PIERSICUTZE de iul-aug 2006 (52) - 1 anisor - LMA

Raspunsuri - Pagina 26

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns madalinaSC spune:

saluty,
nu exista astfel de legi, atata vreme cat nu au spatii sa-si desfasoare activitatea cei prezenti, d`apoi sa-i oblige pe restul sa intre fortati la o anumita varsta in colectivitate, nu, piersicutze?

Madalina-mamica lui Sebastian(21.02.2003) si a lui Cristian (20.07.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns emiliapop spune:

Monicutza felicitari!!!
Ce frumosi sunteti asa toti trei!
Gata ai experinta acum cu doi mici asa ca asteptam sfaturi utile de la tine ptr. noi viitoarele mamici cu bb2, asa ca incep eu cu o intrebare: o sa am si eu nevoie de carucior din ala cu doua locuri si nu stiu cam cum sa ma orientez adica ce sa urmaresc cand il aleg?

emilia cu bebe mic si Alexandru Paul(16.08.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monicutza_bb spune:

Emilia iti scriu repede-repejor, ca altfel nu stiu cand mai apuc si acum imi vin baietii acasa

Deci, carucior dublu... ce a contat pentru mine:
- sa se stranga cat mai compact posibil, sa incapa in portbagajul masinii mele (am masina mare, dar tot intra la limita cu scarba)
- sa aiba locurile unul in spatele celuilalt, sa nu o poata necaji Alex pe Aylin (adica unul poate dormi in liniste, celalalt este in fata si poate admira privelistea) si un alt motiv ar fi sa pot intra cu el pe usile magazinelor, in lift, etc... (cele unul langa altul sunt cam late si e posibil sa ramai pe afara in unele situatii)
- sa fie mai usor si manevrabil, pt ca fiind asa lung are centrul de greutate mai in fata
- sa pot pune cosul de masina Graco pe care il aveam deja pe carucior
- sa se incline total in spate, iar in fata unde sta Alex sa se incline totusi cat mai mult pe spate, ca mai adoarme si el la plimbare si nu vreau sa se chinuie
- designul, culorile, pretul

Eu am un Graco Quatro Tour, pe mine m-a costat vreo 340 $ canadieni, dar am inteles ca in Romania sunt mult mai scumpe

Bafta la cumparaturi, fug la printesa ca s-a trezit

Monica, mami fericita de papusica Aylin Nicole (27 iulie 2007) si nazdravan de Alex (18 iunie 2006)

Pozici Aylin
Pozici Alexutu

"Happiness is nothing more than good health and a bad memory" - Albert Schweitzer

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maryion spune:

LA MULTI ANI!
Sanziana

Mary mamica lui Darius-Theodor (14.07.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MADYN spune:

Monicutza sa-ti traiasca minunile, sa te bucuri de ele!!! Ufff, ma uit cu jind la voi !

Eu abia astept sa faca puiul 3 ani sa-l dau la gradi! In felul asta va sta cu noi (ca acum sta cu bunicii in alt oras - si e taaaare greu)

Mady si Mihai Nicolae - My little treasure (01 august 2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Piersicutze spune:

Monica sa va traiasca minunile. Esti o curajoasa. Te admir sincer. Sunt super dragalasi.

LA MULTI ANI celor ce poarta numele Alexandra, Alexandra sau derivate!

Sanziana La multi ani!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nicolica spune:

Salutare mamici!

Felicitari mamicutei curajoase Monicutza te admir si va doresc numai bine tuturor 4

Map, ce face Robertzel, cum se simte?

Dar oare frumuselul de Alexei ce mai face? Aaa si frumuselul bretonat de Razvanel...?

