* Ghiocei de martie-aprilie 2006 * (40)

Raspunsuri - Pagina 22

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Tili spune:

Peripetiile lui Matei alaturi de Mihaita si verisorii lui, Ana si Andrei www.dropshots.com/OtiliaZ#" target="_blank">aici.

_
Matei (11 martie 2006) si Mihaita (24 aprilie 2001)
Poze aici si filmulete www.dropshots.com/OtiliaZ" target="_blank">aici .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catrinutza spune:

fetele...am deschis un subiect identic si la "parintii intraba, tot ei raspund"....."ajutor deosebit"...ca sa nu umplem paginile aici

Catrinele....ar fi interesant daca ai putea sa imi spui mai multe despre ce v-au vorbit acolo...si ai mare dreptate in ceea ce priveste partea emotionala...fff putin se pune accent pe partea asta...se aminteste de depresii si alte chestii dar suportul practic nu exista...si nu de teorii e nevoie in momentele alea...
daca poti si ai timp, trimite-mi pe pm niste informatii ... pliiiiiiz .......

------------------------------------------------------------------------
catrinutza - mamicutza ... de mariuci
varsta Mariucului (28 februarie 2006) Poz(n)e si www.dropshots.com/new.php?userid=122884&cdate=20060801&cimg=0" target="_blank"> filmuletze cu Mariuca
_

"Prostia este infinit mai fascinanta decit inteligenta. Inteligenta are limitele ei, prostia nu."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catrinutza spune:

Se vede ca vine we...slaba miscare rpin zona forumului...

Fetele fug sa bagajesc ca plec la munte io si hazbantu ...fara copchila...mama denaturata ce sunt, dar de abia astept pauza...

Sa aveti un w-e de milioane, racoros si linistit...pup gaska...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nshiro spune:

quote:
Originally posted by catrinutza
Fetele fug sa bagajesc ca plec la munte io si hazbantu ...fara copchila...mama denaturata ce sunt, dar de abia astept pauza...

Uuuuh baby baby
Da da mama denaturata, sa stii! Mai bine stai acasa!!! (ca sa nu le fie ciuda la altii..)

rocsana si bebe maria (3 martie 2006)

Mergi la inceput

Catrinel nopti linistite fara mucei, febra si alte simptome! Acu ca sa-ti dau speranta sa stii ca Mariei i-au rasarit caninii de sus da nu stiu cand.... Deci se poate!

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by catrinutza

Rocsana...deci avui ceva viziuni...Mama Omida ma cheama mai nou ...si deci se condiera copil bun????!!!!

Nuuuu n-ai inteles! Ea pe mine ma mangaia si-mi spunea ca sunt copil bun...

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by Tili

Peripetiile lui Matei alaturi de Mihaita si verisorii lui, Ana si Andrei www.dropshots.com/OtiliaZ#" target="_blank">aici.

SUPERBE pozele!!!!!! Pe-un picior de plai pe-o gura de rai...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tania2 spune:

salutare mamicutza!
pupici ghiocime!

In primul rand
LA MULTI ANI MARII SI MARIOARE!!!!!!!!!
Ana Maria de Tcelen
Daria Maria de Cat
Mariana 1976
Maria Cornelia de Iris
Maria Alicia de Kim
Maria Isabela de Zuzulici
Maria Eva de Ciuf
Maria de Nshiro
Mari mami de Teutza Maria
MARIUKA ATOMIKA
ANAMARIA (MICAALSA

Si tot in primul rand multumesc Noe, poli, nshiro,alinaalex. Catrinel 17, Aalina, Mihaser, Ciuf pentru urarile de ziua mea. Nu m-am suparat pentru intarziere, asa m-am simitit de bine !
Spe rca nu am uitat pe nimeni, nu a fost cu intentie daca s-a intamplat.
Fetelor de 1 saptamana sunt acasa dar sunt rupta de oboseala.
asa cum spuneam am mai fost o tura la mare, bia ca de obicei cumintica foc, papat asa si asa, alergat, sorit, scaldat si alte activitati pe langa apa marii. am stat 2 saptamani, o saptamana fara tati, a fost bine dar un pic obositor.
Bia dupa cateva zile spunea tuturor barbatilor cu care intram in vorba ( ospatari, receptioneri, etc) cu gura pana la urechi "tata", de se rusinau saracii de nu mai stiau ce sa zica.
Dupa mare am plecat la Tulcea, de acolo la Focsani la parintii nasilor, a fost super fain.
Joi plecam a treia tura la mare, ultima in acest an, stam o saptamana .
O sa plec cu o mamica de la mine din bloc, am mai povestit de duracell, adica atomica Alessia Maria.
Plecam fara tatici!!!! Doar noi si fetele!

