulie 2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns julax spune:

Cristina_Ioana
Am tot amanat cu scrisul ca mi se parea ca sunteti un grup inchegat si n-am vrut sa ma bag si eu in discutii ca musca-n lapte,asa ca am tot amanat momentul.Ca tot vorbea mamidestefande ce e ales juniorul,hai sa zic si eu ce a ales:ata,stilou si apoi seringa,dupa care telefonul.Amuzant a fost taticul care tot astepta sa puna mana pe ceas(e pasionat) sau pe culegerea de matematica,dar n-a fost sa fie.
Bun si asa.Poate se face vreun dr.estetician si imi pune si mie silicoane pe la 60 de ani Vom vedea...Julax @ Alex(24.08.2006)
www.onetruemedia.com/otm_site/my_shared?z=16a7ba4b14da74203c245e&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">
Miniclip
Poze si filmulete

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreea25 spune:

amabella te sustin si sunt exact de aceeasi parere.cristinico mama ,arati super ,da super beton! asa ca te rugam sa ne tot pui pozici, ca dai bine
julax esti binevenita in .cat despre dr estetician ,ne puntem programa de pe acum ptr ceva retusuri ?
andreea25 mami de ariana-irina
(04.08.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns larissa_79 spune:

cristino, si io tot cu rusii pe cap! Si mie imi vine sa mananc mult dulce in zilele astea..doar eu eu chiar mananc..nu ma joc! Dar daca ar fi doar dulcele....cu vreo 2 3 zile inainte de....mi se inneaca toate corabiile...asa ca sotul...cand stie ca se apropie data se inarmeaza cu multaaaaa rabdare...ca mie nu imi mai convine brusc nik si sunt plina de nervi.
Am intarcat si tzoaca....uffff...a fost mai usor decat credeam. Doar ca are nervi acum..ma musca de mana, picior...si ma cearta...ca nu ii mai dau tzatzi cred.

Larisa si Alexia (13 iulie 2006)

http://www.flickr.com/photos/32393475@N00/

www.sonia.as.ro" target="_blank">S-o ajutam pe Sonia!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cristina_Ioana spune:

Buna de dimi!

Amabellaaaaa, jur ca ma uitam zilele trecute pe listutza noastra de inceput si chiar ma gandeam pe unde umbli de nu mai zici nimik...nici tu, nici fetele vechi...
Iubita mea, iti multumesc pentru compliment, sa stii ca a picat la tzanc deoarece sunt in depresie (cred ca din motive de rusi) Ieri ma simteam ca un balon, fuaaaarte nashpa imi venea sa sparg oglinzile din casa...asta ca sa o consolez si pe Larissa...ce stari mai avem si noi femeile...
Amabella sa stii ca si eu sunt intr-o mare criza de timp permanenta, dar ma incapatanez sa nu ma las, sa fac zilnic un ceva mic pentru sufletul meu.
Andreea, pup fata si ma bag cu tine la programare la micul estetician
Julax, suntem un grup inchegat, dar uite ca fiecare are problemele lui, programul lui incarcat, se intampla sa disparem cu lunile si sa reaparem, dar oricum ar fi, esti binevenita, oricand e loc pentru o prietena in plus
Larissa, fata mea, esti mese, si tu si celelalte fete care ati alaptat pana acum....si eu as fi, daca ar fi avut fantanica lapte...doar ca ma uit la Luca acum cat e de mare si imi vine sa rad la gandul ca ar fi fost atarnat acum de sanul meu
Si oricum, am alaptat 2 luni si mai am sani de un dush...daca ma pui pe antibiotice 3 zile, trec de tot
Apropos, freuna dintre voi mai are sanii praf si se gandeste sa ii 'rezolve' chirurgical?

Cristina si Lucu- nume de scena Zarzarel (21 jun 2006)

http://www.flickr.com/photos/9618861@N07/?saved=1

Mergi la inceput