Piersicoiul Philip www.onetruemedia.com/my_shared?z=151ac795bd3f8dae198330&utm_source=otm&utm_medium" target="_blank">filme + www.dropshots.com/nicolica" target="_blank">iulie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramoon spune:

salutare fetele!
iar nu am mai dat de mult pe aici...stiti voi...
citeam si eu despre vaccin cu groaza k ne pregatim si noi suntem progr in septembrie k noi il avem decalat pe cel de la 6 luni...fetele care ati facut pe cel gratuit la piersicute cate intepaturi sunt si ce contine vaccinul? eu am auzit de 3 intepaturi Doamne fereste! ma apuca groaza!
in rest suntem bine, merge singurica dar eu tot cu ham o tin k mi-e frica s-o las...de papat papa tot asa (se mai plangea cineva, scuze nu mai stiu cine) e chin la masa, tre sa se joace cu cea mereu, ii e lene sa mestece si tre sa-i tot blenduiesc, de fpat mersteca numai ce are ea chef si se plicti repede, am inceput sa-i dau paine cu unt, cascaval, sunca pui...
a inceput sa doarma si ea mai bine, adica are 2 reprize a cate o ora juma /2 ore de somn pe zi (nici cand era bebe mic nu doarmea asa) dar noaptea tot asa se trezeste eu nush ce pisici k nu mai poooot! acum cred k ies canini k e umflata gingia rau...in total avem 8 dinti si 4 maselute.
hai k s-a trezit si nu mai ma lasa...revin mai tarziu k am de recuperat!
felicitari pt monicutza! am vazut poze
am vazut si celelalte poze cu pirsicutele! f dulci si ce mai s-au facut!
la multi ani cu intarziere celor care au facut un anisor!
revin k nu se poate
pup

www.dropshots.com/ramoon" target="_blank">poze Timeea

Ramona si Timeea (04.08)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cristina_Ioana spune:

La multi ani, Alexandru si Alexandra!

Fetelor, slabuta miscare azi in livada!
Pe un'e sunteti cu toatele?
Eu sunt nauca rau azi din motive de rusi
Una bucata copchil m-a framantat ca pe coca, acush l-am uschit cu bona in parc sa va scriu nitel si cand colo- liniste si pace.
Cumva vi se intampla in perioada de rusi sa simtiti nevoia de dulce? Ca io azi as manca niste cisterne de clatite si tot ce-mi mai pica dulce in maini.

Cristina si Lucu- nume de scena Zarzarel (21 jun 2006)

http://www.flickr.com/photos/9618861@N07/?saved=1

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns map spune:

Salutic tuturor,

am tecut si noi repede sa va spunem ca suntem bine, Robert este foarte vesel si jucaus. A fost ceva mai turmentat din cauza anesteziei generale , se cam clatina cand mergea dar i-a trecut deja. Daca nu sti ca a facut operatie nici nu se vede pentru ca nu are plasture. Ieri avea un punctulet rosu de sange langa ochisor dar acum nu mai are nimic.

Cred ca mai rau imi era mie, ca el si asa nu stia ce-i cu el. Mi se rupea sufletul ca l-am dat la dr dar se pare ca a au avut bine grija de el. Dupa ce l-am lasat in usa salii de operatie m-a bufnit plansul si o luasem de nebuna in ploaie, stiam ca-i ceva foarte usor insa anestezia aia generala ma speria tare. Pana acum se pare ca operatia a si reusit pentru ca nu mai curge ochisorul, speram ca s-a rezolvat ca la a doua operatie nici gand sa-l mai duc. Imediat ce si-a revenit un pic din anestezie deja chiuia sa fie bagat in seama, semn ca era pe calea cea buna. Ieri la ora trei ne-a dat drumul acasa pentru ca Robert a baut si papat fara sa vomite. Si a fost cat se poate de cumintel.

Slava Domnului ca am scapat, acum gata suntem acasa si am si uitat ziua de ieri.

Monica sa va traiasca cele doua minuni, parinti curajosi ce sunteti. Si sa fiti cu totii sanatosi.

Monica si Robertel cel istetel

1 an

poze mai noi

Süd Tirol

O vacanta minunata

Prima mea drumetie

Mergi la inceput