Colectia de toamna iarna 2005(146)

Raspunsuri - Pagina 26

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns miri__b spune:

Joy si Sorin poarta 39-40. dar el a mutal casual friday in allweek casual si se incalta mult in adidasi, saboti.
Madau al meu copchil ii strangea de gat si ii arunca in sus pe bietii pui si nu l-am mai lasat cu ei.si nu e o fire violenta in general.nu a lovit nici un copil. tare ma bucur ptr asta.dar nici de pupat nu pupa pe nimeni pana acum vreo 2 sapt.

in concediu fi-miu nu a mancat nimic cu lingurita, facea scandal dc il obligam si nu m-a lasat Sorin sa insist. asa ca o sapt a stat doar cu snitel, piine, cornuri, crochete de cascaval, cartofi,pizza. orice se putea manca cu mana. ad numa uscaturi.imi venea sa ma urc pe pereti.+ca nici nu mai urca scarile singur, numa in brate la tac-su voia.bine ca nu s-a constipat.acu ne-am intors la program normal de masa, mananca mai putin dar ne adaptam din mers, la fiecare masa putin mai mult.

si ptr ca scriem cu creta afara pe asfalt acu scriem si in casa pe pereti. traiasca lavabila.

Miri si David - 23.12.2005

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Noki_Lara spune:

Mneatza!

Alinus - parca citeam de fii-mea! Banuiesc ca ciocolata era sterpelita. A mea a plecat odata cu un costum de baie ff frumos de la un magazin de lenjerie. Din pacate-fericire??? a sunat alarma si l-am returnat.
Pe barbactu il inteleg - daca se uita la Piratii din Caraibe, adio nevasta!Si io-s fana a trilogiei.

Catutza- of..nasoala faza cu unghia. pot fi foarte dureroase. Tinem pumnii sa fie bine.

Azi ma duc sa comand piesa la laptop. Dupa ce ca vine in minim 45 de zile, mai trebuie sa o si platesti integral in avans. Asa ceva numai la noi se poate.

Poze cu Sarah si mami
Filmuletze poznase www.dropshots.com/noki_lara" target="_blank">1 www.dropshots.com/saraly" target="_blank">2 www.dropshots.com/noki_lara2" target="_blank"> 3 www.dropshots.com/Saralyna" target="_blank">4 si www.dropshots.com/saralyna2005" target="_blank">5

Varsta Sarah

Everything matures...eventually!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mihaelutat spune:

Buna dimineata fetelor si baietilor.
Catutza eu am o croitoreasa de care sunt foarte multumita. Vine acasa la tine sau la serviciu dupa caz, asa cum s-a mai intamplat la mine. Tot ea cumpara materialele, dupa ce iti aduce mostre sa iti alegi culoare, textura etc. Ultima rochie pe care am facut-o la ea a fost cea de nasa din iunie. M-a costat 500 ron cu tot cu material, foarte lunga, cu trena, cu o croiala foarte complicata. deci preturile eu zic ca sunt super ok, mai ales ca ea alearga dupa toate cele, material si probe. Cam in 2 sapatamani e gata toaleta. O prietena de a mea si-a facut 2 rochii la ea, 3/4, dar una eleganta si una mai de serviciu si a costat-o 450 Ron amandoua, la fel cu materialul inclus. daca vrei sa vorbesti cu ea imi spui si iti dau telefonul, si o sun eu inainte ca sa stie despre ce e vorba.
Incerc acum sa pun poze de la nunata sa vedeti rochia mea. Toata lumea a crezut ca a fost luata de-a gata ca prea arata super finisata si modelul cam complicat.
De dimineata mi-am facut un car de nervi cu astia cu frigiderele ca iti dau un interval de 1ora si jumatate in care vin, deci Titi cu bona sunt blocati in casa pana vin astia si apoi se duce barbata-miu la ei. Si imi mai zice cu tupeu ca el e dragut si nu ne tine blocati decat o ora jumatate, ca protocolul firmei e de 4 ore.....Deci Noki, apropo de Romania, se poate orice.
Roxi vreau si eu poze.
Pupici
Mihaela

album dn Titi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Noki_Lara spune:

Mitzo, astept cu interes pozele.

