* Ghiocei de martie-aprilie 2006 * (40)

Raspunsuri - Pagina 25

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Pispirica spune:

ups! am uitat de poze!

aci avem poze din concediu din Creta
http://good-times.webshots.com/photo/2196535920102051616LtBBDO

aci avem cateva poze din Delta
http://good-times.webshots.com/photo/2456874600102051616Tzjomu

aci poze numa cu peisaje din Delta. sunt multe dar sunt f frumoase
http://good-times.webshots.com/photo/2580407280102051616bLMqjw

si aici niste poze mai recente cu Biankula
http://good-times.webshots.com/photo/2319038100102051616GjKZwR

si daca mai vreti poze, le gasiti la semnatura.

va pupacesc si incerc sa mai citesc ce mai ziceti voi

Mergi la inceput

Mi-am mai adus aminte sa va intreb ceva.

Cum stateam io la dentist si asteptam imi cad ochii pe-o revista si ma pun pe rasfoit. revista Unica. si pe cine gasesc acolo? Pe MP. Asa frumos ce-au aranjat-o stilistii. Super mamica au facut, nu ca n-ar fi fost si inainte. Si acu vine intrebarea. Pe unde mai umbla? Mai stiti ceva de ea? Ca nu mai stiu nik de ardeiasu. Si vroiam sa-i zicem ca noi nu ne-am mutat din Drumul Taberei. Adica acu stam fix pe Drumu Taberei, ezact vis-a-vis de Hard Rock. Si va rog, daca treceti pe acolo sa ne faceti cu mana ca noi stam la balcon, da? si va trimitem bezele

Mergi la inceput

Azi bat taote recordurile! Ca vaz ca oricum nu mai bananaie nimeni pe aci!

Am mai vb din cand in cand cu Tina. Si am vazut poze cu David, care e un flacau de toata frumusetea. Tot ea mi-a aratat poze si cu Ambra a lui Serj o printesa nu alta. Si am si io o intrebare. Serj de ce nu e in lista noastra? Sau n-am vazut-o io? Da nu cred sa n-o fi vazut.

Mergi la inceput

Nu stiu ce-am apasat da am trimis mesaju si n-am terminat de scris.

Acu va rog sa ma scuzati ca azi sunt asa de vorbareata.

Cameliada Tudor e un dulce si-un frumos, si Ana de aalina e la fel. Si ce zulufata e . Tu l-ai tuns pe Tudor? Ce misto ca va intalniti!

Eu pana acum n-am reusit sa ajung la nici una din intalnirile programate de fete pe aci prin Bucuresti. dar poate intr-o zi...

Noi in we plecam la mare. Sper sa mai prindem un pic de vreme buna. Oricum avem piscina acoperita, asa ca daca nu avem bafta de vreme, macar o baie in piscina sa facem.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aalina2003 spune:

Pispirica, m-am uitat la pozele cu Biankula..mi-a placut una in care era din profil, cu o floare la ureche si cu pruna..desigur.Si fiica-mea e innebunita dupa flori la ureche..
Am vazut ca ai scris despre bona Magda..am gasit si eu pe cineva, o vecina, fiindca peste 1 luna, max 2 am sa incep si eu serviciul. Am vosbit cu ea sa stea 8-9 ore, despre menaj, in limita tmpului disponibil, care nu e prea mult deocamdata, fiindca Ana doarme inca de 2 ori pe zi, al doilea somn este dupa 4, adica atunci cand eu voi fi, sper, acasa. Voiaam sa te-ntreb, daca nu ti-e cu suparare, cat platesti tu pentru bona si ce face exact? eu ma gandeama la 5 mil, asta am auzit de la o fosta colega. Sigur, in Bucuresti sunt alte preturi, dar macar orientativ.
Despre MP eu nu stiu nimic, (oricum, sunt mai noua, poate colegele de odisee sa ma site cate ceva),dar m-ai facut curioasa cu Unica, o sa o cumpar si eu.
Catrinel, ai gasit lista aia cu homeopate? Eu prin casa nu si mi-e rusine s-o mai cer o data, fiindca i-am promis dr ca o sa le cumpar ca sa le am in casa, in Tulcea gasindu-se mai greu si n-am facut asta.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmenpit77 spune:

