PIERSICUTZE de iul-aug 2006 (52) - 1 anisor - LMA

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns maryion spune:

Romaniaau eu i-am dat FeHaussman picaturi cate 5-7 pic./zi timp de 2 luni in 2 transe cu pauza de o luna si repetarea anlizelor intre. Dar i-am dat pt ca i-a iesit lipsa de Fe la analiza sangelui. Eu nu i-am dat Fe pt "profilaxia anemiei" ci doar in urma unor analize. Se i-au probe de sange din degetel doar pt anumite analize. Nu stiu, poate la unele clinici au tehnologie avansata si pot face analize doar cu sangele luat din degetel, dar la noi la Iasi mi-au spus ca nu este posibil.

Mary mamica lui Darius-Theodor (14.07.2006)

Mergi la inceput

1 anisor

Maria Alexandrina, fetita lui oona

LA MULTI ANI! Bestutza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabi1 spune:

LA MULTI ANI! sarbatoritilor de azi si multa sanatate.Multumim pentru urarile facute cu ocazia zilei de nastere a lui Rares.Am inceput sa mergem singurel cu cateva zile inainte sa facem un anisor si suntem foarte fericiti.ce sa va mai zic la mot am cules din tava :cheile de la masina, bani si calculatorul(cred ca se face taximetrist)si de suflat in lumanare nu am putut ca eram cam obosit.alergase prea mult dupa o masinuta primita

http://www.flickr.com/photos/grecugabriela1/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lucians spune:

'neata mamicutelor de piersicutze una si una!

Veniram si noi de-o sapt dar cum netul era defect,am stat in stand by atat cu cititul cat si cu scrisul.Noroc ca n-ati prea fost harnicutze la scris,asa ca aseara bagai ,dar fara cafeluta...ci c-o bucatoaie de cioco .

Vreau sa aduc mii de multumiri mamicutzelor de la care am primit caldurosul si multe alte cuvinte frumoase si sa le daruiesc fiecareia cat mai multe si multi .

mamidestefan,imi pare atat de rau ca n-am putut sa onoram cu prezenta invitatia la party-ul vostru.M-am uitat dupa poze dar n-am vazut niik.Oricum,si fara ele,ii dorim lui Stefanut sa fie sanatos si la punga gros.

Gravidutzelor,multa sanatate si sarcina usoara va dorim din tot sufletul!Raluca,felicitari si tie!

Monicutza,am auzit c-ai nascut o printesica frumoasa numai buna de pupat.Sa fie sanatoasa si iubita mult de mami si de papi!

Zarzarel,Dariusica,Razvanel si tuturora care-au inceput sa "bata drumurile-n lung si-n lat",felicitarile noastre! Dariuca mea d-abia acum 2 sapt a-nceput sa mearga de-a busilea iar cu mersul tot fricoase am ramas de la cazatura.Mai nou am renuntat s-o mai tinem de manuta ,pt ca astfel se simte-n siguranta si fuge de curg apele pe noi.De guleras e altfel...si chiar merge singurica ca se simte,dar sa nu-i dai drumul ca-i prapad...se lasa pe vine si gata.Tb sa mai asteptam,dar mult n-am prea vrea ca ne-am rupt spinarea

Si-n final,tb sa marturisesc ca s-au copt numai bine piersicutzele noastre; i-am vazut pe: Nour al norocutzei,Alexandra a Sabanei,zanutza a Iulencai,Ilinca a gelizei,Robert a lui map si bineinteles pe Philipica a lui nicolica.Ii pupam pe toti si le dorim numai bine!

Sephora,draguta ca-ntotdeauna

avmaria,Taty,sanziana,,bine ati revenit!
madalinaSC,va pupam si pe voi

Poate am sa reusesc sa atasez si cateva poze-n album

pupici

Gabitza cu Daria(14 iul'06)si Andrei(28 dec'96)

11-12 luni
Poze Botez www.dropshots.com/lucians" target="_blank">Filmuletewww.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b4c6219b5080ecf67c169&source=category&category_id=12" target="_blank"> Miniclip

www.helpsonia.com/" target="_blank">Ajutati-o pe Sonia!

Mergi la inceput

Ia uitati-o pe fi'mea cum face precum ham-ham.e tare poza;am surprins-o la tanc.Dar voi nu stiti ca mama'sa o punea langa cutu si ea ...tust gonea de la el de-a busilea.Iar cu limba are ea o problema de mica ,vedeti albumul cu limbutzele unde n-am mai adaugat nici-o poza ca sa nu parem si sa nu ne porecliti cumva

Uraaa! Am prins anisorul de codita

Poze Botez www.dropshots.com/lucians" target="_blank">Filmuletewww.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b4c6219b5080ecf67c169&source=category&category_id=12" target="_blank"> Miniclip

Mergi la inceput

Nu stiu ce-am copiat,dar n-a fost bine;mai incerc o data.poza cu 2 ham-ham.Sper sa iasa acus!

Mergi la inceput

Am reusit sa pun cateva poze-n album, printre care si pe tarancutadin imagine...si-n diferite ipostaze.Uitati aici cateva.

pupici ca s-a trezit fata ;vb...

Mergi la inceput

Lucians piersicutza "ham-ham"

Mergi la inceput

Ca sa vedeti cum merge fi'mea de manuta cu noi,va trimit repejor dovada Ai impresia clara ca ea ne cara pe noi,nu noi pe ea

Mergi la inceput

Si-am mai gasit o poza in care taxu e "condus" de fi'sa.
Si inca nu sunt atat de concludente pozele ca-n realitate.

fugim si noi afara
va pupam

Mergi la inceput