* Ghiocei de martie-aprilie 2006 * (40)

Raspunsuri - Pagina 23

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mihaser spune:

quote:
Originally posted by Tili

Peripetiile lui Matei alaturi de Mihaita si verisorii lui, Ana si Andrei www.dropshots.com/OtiliaZ#" target="_blank">aici.

_

Super pozele! Ce as mai lenevit si io cu voi pe acolo pe un picior de plai!

Mihaela&Cristian 25.03.2006
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=341f286d3bf41ca4ad740e&skin_id=701&large&utm_source=otm&utm_medium=embed" target="_blank">Cu toata dragostea!
Bebe 2 we are waiting!

It`s nice to be important, but it`s more important to be nice!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Catrinel_17 spune:

AALINA n-am gasit listutza... poate ca ai scris-o cand am fost plecata si nu am citit tot asa amanuntit... Mai stii pe unde ai postat-o? Instructiuni nu trebe, cred ca ma descurc.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cameliada spune:

Salutare fetelor,

nu am citit nimic din urma ca abia am ajuns acasa.
Ma bucur sa va regasesc pe toate si abia asteptam sa va anunt ca am revenit
Am lipsit motivat, am fost cu mama mea la Constanta mai bine de o saptamana pentru o interventie chirurgicala. Inca este in recuperari, dar e pe drumul cel bun.
A fost o perioada grea si pentru mine, in primul rand sa o vad in starea aceea, de suferinta, si de dor de pui. Acum ca am ajuns acasa parca mi-am mai revenit la normal.
Tudor a stat cu soacra mea si cu sotul si s-au descurcat bine. L-am gasit dormind cand am venit si am ramas langa el pana s-a trezit, l-am simtit ca -sa bucurat, imediat mi-a zambit cand a deschis ochisorii si a fost lipicios toata dupa-amiaza. Nu pot spune ca s-a schimbat in astea doua saptamani aproape, dar mi-a facut o surpriza placuta sa-l vad ca merge pe varfuri la cerere....!

revin maine cu detalii si poze
pup mamicile si ghioceii

cameliada si ghiocelul Tudor Bogdan saluta pe toata lumea!
(17 februarie 2006)
http://new.photos.yahoo.com/cameliada_26/

poze faine cu Ana de aalina2003 si Tudor de Cameliada
http://www.flickr.com/photos/8925078@N06/547411920/in/photostream/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmenpit77 spune:

Buna fetele
Ali este mai bine la modul ca nu-i mai curge nasul dar inca mai tuseste. I-am dat la inceput pt tuse siropp de patlagine si propolis si avea o tuse f uscate care se producea din ce in ce mai des, mai ales noaptea. I-am dat apoi bronhexim si suntem pe drumul cel bun, tuseste rar si rupe tusea.
Ieri am reusit sa mergem la padure cu gratarul si am stat aproape toata ziua. ali a dormit in carut dar in rest a facut numai prostioare.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aalina2003 spune:

Catrinel,probabil am scris-o atunci cand ai fost tu in concediu, dar nu mai stiu unde. Am cautat-o prin casa acum, dar nu am gasit-o..cred c-am pus-o bine. Mai incerc..nu stiu, s-ar putea sa fie la inceputul perioadei tale de vacanta,parca asa imi amintesc, tu stii mai bine cand a fost asta, incearca sa gasesti in arhiva,poate?
Catrinutza, ti-am raspuns pe PM!..sper cu folos!In maternitate am primit o brosura despre cum sa-i faci baie copilului, mici sfaturi practice de care eu credeam ca n-o sa am nevoie fiindca speram sa ajung la Tulcea repede cu Ana si sa ma ajute o prietena, dar cum a trebuit sa mai strau o saptamana in Bucuresti, mi-au prins tare bine..aa.. si mi-as dori mai multa rabdare si disponibilitate din partea medicilor neonatologi si apoi pediatrii. Chiar daca pentru ei nu suntem decat niste pacienti, printre altii, eu ..sper macar la atat!
Cameliada, bine ca mama ta e acum mai bine..si ca Tuddor a fost pe maini bune, micul de el!..poate ne vedem zilele astea, daca nu ploua prea tare!

Mergi la inceput

salutare!

intru pe fuga!...intre 2 grile...am intrat pe ultima suta si greu merge cu invatatu asta al tonelor de materiale...Aida si Noe va vazui la S ne cunoastem ..de fapt pe Aida cu poza Copil bezmetic si pe Bia mumusica

Sambata ne-am reintalnit cu dl si d-na Schmit si cu Marc of course...in Mall...baietii au alergat pe acolo...au mai baut si ceva bere, au agatat fete si nici nu stim cand a trecut timpul...tot sambata seara Cristi a plecat la mama...e cumplit fara el! mai ales ca eu si sotu nu am gasit altceva mai bun de facut decat sa ne certam...eram restantieri la capitolul asta...e foarte suportive cu mine in perioada asta...ii "sunt pe deplin recunoscatoare"...dar toate trec...vorba aia "sfarsitul nu-i aici"

Va pup, va multumesc pentru mesaje si va rog sa ma scuzati ca nu pot sa scriu pentru fiecare! Numai bine!

