Colectia de toamna iarna 2005(146)
Raspunsuri - Pagina 27
catutza spune:
MihaelutaT , e super bine ca pret, mai ales ca ea alearga dupa tot, mai vine si la tine acasa. Cand ma hotarasc ce vreau i-ti dau un PM sa-mi dai nr ei de tel.
Multumesc din suflet de incurajari tuturor, pentru Mihai. Noi tot mai speram sa se retraga puroiul pana sambata si sa nu fie nevoit dr iar sa ii scoata unghia.
Joy , nu am invatat-o eu pe olita. Olita a stat in casa mereu, se juca cu ea...dar nu am pus-o pe ea, asta pana duminica cand a spus caca si a fugit spre olita , a facut dar am crezut ca e intamplare, dar vad ca nu ca a facut si ieri de 2 ori si azi dimineata. Asa ca sunt tare fericita 
Cu Mihai e destul de rau ca nu se poate incalta cu nimic (doar cu papuci de plaja ca sunt mai mari/largi) si incape piciorul. O sa aiba un bandaj maare la deget, nu se poate sprijini pe picior-doar pe calcai 
Ma duc sa vad pozele Mihaelei
Cata si
Bianca-Maria(2.11.2005)
Fii intelept ca un batran , dar priveste lumea cu ochi de copil
anda77 spune:
poze de la bran la semnatura, subalbumul "poze de la 1an la 2 ani" si sub-subalbumul "bran2007"
mami de poet(09.12.2005)
poze cu puiutul meu, Nichita-Andrei
www.dropshots.com/nichita" target="_blank">filme cu puiutul meu, Nichita-Andrei
www.onetruemedia.com/shared?p=1b0ac86d3df77a7c0a7ba6&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">montaj anual
"cel mai bun dar pe care il putem face copiilor nostri este sa stie ca sunt iubiti"
joy04 spune:
fetelor, pot sa ma plang si eu nitel????
cred ca pic iara in butoiul depresiei.... imi este asa dor de vlad...si imi trec prin minte numai urate pe care le-am facut: adica ca l-am atins de cateva ori, ca l-am bruscat, ca am tipat la el, ca vroiam sa-l "arunc" cat colo...
si plang ca proasta de mi s-au umflat ochii.
am vazut si ca fetitele siameze nu pot fi separate si ma gandesc ca io am un copil sanatos si in loc sa ma fi bucurat de asta si sa-i multumesc lui Dumnezeu pentru ce am, eu m-am lasat prada nervilor si am 'sarit" asupra copilului...
ps: ANDA am vazut pozele. mai, dar zau asa, Nichita este frumos foc foc foc. si are un vino'ncoa.... sa-ti traiasca.
Joy
34+ & bobuletu mic
(dpn 21.09.2007) &
Vlad Andrei (1 decembrie 2005)
foto
lavi02 spune:
Joy hai sa plangem impreuna
de dorul copchiilor!
Noroc ca sunt bine, sanatosi, la bunici, in siguranta si la curte si aer! ![]()
Cre'ca noi suntem defecte 
anda77 spune:
joy, merci, toti copii sunt frumosi. nu cred ca al meu e mai frumos d.p.d.v. estetic, cred insa ca e expresiv, are niste fetze haioaso-dubioase cateodata:)
pai atunci sa nu-l mai bruschezi pe vladut cand s-o intoarce. vezi ca-ti pare rau si tie. copilul asta al tau este tare deosebit. sa planga el la mai putin de 2 ani, mangaind poza parintilor, ca-n filme...este foarte sensibil, n-ai voie sa-l mai repezi dk este extrasolicitant, ca te cred ca e hipersolicitant fata de alti copii. tocmai din cauza ca e sensibil la orice. 
mami de poet(09.12.2005)
www.onetruemedia.com/shared?p=1b0ac86d3df77a7c0a7ba6&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">montaj anual
"cel mai bun dar pe care il putem face copiilor nostri este sa stie ca sunt iubiti"
lavi02 spune:
anda super pozele de la Bran!
joy zic si eu ca Anda: n-are sens acuma sa-ti smulgi parul din cap ca l-ai mai bruscat pe Vladut, ai gresit fata de el dar pe de alta parte ai si tu niste limite. Vladone e un frumusel, un dulce, un copil foarte activ si in acelasi timp sensibil si sentimental. Cand te simti suprasolicitata si la capatul puterilor, (ceea ce-i normal) ia o pauza! Du-te in alta camera, deschide geamul, ia o gura de aer proaspat si spune-ti ca tu esti mai matura decat el, tu esti cea calma si care se descurca in toate situatiile, nu el!
lavi02 spune:
Io intre timp mai migalesc la CV.
