PIERSICUTZE de iul-aug 2006 (52) - 1 anisor - LMA
Raspunsuri - Pagina 25
Cristina_Ioana spune:
Sabana, m-am linistit 
Sabana si Eliza, in sfarsit mi-a raspuns si mie cineva la intrebarea legata de cresa si uite ca inchegam o discutie pe tema.
Si eu sunt clar pentru bona, chiar de dimi vorbeam cu prietena mea din Suedia care are 2 copii si pe amandoi i-a dat la cresa/gradi de la 1 an si putin, desi ea are si mama si bunica disponibile si sanatoase. Cica asa e la ei, ca invata o gramada de lucruri si ca le e bine. Mie sincer mi se par nitel cam mici. Eu am si bona care e foarte ok cu copilul, nu am ce sa ii reprosez si nu l-as da inca la nicio cresa.
Sunt foarte de acord cu faptul ca invata lucruri, socializeaza etc, dar consider ca au tot timpul din lume sa faca asta putin mai tarziu. Nu as avea inima sa il duc inca.
Sabana cred ca am auzit ceva despre o lege care cica ne obliga sa ii dam la gradi la 3 ani fix de la anul parca. Ma insel?
Cristina si Lucu- nume de scena Zarzarel (21 jun 2006)
http://www.flickr.com/photos/9618861@N07/?saved=1
Piersicutze spune:
Nici o lege din lume nu o sa ma oblige sa dau copilul la gradi. Mai intai sa faca ei gradinite conform standardului si cu un sistem de invatamant corect adecvat pentru ei si apoi sa dea legi stupide, pana atunci sa ma pupe.
Piersicutze spune:
si deocamdata se plang, ca nu au suficiente gradinite. Cum sa dea asemenea legi aberante din moment ce toata ziua se plang prin media, ca nu au locuri la gradi?
Amami spune:
la toata livada!
N-am mai dat pe aici de f.mult timp. Am citit insa regulat si suntem la curent cu toate performantele bebelusilor nostri.
Inca 2 zile si toate piersicutele implinesc 1 anisor. Ce zboara timpul! LA MULTI ANI cu intarziere celor au implinit deja si celor ce urmeaza sa faca 1 an.
Multumim tuturor pt.urarile pt.implinirea primului anisor. Am facut un pool party. A iesit f.fain, cu multa distractie, mancarica buna si balaceala. Piticii s-au simtit minunat iar seara toti au cazut lati de oboseala.
Legat de infectiile la urechiuse... si noi ne-am procopsit cu una recent. A facut febra 39-40 dintr-o data. Dr. i-a descoperit-o rapid, printr-un simplu control al urechiusii cu un aparat special. I-a administrat un antibiotic amoxicilin (aici se da pt.10 zile) dupa care a fost ok. Si-a revenit f.rapid. Dupa 1-2 zile i-a venit din nou pofta de mancare. Aici nu se recomandat deloc folosirea betisoarelor de urechi, ci doar o carpa de bumbac, subtire sa-i cureti exteriorul urechii si f.putin din interior. Evident, grija la baie sa nu-i intre apa in urechi.
Pupicim toata livada
Amami si Sebi (17 Aug.2006)
Consi spune:
Cristina Ioana pai daca vii in Timisoara, da-mi un semn. Eu lucrez la mall si daca ajungi pe acolo si ai si timp poate bem o cafea.
Legat de CRESA vs. BONA, eu sunt pentru bona la varsta asta. La noi e cazul fericit ca a putut mama sa stea cu el. Dar de la anul din toamna il dau la gradi si asta numai pentru ca e gradinita unei prietena care va face o grupa speciala de pitici in care vor activa Luca, gemenii ei, nepotelul ei si fiica altor prieteni, toti nascuti in 2006. In alte conditii probabil ca m-as mai fi gandit daca sa il dau sau nu.
Consi si
Luca meu (19.07.2006)
atat sunt de mare
pozele noastre
www.onetruemedia.com/shared?p=1ace6df36a1450d366107b&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet
www.totsites.com/tot/luca_dobos" target="_blank">site-ul meu
Exista un singur tip de succes: acela de a face din propria viata ceea ce vrei.