In alta ordine de idei sunt in cautare de servici si bona, tre sa ies din casa,simt ca ma enervez foarte repede si am ajuns in asa hal de nu mai stiu in ce zi suntem.
De Bia ca sa va zic, maseleste la greu, are zile cu multe si prelungi maraieli, vorbeste dar nu ca unii ghiocei, striga osesiv mama, chiar si atunci cand este langa mine, are 7 dinti, 12 kile, 85cm stie cum fac majoritatea animalelor, arata dintii, limba, cerceii, buricu, pasa...,parul, nasul, face cu ochiul, danseaza, si multe altele. De vorbit pe limba noastra mai putin , pe limba ei mama, mama, da cred ca Nshiro ar intelege-o!

imi cer scuze ca nu am reusit sa va raspun, sper sa pot pana joi.

Va pupic si sper sa pun ceva poze!

Bianca Alexandra Iris 15.04.2006

http://community.webshots.com/user/red_tania

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kim spune:

Ciuf, La multi multi ani fericiti impreuna cu al tau sot si cei mici! cum ati sarbatorit?

Catrinel, nuuu, Alicia nu e inca Thumper, am pozat eu pancarta de la grupa mare ca mi-era in drum, ea e Panda
Si nu va parasesc, dar da, am inceput full time si sunt rupta dupa prima zi... si tot cu gandul acasa..., sper sa-mi intru eu cumva in ritm.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aalina2003 spune:

Catrinutza, o sa-ti raspund eu, dar pe PM, oricum azi nu esti acasa..maine sper sa m-adun si s-o fac!..si vezi, cauta ceva lentile de contact, doar e vina ta ca n-ai vazut Atomica+rujul din dotare!!
Tania, bine ati revenit din vacanta! Ati fost la Tulcea sau in Delta?..sau ati fost doar in trcere catre Focsani?.si eu caut bona, serviciu am, cica!
Am vazut ieri o gradi particulara din Tulcea, prima de felul asta, de altfel.Nici nu s-a deschis, abia pe 1 septembrie. E frumos, curat, nou, intr-o casa foarte mare, curte...dar nu primesc decat copii peste 3ani si este si destul de scump, raportat la venituri, desigur.
Ce nu mi-a placut a fost faptul ca intre etaje, adica intre sala de clasa si dormitoare, scarile erau foarte inguste si mi s-au parut greu de coborat, erau si inalte in acelasi timp. Daca era cresa, chiar si cu atatia bani cati cer, as fi dat-o pe Ana, in fond si pe bona va trebui sa o platesc. Am vorbit cu o colega care plateste pentru o bona (8-9 ore) care sa se ocupa exclusiv de copil 5 milioane. Aici pentru programul de 9 ore se platesc 7 milioane, pentru cel de 4 ore 3.5 mil, iar pentru cel mai lung, de 13 ore, 9 milioane.
Catrinel, eu am scris lista aia cu homeopate, doar instructiuni n-am mai scris, daca vrei le scriu pentru tine, dar sunt generale, eu vorbesc cu dr la telefon cand e cazul.Si Anei ii cresc ceva masele de sus, (cred ca premolari se numesc)dar canini inca nu..de-abia maselute.
Serj, voi ce mai faceti?
Poli, Stefanna, Tcelen, nici o vorbulita?..dar Micaalsa?...sau dorme Iulia si profiti si tu?
Nu stiu ce-i cu mine, sunt foarte nervoasa..imi si vine sa plang..de dormit, dorm, fiindca tata doarme cu Ana..dar nu stiu ce am..sper
sa-mi treaca in cateva zile, probabil ceva "furtuni hormonale"

Mergi la inceput