* Ghiocei de martie-aprilie 2006 * (40)

Raspunsuri - Pagina 28

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Nausi spune:

Buna fetelor!
Va multumesc pentru primirea calduroasa!

Acum sa va povestim cate ceva despre noi:
ingerasul nostru Alessio s-a nascut pe 31 martie 2006, la ora 17 fix, exact in ziua in care se implineau 40 de saptamani de sarcina... Medicii spuneau ca bebelusul nostru e f punctual, avand in vedere ca si-a facut aparitia la o ora fixa si exact la 40 saptamani.
Alessio a venit pe lume in spitalul San Francesc de Borja in Valencia (Spania) asistat de doctorul Atamusa, a cantarit 4.080 Kg si a masurat 50cm. Bebe mic era asa de dornic sa ne cunoasca, incat s-a agitat si s-a invartit pana si-a facut o circulara de cordon... dar datorita interventiei prompte a doctorului totul a iesit bine, slava Domnului si bebe a obtinut 9/10 si 10 la Apgar.
Mamica lui era epuizata dupa un travaliu extrem de lung dar avandu-l alaturi pe taticul lui bebe, era cea mai fericita si implinita femeie din lume.
Sper ca informatiile de mai sus sa fie suficiente pt lista pe care o ingrijeste Aida... daca nu, furnizam si alte detalii.
Sincera sa fiu, am senzatia ca aici ma voi simti ca acasa! Si asta imi place!

Va pupam dulce dulce!

P.S. Fetelor, cum voi aveti mai multa experienta decat mine in acest forum, v-as ruga sa ma indrumati si pe mine: ce fel de semnatura pot sa-mi pun, daca pot sa pun semnatura tip lilypie, etc.

[url=http://lilypie.com][/url]

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tili spune:

Ce liniste pe-aici...! Dar tocmai eu ma gasesc sa fac astfel de comentarii...??? Sa-mi crape obrazul ca mai am astfel de tupeu!!!!
Banuiesc ca va bucrati de weekend si asta e un lucru nemaipomenit.

Eu sunt trista ca mi-a plecat din nou baiatul cel mare la tara. A stat o saptamana si a fost nemaipomenit de bine. Simt ca am avut mai multa rabdare cu el si descopar ca e un copil cu care se poate comunica usor. Am ajuns asa la cocluzia ca problema era la mine! Ne-am apropiat foarte mult in saptamana asta cat a stat acasa si o sa-i simt lipsa tare mult. De data asta l-am implorat sa mearga la tara, ca sa ma pot organiza cu plecarea.
Pe de alta parte era de mare ajutor, mai statea cu Matei, se mai juca cu el, ma anunta cand erau probleme cu fratiorul lui. Aveam un ajutor de nadejde, ce mai!!! O sa ii simt lipsa si din punctul asta de vedere, dar din cauza programului diferit de somn, Mihaita de multe ori sarea peste el (nu ca i-ar fi parut rau), asa ca nu puteam impaca si varza si capra...
Abia astept sa il aducem acasa...

www.dropshots.com/OtiliaZ#date/2007-08-29/18:08:11" target="_blank">Aici ii vedeti pe cei doi printisori uitandu-se la desene impreuna.

Vreau sa ii urez lui Nausi "Bine ai venit alaturi de noi!" . Sper sa te simti bine aici. Abia astept sa vad poze cu ingerasul tau, Alessio. Sa-ti traiasca si sa te bucuri de el! Ai reusit sa dai de Zuzunaki? Eu am gasit ceva postat de ea aici aici. Da click pe PM si asa poti lua lua legatura cu ea. Succes!

Ciuf, orice ai spune te admir pentru curaj si pentru determinare. Iti ia ceva timp sa-ti intri in ritm, dar dupa aceea o sa-ti para floare la ureche. E si mamicutza langa tine care sa te ajute la inceput si o sa treci mai usor. Curaj!

Cameliada, am copiat toata listuta si saru`mana pentru ea. O sa ma interesez de tot ce scrie acolo, unde le pot gasi, dar trimite-mi si mie restul pe adresa otilia_zara@yahoo.com. Pleeeaaassseee....!!!!

Iris77, nu mai 45 minute....? Super!!! Acum ma numar si eu printre mamicile multumite caci Matei si-a mai revenit cu mancatul si cu somnul. Acum fara gluma, stiu ca e greu, dar o sa treaca, te asigur EU!!! Mersi de urari.

