* Ghiocei de martie-aprilie 2006 * (40)
Raspunsuri - Pagina 29
mihaser spune:
DEA0277
si tot ce iti doresti tu sa ti se implineasca!
Te rog sa ma scuzi ptr intarziere...saptamana asta e criminala ptr mine!

Mihaela&Cristian 25.03.2006
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=341f286d3bf41ca4ad740e&skin_id=701&large&utm_source=otm&utm_medium=embed" target="_blank">Cu toata dragostea!
Bebe 2 we are waiting!
It`s nice to be important, but it`s more important to be nice!"
iris77 spune:
nausi bine ai venit!!! cu siguranta ai sa te integrezi fara probleme in grupul ghioceilor, cel putin eu si maria am fost fff bine primite!!!
iris77 spune:
tili ce baieti draguti ai!!! sa iti traiasca!!! eu zic ca seamana fff bine unul cu celalalt...parca ar fi frati gemeni!!!
noi nu caninim doar maselim vorba fetelor!!!! 4 maselute avem in posesie!!! ce urmeaza dupa canini??? urmatorul rand de maselute???
iris77 spune:
micaalsa ai incercat cumva si un remediu homeopat ca sa doarma puiul??? eu am o prietena al carei copil dormea extrem de agitat sau mai bine zis nu prea dormea si dp tratamentul recomandat de homeopat bebe doarme...SUPER BINE!! acum nu stiu daca esti de accord cu homeopatia???
iris77 spune:
alina 2003 maria noastra bea de regula 180 ml sau 200 ml de lapte la culcare, in jur de ora 22 sau 22.30, si bineinteles ca si ea asociaza somnul cu aptele!!! dar nu se mai trezeste peste noapte sa ceara alta portie, ce e drept!!! doar pe la 4, 5 dimin cand cere apicaaaaa!!!! si/a format acest program incepand cu 4 luni!!
cu mancarea de peste zi...dezastru!! vad insa ca de o saptamana a renuntat sa fie lacto/vegetariana si a optat sa ...savureze...intr/o zi , nu cu prea mare placere, jumatate de snitzel!!
iris77 spune:
catrinutza ai inscris ghiocelul de mult la cresa?? ca ma bate gandul sa o inscriu si eu la program scurt, dar ma gandesc ca poate este prea tarziu...
si apropo intrebare pt fetele din bucuresti. cunoasteti vreo cresa de stat buna ca si conditii, situata in sectorul 2 sau 3???
doamne ce liniste e prin cetate!!!
toata lumea studiaza??? munceste??? maseleste??? helooooooooooooo???
micaalsa spune:
quote:
Originally posted by iris77
micaalsa ai incercat cumva si un remediu homeopat ca sa doarma puiul??? eu am o prietena al carei copil dormea extrem de agitat sau mai bine zis nu prea dormea si dp tratamentul recomandat de homeopat bebe doarme...SUPER BINE!! acum nu stiu daca esti de accord cu homeopatia???
Chiar n-am nimic impotriva ei ... dar sincer nu cunosc un dr. homeopat bun aici. N-ai idee, pe ce baza i-a prescris medicatia? A trebuit ceva analize? Si ce i-a dat?
www.helpsonia.com/" target="_blank">
Pentru inimioara lui Sosonica
Bubulina mishelina Anamaria
lui
Iulia (23.03.2006)
micaalsa spune:
quote:
Originally posted by iris77
ce urmeaza dupa canini??? urmatorul rand de maselute???
Da, urmeaza inca un rand de maselute. Chiar ieri am mers la dr. si ne-a zis asta ... cand credeam si noi ca o razbim odata cu iesirea caninilor

lui
Iulia (23.03.2006)
aalina2003 spune:
Micaalsa, eu am un remediu homeopat adus de cineva din SUA, dar scrie pe el ca este pentru copii peste 2 ani si dr mea homeopata mi-a spus ca are unele componente care nu-i trebuiesc Anei si ca n-are rost sa i le dau.Daca vrei, eu iti scriu ce contine.
Iris, intreab-o pe prietena ta, poate e ceva mai simplu si gasim si noi.
micaalsa spune:
quote:
Originally posted by aalina2003
Micaalsa, eu am un remediu homeopat adus de cineva din SUA, dar scrie pe el ca este pentru copii peste 2 ani si dr mea homeopata mi-a spus ca are unele componente care nu-i trebuiesc Anei si ca n-are rost sa i le dau.Daca vrei, eu iti scriu ce contine.
Iris, intreab-o pe prietena ta, poate e ceva mai simplu si gasim si noi.
Nu stiu daca m-ar ajuta cu ceva sa-mi scrii ce contine pentru ca eu sunt chiar habarnista in ale doctoriilor. De ce componente zice ca nu-i trebuiesc?
Dar totusi scrie-mi componentele lui si denumirea, poate am pe cine sa intreb. Mersi mult
Sunt chiar curioasa ce tratament a primit copilasul prietenei lui Iris.
lui
Iulia (23.03.2006)