PIERSICUTZE de iul-aug 2006 (52) - 1 anisor - LMA

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns norocuta spune:

Eiiii, uite si niste pozici cu Nour la Marea Rosie...nu sunt cine stie ce, nu ne-a fost aminte la niciunul de pozat/filmat, cum ne statea in obicei.

Mami cu doi lei paralei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bysko spune:

I-am luat pantofiori- 90 lei.Am fost si la Chicco si m-am speriat de preturi...Chestia sete ca are acasa vreo 15 perechi care i-au ramas mici.Si numai 3-4 care ii vin. Pentru cat timp nu stiu.
Tort i-am comandat- de la o cofetarie care face frisca din smantana proaspata, asa ca am putut s-o las sa manance.A insistat sa bea si din paharul meu Cappy de portocale- paroape 1/2 din cantitate. Nu prea pot s-o refuz ca nu intelege+ ca se supara si ne si cearta. stie leoaica ce vrea
www.totsites.com/tot/busra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreea25 spune:

quote:
Originally posted by norocuta

Eiiii, uite si niste pozici cu Nour la Marea Rosie...nu sunt cine stie ce, nu ne-a fost aminte la niciunul de pozat/filmat, cum ne statea in obicei.
Mami cu doi lei paralei

un scumpel
andreea25 mami de ariana-irina
(04.08.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns larissa_79 spune:

MadalinaSC, vorbesc de cartea " Si tu poti fi supernany", scrisa de Irina Petrea.

Larisa si Alexia (13 iulie 2006)

http://www.flickr.com/photos/32393475@N00/

www.sonia.as.ro" target="_blank">S-o ajutam pe Sonia!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maryion spune:

quote:

Am niste pozici care va pot inspira la decorarea meniurilor la piersicute (se practica in scolile nipone cica).

Poate ne ajuta Hannen, mamaluidavid sau alte fete din Japonia cu traducerea ca eu..

Mami cu doi lei paralei

Super "decoratiunile". Asta m-ar face si pe mine sa devin o mancacioasa.

Mary mamica lui Darius-Theodor (14.07.2006)

Mergi la inceput

quote:

Mami cu doi lei paralei

baietii frumosi! Si pe mami lor.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madalinaSC spune:

Larissa_79 de unde pot procura aceasta carte?

Madalina – mamica lui Sebastian(21.02.2003) si a lui Cristian (20.07.2006)

Mergi la inceput

1 anisor

Vlad Ovidiu, baietelul lui Mirelacarmen

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns emiliapop spune:

Buna dimineata piesicutze,

Multumim ptr. urarile de ziua noastra!!!

Am trecut si noi cu bine de mot, am avut un tort superb cu maimutoi, frisca albastra, ciocolata si fructe a iesit nemaipomenit, o sa pun si poze. Alexandru nu a papat din el ca nu a vrut atat ca atunci cand sa stinga lumanarea de pe tort a infipt mana in ea si a luat-o si apoi un maimutoi cu minge.
Sa va spun ce a ales de pe tava: card (poate se face bancher), pix, cartea si cheile de la masina le-a luat in aceleasi timp cu cate o mana, apoi bani, oglinda, pieptan, aur ... dee ca un bancher trebuie sa arate ferchezuit nu?
A doua zi dupa mot i-am tras un breton de zici ca e din "dacii si romanii" si tata a decis ca seamana daca are breton mai mult cu mine si s-a cam bosumflat, de restul parului ma ocup astazi sa vaz unde la coafor, frizer, cumpar un aparat de tuns, nici eu nu stiu.
In rest sunt innebunita dupa el ca e un zambacios tot timpul de cand se scoala si face ochii mari si rade, vorbeste pe limba lui si pana seara cand topaie prin pat ca un ied ca nu vrea sa doarma si ne trage zambre.
E de acum e baiat mare domne' isi face de lucru singurel prin tarc sau patut cu jucariile sau merge prin casa dupa mine si mai pot si eu sa mai fac una alta.
Cu dintii avem destui 12 si ne-au mai iesit 2 canini si 2 masele jos si la unul din canini a facut si eu hematom ca dintele a intalnit un vas de sange si l-a spart si aveam ditamai pungutza de sange in gurita si am avut cateva zile cand am papat mai greu dar acum suntem mai bine ca s-a mai desumflat. Da' m-a speriat pana am aflat ca astea-s chisturi de eruptie si apar des la bebei in perioada de eruptie a dintizilor.
Cu burtica sunt bine,creste si incerc sa nu ma mai ingras asa mult ca se dau jos greu kg dupa si am mai aflat cu probabilitate de 60-70% ca va fi fata asa cum ne doream acum sper sa fie la fel de cuminte ca Alex si mai mancacioasa ca el .
Ne ducem sa papam acum si dupa sa vad cum fac sa pun si pozele.

emilia cu bebe mic si Alexandru Paul (16.08.2006)

greutate

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns map spune:

Salutic piersicute si mamicute,

am aparut si noi dupa aproape de doua saptamani. am avut musafiri asa ca m profitat de ocazie si am colindat aiurea prin oras.

la multi ani piersicutelor care au mai implinit un naisor intre timp, multa sanatate si voie buna. si mii de multumiri pentru urarile de multi ani facute lui Robert.

La petrecere am avut oaspetri de seama, ne-am bucurat cat se poate de tare ca Philip (sau "Piersicoiul" cum i-a spus mamica lui candva care nu-i deloc un piersicoi ci un copil cat se poate de dragalas si dulcinel), mamica si taticul lui au venit la petrecere. Robert si Philip au adormit insa cand trebuia sa se taie tortul asa ca in tort au suflat alti copilasi mai mari . Am pus cateva poze de la petrecere si de ziua de dupa cand am fost la munte ca sa punem in miscare miile de calorii puse cu o zi inainte

acum fug sa mai fac cate ceva ca am ramas in urma de atata pülimbare saptamana trecuta. maine dimineata mergem la spital sa vedem ce vom face pana la urma cu ochisorul ca nu scapam de infectie.

Va pupam si-o zi frumoasa,

Monica si Robertel cel istetel

1 an

poze mai noi

Süd Tirol

O vacanta minunata

Prima mea drumetie

Mergi la inceput