PIERSICUTZE de iul-aug 2006 (52) - 1 anisor - LMA

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns romaniaau spune:

Buna seara piersicute si mamici de piersicute,

Va multumesc tare mult pentru raspunsuri. Desi nu ma lasa fi-miu sa intru pe net, am reusit sa recuperez ultimele pagini.
Noi implinim miine un anisor. Imi aduc aminte perfect cum au trecut noptile de acum un an. Bine ca a durat mai putin la spital.
Luni mergem la controlul de un an si sint sigura ca nu o sa iasa prea bine, dar am gasit o doctora super in Constanta si urmam schema ei.

Byskot, avem si noi aceeasi problema cu ghetutele. Am gasit prin centru ghetute bune, dar foarte scumpe, apoi am trecut pe la Marvimex si am luat de acolo ghetute de piele, cu interior cu pernute, iar talpa tare. 22 RON.

Am vazut ca va puneti problema lichidelor. V-a spus doctora cumva cam cite lichide trebuie sa bea un bebe la virsta asta? Si inca ceva, stiti cumva cam cite kcal trebuie sa contina mincarea si lichidele pe care le consuma bebeii intr-o zi?

Va pupic si va doresc sanatate.

Florina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maryion spune:

quote:
Originally posted by romaniaau

Buna seara piersicute si mamici de piersicute,

Va multumesc tare mult pentru raspunsuri. Desi nu ma lasa fi-miu sa intru pe net, am reusit sa recuperez ultimele pagini.
Noi implinim miine un anisor. Imi aduc aminte perfect cum au trecut noptile de acum un an. Bine ca a durat mai putin la spital.
Luni mergem la controlul de un an si sint sigura ca nu o sa iasa prea bine, dar am gasit o doctora super in Constanta si urmam schema ei.

Byskot, avem si noi aceeasi problema cu ghetutele. Am gasit prin centru ghetute bune, dar foarte scumpe, apoi am trecut pe la Marvimex si am luat de acolo ghetute de piele, cu interior cu pernute, iar talpa tare. 22 RON.

Am vazut ca va puneti problema lichidelor. V-a spus doctora cumva cam cite lichide trebuie sa bea un bebe la virsta asta? Si inca ceva, stiti cumva cam cite kcal trebuie sa contina mincarea si lichidele pe care le consuma bebeii intr-o zi?

Va pupic si va doresc sanatate.

Florina

Am scris eu niste meniuri la pg 6 cu cate calorii tre sa contina meniul zilnic al bebeului.
Despre ghetute de care? faceti fetele o poza sa vad si eu. Va rog! ca si Darius calca in "strachini"

Mary mamica lui Darius-Theodor (14.07.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maryion spune:

1 anisor

Christian Alexander, baietelul lui romaniau

Antonia Nicole, fetita lui Cretoiu A

Mary mamica lui Darius-Theodor (14.07.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madalinaSC spune:

salut piersicutze!
noi suntem exceptia de la regula: bem lichide cat cuprinde: lapte bea la fiecare nani, in jur de 1litru si 250 ml, apoi mai bea si ceai, cam 150 ml, dar nu lipseste nici mancarea nu lipseste: mic dejun: putin cascaval sau sunca, pranz: supa sau ciorba sau un ostropel cu piure, sau... (uneori o portie de adult), iar seara, cam cu 2 ore inainte de nani (ora 21.30-maxim) mai ciuguleste o banana sau alt fruct. asa poate se explica cele 13 kg (ca sa nu mai spun de cei 90cm).
tuturor celor nascuti azi! LA MULTI ANI!

Madalina -mamica lui Sebastian (21.02.2003) si a lui Cristian (20.07.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madalinaSC spune:

larissa79 despre ce carte vorbesti ? (a Irinei Petrea), as vrea sa stiu si eu... . multumesc
MAdalina - mamica lui Sebastian (21.02.2003) si a lui Cristian (20.07.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns romaniaau spune:

M-a luat cu fiori cind l-am vazut pe fi-miu pe lista de fruntasi, adica a implinit si el un anisor. Va pupic pe toate piersicutele si pe mamicile lor, sa va implineasca Dumnezeu toate dorintele, sa fiti cu totii sanatosi si sa va bucurati unii de altii.

