PIERSICUTZE de iul-aug 2006 (52) - 1 anisor - LMA

Raspunsuri - Pagina 24

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Piersicutze spune:

gata am intrebat pediatra. deci si eu eram batuta in cap. se numeste Priorix tetra, care contine Rubeola, Rujeola, oreion si varicela. Varilix e in Priorix. Priorix e ROR+varicela. Se face la un an si 2 luni sau la 6 saptamani de la vaccinul de un an, mai tarziu da, mai devereme nu. Sper, ca acum v-am lamurit si pe mine idem, ca eram deja in ceata.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madalinaSC spune:

saluty
noi avem peripetii cu olita...il pun pe cel mare sa faca...si se mai nimereste si cris...e distractie mare...dar nu insist de acum...doar asa...de amuzament...mi se pare prea devreme.sebi a facut la olita pe la 1 an si vro 7-8 luni...mai avem timp. bafta multa celor care vor sa-si consume rabdarea...

Madalina - mamica lui Sebastian(21.02.2003) si a lui Cristian (20.07.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cristina_Ioana spune:

Gabitzo -si io intelesei la fel la o a doua citire, deci daca suntem suntem amandoua

Cristina si Lucu- nume de scena Zarzarel (21 jun 2006)

http://www.flickr.com/photos/9618861@N07/?saved=1

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MADYN spune:

Hai ca m-au ametit de tot pediatrele astea !

A mea i-a facut Priorix-ul la un an fix, iar acum, la un an si o luna urmeaza Pentaxim-ul (cel facut si la 6 luni).

Cu olita ... ce sa zic ... decit ca nu mai vrea sa stea deloc, o ia la fuga in gol prin casa. Si ce bine statea pe la 7-8 luni!!!

Mady si Mihai Nicolae - My little treasure (01 august 2006)

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by Piersicutze

gata am intrebat pediatra. deci si eu eram batuta in cap. se numeste Priorix tetra, care contine Rubeola, Rujeola, oreion si varicela. Varilix e in Priorix. Priorix e ROR+varicela. Se face la un an si 2 luni sau la 6 saptamani de la vaccinul de un an, mai tarziu da, mai devereme nu. Sper, ca acum v-am lamurit si pe mine idem, ca eram deja in ceata.

Da mai, suna foarte logic ce zici tu, noi ne-am ametit una pe alta Gata am bagat la cap. Sarumanusitzele de info.

Mada, sunt si alte variante mai decat Danone. Si Milli are branzica de vaci cu fructe, din care recunosc ca pap si eu uneori ca e delicioasa. Si cred ca si alte firme au.

Mergi la inceput

Sabana, deci de-asta imi zisese mie pediatra ca nu mai e nevoie sa facem acum Varilixu'...eu o tineam una si buna. In fine, bine ca ne-am lamurit.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns geliza spune:

intrebare intrebatoare CRESA/BONA pt Ilinca?

am citit pana pe la pag 12...Andreea, o sa revin cu amamnunte despre programul si masa Ilincai....ma pregatesc pt un concurs....si revin

Eliza, Ilinca (7 aug 2006) si Mara (24 ian 2002)
www.flickr.com/photos/12803220@N00/sets/72157600616821266/" target="_blank">Antalya 2007

"Tot ceea ce se petrece are un anumit sens"(Gabriel Garcia Marquez)

Mergi la inceput

Cristina, deci ne lamuriram. Copilul e imunizat. Asa ca nu mai are sens sa faci Varilix.

Geliza, bona clar.

Eu o sa imi dau copilul la gradi fix cu un an inainte de scoala. Asa am fost si eu. Cat pot sta cu el sau are bunicile pe langa ea nici nu ma gandesc sa o las la gradi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maryion spune:

Fetelor eu sunt "in plop" cu denumirile astea de vaccinuri. Eu m-am lasat la mana medicului de familie. Asa i-am facut la 2, 4, 6 luni si 2 saptamani (pt ca asa a fost programarea) la 1 an , 1 luna si o saptamana ca la fel cu programarea ... . Am cerut sa ma lase sa il cumpar si a spus ca nu trebuie, asa ca eu nu stiu nicio denumire. Acu la vaccinul de 1 an ne-a zis ca nu a venit decat un vaccin care nu contine oreion si rubeola (sper ca nu am gresit) si o sa ne cheme mai tarziu pentru acesta, deci o sa il mai intepe inca o data. Ce sa fac daca au zis ca nu a venit de la sanepid si bla, bla, bla ...
Nu stiu, eu m-am saturat de dr asta de famile, cred ca am sa merg la alt medic, dar nu stiu cum sa fac. Trebuie sa cer dosarul de la asta, aveti idee?
Si inca ceva, Darius al meu a facut astazi febra asa din senin fara alt simptom, poate fi de la vaccinul care l-am facut vineri sau se anunta ceva? Eu sper sa nu aiba nimik ca vrem sa plecam iar la mare pe 10 septembrie.

Mary mamica lui Darius-Theodor (14.07.2006)

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by maryion

Fetelor eu sunt "in plop" cu denumirile astea de vaccinuri. Eu m-am lasat la mana medicului de familie. Asa i-am facut la 2, 4, 6 luni si 2 saptamani (pt ca asa a fost programarea) la 1 an , 1 luna si o saptamana ca la fel cu programarea ... . Am cerut sa ma lase sa il cumpar si a spus ca nu trebuie, asa ca eu nu stiu nicio denumire. Acu la vaccinul de 1 an ne-a zis ca nu a venit decat un vaccin care nu contine oreion si rubeola (sper ca nu am gresit) si o sa ne cheme mai tarziu pentru acesta, deci o sa il mai intepe inca o data. Ce sa fac daca au zis ca nu a venit de la sanepid si bla, bla, bla ...
Nu stiu, eu m-am saturat de dr asta de famile, cred ca am sa merg la alt medic, dar nu stiu cum sa fac. Trebuie sa cer dosarul de la asta, aveti idee?
Si inca ceva, Darius al meu a facut astazi febra asa din senin fara alt simptom, poate fi de la vaccinul care l-am facut vineri sau se anunta ceva? Eu sper sa nu aiba nimik ca vrem sa plecam iar la mare pe 10 septembrie.

Mary mamica lui Darius-Theodor (14.07.2006)

urmareste-l, ca asa a debutat si la Alexandra. Dimineata am trimis-o afara bine merci si la 11 cand a venit in casa avea febra mare. Da-i preventiv un antitermic. Vorbeste si cu pediatra, sa ti-l tina sub observatie.

Mergi la inceput