Colectia de toamna iarna 2005(146)
Raspunsuri - Pagina 28
Mihaelutat spune:
Vecina Noki mersi de coplimente. Tu ma stii ca eu sunt petrecareata din fire, pe principiul ori la bal ori la spital, mai ales ca i-am vazut pe ei stresati si nervosi, iar invitatii cam stingheri mi-am zis sa iau situatia in maini si sa inveselesc atmosfera. In final si mirii au intrat in joc si a iesit bine. Partial ii inteleg ca toate cheltuielile si organizarea le-au facut singuri, cu putin ajutor si din partea noastra, si deja erau epuizati la nunta si isi faceau si griji cu banii. Dar in final totul aiesit bine si invitatii s-au simtit ok.
Vestea buna e ca mi-au reparat frigiderul, veste proasta e ca m-a costat 400 Ron. S-a ars nu stiu ce motor de la panoul electronic, nu motorul frigiderului ca daca era asta cred ca mai bine luam unul nou.
Asta e noi sa fim sanatosi!
Mihaela
album dn Titi
Mihaelutat spune:
Anda pediatra mea mi-a recomandat pana la 3 ani, avand in vedere si caracteristicile fizice ale copilului meu.
Mihaela
album dn Titi
Noki_Lara spune:
Anda, mie dr mi-a zis ca d ela un an sa-i bag laptele de vaca. si m-am conformat.
Mamielala- 4oo ron, jejer, de vara! Fatza de mine cu 700!

Poze cu Sarah si mami 
Filmuletze poznase www.dropshots.com/noki_lara" target="_blank">1 www.dropshots.com/saraly" target="_blank">2 www.dropshots.com/noki_lara2" target="_blank"> 3 www.dropshots.com/Saralyna" target="_blank">4 si www.dropshots.com/saralyna2005" target="_blank">5
Varsta Sarah
Everything matures...eventually!
madau spune:
Anda mie mi-a zis ca pana la 3 ani s-o las pe formula. Lucru care mie imi convine ptr ca si asa Miruna se constipa de la laptele de muuu![]()
Madau si
Alexia Miruna (15 dec 2005)
www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567493374/" target="_blank">poze pana la 1 an, www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567398541/" target="_blank">de la 1 la 2 ani, www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567608176/" target="_blank">Antalya 2007
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet aniversar 
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2
lavi02 spune:
Anda eu nu mai stiu ce mi-a zis pediatra, parca pana la 3 ani. La noi e vorba de formula de crestere, tip "Junior". O mai intreb cand mai merg.
bb_alinus spune:
Si noi suntem pe aici!
Missa tot cu nasul infundat, insa fara alte simptome. Io sunt nesperat mai bine, insa tot ma mai doare gatul, deci raman in expectativa!
Hilde cum mai stati cu muscatura la picior? Sper ca nu e nimic grav!
Lavi, Joy chiar cum e sa fiti singuri? Adica nu, ca asta stiu, insa asa cu gandul la cei mici? ....ups Lavi acuma citesc raspunsul tau la intrebare! Mey dar tu ai mai lasat-o pe Silvia la bunici pana acum,nu? Deci ai experienta banuiesc! Ce mai face Silviuk, cum e?
Joy dar chiar ca are picior mic tati vostru! Sa de o raita si la raionul de femei ca sunt si modele masculine!
Mimi io aici te inteleg cu drumul lung, nici mie nu mi-ar placea sa nu imi tihneasca intr-un loc...Nasol ca nu v-ati inteles cu prietenii! De ce? Nu erati pe aceeasi lungime de unda?
Io marturisesc: mie imi place sa o iau pe miss dupa mine in concediu, asa o am sub ochi si deci stau "destresata" ca stiu ca nimeni nu are grija mai bine decat mine ( cel putin acum cat e mica) si in plus ea chiar nu a fost deloc dificila. Adica a avut somnul ei bun, a stat pe afara prin curte cu copiii, a schimbat peisaje si a invatat si ea sa se integreze in grup. Noi e drept ca nu suntem genul de iesit prin discoteci seara, insa la un restaurant tot ieseam si o luam cu noi, si a fost ok.
Dar nu as fi luat-o la drum asa de lung, cu masina.
Trimit si daca mai am timp mai citesc din urma!
