PIERSICUTZE de iul-aug 2006 (52) - 1 anisor - LMA
Raspunsuri - Pagina 16
Cristina_Ioana spune:
Babee, eu sunt foarte optimista de felul meu, nu privesc lucrurile in negru, daca Luca ar fi dormit noptile poate eram si eu deja gravi. Pentru ca ne doream 3 copii, ne dorim fff mult si o fetita si nu am zis ca nu sunt pregatita din comoditate, dar pur si simplu ma simt epuizata acum...poate daca incepe sa doarma si reusesc sa ma odihnesc si sa uit...repet, de dorit ne dorim...
Tu ramai oricum o puternica si te admir foarte mult 
Cristina si Lucu- nume de scena Zarzarel (21 jun 2006)
http://www.flickr.com/photos/9618861@N07/?saved=1
Babee spune:
Cristina, sa se implineasca ce va doriti.Tu stii cel mai bine daca si cand esti pregatita pentru bebe, sa nu mi-o iei in nume de rau daca spun.Multe din ce-ai enumerat tu eu nu cunosc, poate si de-aici taria
.Felicitari lui Zarzarel pentru mers singurel![]()
-----------------------------
Gabriela, Rebecca si Phillip
maryion spune:
Sanatate pentru Alexandra. Sabana nu am stiut ca esti tu loggata si m-am prins cam greu. 
Cristina felicitari ptr Zarzarel.
Si Darius al meu merge singurel prin casa cand in bucatarie, cand in baie (avem o garsoniera), chiar m-am speriat cand m-am trezit cu el in bucatarie. Dar tot nu are stabilitate deplina. Merge asa de pe 13 august si inca mai da rateuri. Pe afara merge tinut de ham si se trage tare si se apleaca in fata si mai cade.
Mary mamica lui
Darius-Theodor (14.07.2006)
andreea25 spune:
'neata ! cred ca sunt singurika la 
sabana multa sanatate Alexandrei,tinem pumnii sa fie bine .
cristiniko felicitari ptr Lucu umblaretzu'
Arianei i au aparut niste bubitze pe o mana,asa ca de ciupitura,nu pot sa mi dau seama de la ce o fi.si mie imi apar mereu bubitze/cosuri cand ma intorc de la mare,probabil ptr ca schimb mediu',poate o fi si la ea la fel...
pupici
andreea25 mami de ariana-irina
(04.08.2006)
larissa_79 spune:
Am venit si noi de la mare...unde a fost tare frumos si chiar relaxant ( ca deh am fost cu soacra). N-am reusit sa ma intalnesc cu fetele ( sarilla si tweety) pentru ca cu 2 ore inainte de plecare mi s-a furat telefonul din unirii. Fetele...poate data viitoare!
Cum ziceam a fost frumos...Alexia a stat f f mult in apa....ne-am jucat cu ea, in schimb cu mancarea a fost cam greu ca nu o prea interesa. O sa punem si pozici mai incolo.
Am si eu cartea Irinei Petrea. Mi-a adus-o sotul cadou inainte sa plecam la mare asa ca nu am apucat sa citesc decat cateva pagini....da' recuperez eu.
Si acum o veste mare...m-am hotarat sa intarc tzoaca. De maine. Ce prafuri tre' sa i-au ca sa opresc lactatia?...ca nu as mai suna pediatra acum in weekend. Si eventual sfaturi daca aveti...ca eu am mari emotii si deja am inceput sa dau apa la soricei de suparare ca o intarc....asa mi-e drag de ea cand e la tzatzi...offffff. Dar nu se mai poate trebuie facut ceva ca e fata mare de acum!
Larisa
si Alexia
(13 iulie 2006)
http://www.flickr.com/photos/32393475@N00/
www.sonia.as.ro" target="_blank">S-o ajutam pe Sonia!
mamanati spune:
salutari de la mare,
In sfarsit am gasit si eu un net pe aici prin Eforie sa va scriu cateva randuri. Noi suntem bine. Cami adora marea, mergem la plaja si bate bucuroasa din palme, spune: apa! apa! Ii place mult sa se scalde, ma bucur ca nu are frica de apa. Intra si pana la gat in mare.
Alearga deja singurica, merge peste tot dupa noi. Nu vrea sa stea in casa deloc. Cum se trezeste cere sa fie dusa la plimbare.
Tre sa merg... Pun poze cand vin in Chisinau.
Va pup pe toate
www.dropshots.com/mamanati" target="_blank">POZE
Nati, mami de Lea dulcineea
madalinaSC spune:
salut! sunt o mandra mamica de iulie 2006! cum pot sa intru pe lista facuta de piersicutze? Dragos Cristian s-a nascut pe 20 iulie 2006 cu minunata greutate de 4.550 kg si 56 cm. a fost mascota maternitatii. fratele lui mai mare, Sebastian Gabriel este nascut pe 21 februarie 2003 cu 3.650 kg si 52 cm. sunt cam incepatoate in ale forum-ului, insa nu pot spune acelasi lucru despre meseria de mama! daca am cu ce fi utila, oricand!
Madalina - mama lui Sebastian (21.02.2003) si a lui Cristian (20.07.2006)
maryion spune:
quote:
Originally posted by madalinaSCsalut! sunt o mandra mamica de iulie 2006! cum pot sa intru pe lista facuta de piersicutze? Dragos Cristian s-a nascut pe 20 iulie 2006 cu minunata greutate de 4.550 kg si 56 cm. a fost mascota maternitatii. fratele lui mai mare, Sebastian Gabriel este nascut pe 21 februarie 2003 cu 3.650 kg si 52 cm. sunt cam incepatoate in ale forum-ului, insa nu pot spune acelasi lucru despre meseria de mama! daca am cu ce fi utila, oricand!
Madalina - mama lui Sebastian (21.02.2003) si a lui Cristian (20.07.2006)
Bine ai venit Madalina!
piersicutza "grasunica".Mary mamica lui
Darius-Theodor (14.07.2006)

.andreea25 mami de ariana-irina