Poze cu Sarah si mami
Filmuletze poznase www.dropshots.com/noki_lara" target="_blank">1 www.dropshots.com/saraly" target="_blank">2 www.dropshots.com/noki_lara2" target="_blank"> 3 www.dropshots.com/Saralyna" target="_blank">4 si www.dropshots.com/saralyna2005" target="_blank">5

Varsta Sarah

Everything matures...eventually!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lavi02 spune:

Silvia a facut ieri doar de 2 ori kk dar tot moale
nati a plans aseara la culcare mama, mama! apoi a culcat-o soacra-mea cu ea si s-a linistit. Of, of, ce dor mi-e de ele!

Noki eu trebuie sa lucrez la proiectul ala de care m-am apucat prin iarna . In plus, vreau sa mergem pe la cinema, sa shoppui putin, sa ne mai vedem cu prieteni... lucriri d'astea care nu se prea pot face cu copiii. Te cred ca tu de abia astepti sa o duci la mama, si eu la fel simt nevoia sa stau cateva ore fara ele sa rezolv cate ceva dar.... 2 saptamani cred ca o sa ma usuc de dorul lor. Daca ma usuc de tot ma urc in tren si...

alinus tare faza cu ciocolata kinder! Mi-o si inchipui pe missa cu moaca ei satisfacuta!
Multa sanatate, sa treci usor peste raceala!

catutza of, of, nasoala treaba cu unghia!

Mey fete, va tot aud de snitele, cartofi prajiti etc, la copii: CHIAR nu sunt bune; ficatul e supus la un efort mare digerand asa ceva. Chiar le faceti un deserviciu dandu-le prajeli si e un deserviciu pe termen lung. S-ar putea sa aiba probleme cu ficatul sau cu bila mai incolo.

In tabara, una din fetite a facut o alergie uratica (s-a umplut de bube) de la pateu. Intotdeauna face asa de la pateu dar acum a mancat ca i-a fost pofta. Si i-a facut mama ei analize la tot soiul de alergizanti, nu i-a iesit nimic si totusi la pateu, cremvursti, mezeluri totdeauna face. Deci au ele ceva E alergizat. Mai bine sa-i ferim pe cat putem de asa ceva, ca bune nu sunt.

camelia imi pare rau ca esti oarecum dezamagita de hotel. Cu masa - asa e, all inclusive-ul bulgaresc nu e pentru cei mai pretentiosi la mancare. Noi am vazut chestia asta la demipensiunea de anul trecut.

mimi_dummy nasol de nasol sa nu te prea intelegi cu cei cu care mergi in concediu; asa a patit si sora-mea de mai multe ori si s-a jurat ca nu mai pleaca decat ei 2, ea cu sotul. Pot sa fie oameni cu care te intelegi foarte bine acasa, dar la drum nu: ori ca ii intereseaza alte chestii decat pe tine, apoi unii sunt mai statici, altii mai plimbareti... si e mai bine sa faci lucrurile in ritmul tau si dupa placerea ta.

Lasa ca la anul mergeti intr-un loc fain cu fata; noi ne simtim foarte bine cu copiii, nici nu e obositor pt ca suntem 2 si ne ocupam amandoi de ele.

Mergi la inceput

Hai ca am pus pozele. Le-am pus private ca mai sunt si alte persoane care nu stiu daca vor sa fie vazute de publicul larg. Acum ziceti-mi si mie cum trimit invitatie pe mail? Vreu sa trimit in contul comun de pe yahoo. Astept sugestii.
pupici
Mihaela

album dn Titi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Morgano spune:

