PIERSICUTZE de iul-aug 2006 (52) - 1 anisor - LMA

Raspunsuri - Pagina 22

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Cristina_Ioana spune:

Andreea- cunosc treaba cu smiorcaiala, are si Luca zile d-astea, cand se tine de fustele mele si se maraie...nu suport nici io asta si cand nu aveam bebe si vedeam freunu' ca face asa ziceam ' biata femeie, al meu n-o sa faca asa' iote ca am calculat gresit

Mda, cu vaccinul pediatra mea a zis ca parca nu ii vine sa ii mai faca inca o intepatura, ca cica ala e bun cand merge la cresa/ gradi si da de copii multi...sau ca daca tin io mortis, i l-ar face prin iarna daca e...si eram curioasa sa stiu daca voi il faceti sau nu

Cristina si Lucu- nume de scena Zarzarel (21 jun 2006)

http://www.flickr.com/photos/9618861@N07/?saved=1

Mergi la inceput

Sabana, nu te-am mai prins pe mess, am fost in contratimp.
Da si Lucu e Alexandru, sarumanusitele de urari.
Poate va faceti bine si fugiti la mare.
As mai fugi si eu pe undeva, numa' ce am venit acasa de cateva zile, golanca ce sunt...si fimiu' imi seamana, el e mereu gata de plecare Mai nou ia cheile de la intrare, se duce singur la usa cu ele in mana si trage de clanta. Sau ia cheile si pe unul dintre noi de mana si ne duce la usa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nicolica spune:

Salutari dragutelor!

Nu v-am mai scris de multisor...La noi toate sunt bune! Philip este foarte activ, de altfel ca si celelalte piersicute din cate am citit.
Umblam si cotrobaim peste tot, aruncam jucariile de pe balcon la vecinu' de sub noi, care-i amabil si ni le aduce sus.

Am fost la serbarea lui Robertzel, un scump si jumatate, ca si parintii de altfel. A facut Monica o nebunie de tort
Bafta maine la op si sanatate multa lui Robert

Am vazut-o pe catelusa Dariuca, alias "ham-ham"...o dulceata! Frumoasa vacanta la tara, cu atatea animalute in jur. Vrem si noi!

Va pupam de noapte buna pe nasuc

Piersicoiul Philip www.onetruemedia.com/my_shared?z=151ac795bd3f8dae198330&utm_source=otm&utm_medium" target="_blank">filme + www.dropshots.com/nicolica" target="_blank">iulie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Consi spune:

Hop si eu pe-aici!

Am trecut sa va dau binete, ca de citit va citesc in fiecare zi.

Mary draguta ca de obicei, merci ca te-ai gandit la mine.

Lucians salutam pe "ham-ham" si o pupam dulce.

Map tinem pumnii sa fie ok interventia. Sa ne tii la curent...

Sabana ne bucuram ca ati scapat de boala.

Andreea, Cristina Ioana cred ca nu trebuie sa va faceti probleme (in cazul in care v-ati facut), la varsta asta e prea devreme sa vorbim de personalitatea copchiilor nostri. Sunt niste rasfatati si se comporta ca atare. Si Luca meu are momente cand sta dupa mine, dar si momente in care ma ignora total.

Noi facem bine, avem 84 cm, dar suntem cam slabuti. Mergem, cadem si vorbim pe limba noastra. Si cam atat...

Va pup mamici dragutze si pup si piersicutzele mari.

Consi si Luca meu (19.07.2006)

atat sunt de mare
pozele noastre
www.onetruemedia.com/shared?p=1ace6df36a1450d366107b&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet
www.totsites.com/tot/luca_dobos" target="_blank">site-ul meu

Exista un singur tip de succes: acela de a face din propria viata ceea ce vrei.

Mergi la inceput

Consi iubita, ca mare dreptate ai: uneori este ca timbrul de plic dupa mine, alteori nici nu ma baga in seama, vreau si eu sa il iau sa il pup, sa ne dragalim si el se uita la mine ca la o amenda si isi continua 'treburile'
Pe 17 ajung in Timisoara cu treburi pentru cateva zile si abia astept, ca ador orasul asta....desi nu o sa prea am timp de nimic, dar macar zic ca am fost la Timisoara

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maryion spune:

1 anisor

David, baietelul lui Rolendana

Mary mamica lui Darius-Theodor (14.07.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Piersicutze spune:

Cristina, eu am sa ii fac parca Varilix in septembrie. E bine de facut. E nasol, daca fac pojar pana in 3 ani. Scrie si la carte. Mai bine sa o imunizez, decat sa mai traiesc cu alte spaime. Pojarul lasa sechele nasoale, daca e contactat pana in 3 ani.

Map ne gandim la tine. Sper sa treaca repede. Va fi bine.

Si Alex arunca paine pe jos. Si ce ii mai vine. Sunt momente, cand imi vine sa imi iau campii. Saptamana trecuta sambata, mi-a tras una la bolul de ciorba de a zburat pe canapea si pe parchet. Eu frecam de zori la canapea, ta-su facea smotru si dansa statea in scaunul de masa hlizindu-se la noi. Ce poti sa mai faci in momentele alea, decat sa razi si sa zici "asa sunt copii". Partea buna, e ca nu a ramas canapeaua patata.

Azi de exemplu e foarte agitata, numai urla, daca nu faci ca ea, protesteaza, face iestericale. Da Cristina, si eu ziceam la fel pana sa am copil, cand vedeam la altii, ca nu stiu sa si-i educe si ca al meu nu va face in veci asa. Dupa cum ziceam pana nu ii ai, nu poti comenta nimic.

Mergi la inceput

Sabana -asa, asa Varilix, uitasem cum ii zice. Da, prin toamna o sa i-l fac si eu atunci.
Si la noi zboara castronul cu papa periodic si apoi ranjeste satisfacut

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lucians spune:

Gagicoaselor,salutare!

Sabana,stii cumva ce diferenta este intre VARILIX si PRIORIX ? Contine, presupun, si vaccinul impotriva varsantului de vant.Nu stiu clar,lamuriti-ma si pe mine.Ms

Gabitza cu Daria(14 iul'06)si Andrei(28 dec'96)

Uraaa! Am prins anisorul de codita

Poze Botez www.dropshots.com/lucians" target="_blank">Filmuletewww.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b4c6219b5080ecf67c169&source=category&category_id=12" target="_blank"> Miniclip

www.helpsonia.com/" target="_blank">Ajutati-o pe Sonia!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lucians spune:

nicolica,genie,consi,maryion,andreea,

Gabitza cu Daria(14 iul'06)si Andrei(28 dec'96)

Uraaa! Am prins anisorul de codita

Poze Botez www.dropshots.com/lucians" target="_blank">Filmuletewww.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b4c6219b5080ecf67c169&source=category&category_id=12" target="_blank"> Miniclip

www.helpsonia.com/" target="_blank">Ajutati-o pe Sonia!

Mergi la inceput