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=341f286d3bf41ca4ad740e&skin_id=701&large&utm_source=otm&utm_medium=embed" target="_blank">Cu toata dragostea!
Bebe 2 we are waiting!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catrinutza spune:

gata mini-vacanta de mama denaturata care este...fu bine, dar scurtisim...la inceput nu-mi fu dor prea mult...emotiile de inceput a free-ului...de sambata a cam inceput sa ma roada una alta, mai ales ca ama vut o convorbire lunga la telefon, in care mi-a pove cam tot ce a facut ea in ziua aia...sau asa zic io ca inca nu o inteleg mare lucru din lungile ei polologhii...sambata jumatate de zi am muncit pe la si pe langa casa, dupa-amiaza "marii pescari" au vrut sa isi incerce norocul la peste...au prin vreo 5...in total vreo o suta cinzeci de grame de peste, tocami suficient pentru 4 persoane extrem de flamande...duminica ne-0a plouat de am crezut ca ajunsem la Bucuresti cu placa de surf, deci a fost o zi cam pierduta...
La venire tititza mea draga si scumpa m-a recunoscut de la capatul strazii si numa' intr-o fuga a tinut-o pana mi-a sarit in brate...ca-n filmele alea lacrimogene...

Rocsana-fata...exact denaturata...auzi, cum rezolvasi cu cumnata???? si ai fost copil bun sau iti zicea asa, de-ncurajare?????
Mihaser...e ceva in aer, zau asa, sau au bagat astia ceva in apa vorbind de "suportivitatea" sau "sportivitatea" hazbantilor, ca vad ca e molima de acum...ei n-au absolut nici o vina, noi avem niste pasarele de la statul acasa......frate si isi aleg momentele astea cred ca dupa o lunga si incrancenata cercetare a terenului...cat mai putin prielnic unei "discutii comunicative"....
Alina...multam fain de PM...asm citit si ma ajuta ff mult ce imi zici tu...
Cat despre ruj+atomica...e vina mea clar...ca trebuia sa imi inchipui ca daca sta cumnitica ceva de bine sigur nu e...asta e...o mare parte a iesit la spalat...restul poate iese in timp...macar fata nu mai arata ca din pieile rosii...
Alino..."furtuni hormonale"????? bebi?????
Cameliada...pupam balerinul mergator pe poante
Tania...de luni suntem si noi la mare, la Mamaia...poate ne vedem prin zona...

acum fug la trebi trebuloase, ca am gasit casa cu fundu'-n sus...ca avui "bona" nu si menajera...

------------------------------------------------------------------------
catrinutza - mamicutza ... de mariuci
varsta Mariucului (28 februarie 2006) Poz(n)e si www.dropshots.com/new.php?userid=122884&cdate=20060801&cimg=0" target="_blank"> filmuletze cu Mariuca
_

"Prostia este infinit mai fascinanta decit inteligenta. Inteligenta are limitele ei, prostia nu."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aida_o spune:

mihaser,
tiiiii, dar ce spirit de observatie ai! eu sunt fixata sa "scanez" numai zona asta, cu subiectul, nu ma uit nici in stinga nici in dreapta :))) poa' sa ma dea non-stop la "Sa ne cunoastem", ca eu nu cred c-as observa :)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Delia21 spune:

Am o veste tare buna....,atat de buna incat m-as simti vinovata daca as tine-o doar pentru mine......duminica mi-am facut curaj si....am suntat-o pe Anairda,cu care nu am vorbit din primavara.....si......vestea cea buna este ca asteapta un baiatel care ar trebui sa se nasca la inceput de februarie,se simte foarte bine,baietelul este sanatos.....iar eu sunt in al 9-lea cer sa aud toate astea.Este hotarata sa faca cezariana programata cu 2 saptamani inainte de due date si e tare incantata ca are un doctor super de treaba si intelegator...fata de celalalt.

In rest ...noi suntem bine.....eu ma strofoc cu invatatul...la capitolul note stau super bine.....trag tare si in ideea sa obtin o medie generala cat mai mare cu care sa fiu acceptata la un colegiu bun...peste ceva ani cand voi binevoi sa-mi continui educatia dupa acesti 2 ani.Rudy e bine....doar ca desi nu are febra si nici alte simtome.....cam tuseste de o saptamana si de 2 zile are si nasul infundat......pana acum i-am dat robitusin de 3-4 ori pe zi....dar cred ca va fi nevoie sa ajungem si la pediatru....desi deocamdata nu avem unul ales aici in Florida deocamdata.Si din moment ce nu are febra oare ar trebui sa....imi fac griji?Adevarul e ca imi fac cu varf si inndesat
CIUF,te felicit si eu pentru frumoasa aniversare .....si la mai mare,scumpa!!!!Acum cred ca esti in drum spre aeroport sa o iei pe mami tau....sa ne povestesti si noua....pe mine deja m-a luat melancolia de nas....la gandul ca in decembrie vine si mami meu incoace.Am pupat grupa mica si blonda!

Mergi la inceput

Delia
Mi-a dat o veste super! Multumesc din suflet...ma simt mult mai bine azi! Felicit-o te rog din partea mea! Asteptam de mult timp vestea asta si eram sigura ca intr-o zi o sa o aud...Doamne ajuta! Ma bucur mult...Sincer!

Bebe 2 we are waiting!

Mergi la inceput