* Ghiocei de martie-aprilie 2006 * (40)

Raspunsuri - Pagina 27

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns aida_o spune:

catrinutza,
multam frumos pt urari

ciuf,
da, imi veni seful din concediu :) se vede ca nu mai pot sa scriu cind am eu chef :)
poza aia cu iarna, e de pe vechea strada, inainte sa ne mutam. tare frumos era si-acolo.
parc-ai povesti de la noi din casa, cu beciul si cu camera plina de cutii EXACT asta e si la noi, ca sotul s-a apucat serios de re-izolat peretii, ca sa fie mai cald la parter, la iarna.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iris77 spune:

zic si eu un La Multi Ani calduros tuturor alexandrilor si alexandrelor!~!!!

si copila noastra maseleste de zor dar vad ca pana in prezent s/a comportat binisor la capitolul maraieli si somn. noi cu mancarea stam fff prost...azi cu chiu cu vai a mancat jumatate de snitzel...ne/a luat 45 de minute... imi venea sa urluuuuuuuuuuu!!!!

cameliada in primul rand sanatate mamei tale!!! wauuuuu auzi voi v/ati tuns de 4 ori si noi am reusit doar odata....si at nu ca ar fi avut plete dar era necesar pt caldura. as vrea si eu ceva informatii legate de tratamentul preventiv pt imunizare. ti l/a recomandat medicul??? in ce consta??? pastile?? sau vaccinuri??? sunt tentata sa aleg si eu varianta unei crese particulare si ma gandesc ca ne/ar fi de mare folos o asemenea informatie. multam anticipat!!!

mihaser mult succes la teste si ...rabdare de fier!!!

catrinutza zici ca a fost bun pestele???

pispirica felicitari pentru periajul dentar!!! eu inca ma lupt sa o conving pe maria sa isi foloseasca periutza dar nu vrea chip!! cu toate ca ma straduiesc aratandu/i cum se procedeaza ea vrea sa foloseasca doar periutza mea!! si copila noastra duce la cos tot ce prinde prin casa si i se pare ei ca seamana a gunoi...in mod special pampersul!!! as avea si eu o intrebare:pt bona ai apelat la agentie sau ai gasit/o prin intermediul cunostintelor???

carmenpit77 si noi am primit o replica dura din partea asistentei cand maria a plans la ultimul vaccin...si nu numai la ultimul ...apropo ce ar dori d/na asistenta sa rada copilul in hohote cand vede acul??? ...

ciuf sunt convinsa ca iti este ff greu sa faci fatza intregului program pe care de acum incolo il vei avea de respectat!! dar.... MAMYYY IS HERE !!!! ai sa muti si muntii din loc!!! ...hei o sa pierdeti cateva nopti de somn ca urmare a ce mai aveti sa va povestiti dar...usor usor ai sa te incarci...greul va deveni o obisnuinta si cu timpul ai sa reusesti sa te aduni...mult succes!!!

catrinel 17 cinstit si pe noi ne bate gandul sa o inscriem pe maria la o cresa. acum nu stiu daca nu este ff tarziu se apropie 1 sept...la cele de stat ma refer...daca nu o sa obtam pentru una privata...
tot incercam sa punem in balans bona sau cresa???
mentionez ca locuim cu bunica sotzului....este extrem de bagacioasa,iti sufla permanent in ceafa, ea stie tot, face tot...dar in realitate nu ma ajuta cu nimic...si ma gandesc ca bona trebuie sa aiba un caracter puternic sa ii faca fatza!!! eu am incercat si cu vorba buna si cu nervi...nu tine....
astept sfaturi, opinii orice sunt bine venite!!!!

laura ioana sarcina usoara in continuare!!! e un bebe destul de bine dezvoltat!!

polixeni ce bine ca sunteti in tara si nu trebuie sa faceti fatza incendiilor din Grecia.

tili mariei noastre ii place sa stea in scaunel, e drept ca e si invatata, noi calatorim destul!!! dar cand si cand se mai plictiseste si at apelez tot la jucarioare, un biscuitzel, o gura de apa, timpul trece...roata se invarte... sau uneori o i/au in brate si ii arat diverse lucruri pe geam!!!
indiferent ce marca de masina va luati eu va urez inca de acum ...la cat mai multi km si consum...redus!!!

iris mami de maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Catrinel_17 spune:

CIUF, pana in 2009, da. Incepe cand are trei ani. Pana atunci ne descurcam cu grupa asta de joaca de 3 ori pe saptamana cate 3 ore. Mai are 2 sapt si incepe.

IRIS, PISPI, io nu stiu e sa zic cu spalatul pe dinti! Ma lasa un pic sa o frec pe dintii de sus, foarte rapid pe cei de jos, (2-3 miscari!!!) si gata, fuge, sau imi smulge peria, si-o baga ea in guritza si invarte pe acolo! Ce sa zic de masele, nici nu apuc sa dau pe ele…. Nu stiu ce sa fac….mi-e ciuda, si nu vreau s-o stressez, totusi. Ca imi amintesc cand a inceput mama sa ma spele pe dinti (cam tarziu, cred) si ma tinea bine, eu ma zbateam, ea ma freca, era un chin.

Cu gunoiul, tot asa, totul trebe dus la gunoi. Scutecelele le bag eu immediately dupa ce o schimb intr-o pungulitza mica, pe care o innod, ca sa nu miroase, asa ca daca duce punga la gunoi, mi.e egal. Dar e mai nasol in parc, ca parca e de la salubritate… aduna hartii, dopuri, toate draciile. E de groaza!

IRIS, saracu de tine cu bunica. Esti un monument de rabdare, cred.