Buna fetele
Catrinel sa sti ca siu eu am aflat ca aicic in Pitesti tr sa-ti inscrii copilul la un camin de stat cu 2 ani inainte.
Voiam sa te intreb despre gradinita aia complexa pe care ne-ai descris-o cat costa?
pispirica multa distractie la mare!
Ciuf ce sa zic m-ai uimit. Multa putere de munca iti doresc sa duci la bun sf toate proiectele.

Mergi la inceput

aalina pe aci pretul variaza intre 6 si 8 milioane, in functie de cate ore sta. Eu ii dau 8 sta cat e nevoie si face cat poate. Cam asa sta treaba. Adica face tot ce inseamna Biakula, plimbat, jucat, dat mancare la vrabiutze in parc, , mancarici, si cand doarme Bia calca, ne gateste, face curat. Face cam de toate.

vezi ca MP a aparut in revista Unica dar nu mai stiu in ce luna, adica poate sa fi fost si in iunie. nu stiu ce sa zic.

succese si pupaturi.

Mergi la inceput

Pispirica, multumesc pentru informatii..revista din iunie nu cred s-o mai gasesc, nici macar pe cea din iulie, da'poate gasesc revista pe net..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cameliada spune:

Salutare fetelor,

aalina, sorry ca nu ti-am raspuns la ultimul mesaj, chiar am fost singurei ieri si daca ne intalneam era tare bine, dar cred ca am probleme cu telefonul ca nu anunta de fiecare data cand intra un apel (sau cu auzul....? ). Dar poate iesiti azi, ca ne-am propus sa ramanem in cartier. Nu stiu despre ce lista cu homeopate e discutia, dar am si eu o lista si un material despre modul de administrare- asa ca daca Catrinel sau alta mamica e interesata cu placere pun materialul la dispozitie- asta asa...ca sa ma simt cumva utila..!

Pispirica, ma bucur sa aud despre tine si am citit cu placere ultimele "aventuri" ale Perlutei, mai ales ca si Tudor face la fel la faza cu pampersul, sau daca ma vede ca ma spal pe maini imi aduce suzeta sa i-o spal! Si noi ne spalam pe dinti cu spor, o sa fac o poza periutei lui de dinti sa vedeti ce a "inflorit" de atata zmotoceala, doar ca fara pasta, ca inca nu am curaj. Pe Tudor l-am tuns a patra oara deja, cu aparatul de tuns al lui tati, intr-un mare scandal si cu multe lacrimi de crocodil. Va urez distractie placuta la mare si sa aveti noroc de vreme si apa perfecte.

Noua ne ies caninii si suntem maraiti intr-um mare fel...

va pup pe toate

cameliada si ghiocelul Tudor Bogdan saluta pe toata lumea!
(17 februarie 2006)
http://new.photos.yahoo.com/cameliada_26/

poze faine cu Ana de aalina2003 si Tudor de Cameliada
http://www.flickr.com/photos/8925078@N06/547411920/in/photostream/

Mergi la inceput

Cameliada, m-am gandit eucaieri s-a-ntamplat ceva dee genul asta. azi ma duc la aerobic si vin destul de tarziu, asa ca o sa te sun intr-una din zilele urmatoare.Era vorba despre o lista cu homeopate 'de urgenta" pe care am scris-o eu mai demult si pe care am pierdut-o.Erau homeopate pe care ar trebui sa le am in casa in caz de diverse. Cred ca si ce ai tu poate fi de folos, asa ca ..da-i bataie.

Mergi la inceput