Asa nehotarata nu ma stiam.
La facultate nu prea mai am chef sa ma intorc, m-am plictisit si de atmosfera si de multe altele, iar sa plec... am o inertie si o frica pe care nu mi le recunosc in mine.
Ideea e ca daca gasesc ceva part-time in viitorul apropiat pot sa plec, daca nu trebuie sa astept sa mai treaca un semestru.
Daca mai raman un an in Poli o pot da pe Nati la cresa, sa-i fac "baia de foc" de colectivitate, daca nu, ramane pt la anul, la gradi si acum raman cu bona.
Of, of ca tare greu mi-e. Si ma sperie ezitarea mea, parca nu mi-o recunosc; eram mai nepasatoare si "la noroc" inainte, cam cum am planificat concediul in Spania, cam asta mi-era stilul pe ansamblu.
Noki_Lara spune:
Asa...am fost la firma lui peste prajit - a se citi importatorul Dell- und eam comandat piesa defecta. Cica vine in 45 de zile, dar judecand dupa faptul ca io am stata colo o ora!!! pentru a plati banii, timp in care mi s-a spus ca nu mai costa 5.5 mil ci 7!!!!!, io nu am nicio licarire de sperantza ca sa se tina de cuvant.

Vecina Mitzi- superbe poze, super nunta si super nasa. bine, rcunosc ca si super Bobo.
Si ea e dragutza...Dar ai avut dreptate cand povesteai cat erau de stresati. tu n-aveai nicio treaba, parca erai tu mireasa. 
Anda77- superb poetul.
Io nu-s de acord cu chestia ca toti copiii sunt frumosi, eu una nu-i vad asa. Ca si la adulti, unii sunt mai inzestrati la capitolul estetic, altii nu. ca toti sunt haiosi, dragutzi etc, asta e altceva. Mi-au placut si pozele din mai,d ela mare. Super si casa, e cea a nasilor, banuiesc.
Lavi- io cred ca te-ai maturizat!
Cu 2 copii deja nu mai merge stilul de "la plezneala". lucrurile trebuie cantarite bine. Sa vezi tu cum va fi la al treilea copilash!![]()

Joy- io una te inteleg perfect si clar nu e cazul sa te invinovatesti. Ce a fost a fost, important e ca de acum ianinte sa faci tot posibilul s anu te mai enervezi. Stiu ca e usor de zis si extrem de greu de realizat. oricum, si daca nu reusesti, io una te inteleg, ca-s in aceeasi oala.Mai bine zis cazan cu smoala.![]()
Poze cu Sarah si mami 
Filmuletze poznase www.dropshots.com/noki_lara" target="_blank">1 www.dropshots.com/saraly" target="_blank">2 www.dropshots.com/noki_lara2" target="_blank"> 3 www.dropshots.com/Saralyna" target="_blank">4 si www.dropshots.com/saralyna2005" target="_blank">5
Varsta Sarah
Everything matures...eventually!
ionut7bianca spune:
buna
ce dea copii sunt toamna-iarna sa va treaiasca si sa fie sanatosi
care mai vine anul asta la mare?
anda77 spune:
Poll, va rog frumos:
Pana la ce varsta v-a recomandat doctorul sa dati lapte praf la copii?
va rog sa-mi dati doar raspunsuri de la pediatrii. al meu a zis ca pot renunta de la 1 an si jumatate, dar el ar zice pana la 2 ani sa continui praful. nu va spun parerea mea ca nu asta e important, nici parerea voastra nu ma intereseaza:))), doar parerea pediatrilor vostrii.
eu m-am mai foit cu dilema asta a mea formula/lapte vaca si acum iar m-a apucat foiala.
mami de poet(09.12.2005)