PIERSICUTZE de iul-aug 2006 (52) - 1 anisor - LMA

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns map spune:

si am uitat sa spun ca intre timp si Robert a inceput sa mearga toata casa, cade si iar se ridica (se ridica insa numai pe sprijin). In 4 labe o ia mai rar asa ca s-au reparat un pic genunchii lui care erau ferfelita.

Monica si Robertel cel istetel

1 an

poze mai noi

Süd Tirol

O vacanta minunata

Prima mea drumetie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madalinaSC spune:

Cristian a inceput sa mearga fix in ziua in care a implinit 1 an! Cade, se ridica, fara nici un sprijin, este foarte haios. De multe ori face intrecere cu fratele lui mai mare. Cand iesim la plimbare, il las sa mearga, normal, insa, de multe ori uita ca este pe afara si nu in casa, si o mai ia si de-a busilea, intru cu el ca un , dar nu-i suparare!

Madalina-mamica lui Sebastian (21.02.2003) si a lui Cristian (20.07.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns norocuta spune:

andreea25, maryion multumim de aprecieri. Si noi va tare de tot .

Mami cu doi lei paralei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cristina_Ioana spune:

Pup gagicile

Sabana, cum se mai simte Alexandra?
Babee, pai daca ai copii cuminti te inteleg atunci ca tot ai face. Da si mie reteta, poate imi iese si mie o fetita cuminte.
Map, pupam Robertzelu' aniversatu' si pe mamica lui plimbareatza
Larisa -iote domn'le ca aparusi finally

Dragele mele, cunosc toata tevatura cu Danone, zilele trecute va ziceam ca nu folosim defel, i-am dat numai lui Luca Actimel si Danonino pentru ca ii placeau mult. Dar de fro sapt le scosesem si pe astea. Ce-mi vine mie ieri sa ii dau un Actimel pentru ca il gasise si nu m-am inteles cu el ca vroia sa il desfaca. Si zic sa ii dau copilului sa nu pofteasca. Ei bine, mi s-a umplut de bubite Asa ca aveti grija, e chiar groasa. Asta e pentru mine sa ma invat minte

Cristina si Lucu- nume de scena Zarzarel (21 jun 2006)

http://www.flickr.com/photos/9618861@N07/?saved=1

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madalinaSC spune:

cu toate crizele de rigoare intr-un super marcket, am evitat cumpararea produselor infectate cu concentrati artificiali greu de digerat. iata un exemplu clar. feriti-va pana trece pericolul!

Madalina-mamica lui Sebastian(21.02.2003) si a lui Cristian(20.07.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Piersicutze spune:

Map. Sa va traiasca flacaul. La multi ani tuturor piersicutzelor, care au implinit un anisor. Bun venit Mada.

Ioana, Alexandra este mult mai bine. Nu a fost necesara internarea in spital. Reactioneaza bine la antibiotic. Sper sa fie bine pana la capat. Febra nu a mai facut. Sa vedem joi, dupa ce ii opresc antibioticul. In rest e vesela, bantuie prin toata casa, isi ia toti papucii. Azi avea 2 sandale in mana si a intalnit-o si pe a treia in mijlocul sufrageriei. Dilema mare, cum sa tina 3 sandale in 2 maini. S-a oprit, a stuidat, s-a gandit si a plecat mai departe tot cu cele 2 sandale. Ii plac cartile la nebunie, intre o jucarie si o carte alege o carte. Se duce la mine in biblioteca si cauta o carte cu poze, nu le rupe. Sa o vedeti ce haioasa e stand in bat cu cracii in sus si studiind carticele ei. O sa ii fac o poza.

Cartea "Si tu poti fi Supernany" se gaseste la Cora. Si mie in unele situatii mi se pare, ca tipa vorbeste in necunostiinta de cauza, si raman ferm la parerea mea, pana nu ai copii, nu poti vorbi si judeca, pentru ca pur si simplu nu ai cum.

Alex nu doarme decat in patul ei. O singura data a dormit cu noi in pat si asta spre dimineata cand avea febra mare. In rest nu vrea si pace. Uneori as vrea si eu sa doarma cu mine. In schimb nu se culca seara, pana nu vine ta-su sa o dea huta, sa ii ia handsfreeul, ochelarii, sa il traga de par, apoi adoarme linistita si fericita. Toata ziua il striga numai pe el, si pe mine, dar mai rar.