TILI, si eu eram tare stressata ca Oana n-o sa vrea sa stea… ca de fiecare data, daca plecam undeva, dupa 20 de minute incepea scandalul. Si cred ca asta e un prag la Oana… dupa ce trecea faza asta, intelegea ca avem mult de mers, si se linistea. Sa ai lucrusoare pt el in masina… jucarii, etc. Eu i-am luat lui oana diverse cutiutze de carton cu ceva prostioare in ele, ii placea sa le deschida, sa caute in ele… In plus, nu a mancat pe drum. Am oprit undeva si aveam ceva mancare gatita de acasa, ceva fara carne, sa tina (borcan refuza total)… nimica!! Numai a rontzait. Grisine, biscuiti, din astea. Pe drumul de intoarcere a papat ceva prajitura (fara crema sa asa!) si i-a fost rau. Deci ramanem la rontzait. Si multa apa…. Noi am facut cam 7-8 ore pe drum, cu 2 popasuri lungi de cate o ora…. A dormit cam 2 ore pe drum! Bafta cu masina!

ADAR, tu ce mai zici?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmenpit77 spune:

Buna fetele
Laura Ioana sarcina sanatoasa in continuare si sa-ti dea D-zeu un bebe sanatos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura Ioana spune:

Multumesc mult, fetelor, sunteti niste dragute: Alina2003, Alinaalex, Catrinel, Ciuf, Iris, Carmen
Si voua sa va traiasca ghioceii
Diseara merg iar la eco, de data asta la dr mea, ptc vreau sa-mi vad si eu minunea in direct...la eco 3D nu avea un monitor in care sa pot vedea si eu copilul, mi-au dat doar un dvd cu 5 minutele inregistrate. Va mai tin la curent cu noutatile.

22+
Poze Laura
Puiul nostru drag

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaser spune:

salutare!

...inca mai traiesc!

Pispi bine ai revenit! In ce Unica ai vazut-o pe MP ca in asta de luna asta nu e!

Va pupacesc!

Mihaela&Cristian 25.03.2006
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=341f286d3bf41ca4ad740e&skin_id=701&large&utm_source=otm&utm_medium=embed" target="_blank">Cu toata dragostea!
Bebe 2 we are waiting!

It`s nice to be important, but it`s more important to be nice!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nausi spune:

Buna fetelor!
Mai intai lasati-ma sa va spun ca ma bucur enorm de mult ca am dat peste acest site... e super! Aici am gasit incredibil de multe informatii extrem de utile... si in plus, si ceea ce e si mai incredibil am descoperit ca in acest forum intra din cand in cand si o veche prietena de a mea a carei urme o pierdusem acum destui ani... ea intra cu "Zuzunaki" si daca cineva o cunoaste v-as ruga frumos sa ma ajutati sa ma pun in contact cu ea.
Motivul pt care am decis sa intru in clubul "Ghioceilor de martie-aprilie 2006" este, evident, faptul ca si eu am un ingeras numit Miguel Alessio, nascut pe 31 martie 2006 si care ne-a umplut viata de o fericire pe care nu o credeam posibila.
Dat fiind ca sunt noua pe acest forum, as aprecia enorm de mult orice ajutor sau ghidare a pasilor pe care trebuie sa-i dau.
Acestea fiind spuse, va pupam dulce pe toti (mamici, tatici si bebici) si sa fiti fericiti!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaser spune:

Nausi que sean muy bine venidos aqui!
Sa va traiasca ingerasul Miguel Alessio si sa va bucurati de el! Daca poti sa ne dai mai multe informatii despre voi ca sa va poata adauga Aida in lista de la inceputul capitolului.
Nick-ul prietenei tale din pacate nu-l recunosc! Si eu am gasit multa caldura aici pe site si de aceea intru cu placere!

Lauricideci......hmmmm Va pupacesc! Srcina usoara in continuare si un bebelus sanatos si voios!

Va pup fetele! Azi ma duc la nunta...mai las cartile astea ca parca sunt prima chimista a tarii...

Mihaela&Cristian 25.03.2006
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=341f286d3bf41ca4ad740e&skin_id=701&large&utm_source=otm&utm_medium=embed" target="_blank">Cu toata dragostea!
Bebe 2 we are waiting!

It`s nice to be important, but it`s more important to be nice!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aalina2003 spune:

Nausi, nici eu nu recunosc nick-ul asta, dar de ce nu intri la Membri, in stanga paginii, sus, dupa Meniu, Toate forumurile, urmeaza Membri, intri acolo si poate o gasesti asa. Bine ai venit sper sa simti bine printre noi!
Mihaser, distractie placuta!..si dantuiala!
Catrinel, ai gasit lista aia? Mi-am mai amintit un remediu, se numea CHINA si cred ca era pentru afectiuni digestive.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ylilimic spune:

Dragi mamici! In primul rand va doresc copii sanatosi si vieti lipsite de griji!

As vrea sa va rog sa fiti alaturi de nepotelul meu Darius, atat cat puteti. Darius s-a nascut cu o malformatie la inima si operatie corectoare e destul de costisitoare (34 mii euro), motiv pentru care am deschis un subiect dedicat lui pe DC, mai ales ca un om cu suflet mare s-a oferit sa ii realizeze o www.animalutze.com/umanitare/bb-darius/index.php" target="_blank">pagina personala.

Cu gandul la puiutii vostrii, acordati-i si lui Darius sansa la un viitor si o viata normala!
De ajutor ar fi si daca ati trimite link-ul site-ului sau la cat mai multi oameni care miscati de povestea sa, sa doreasca sa participe la schimbarea unei vieti.

Eu, Darius si mamica lui va multumim mult de tot!

Mergi la inceput