Alina si Amalia 17.11.2005
Coasta de Azur iulie 2007
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1ebf029650900ace688449&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Amalia in imagini aniversare
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=65487" target="_blank">Povestea nasterii
bb_alinus spune:
Anda tu te referi strict la lapte praf sau la lapte special pt bebei? Ca io ii dau lichid de la 10 luni, insa ii dau special pt bebe ca am inteles ca contine mai multe chestii decat cel normal. Iar pediatra mi-a zis sa ii dau pana la 3 ani. De altfel si pe cutie scrie pana la 36 luni.
Acuma vad ca aici Olandezii nu sunt asa de stricti si dau copiilor lapte normal, insa nu stiu sa zic de care si de la ce varsta exact!
Io insa din ce am vazut, laptele romanesc Dorna ( ca de asta i-am dat missei in Ro) e asa de apa chioara fata de Bledina ca nici nu imi venea sa cred... Editez: ma refer la consistenta si nici decum la calitate, ca am inteles ca e unul dintre cele mai bune produse lactate autohtone.
Noki of corse ca Kinderul era sterpelit din raft...
Alina si Amalia 17.11.2005
Coasta de Azur iulie 2007
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1ebf029650900ace688449&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Amalia in imagini aniversare
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=65487" target="_blank">Povestea nasterii
lavi02 spune:
aoleu fetelor, am dat de
saptamana asta o sa ma cheme la interviu.
si mi-e o frica de morrrr.
Ideea e ca eu am trimis CV-ul la o sg firma ca e pe domeniul meu (lucrarea de diploma + ore tinute) (pe principiul daca da - bine, daca nu, nu) si... n-ar fi rau sa fie bine, asa, pe ansamblu, rational vorbind. (Daca raman in Poli in conditiile actuale stagnez profesional vorbind, plus ca m-am plictisit, plus ca financiar...)
Buba e ca cine stie daca o sa ma accepte la 4h/zi cum vreau eu; initial le-am spus 4-6h. Intre timp m-am mai gandit ca totusi 4, la 6 ore ar trebui sa-i dea bona sa pape de pranz ceea ce ar fi nasol, mai ales daca ar gati ea.
Oricum, ca sa am vreo sansa de acceptare tre' sa fac o impresie f f f f f f f f buna.
Ceea ce, la descurajarea mea.... of, unde-i mama sa-mi zica ca-s fata desteapta? 

Mihaelutat 
tu cum faci cu papa de pranz: gatesti tu si ii da bona a doua zi sau gateste bona?
lavi02 spune:
Alinus, si mie la fel, imi place sa le am tot timpul langa mine, sa vad eu ca sunt in regula.
Dar ce sa fac, nu pot continua la infinit; nu pot sa stagnez profesional la infinit. Tu esti la primul, eu de 5 ani o lalai...
Multumesc de intrebari. Am vorbit cu fetele, Silvia e bine, n-a mai facut kk deloc azi, are pofta de mancare, ar vrea pere
da' noroc ca nu-i da soacra-mea inca; Nataliei ii e dor de mine, a cerut poza
asa ca soacra-mea a zis ca hai sa ma sune sa vorbesc cu ea 
Silvia a mai stat la bunici, cate 1-2-3 saptamani maxim; dar ea deja e mare si rationala si stie ca venim dupa ea. Ii place la Buni ca deh, ii face mai multe pofte.. si e ea f atasata de soacra-mea, o iubeste f mult.
Eu ma bucur, ce n-as fi dat sa am si eu o bunica iubitoare si calda!
pumba spune:
neata !
lavi - parerea mea e sa incepi invers- shoping, filme ,prieteni si la urma CV
si ai sa vezi ce inspiratie o sa ai !
alinus - cumpara mama la fata ciocolata sa nu mai pofteasca ,daca tu nu-i cumperi se serveste singura,desteapta fata.
lapte- noi am trecut la 1 an de la san direct la cel de vacuta.
a mea copila ,Adeline ,ma zapaceste de cap,vrea de la o vreme sa se imbrace cu lucrurile lui claire ( pantaloni ,bluzite ,) si nu sunt decat 4 ani intre ele,se impiedica in ele una la mana si a doua la mana vrea sa o imbrac peste hainele ei, deci are 2 randuri de haine si in casa nu-s decat 30 de grade.
ma duc sa o inscriu la gradinita, daca mai stau pe net pierde copila anul scolar.