* Ghiocei de martie-aprilie 2006 * (40)
Raspunsuri - Pagina 24
aalina2003 spune:
Catrinutza, nu furtuni de-alea ci din celelalte, de fiecare luna..mey, pai tu ai fost la distractie sau la treaba...?
Delia, sa-ti zic din 'experienta'mea de 'tuse'..cica poate fi una iritativa , din gat, cam asa ceva, si asta nu-i periculoasa, dar poate fi si ceva la plamani, o bronsita sau mai rau, chiar si fara febra.Mai bine la pediatru, ca sa stai linistita. Spor la scoala in continuare!
Pispirica spune:
Buna Dimineata fetelor!
Intru si eu un pic sa va mai spun cateva vorbe si despre noi.
In general suntem bine, mancam destul de bine cu cei 7 dinti, 4 sus si 3 jos. Dormim destul de bine, insa n-avem 2 nopti la fel. Adica uneori se trezeste si de 2-3 ori pe noapte, alteori niciodata si atunci ma trezesc eu sa vad de ce nu s-a trezit
ea si uite asa sunt cam varza de obosita. ![]()
![]()
![]()
Se intelege extraordinar cu Magda (bona noastra). si noi o iubim la nebunie pentru ca ne face si noua menajul atunci cand Biankula doarme, ne calca, face curat in casa si gateste extraordinar.
De ceva vreme nu ne-a mai lovit nici o boala si sper ca asa s-o tina. In schimb ne luptam mai tot timpul cu iritatiile de scutec. Nu stiu ce sa-i mai fac. Si ce unguente sa mai folosesc.
De vorbit slabut de tot. In afara de tata pe care-l zice f clar, bebe, mama le pronunta foarte haios, ceva de genul cand spune vocalele le spune inchizand guritza. este f haioasa. Zice kk, dar intotdeauna imediat dupa ce a facut.
ne mai si pacalim de multe ori si incercam s-o punem la olita, dar e deja tarziu. Amuzant este ca sta pe vine cand face. S-a prins ca e mai usor.![]()
Stie si spune cum face rata, cainele, pisica, calul. Ii plac la nebunie animalele. E cu ochii dupa tot ce misca pe afara.
Cand ajungem seara acasa asteapta sa ne descaltam si imediat ne aduce papucii sa ni-i punem in picioare si niciodata nu confunda papucii, stie care ai cui sunt.
M-a auzit cand ziceam ca trebuie sa duc pampersul la gunoi si pentru ca am uitat sa fac lucrul asta, am surprins-o pe ea cu el mana si evident ca fata atenta cum e, l-a dus ea. mereu imi atrage atentia daca uit sa-l duc. si in general e multumita daca o las pe ea sa faca lucrul asta. si orice gunoi i-as da si-i zic sa-l arunce, direct la cosul de gunoi alearga, arunca si inchide usa la loc.
In general intelege cam tot ce-i spunem, cu exprimarea stam mai prost.
Se spala pe dinti singurica
, desi inghite toata pasta
. Am observat ca periuta de dinti o ajuta si la gingii, ca mai sta cu ea si isi freaca gingiile.
Ne face pa in fiecare dimineata de la balcon si neaparat ne trimite bezele.
Ceea ce ne da pe spate la ea si ne termina de fiecare data este faptul ca este extraordinar de pupacioasa. Ne pupam intr-una si ne imbratisam si ne iubim de mama focului, ne trimitem bezele, e super.

Cam astea-s vestile despre noi. Mi-as dori sa stau mai mult cu ea si sa am un program mai lejer si mai scurt la servici, dar din pacate nu este posibil. Plec dimineata pe la 8 si ajung seara in jurul orei 7. E tare naspa, dar asta e. N-avem incotro. Vorbim la telefon.
Va pup ca v-am plictisit cu cat m-am lungit.

carmenpit77 spune:
Buna fetele
Intru si eu astazi sa va salut ca ieri n-am reusit Am fost la doctor si am facut vaccinul in manuta