Catrinel, m-ai linistit, multumesc mult. Trebuie sa ma descurc cu un ghemotoc de om pana la urma, nu? Matei nu ma lasa sa ii curat dintisorii cu periuta nici cu pasta de dinti, nici fara, asa ca eu mai astept putin.... mai mult, pana e el pregatit.

Laura Ioana, sanatate multa si tie si puitului din burtica!

Pispi, bine ai revenit! Unde e MP? Vreau si eu sa o vad, chiar daca am prins-o numai putin.

Mihaser, sper ca te distrezi la nunta!

Gata, nu ma mai lasa Matei. Sper sa imi mai dea o pauza cat de curand, sa mai pot scrie cateva randuri. Va pup dulce.

_
Matei (11 martie 2006) si Mihaita (24 aprilie 2001)
Poze aici si filmulete www.dropshots.com/OtiliaZ" target="_blank">aici .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nausi spune:

Tili - multumesc pt ajutor... crede-ma am incercat sa-i scriu un PM lui Zuzunaki, dar cand il trimit imi spune ca nu accepta PMs...
Nici nu-ti imaginezi cate investigatii am facut, am citit o multime de raspunsuri postate de ea, am vazut si poze cu cei doi copii ai ei... asa a fost cum am aflat ca s-a casatorit si ca e mamica a doi ingerasi... insa mai multe detalii, tip e-mail sau altele care sa ma ajute sa ma pun in contact cu ea, nu am obtinut!!!
Mai incerc si sper sa reusesc sa vb cu ea pana la urma!
In ceea ce priveste pozele cu baietelul meu , incantata vi le-as arata, insa nu stiu cum se face... Cine ma poate sfatui, sa o faca, i-as fi recunoscatoare!

Va pup dulce

Alessio is my sweet angel!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmenpit77 spune:

Nausi bine ai venit la ghiocei!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns micaalsa spune:

remember me?
N-am mai dat tare de mult pe-aici ... de citit am mai citit asa in diagonala dar de scris chiar ca nik . M-am puturosit de tot.
Azi imi veni asa un chef sa va mai zic una alta de noi.

Multe noutati nu avem, suntem bine, sanatosi, asta e cel mai important. Sunt tare incantata ca nu mi-a mai facut rosu in gat in ultimele 3 luni si asta pun pe seama Praidului; noua ne-a facut tare bine. Papa bine de tot, cu somnul nu prea am evoluat dar asta e. Pediatra m-a tot nebunit sa-i dau Nitrazepam, ca va dormi, ca-i o chestie de obisnuinta dar eu nu pot ... nu stiu de ce. Mai bine ne mai chinuim o vreme, sper nu mult.
A inceput si ea sa zica cuvintele mai bine, nu pocite ... nu zice multe dar bine ca zice.
Nu stiu daca va mai amintiti, va ziceam mai demult de un nepotel de 5 ani jumatate care nu vorbea ... Eiii, nu demult au mers cu el la Cluj si i s-a pus diagnosticul de autism. Noi stam cu ei in aceasi casa, il vad zilnic si credeti-ma ca nu ma intereseaza atat de mult ca sa vorbeasca fata mea cate-n luna si-n stele la varsta asta ci mai degraba s-o vad receptiva, atenta, preocupata de ce e in jurul ei ...

Acum ne ies caninii, doar unul si-a aratat coltii, ceilalti ne chinuie la greu. Nu stiu, ei sa fie cauza scaunelor moi? Ca de 2 saptamani a mea face un kk tare si 3 moi. In rest nimic, nu febra, nimic altceva.
Dupa canini ce urmeaza? O pauza sau alte masele? ca de-aici mi s-a taiat firul.

Fug ca protesteaza ... vrea si ea la calc. Ma 'nebuneste cu cleo, Sesame Street, Mary had a little lamb si alte asemenea. mai nou, oaia face baa-baa, porcul oink oink, gainile cluck-cluck (ca asa e in cantecel, in lb. engleza). vedem noi cum facem sa o dam si pe romaneste

Am pus cateva poze cu noi AICI

Pupici la toata lumea, sper sa revin cat de curand

www.helpsonia.com/" target="_blank">Pentru inimioara lui Sosonica

Bubulina mishelina

Anamaria lui Iulia (23.03.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Stefanna spune:

Ciufulici.. sper ca ai primit raspunsul meu pe messenger.Pup si mult spor.
Eu stau cu inima stransa pt ca am aplicat pt prelungirea vizei mamei si ma rog sa fie bine....
In rest scuze mii,bune venit la fetele noi, si numai imbratisari.

