Colectia de toamna iarna 2005(146)

Raspunsuri - Pagina 30

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Noki_Lara spune:

Alinush, saru mana. Madau cred ca e pe subeictul cu LR unde se lupta cu morile de vant.

Poze cu Sarah si mami
Filmuletze poznase www.dropshots.com/noki_lara" target="_blank">1 www.dropshots.com/saraly" target="_blank">2 www.dropshots.com/noki_lara2" target="_blank"> 3 www.dropshots.com/Saralyna" target="_blank">4 si www.dropshots.com/saralyna2005" target="_blank">5

Varsta Sarah

Everything matures...eventually!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pumba spune:

am inscris copila la gradinita, asteptam acum 3 sept sa inceapa
(mare branza 3 ore pe zii!!!!!!)

alinus - mersi mult, facem 9 ani.
noki - sarah e o dulce ,pare serioasa si matura.
lavi - iti spunem noi ca esti desteapta si ai sa-i faci praf pe aia la interviu, dar tu stii deja lucrul asta. bafta si capul sus!
joy - inteleg prin ce treci,nu stiu altii cum sunt, dar eu am mustrari de constiinta uneori ca as putea face mai multe pt piticile mele,
dar daca el e fericit asta conteaza ,acolo are cai vaci, purcei ,rate gaste,aer curat, in fata blocului praf si furnici.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pumba spune:

LA MULTI ANI, MARIILOR SI MARIOARELOR!!!!!!!!!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Siminaf spune:

Aveam si eu cui sa spun "La multi ani" de Sfinta Maria - bunica mea - dar a murit la sfirsitul lunii august anul trecut. Asa ca acum va urez doar voua, dar ma gindesc mult de tot la bunica mea draga. Ne stiam de 38 de ani. Si probabil s-a gindit ca la 92 de ani sa ne lase singuri pe aici. Macar nu a suferit - avea Alzheimer.

La multi ani, Mariilor si Marinilor!

Ah, ce text aiurea a iesit. Dar m-a palit melancolia, gindindu-ma ca nu mai am cui ura LMA de Sfinta Maria.......

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns joy04 spune:

am schimbat colectia aici

Joy 34+ & bobuletu mic (dpn 21.09.2007) & Vlad Andrei (1 decembrie 2005)
foto

Mergi la inceput