A tipat cat a putut dar eu ma asteptam deja la asta mai puti asistenta care a zis:" mama ce rea mai esti".
cameliada spune:
salut fetelor,
toate bune si frumoase, mi-am intrat in normal...
cum va spusei, am fost cu mama la operatie- si-a scos vezica biliara si a rezolvat o hernie. E bine, ceea ce face ca grijile mele sa se diminueze pe zi ce trece in ceea ce priveste sanatatea ei, si ma pot concentra la puiul meu. Casa am gasit-o in regula, la fel si puiul, poate ma asteptam la o primire mai calduroasa din partea lui, dar ma consolez cu gandul ca e mititel si inca nu stie stie sa-si exprime sentimentele ca noi, cei mari.
Inainte de plecare am primit vizita unor rude de departe care l-au placut pe pui la nebunie, si el pe ei, si care i-au facut o groaza de poze- o parte dintre ele le-am incarcat sa le vedeti si voi.http://www.flickr.com/photos/8925078@N06/1257350779/
Am mai pus si poze cu Ana de aalina2003. http://www.flickr.com/photos/8925078@N06/1092687363/
Luna aceasta trebuie sa ajungem la medicul pediatru pentru un tratament de imunizare pe perioada lunga- ca pregatire pentru cresa. o sa va sciu cum ne merge cu tratamentul si daca are efect.
Pana una alta, acasa e cel mai bine.
Ma bucur ca v-am regasit 
Catrinutza, multumim de primire
aalina2003, abia astept sa ne revedem
Poli, sper ca sunteti bine, am auzit de incendii si de cutremur
cameliada si ghiocelul Tudor Bogdan saluta pe toata lumea!
(17 februarie 2006)
http://new.photos.yahoo.com/cameliada_26/
poze faine cu Ana de aalina2003 si Tudor de Cameliada
http://www.flickr.com/photos/8925078@N06/547411920/in/photostream/
ciuf spune:
Salutare
Poli, sunteti bine? da si tu un semn.
Fetelor, mi-a venit mama aseara. Extenuata. Trei escale, Varsovia, Frankfurt, Washington si apoi DEnver. Ma si mir cum de a reusit sa ajunga ca mai ca bagam mana in foc ca se va pierde prin vreun aeroport.
Copiii imi sunt energici la maxim. Vor numai afara, sa se joace, Eva ma innebuneste cu niste chei, toata ziua cere "che, che, chiiiii".
Vocabular sarac de tot dar speram sa ni-l imbunatatim cat mai repede.
Eu sunt ocupata la maxim, ma streseaza scoala asta, nu ma simt deloc relaxata, sunt tot timpul in tensiune. Mi se pare ca nu invat suficient, engleza ma demoralizeaza, ca sa nu mai spun ca am inceput cu stangul la ea si anume nu mi-am priceput tema si am facut cu totul altceva
.
Asta e cuiul pentru mine.
Delia, saru'mana de telefon. Ma bucur mult pentru Adriana ca are un puiut in burtica. Sa dea Domnu' sa fie totul bine pana la capat.
Va pup.
Ciuf, Luca (11.11.2003) si Eva Maria (21.04.2006)
Camera lui Luca/Finding Nemo si Camera Evei-Gradina cu flori vesele
www.onetruemedia.com/my_shared?z=15dde712e107702b2ad340&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Binecuvantarea
www.sonia.as.ro" target="_blank">S-o ajutam pe Sonia!
Catrinel_17 spune:
Chiar, POLI, esti Ok, cum e pe la voi? aud numai stiri horror din Grecia!
CAMELIADA, ma pun pe vizionat poze 
MIHASER, sa stii ca de cand cu oana, io ma ciondanesc mai des cu huzband...
mereu ne contrazicem pt cate un nimic.
CATRINUTZA... deci scurt, hm? pacat... dar lasa ce e mai bine la atomica.
DELIA, vaaaai, ce veste buna! ma bucur imens pentru ea!!! bafta si tie la invatat. Daca tuseste mai mult de 2 sapt, trebe musai la dr!
CIUF, ai fost obosita. Va fi din ce in ce mai bine.
CARMENPIT, nu baga toata lumea in seama... si pe oana a facut-o doctorita "cam salbatica". eh, asta e!!!
PISPIIII, manca-te-as! Bravo ca mai scrii si tu! Da' POZE, mey, vrem POOOZE! hai ca stiu ca nu ai timp... da' poate-ti gasesti
Pupam Biankula!
Noi suntem OK, parca Oana s-a mai linistit... nasul curge inca usor, da' chiar usor de tot, dar nu-l mai bag in seama.
Am fost azi la o gradi, pt 2009, da, ati citit bine, aici e ca la nebuni cu locurile. am inscris-o pe Oana, mi.a aratat spatiul, e super, mare, cu tot felul de sectiuni... In plus, fac multe activitati, fac "proiecte", construiesc, viziteaza muzee, au fost si la aeroport (i-au plimbat intr-un autobuz special pe pista), au o zi pe saptamana de mers in padure (fie ploaie fie vant, numai chiar furtuna sa nu fie). Chiar am fost impresionata ce dinamici sunt! in 12 sept vizitez inca o gradinita. In total am pre-inscris-o la 4...
Pupici la toata lumea!
Polixeni spune:
Buna seara mamici,