Legat de Danonino, mie Alexa mi-a facut diaree de la el, asa ca l-am scos.

La analize i-a mai iesit anemie cam mare, normal e 9 si ea are 4, si lipsa de calciu. I-a facut si ei analiza aceea de care a zis Bysko, are un nume ciudat si nu il retin si se face la un an, i-a luat si ei sange tot din vena.

Va multumesc din suflet, ca mi-ati fost alaturi, macar cu gandul. A insemnat mult pentru mine. Sper sa fie bine pana la capat. Va pupacesc si va imbratisez cu drag pe toate.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maryion spune:

Sabina ma bucur ca Alex este mai bine. piersicutza studioasa si sanatate multa!

Despre analize - si lui Darius tot din vena i-au luat si avea doar 7 luni si apoi iar la 10 luni. Imi era o mila de el saracu', dar a trecut. Asa am descoperit si noi o lipsa de Fe, dar nu prea mare care s-a recuperat cu Fe Haussman.

Si Darius se joaca cu sandalele si fuge prin casa cu ele in mana.

Fetelor ce mai stiti de Dariana, de Consi, de Mamidestefan si mai sunt multe mamici care erau foarte active si imi este dor de ele. Pe Doniro o inteleg ca scrie mai rar ca doar este .

Mary mamica lui Darius-Theodor (14.07.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Babee spune:

Bun venit Madalinei si piersicutului urias.Sa stii ca am facut ochii mari rau cand am citit cat a avut la nastere.Sa fie sanatos si voios!

Cristina nu stiu daca am reteta, poate noroc, poate asa a fost sa fie.Indiferent cum ar fi fost Phillip, stiu sigur ca doi copii as fi avut oricum, ca mi-am dorit mult sa mai fie inca unul.Si se pare ca mi s-a mai ascultat o dorinta, si a fost sa fie!Tinem pumnisorii sa fie bine la tine.

Emilia chiar ma gandeam la tine zilele astea, cum esti cu sarcina.Eu stau bine si la capitolul kile, oricum am timp sa iau "tone".

Sabana bine ca e mai bine Alexandra, te simt putin mai relaxata.Si Rebeccai ii plac mult cartile, si ea merge la locul aranjat pentru Phillip(acum si al ei desigur) si ii place sa rasfoiasca carticelele din colectia Ladybird.Sunt micute si usor de manevrat, cele mai mari o enerveaza.

In sfarsit i-au iesit dintii aia doi..ca se vad de 2 luni jumate si n-au spart.Cred ca batem recordulCand citesc cati dinti au alti....

Numai bine tuturor si sanatate multa.

-----------------------------

Gabriela, Rebecca si Phillip

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Piersicutze spune:

Cristina, imi pare rau ca Luca are bube. Aveti grija cu produsele astea, mai ales Danone. Copii asa mici pot face foarte usor enterocolite si alte minuni. Exista un iaurt de la Nestle, e cam scump, dar eu zic ca merita. Si felicitari, ptr Luca cel plimbaret.

Eu ma uit la poze cu Alex de cand era mai mica si ma apuca rau nostalgia dupa un bebe, dar nu stiu, daca sunt capabila s afac fata cu 2. Si faptul, ca am avut si o sarcina grea si asta ma sperie. Daca o fi nevoie de cerclaj si repaus la pat, cine sa se ocupe de printesica mea.

Maryion, si lui Alex os a incep sa ii dau fier si calciu. Si mie mi s-a rupt sufletul cand i-a luat din vena. A tinut-o Silviu si eu plangeam ca o balega alaturi. Oricum eu sunt mototoala rau la fazele astea si imi pierd si repede cumpatul in situatii de criza.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns romaniaau spune:

Buna seara piersicute si mamici de piersicute,

La multi ani sarbatoritilor si numai bucurii mamicilor dupa urmele lor!

Am facut si noi test de singe in Romania, dar i-a luat din deget, odata la Spitalul Judetean (la 10 luni) si la Medicover (la 6 luni).
Va intreb pe mamicile care dau Fe Hausmann copiilor, ce fel de Fe v-a fost recomandat si care se asimileaza mai bine, Fe picaturi concentrate sau siropul? Noua ne-a recomandat D-na doctor Ciobanu (Matei) sirop, 2 lingurite pe zi, la prinz, dupa masa.

Mergi la inceput