PIERSICUTZE de iul-aug 2006 (52) - 1 anisor - LMA
Raspunsuri - Pagina 21
map spune:
salutic si la multi ani la piersicute,
Noi am fost azi la spital la control de ochi si totul ste super cu exceptia canalului dintre nasuc si ochisor. am horatat ca-l operam cat mai curand. Maine-i zi de operatie asa ca maine la ora 7:15 trebuie sa fim la spital cu catl cu purcel. I se va face anestezie totala si pe la 16-17 cand se trezeste din anestezie si va papa venim acasa. am deja emotii desi interventia este o bagatela. Insa este si el micut si nu stie ce avem cu el de-l chinuim. Dar o sa-i fie mai bine ca nu va mai curge ohisorul si sper sa-i treaca si infectia.
Va pupam si dam de veste joi cum a fost.
Monica si
Robertel cel istetel
1 an
poze mai noi
Süd Tirol
O vacanta minunata
Prima mea drumetie
Babee spune:
Monica sanatate multa lui Robert si sa treaca repede
super ham ham-ul lui Lucians
-----------------------------
Gabriela, Rebecca si Phillip
Genie spune:
Pupam fetele si piersicutele!
Iaca am revenit si noi acasa, dupa o bine meritata vacanta la soacra-mea. Ne-am intors duminica si a fost destul de dificil in avion cu Antonia care nu mai sta locului o clipa dar pana la urma a luat-o somnul si a dormit vreo ora jumate, pana aproape de aterizare.
Sabina ma bucur ca Alex e mai bine, multa sanatate!
Map, bafta maine cu operatia!
Lucians, tare haioasa Daria !
Cristina, sa treaca repede bubele lui Lucu!
Inca nu i-am facut Antoniei vaccinul de 1 an, poate saptamana viitoare daca-l gasesc.
va pup, revin mai incolo ca trebuie sa fac ordine prin casa
Genie si
Antonia
andreea25 spune:
quote:
Originally posted by lucians
Nu stiu ce-am copiat,dar n-a fost bine;mai incerc o data.poza cu 2 ham-ham.Sper sa iasa acus!Gabitzacu
Daria(14 iul'06)si
Andrei(28 dec'96) Uraaa! Am prins anisorul de coditaPoze Botez www.dropshots.com/lucians" target="_blank">Filmuletewww.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b4c6219b5080ecf67c169&source=category&category_id=12" target="_blank"> Miniclip
www.helpsonia.com/" target="_blank">Ajutati-o pe Sonia!
super tare

andreea25 mami de ariana-irina(04.08.2006)
andreea25 spune:
map tinem pumnii maine ,sa treaca repede .sanatate
am fost si noi la vaccin azi.normal ca a urlat si a plans ( ca de fiecare data ),dar apoi am mers prin parc la utza utza si a uitat.sper sa nu fak noapte alba ca deobicei asa se intampla.a vazut doctora ca i a spart si maselutza de sus si aproape si cealalta de jos,ca una e deja marisoara.si Ariana mea tot nu are chef sa mestece la masa...
nush ce o sa ma fak cu ea...andreea25 mami de ariana-irina
(04.08.2006)
Cristina_Ioana spune:
Map, tinem pumnii maine lu' Robertzelu' sa iasa bine si sa nu il chinuie. Sa ne dai vesti.
Genie welcome home, dragilor. 
Fetelor, vaccinul ala pt varsat de vant care se face pe la frun an juma il faceti? ...sau nu neaparat un an juma, cand copilul merge la cresa/ gradi sau sta in locuri aglomerate, cu alti copii...ce ziceti?
Apropos, careva incepe fro cresa ceva?
Cristina si Lucu- nume de scena Zarzarel (21 jun 2006)
http://www.flickr.com/photos/9618861@N07/?saved=1
Cristina_Ioana spune:
Andreea, sa stii ca si Luca s-a invatat sa scuipe el pe gresie nitel fructele pe care i le dau bucatele...de putut poate sa le mestece, ca le mananca asa demult, dar cand ii e lene sau i se pare lui mai interesant asa le scoate cu limba afara si imi si arata cu degetul ce isprava mare a facut...fitzosi copiii astia ai nostri 
Bubele au mai trecut, mai sunt cateva doar...saptamana viitoare o sa merg sa ii fac un set complet de analize, sa vedem ce sensibilitati mai are (la alimente, antibiotice etc), ce grupa si ce-o mai fi.
Cristina si Lucu- nume de scena Zarzarel (21 jun 2006)
andreea25 spune:
quote:
Originally posted by Cristina_Ioana
Andreea, sa stii ca si Luca s-a invatat sa scuipe el pe gresie nitel fructele pe care i le dau bucatele...de putut poate sa le mestece, ca le mananca asa demult, dar cand ii e lene sau i se pare lui mai interesant asa le scoate cu limba afara si imi si arata cu degetul ce isprava mare a facut...fitzosi copiii astia ai nostri
Bubele au mai trecut, mai sunt cateva doar...saptamana viitoare o sa merg sa ii fac un set complet de analize, sa vedem ce sensibilitati mai are (la alimente, antibiotice etc), ce grupa si ce-o mai fi.Cristina si Lucu- nume de scena Zarzarel (21 jun 2006)
,si vreau nu vreau tre ' sa fak cum vrea nebuna ca altfel nu ma mai inteleg cu ea.de vaccin stiu si io ca se face unu ROR parca, da' uite ca am uitat sa intreb cand.probabil la urmatorul control la 15 luni,asa a zis
.andreea25 mami de ariana-irina
(04.08.2006)
maryion spune:
Map pupam ochisorii lu' Robertzel.
Sanatate!
Mary mamica lui
Darius-Theodor (14.07.2006)
madalinaSC spune:
saluty, am vazut cartea Irinei Petrea in Cora. nu stiu dak merita 410.000 lei vechi......
mi-o poate imprumuta cineva pentru lectura? (eu nu dau atat pe ea...)
Madalina - mamica lui Sebastian(21.02.2003) si a lui Cristian (20.07.2006)

cu
Daria(14 iul'06)si