Fetelor dragi, multumesc mult de raspunsuri, am sa tin cont de fiecare. Deocamdata, am stat cu tati si am cugetat aseara, si am ajuns la concluzia ca pb. cu adormitul seara a amers mana in mana cu mutarea in camera ei, chiar dc e alaturata. Ea simte nevoia sa ne vada/auda, de aceea ne si striga de verificare mereu sau ne da diverse "sarcini" care ne fac sa ne invartim titirez in jurul ei. Aseara a adormit rezonabil, doar la 5 dimineata m-a strigat de 2 ori si a cerut apa, pana i-am dus apa dormea la loc, smekeria mamei.
De mancat papa de cina diverse, nu chestii grele, plus bibe de lapte (cereale n-a beiut niciodata), deci nu e flamanda in niciun caz... Oricum ieri a fost atata de dulce si lipicioasa de ne-a terminat cu zambetul si pupicii ei, si m-am simtit vinovata ca ma deranjeaza ca nu adoarme seara cand vreau eu. Ora medie de nani e 21-21.30 cel tarziu in pat. Si de amiaza doarme multisor, de la 2 la 5... ieri chiar 17.30 da' mi-a fost mila s-o scol dupa aventurile de la munte.

Anda... am murit de ras, io creca mamele noastre au multe in comun, si televizoristic vorbind, ca sa nu mai zic cat de aproape locuiesc de noi, dc ar sta in alta tara, alt judet, jur ca nu m-ar deranja. De fapt din start am stiut la ce sa ma astept, nu e rea-vointa, ci e stilul ei, doar ca uneori ma doare cand mi-e greu ca face mutre chiar dc apoi ne ajuta, mutrele alea ma seaca...Cat despre poet expresia artistica kkacioasa e de bun augur, cel putin ca noroc dc nu si ca talent plastic.

Of ce as mai scrie, dar iar am buluc de lucru.

Apropos, de Buluci nu mai stie nimeni chiar nimic?

Ripley 30+ Iris Maria si Ana Ecaterina(10.11.2005)

Mergi la inceput

Gata, aveti invitatie in contul comun pentru cine doreste vizionare.
Acum sa va spun de ieri de la ecografia finei mele. asa cum stiti am programat-o la doctorul Strejean, la eco 3d/4d. Finii sunt la al doilea copil, mamica are 34 de ani deci sunt extrem de precauti. Doctorul a fost foarte haios, relaxat, a zis ca totul este in regula, ca nu i se pare nimic nasol si le-a zis ca e fetita, ei mai avand o fetita. Cea mica s-a bucurat-emotionat, mamica la fel, taticul putin dezamagit din privirii,ca s-a comportat exemplar si nu a zis nimic nelalocul lui, desi stiam cu totii ca isi dorea baietel.
Dupa eco merge la doctorul curant, coleg cu Strejean, la acelasi spital, care ii spune ca e totul bine, sarcina cu 2 saptamani mai mare si surpriza baiat, cu poza cu organul in discutie cu tot.....
Deci suntem in mare cetata. Mai are o programere la 3d la Herghelegiu peste o luna dar pana atunci nu mai stim ce sa mai credem. amandoi doctorii pareau foarte siguri pe ei...doar mamica sraca din toata aceasta nebuloasa zicea ca bine ca nu are copilul nimic, nu mai conteaza acum ce e....
In rest strejean mi s-a parut ok, atent la detaliile de sanatate si foarte vesel si relaxat...
Mihaela

album dn Titi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lavi02 spune:

Ripley asa mi-am luat si eu teapa cu Nati intr-o noapte la munte; de regula cand cerea noaptea apa n-o bagam in seama si o culcam la loc si adormea in 10 de secunde. Atunci am zis: mai, i-o fi sete copilului: i-am dat sa bea si numai bine s-a trezit de-a binelea si tin'te frate pana am reusit sa o culc la loc.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mandyksch spune:

Mey, de cand am vazut faza cu problemele de livrare, banii scosi din cont la comenzile LR, mi s-a taiat cheful de cumparat de pe Net. Ca si ce as vrea sa comand io tre platit inainte si transportul e sumpicel...naspa rau de tot.

Mandy si Krisztián (23.10.2005)

Mergi la inceput