Multumesc fetelor care au intrebat de noi...din fericire,noi,adica eu si Nick,suntem in Ro (la BV).Am tot incercat sa citesc ce ati mai scris dar nu m-a lasat Nick.Ca scaietele se tine de mine...nici macar la toaleta nu ma pot duce fara el.
Din pacate in Grecia,si mai ales unde locuim noi,situatia e tragica din cauza incendiilor...![]()
In schimb aici macar putem dormi bine si nu mai murim de cald.Am incercat sa iesim cat de des putem,insa ne e tare dor de tati si de-abia asteptam sa-l vedem si pe el.
AM vazut-o in sfarsit si pe Andreea la tv...o frumoasa foc!!!!
O sa incerc sa ma pun la curent cu tot ce ati mai facut dar asta daca voi gasi putina liniste printre alergaturi pe doctori,intalniri cu rude (nici macar prieteni),mers pe la cimitir si tot asa...
V-am pupat si aveti grija de voi!!!
ciuf spune:
Chiar ma intrebam ce mai face Andreea ca nu a mai scris cam de multicel. Vreau si eu sa o vad la TV/calc. si nu stiu cum sa fac. ma ajuta careva?
Eu mai stau un pic la serviciu si apoi plec la scoala.
Poli, imi pare rau sa aud ca prapadul e chiar langa voi. Cum e sotul?
Va sarut.
www.onetruemedia.com/my_shared?z=15dde712e107702b2ad340&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Binecuvantarea
ciuf spune:
Multumim ca ati adaugat caruciorul albastru in dreptul Anairdei.
Aida, ai facut o treaba minunata cu lista
.
Pispirica spune:
Buna Dimineata din nou!
Iata ca dupa atata vreme intru chiar de 2 ori in aceeasi saptamana.
Sincer acum profit ca nu e seful meu si ca de obicei "cand pisica
nu-i acasa, joaca soarecii
pe masa
"
O sa va zic cateva vorbe asa din amintiri, din ce in mai aduc aminte ca am citit si ce poze am mai vizioat. ![]()
Ciuf tare ma bucur ca am reusit sa schimbam cateva vorbulitze pe mess. Te admir tare mult pentru cate poti sa faci. Esti o mama eroina si scoala si servici si 2 copii. Esti tare! Ma inclin!
vei vedea ca o sa faci fatza. e mai greu pana iti intri in ritm. Am vazut si niste poze de cand ati fost voi intr-o excursie, nu mai tin minte unde, dar Eva imi aduc aminte ca arata bestial in piscina aceea mare cu valuri. si-mi mai aduc aminte cum povesteai de Luk cum a servit fetele cu un pahar cu apa. Dulce foc. sa-i pupacesti din partea noastra.
Catrinel ma execut si voi pune poze imediat, ca mi-am facut alt album. Am vazut pozele de la botezul Faraoanei.
Superba printzesa si la fel si mami si cu tati ei. Si intra-adevar si mie mi s-a parut ca nasu are fatza de dirijor.
Mi-au placut si pozele din vacanta voastra. Oana in noroi e bestiala. Va pupacim si succese cu gradinitzele. 
Nshiro delicioasa Maria. Cat vorbeste! M-a uimit. Si acu daca tu zici ca seamana si cu tine cine suntem noi sa te contrazicem?
Mi-au placut pozele de la tzara si cele de la botezul sotului. E admirabil ca a facut lucrul asta pentru tine.
Sper sa revii in tzara si poate totusi nu ratam berile alea, promiti? ![]()
Aida am vazut filmuletzul de la gradi lui Alex. S-a facut fetitza mare si seamana un pic si cu mami. E o dulce si are niste ochi superbi, seamana cu ai tai nu? Alex e unul din cupii care mi se pare ca seamana cu ambii parinti. Super la gradi. Pupam printzesa frumoasa. 
Kim of of ce bine te inteleg! servici usor si sa-ti intri repede in ritm. Si eu am inceput tot full time si mi-a fost tare greu, mai ales ca serviciul meu e la 1 ora de mers, adica mai pierd si cel putin 2 ore pe drum. La inceput sunam de 10 ori pe zi de o capiasem pe Magda.
Acum sun numai de 2-3 ori.
Am vazut poze si cu Alicia. S-a facut o domnisoara tare mare si frumoasa. Imi plac tare obrajorii ei, numa buni de muscat un pic asa. ![]()

Noe felicitari pentru semnarea contractului si ptr casa. Pupam si oachesha kretzulina Bia. 
Catrinutza tare faza cu rujul. imi si imaginez cum arata. pacat ca n-ai facut poze ![]()

Poli ma bucur ca suntei bine si sunteti aici. Chiar vazusem un interviu la TV cu un nene care zicea ca n-a gasit pompieri disponibili in Kalamata si mi-am adus aminte ca tu acolo locuiesti nu? Bine macar ca acum sunteti aci. si sper ca familia ta de acolo sunt bine cu totii. 
Mi-as dori si eu s-a vad pe Andreea, dar nu stiu cand apare. Imi zice si mie cineva, am vreo sansa s-o prind sau e dimineata? sa-i fac si io galerie 
Condoleantze Mariana, imi pare tare rau. Iti doresc multa putere!
Delia super vestea despre Adriana. Tare ma bucur pentru ea. Mult succes la scoala! 
Cam atat imi aduc aminte acum. Ca v-am zis ca povestesc din amintiri. Si nu reusesc sa gasesc filmuletzul cu Tzumpilinu Shaolin. Ma ajuta cineva?
Va pup si promit sa revin!