Voi reveni cu poze ale ghetutelor, am luat o pereche de toamna (aici e toamna, ploua in fiecare zi, sint max 20 grade la prinz) si o pereche de iarna.

Multumesc pentru informatii Maryion, fug la pagina 6 cit doarme Christian.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns norocuta spune:

Salutare, saluatare,

Am reaparut si noi in livada.

Martta,Maryion multumim pentru retete/meniu.

Sabana ma bucur ca esti cu noi. Alexandrei si multa sanatate!

Bysco sunt de acord cu fetele. Las-o pe aia mica sa atinga tortul si, numai daca insista da-i sa guste. Ce o sa te faci ca de acum va sti sa ceara cam din tot ce vede, nu poti sa o izolezi definitiv.
Personal nu m-am gadit deloc la tortul lui Nour cand a fost ziua lui. M-am "orientat" dupa gustul invitatilor, caci ei s-au delectat cu el.

Mi-a fost tare dor de voi si, sincer ma gandeam ca ati scris muulte pagini, cum va stiu. Ei, nu a fost chiar greu de citit din urma , bag seama ca mai toata livada se relaxeaza prin vacante...

Am fost o fuga la mare (aia Rosie, ca asta ne e la indemana), lui Nour i-a placut la nebunie pe plaja (nu si in apa), plimbarile in aer curat de asemenea l-au incantat, DAR de trezit peste noapte tot s-a trezit, in special din motive de dinti, care apar intr-o noua runda....ca sa va vorbesc de partea frumoasa , caci pe partea ailalata avem cu ce "ne lauda" (multumim lui Dumnezeu ca pot vorbi "la trecut").
Am tras o raceala serioasa cu o saptamana innainte cu tot tacamul: febra mare, tuse intr-un fel ca il sufoca pe bebe, iar nervii mei erau intinsi la maxim dupa ataea nopti de "paza". Eram gata sa cedez sa nu mai calatorim, insa Dr. mi-a zis ca ii va face bine aerul iodat si, dupa ce am luat si eu un virus , ne-am insanatosit si eu si bebele pe parcurs, cu siropele, etc. si am uitata de rele...si v-am spus povestea mea, si-amincalecat pe-o sa.

Mami cu doi lei paralei

Mergi la inceput

Apropos de intarcat, fetele care ati intarcat piersicutele mai mari, cum stati?!

Tweety ce mai face Clara? Tot asa doarme bine noaptea?

Dupa discutia care a fost aici ma gandeam ca voi trece si eu la actiune, dar de cand cu apritia noilor dinti, pe Nour nimic nu il linisteste decat o repriza de la "lactobarul lui mami", asa ca m-a dat innapoi cu mult. Acum parca e mai mamos decat inainte, mi-e teama ca am dat-o in rasfat...vad eu, trebuie sa ma gandesc si la anitdot .

Mami cu doi lei paralei

Mergi la inceput

Am niste pozici care va pot inspira la decorarea meniurilor la piersicute (se practica in scolile nipone cica).

Poate ne ajuta Hannen, mamaluidavid sau alte fete din Japonia cu traducerea ca eu..

Mami cu doi lei paralei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Annemarie06 spune:

Hop si noi pe aici!

Multumesc tuturor mamicilor care mi-au raspuns la intrebarea legata de vaccin. Am trecut cu bine peste etapa asta.
In ceea ce priveste produsele Danone, eu le-am taiat de pe lista. ii dadeam branzica de vaci cu fructe si era cat pe ce ca buburuza mica sa faca enterocolita. A avut cateva zile cu varsaturi (de la chimicalele din Danone) si am ajuns cu ea la medic care ne-a spus sa nu-i mai dam nimic de la Danone (nici macar iaurt simplu).
Asa ca aveti grija.
Pupici dulci si chiar daca nu scriu va citesc,cateodata de la munca iar in week-end recuperez .

POZE

www.dropshots.com/Annemari" target="_blank">FILMULETE mai vechi
www.dropshots.com/flory79" target="_blank">FILMULETE noi

Mergi la inceput