Stefanna si Bianca-Nicola(22martie 2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aalina2003 spune:

Tili, am vazut pozele cu fratiorii uitandu-se la desene..chiar asa, matei se uita si el, cot la cot cu Mihaita? Are rabdare?
Micaalsa, te admir pentru cat poti rezista la programul de somn al Iuliei..cat lapte bea ea inainte de culcare? Am vazut si pozele, imi place una in care este in parc, in iarba, impreuna cu un baietel. Nitrazepam mai ia mama, la recomandarea dr, dar ea are probleme cu somnul, serioase, si, oricum, are destui ani.Daca n-ar dormi tati cu Ana, eu zau dac-as rezista. Mai nou, incerc sa-i dau mai putin de mancare la ora 19, ca sa bea mai mult lapte pela 22..ma rog, incerc si eu una, alta. Asta fiindca la culcare ajunsese sa bea cate 100 ml de lapte.Si eu am ajuns sa cred ca-i si o problema de obisnuinta, in capusorul ei s-a creat o legatura intre lapte si somn, se trezeste, nu mai poate sa re-adoarma si..cere lapte. Soacra-mea imi tot spune ca pe fi-su' l-a dezobisnuit foarte greu de cerut lapte noaptea...de parca trebuie sa fie trasi la copiator..
Catrinel, ai gasit lista?..stii ca soacra-mea sustine ca Anei ii place acum sa asculte "punguta cu doi bani" fiindca EA i-o spunea inca de cand avea Ana vreo 4 luni..sau poate 5...!!..si imi tot explica diferite lucruri in legatura cu Ana, cum ca ii place sa manance ciorba acra, mai degraba rece decat calda...multe au legatura si cu ea, de parca taica-meu, de ex, n-ar avea aceeasi"contributie'..si lui ii place ciorba dulce si fierbinte!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns micaalsa spune:

aalina, merg inainte, ce sa fac ... Te inveti si cu greul la fel ca si cu binele. Asta sa fie cea mai mare grija ... o sa treaca si faza asta odata si-odata. In weekend mai doarme sotul meu cu ea si atunci ma mai odihnesc, imi incarc bateriile pentru saptamana ce va urma.
Iulia bea aprox. 300 ml de lapte seara. Sa stii ca si eu am incercat "n" metode ... ba nu i-am mai dat nimic seara sa pape in afara de lapte, ba i-am dat ... mai nou i-am luat ceva cereale de la Nestle, nou aparute, speciale pentru papa de seara (au in compozitie si ceva flori de tei, cica i-ar linisti mai bine noaptea) ... dar ea are nopti bune si nopti rele si nu prea depinde de nimic din afara.
baietelul cu care e in poza in parc de de fapt fetita ... chelioasa E prietena ei si vecina ei ... cand se intalnesc nu razbesc sa se pupaceasca si sa se stranga in brate si in urmatorul minut se pocnesc una pe cealalta.

www.helpsonia.com/" target="_blank">Pentru inimioara lui Sosonica

Bubulina mishelina

Anamaria lui Iulia (23.03.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alorea16 spune:

Salutare fetelor!
Am intrat sa va salut ca de mult nu am mai facut nici macar atat Am fost si noi plecati cu puiutul la mare.A fost superrrr! Un concediu mai frumos ca acesta nu am avut niciodata. Dupa o vacanta asa frumoasa acum revin la starea de dinainte "in cautarea unui loc de munca".
Nu am apucat sa va citesc din urma dar printre randuri am auzit de vesti bune despre sarcina Laurei si de care ma bucur tare mult.
Pup dulce si urez BINE ATI VENIT ! fetelor noi.
Micaalsa si eu cu al meu fecior am aceleasi probleme cu somnul dar ne chinuim cu ceai sau compot.Toata noaptea bea din biberon. Daca s-a trezit si nu i-ai aruncat imediat biberonul in gura tipa de pune tot blocul in picioare. De multe ori doarme cu biberonul in pat ca-mi este foarte greu. Sper sa gasesc o solutie ca nu se mai poate. In primul rand isi umple stomacul cu prea multe lichide se de aceea nu prea mai papa.
Plec ca plange ....

ANA si CRISTIAN
UITE CUM CRESC
GALUSCA MEA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Catrinel_17 spune:

AALINA, deci ma-ntzelegi cu soacra sa stii ca nu am gasit listutza, am cautat aseara, dar am impresia ca nici nu functziona cautarea bine pe DC. mai incerc. Nu-i nimica, stai linistita, dau eu de ea. Pupici!

NAUSI, bine ai venit!!!! ceva poze cu voi?

Mergi la inceput