PIERSICUTZE de iul-aug 2006 (52) - 1 anisor - LMA

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Cristina_Ioana spune:

Fetelor, cred ca am dat in mintea copiilor: am stat azi cred ca o ora in Diverta la standul de carti pt copii si am plecat de acolo cu un teanc...daca va zic ca am luat carti de copii in val de 100RON aruncati cu rosii? ...hai ca merit, astept cuminte
Sunt topita efectiv: cartonate, colorate, cu animale, cu cifre, d-astea de copii micuti, cu povestioare scurte si desene reprezentative...f haioase. Stiu ca e cam devreme, dar pana le-o intelege el le citeste mami care e un mare soarece de biblioteca

Cristina si Lucu- nume de scena Zarzarel (21 jun 2006)

http://www.flickr.com/photos/9618861@N07/?saved=1

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MADYN spune:

Eu ii dau iaurt Napolact sau in lipsa Milli iar brinzica inca i-o fac in casa (e atit de usor! - inainte sa il am pe bebe habar n-aveam ca se poate face brinza dulce in casa - acum sint experta ). Danone nu i-am dat niciodata, si nici eu nu maninc si asta fara sa stiu de scandal.

Mady si Mihai Nicolae - My little treasure (01 august 2006)

Mergi la inceput

Mady, si eu tot asa iau numai Napolact, Covalact, Campina, Milli iaurturi si lapte, nici noi nu consumam Danone, doar ce i-am dat acum lui Luca Danonino si Actimelul, ca m-au injectat mai multe mame care dadeau la copii...acum cred ca nu mai iau nici d-asta...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bysko spune:

Fetelor cu baietei- noi avem un prieten f bun, care de mic a baut numai ceai de tei- si el si fratele si tatal...Barbata-miu facea misto de el cu ceaiul. Asta se enerveaza la un moment dat si ne spune ca nu are nici-o problema cu instrumentul.Si de colo adauga prietena lui: "uneori chiar mi-as dori sa aiba, ca i-as pune tei si in mancare".Asta cred ca este un mit(sau o scuza la unii).

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maryion spune:

Merci Cristina!
Nu dam cu rosii in tine ca ai cumparat carti in val de 100 RON, ce crezi ca esti singura? Eu nici nu ma duc la standurile cu carti si jucarii. De cate ori ies cu el la plimbare vin cu ceva acasa.
Cat despre Danonino imi vine sa ma arunc pe geam. Noroc ca stau la parter. Si cand ma gandesc ce bine manca. Ii placea prosutului. Si va mai zic ca mai am in casa si am gustat si eu si ... naspa... parca au gust de chimicale ... sau este o chestiune psihologica (doar in mintea mea care numai la asta gandeste de ieri)

Bysko super faza.

Mary mamica lui Darius-Theodor (14.07.2006)

Mergi la inceput

Bysko, tare rau cu teiu'!
Mary, si eu tot de-asta nu luam, ca auzisem ca ei fac totul cu lapte praf si muuulte chimicale....acu' -naiba stie ce sa mai cred...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Piersicutze spune:

Alex tot nu e bine. Tot face febra. Azi am fost la spital si i-am facut investigatii. Are 16.000 de leucocite, ceea ce am inteles, ca e infectie cam nasoala. Se pare, ca e localizata in gat. La eco a iesit fierea cam marita. O fi rau, o fi bine, nu stiu inca. Mai astepta, analize. Daca pana maine nu reactioneaza la antibiotic si mai face febra, ma interneaza. In rest ea e vesela, rade, mananca, se joaca. De azi de cand ia antibioticul nu mai face febra. Facea 39-40, care dadaea imediat inapoi la antitermic, cand ii trecea efectul iar incepea. Sunt terminata. Daca ma interneaz amaine, cred ca o iau razna, dar voi face ce e mai bine pentru Alexa.

Mergi la inceput

Luca merge singuuuuuurrrrrrr!!!!!
Eram amandoi in 4 labe, ne jucam, bona il tot striga sa se duca la ea si el ranjea. S-a ridicat in picioare asa dintr-o data si dadea din fund la misto....si s-a dus spre ea cativa pasi, era aproape...apoi a inceput sa mearga intre noi, am marit distanta si acum duduie tot livingu'....stiu ca era de asteptat, stiu ca e mare si bla bla, dar m-a facut praf

Sabana, sanatate Alexandrei si multa putere tie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Babee spune:

Nu te speria, daca medicii decid sa o interneze, zic eu ca e inspre binele Alexandrei.Uneori noi ne panicam, ne pierdem si nu reactionam cum trebuie, o minte limpede este bine venita.Fii tare si sa fie bine cat de curand.

Eu cel putin Rebeccai nu ii dau nici un fel de iaurt de copii, nici cu fructe, ii fac in casa.Fac -adica cumpar iaurt pur- il amestec cu fructe proaspete, si le place amandurora.De altfel, ai mei mananca foarte sanatos, sunt atenta ce le dau.Hai Phillip mai scapa si cate o acadea, sau biscuiti dar legumele, fructele si carnea sunt pe primul loc.

Cristina _Ioana ce te miri, lasa ca iti faci si tu curaj.Nu trebuie sa priveste asa in negru situatia.

I-am facut si eu miercuri Rebeccai vaccinul de un an, cuminte ca intotdeauna, n-a scos un miau macar, nu a facut febra, nici o reactie, nimic.A mai pus putina sunculita pe ea-adica vreo 400 de grame- si inca 2 cm.In rest asteptam dintii aia care nu mai vor sa iasa si pace, si il zapacim pe tati cu mersul.Cred ca stie ea ce stie, pe mine ma lasa sa ma odihnesc si tati trebuie musai sa mearga cu ea de manute

Sanatate tuturor, fug sa construim cu totii Lego.Rebecca e fan mare Lego si masinute

p.s ca mi-am amintit-ea a avut tort de iaurt, l-am comandat la un laborator, l-au facut cu cateva ore inainte ,cu fructe proaspete deasupra si a mancat si ea.

-----------------------------

Gabriela, Rebecca si Phillip

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bysko spune:

Ati facut la bebei bilantul de un an?Noua medicul de fam ne-a dat sa-i facem sideremia- ca numai asta e trecuta in lista pt analize.
Am vb mai devreme cu mama la telefon si mi-a povestit ca mi-au chinuit copchilul la spital- eu intelesesem ca se ia sg din degetel, dar madamele asistente s-au ratoit la mama ca ele stiu mai bine, nu mf(care ne furnizase informatia initial)
Plus ca a fost cu ea la ortoped si acesta i-a recomandat sa-i faca masaj la picioruse- va spuneam acum cateva saptamani ca nu-si ridica varfurile piciorelor cum trebuie(mai ales la stg.)Partea buna este ca Busrei ii place masajul(cred ca seamana cu mine cand eram insarcinata- imi facea masaj in talpi barbata-miu cate o ora si tot nu ma saturam).
Trebuie sa-i iau incaltari speciale: peste glezna, cu talpa exterioara tare si cea interioara cu pernute. sa vad maine unde si ce o sa gasesc...

Mergi la inceput