Cristina_Ioana spune:
Consi, o sa fim cam prinsi 3 zile, dar zi-mi unde e mall-ul si daca reusesc trec. E Iulius Mall parca, nu?...pe unde vine? Noi cred ca o sa stam la Eurohotel. Unde te gasesc la mall?
Legat de gradi, foarte misto asa, sa fie gasca de pitici cunoscuti, ca probabil voi va vedeti si in timpul liber si el va creste cu acesti copii practic, se vor vedea si juca mult impreuna.
Sabana, sa te pupe, sa te pupe! Esti belea! ![]()
![]()
Cristina si Lucu- nume de scena Zarzarel (21 jun 2006)
http://www.flickr.com/photos/9618861@N07/?saved=1
monicutza_bb spune:
Cu greu imi fac timp si pentru lucrusi placute si dragi mie, cum ar fi sa va citesc (de scris nici nu mai vorbesc...)
Am venit sa va povestesc putin de mandretea mea de fata, dar si de golanasul ala mai mare
Papusica de Aylin este o dulce, atat de finuta si pufoasa, uitasem cum sunt noi-nascutii. Papa foarte bine la tzitzi, nu are nevoie de supliment ca am laptic pentru doi copii. Noaptea doarme uneori si 5 ore legate, uneori vrea sa pape si din ora in ora, dar gasim noi echilibrul.
Cu Alex am avut probleme, a facut temperatura, apoi i-a trecut dar a inceput sa planga foarte mult, il durea si jena ceva... a ajuns sa urle efectiv, se trezea noaptea urland. Pe scurt, tot eu a trebuit sa fac pe medicul si sa imi dau seama ca saracutul avea viermisori (cred ca si giardia si oxiuri, i-am vazut in pampers dupa pastiluta data de la urgente). Dupa tratament in cateva ore era acelasi copil dulce si zambitor si jucaus ca de obicei. Merge bine, a prins un curaj fantastic, aproape ca o ia la fuga uneori, este foarte capricios, mofturos, miorlait dimineata si seara, peste zi este la gradi unde ii merge foarte bine. Este a doua gradinita, ca prima am schimbat-o pe motive de igiena (de acolo a luat viermisorii, conjunctivita, si altele) si inca este in perioada de acomodare.
Seara la noi este haos, eu si sotul "jonglam" cu copii la spalat, schimbat, dat papa sau jucat. Sotului ii place sa zica ca seara are stereofonie, cand se pune unul pe bazait, incepe si celalalt, din simpatie probabil. Alex o iubeste tare mult pe surioara lui, ii zice "bebe" si "babi" (care nu stiu de la ce vine), o mangaie (cam dur) pe picioruse, i-ar scoate si ochii daca l-am lasa noi si vrea si sa o pupe, dar imi e frica sa nu o muste.
Am pus cateva poze cu Aylin la semnatura
Va pup cu drag si sper sa mai intru cat de curand macar sa mai citesc de piersicute 
Monica, mami fericita de papusica Aylin Nicole (27 iulie 2007) si nazdravan de Alex (18 iunie 2006)
Pozici Aylin
Pozici Alexutu
"Happiness is nothing more than good health and a bad memory" - Albert Schweitzer
Bysko spune:
Amandoi sunt tare frumoisi! Sa va traiasca! Mi-as fi dorit si eu sa mai facem un bebe cat de curand ca sa aiba Busra fratior/surioara apropiata ca varsta, dar mi-e frica acum. Poate la anu'![]()
maryion spune:
Monicutza esti o norocoasa, ai o familie frumoasa. Sa fiti fericiti! 
Mary mamica lui
Darius-Theodor (14.07.2006)
Consi spune:
Cristina esti foarte bine informata. Lucrez la Iulius Mall la administratie, mai exact la marketing. Hotelul unde sunteti cazati nu e foarte departe. Mi-ar face placere daca ai timp sa ne inatlnim. Iti trimit pe PM numarul de telefon.
Monicutza sa va traiasca fetita. Ce familie frumoasa sunteti. Sper ca peste vreo 2-3 ani sa am si eu curajul sa ma apuc de bb 2.
Consi si
Luca meu (19.07.2006)
atat sunt de mare
pozele noastre
www.onetruemedia.com/shared?p=1ace6df36a1450d366107b&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet
www.totsites.com/tot/luca_dobos" target="_blank">site-ul meu
Exista un singur tip de succes: acela de a face din propria viata ceea ce vrei.