Colectia de toamna iarna 2005(146)
Raspunsuri - Pagina 29
lavi02 spune:
pumba
ai dreptate cu shoppingu' si CV-u'! Dar acuma, faptul e consumat, CV-ul e trimis, eu cand mai shopp-ui ca tre' sa ma pregatesc pt interviu? 
Sa stii ca si Natalia mea se imbraca cu hainele Silviei, ii probeaza sandalele.. tot ce vrei!
pumba spune:
eu din pacate nu mai cu cine sa le las, maine de ex e aniversarea noastra vom merge in 4 la restaurant, in vacante merg cu noi nici nu se pune problema, iar de bunici ce sa mai vorbesc .
asta e cea mai mare dorinta a mea - sa cunoasca fetele mele ce inseamana sa fii rasfatata de bunici, ai nostri sunt departe si 1 data pe an dar nu e suficient dupa parerea mea, gata ca ma apuca depresia si chiar ca pierde fata anul.
joy04 spune:
ANDA ai dreptate cu 'emotionalul" lui fimiu, imi pare insa ffff rau ca nu am fost indeajuns de strong si m-am lasat dusa de val. si ca nu mi-am dat seama mai devreme.
adica mi-am dat seama, dar am incercat sa fac ce face toata lumea, sa ignor crizele lui, sa-l las sa planga pana ii trece...ceea ce la el nu se poate. si stiind ca doar daca il iau in brate si il mangai ii trece, eu am continuat sa-l las sa urle asa incat sa-m isara si mie tandara si sa se istoveasca si el.
ex: la tara vroia la mine in brate. pt c anu l-am luat, plangea de numai putea pe la picioarele mele, l-a luat soacramea, l-a dus l acal, la rate in toata curtea, el nimic, nimic nimic. in momentul in care l-am luat in brate a tacut instantaneu, a pus capul pe umarul meu si suspina....
si nici io nu-s de acord ca toti copii sunt frumosi. adica sunt draguti, frumusei, placuti, dar unii au ceva-ul de vino'ncoa. ( eu nu ma expeim asa de bine ca tine, dar intelegi)
NOKI, LAVI multam de intelegere si de sfaturi. stiu ca am procedat gresit, dar o sa ma bantuie mustrarile...
MIHAELUTAT totusi ai scapat "usor" cu frigiderul. bine ca l-ai reparat pana la urma, asta conteaza.
si uitasem sa-ti spun ca mi-a placut rochia de la nunta. si modelul frumos, dar mi-a placut culoarea f mult. ai fost super ok.
gata, il las pe cristi la calculator ca este innebunit sa caute masina. adica logan vrem sa ne luam si oscilam intre motoriza si benzina... ceva sfaturi???
Joy
34+ & bobuletu mic
(dpn 21.09.2007) &
Vlad Andrei (1 decembrie 2005)
foto
xandra28 spune:
ma bag si eu sa raspund la pollul andei, sper sa nu-mi fur rosii: eu lapte de vaca ii dau de la 1 an, asa mi-a zis doctora, ca pot sa-i dau (nu ca-mi recomanda, ca pot sa-i dau... acu nu stiu care e mai "recomandat). plus ca, din cand in cand, ma aprovizionez si-i dau lapte de capra, dar nu reusesc sa-i dau cursiv mai mult de 4-5 zile, ca se termina/strica, si pana iau altu;l mai trec 1-2 saptamani.
anda, mami de bb vladut
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=62685" target="_blank"> povestea nasterii
astia mi-au luat motul!
varsta lui vladut
xandra28 spune:
a, mihaeluta, frumoasa rochita, frumoasa nasica 
anda, mami de bb vladut
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=62685" target="_blank"> povestea nasterii
astia mi-au luat motul!
varsta lui vladut
catutza spune:
Mihaela , superba rochia! Mi-a placut si modelul si culoarea
, mai mi-a placut si rochita tipei care a tinut lumanarile.
Roxana ,
pentru mail, mi-au placut mai multe modele, unde le pot vedea "pe viu" ?
Fug la baita fetei, revin mai tarziu
PS :Joy, ia o carete si citeste, un film ceva ca sa treaca mai repede timpul fara Vlad si sa nu te mai gandesti asa mult la el
Cata si
Bianca-Maria(2.11.2005)
Fii intelept ca un batran , dar priveste lumea cu ochi de copil
Noki_Lara spune:
Lavi, asa carevasazica...cica sa te distrezi. nu stii ca la noi, leii, nu merge asa...viatza de huzur? Spor la invatat! Tare m-ai impresionat cu mama ta. Stii insa ca este undeva acolo si are grija de tine. Iar ca esti fata desteapta, nu mai trebuie sa-ti zica nimeni, ca stii si singura!

Joy- vrei o lista de cate lucruri poti face fara copil?
Du-te si bucura-te cat mai esti 2 intr-unul, ca dupa aia abia vine greul!
Io i-am facut azi piticei prima ora 2 coditze...suntem fete mari deja!
Poze cu Sarah si mami 
Filmuletze poznase www.dropshots.com/noki_lara" target="_blank">1 www.dropshots.com/saraly" target="_blank">2 www.dropshots.com/noki_lara2" target="_blank"> 3 www.dropshots.com/Saralyna" target="_blank">4 si www.dropshots.com/saralyna2005" target="_blank">5
Varsta Sarah
Everything matures...eventually!
bb_alinus spune:
Noki ai un sararici scump foc iar coditele alkea o sa vin sa i le fur....of dar ce folos ca missa tot la stadiul ala in care refuza sa o ating pe par e! Io tot sper...
Mihaela intr-adevar ai avut o rochitza splendida!
Laviiiiiiiiiiii abia acum am vazut si eu pozicile voastre din concediul de la bulgari! M-am delectat pe cinste, am admirat bretonul modern al lui Nati, peisajele si hotelul cu piscina. Tare fain trebuie sa fi fost...ati avut si vedere spre mare!
Pumba va doresc o aniversare frumoasa, sa petreceti bine cu totii! Cati ani faceti dragilor?
Despre noi VESTE BUNA au mutat aia macaralele din gura cresei, adica macaraua aia imensa nu mai exista iar toate celelalte masinarii le-au pus la 8 m distanta! Deci e ok, maine o duc pe miss. Intre timp am cerut la centrala sa imi gaseasca alta cresa, acum astept raspuns daca nu, luni ii sun din nou sa ii presez.
Despre noi: incepem sa ne dam drumul la vorba, azi vorbea la telefon cu bunicii din Lille si incerca sa le explice ca ma doare gatul: "maman bobo goge"
.
Alina si Amalia 17.11.2005
Coasta de Azur iulie 2007
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1ebf029650900ace688449&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Amalia in imagini aniversare
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=65487" target="_blank">Povestea nasterii
bb_alinus spune:
De Mirunici ce mai stiti? ca parca nu am vazut-o pe Madau azi!
Alina si Amalia 17.11.2005
Coasta de Azur iulie 2007
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1ebf029650900ace688449&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Amalia in imagini aniversare
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=65487" target="_blank">Povestea nasterii