PIERSICUTZE de iul-aug 2006 (52) - 1 anisor - LMA
Raspunsuri - Pagina 23
Cristina_Ioana spune:
Gabitzo, Priorix i-am facut io la un an si o luna, stiu ca e pentru rujeola/ rubeola, iar Varilix pentru pojar....Sabana, zic bine?
Cristina si Lucu- nume de scena Zarzarel (21 jun 2006)
http://www.flickr.com/photos/9618861@N07/?saved=1
lucians spune:
Cristinico,multam;mi-am adus aminte ca si oreionul intra in PRIORIX.Deci,VARILIX este numai pt pojar,nu? sau mai cuprinde si altceva? Sabana,ajuta-ne daca mai esti... sau cureti iar dupa Alexandra;si noi la fel mai procedam,strangem toti trei dupa domnisorica
Gabitza
cu
Daria(14 iul'06)si
Andrei(28 dec'96)
Uraaa! Am prins anisorul de codita
Poze Botez www.dropshots.com/lucians" target="_blank">Filmuletewww.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b4c6219b5080ecf67c169&source=category&category_id=12" target="_blank"> Miniclip
www.helpsonia.com/" target="_blank">Ajutati-o pe Sonia!
madalinaSC spune:
saluty, cine a facut vaccinul ROR la piersicuta lui si a avut reactie adversa? am auzit de o situatie tare ciudata: deranjat rau la stomacel, bubitze multe si marunte, si...febra mare insotita de varsaturi (finutza noastra care este doar cu 10 zile mai mare decat crisu meu).eu n-am patit asa ceva la sebi, sper ca nici peste vro 2 sapt cu cris....
Madalina - mamica lui Sebastian (21.02.2003) si alui Cristian (20.07.2006)
lucians spune:
vaccin ROR? n-am auzit de el;pt ce e?
Gabitza
cu
Daria(14 iul'06)si
Andrei(28 dec'96)
Uraaa! Am prins anisorul de codita
Poze Botez www.dropshots.com/lucians" target="_blank">Filmuletewww.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b4c6219b5080ecf67c169&source=category&category_id=12" target="_blank"> Miniclip
Piersicutze spune:
acum m-am uitat pe ce a scris pediatra si din cate inteleg eu Priorix - RRO. Varilix le contine pe toate, inclusiv varsat de vant. Sa nu o intelep de 2 ori. Am auzit si eu de ceva reactii adverse, dar decat sa faca pojar. Am sa ma mai interesez si eu la pediatra sa vad ce zice.
Ieri am pus-o pe olita si i-am explicat ca acolo face ea pis. A inceput sa planga, si-a luat olita, s-a suit la noi in pat si si-a pus olita in cap. Cam asta e prima experienta cu olita. La voi e mai bine? A si e o tintasa perfecta. In olita zboara toate jucariile si ce mai nimesreste, plus in capul bietelor animalute.
Alex nu prea vrea branza de vaci. Nu stiu cum sa o conving. Acum i-am preparat ficatel la cuptor si cu morcov, le-am pasat. Sa vedem daca papa sau iar zboara te miri unde.
madacristina spune:
Referitor la olita....si al meu face cam la fel...mai mult el zice ca acolo tb sa faca baie si incearca sa se bage n ea...e haios...sper doar sa reusesc sa l obisnuiesc mai repede cu ea.
cat despre danonino,eu ii dau cu fructe...adica branzica de vaci cu piure de fructe si mananca f bine,ii place f mult...ii mai pun si biscuiti in el....
aseara la tv au zis ca nu e nici o pb cu iaurtul...asa ca incep sa i dau...ii place f mult si pana acum nu am avut pb cu el
va pup
Mada si Bogdan Andrei - 1anisor
http://s193.photobucket.com/albums/z46/madacristina/
Cristina_Ioana spune:
Sabana, fffff tare faza cu olita ![]()
Eu l-am pus pe Luca acum cateva luni si ii tineam de urat acolo, ii mai aratam o carticica, o jucarie, ne mai uitam la o reclama tv si incet- incet s-a invatat sa si faca ceva acolo. Acum il pun de 3 ori pe zi si de cele mai multe ori face si pp si kk. Daca nu ii vine nimic nu sta deloc pe ea, se scoala imediat si pleaca in fundu' gol prin casa ![]()
Mai avem si momente cand olita e cea mai misto jucarie, nu se compara cu nimic din cosul imens de jucarii pe care il avem si se apuca sa o impinga prin casa, sa joace fotbal cu ea sau sa depoziteze diverse acolo
Uite ca in cap nu si-a pus-o inca pentru ca are un lighean verde pentru asta...![]()
Mi-ai dat o idee cu ficatelul, eu nu i-am mai dat lui demult, ca a facut o reactie urata asta iarna si mi-a zis pediatra sa luam o pauza de cateva luni.
Cu branzica de vaci si el are perioade si perioade, am inteles ca daca nu are chef de un aliment e bine sa laum o pauza cu el si sa mai incercam dupa cateva zile/ o sapt.
Mada si eu am vz la tv aseara ce ziceau despre Danone si ma asteptam cumva sa revina ei sa le 'curete' imaginea sifonata cum ca sunt ok iauturile. Dar atatea cazuri de entero si bubite si varsaturi si etc ca nu prea mai am incredere sa ii dau. Bona lui Luca a facut si ea urticarie si vomat nasol de la Activia de baut. Dar ma rog, fiecare cu parerile lui, nu vreau sa influentez pe nimeni. Noua ne-au trecut bubitele dar mi-a fost invatare de minte.
Cristina si Lucu- nume de scena Zarzarel (21 jun 2006)
http://www.flickr.com/photos/9618861@N07/?saved=1
madacristina spune:
Nasol Cristina Ioana,eu pana acum nu am avut probleme cu el....dar dc nu i mai dau danonino atunci ce sa i dau???iaurt simplu nu i place...oricum si in ala cu piure de fructe ii pun biscuite...duminica a mancat 3 si nu a avut nimic...............
acum sa vedem cum va fi...
Mada si Bogdan Andrei - 1anisor
http://s193.photobucket.com/albums/z46/madacristina/
lucians spune:
quote:
Originally posted by Cristina_Ioana
Gabitzo, Priorix i-am facut io la un an si o luna, stiu ca e pentru rujeola/ rubeola, iar Varilix pentru pojar....Sabana, zic bine?
Cristinico,ia fii antena aici ce zicea Sabana:"acum m-am uitat pe ce a scris pediatra si din cate inteleg eu Priorix - RRO. Varilix le contine pe toate, inclusiv varsat de vant. Sa nu o intelep de 2 ori".
Deci,nu cred ca tb sa-i mai faci VARILIX,daca le contine pe RRO pe care tu le facusi deja...sau sunt io
si nu le intelesei bineGabitza
cu
Daria(14 iul'06)si
Andrei(28 dec'96) Uraaa! Am prins anisorul de codita