* Ghiocei de martie-aprilie 2006 * (40)
Raspunsuri - Pagina 19
iris77 spune:
un salut cordial pentru toti ghioceii si toate mamicile de ghiocei!!!

nu va retin prea mult....vreau in primul rand sa urez LA MULTI ANI tuturor sarbatoritelor si sarbatoritilor de luna asta... si cu toate ca ziua sfintei marii se serbeaza de fapt in septembrie, urez si eu nastrusnicelor mariunte sa fie sanatoase, voiase, zglobii, sa doarma si sa manance si ...din cand in cand sa mai asculte si de parinti!!!
noi am fost plecati in concediu timp de 3 saptamani, o tura la munte si o tura la mare...totul s/a intamplat pe neasteptate dar...pot sa va spun ca a meritat din plin...maria parca stia ca suntem in concediu si ca atare s/a comportat exemplar, a dormit fff bine si a mancat de asemenea fff bine!!! sa speram ca isi va mentine obiceiurile...
sa va spun cate cuvinte noi stim???? o multitudine...mai nou facem si propozitii!!!
tin sa va spun cu sinceritate ....CA MI/ATI LIPSIT!!!!
pupam pe toata lumea dulce si revenim cu amanunte
iris mami de maria zglobia
claudia_d spune:
Nshiro,iti spun din experienta lui Vladut de mucios:
-pana in 38,2 grade Celsius se dau 4 ml Nurofen la 8 ore timp de 3 zile
-peste 38,2 gradese dau 4ml Panadol sau Calpol timp de 3 zile
-peste 38,5 grade supozitor Novocalmin
Dai multe,multe lichide si ai grija ca nasucul ei sa fie bine curatat si poti sa-i dai de 3 ori pe zi cate un puf de Vibrocil
Ai grija ca Nurofenul inmoaie scaunul.Daca ai problema asta cu ea,ai grija ce-i dai sa manance.
Sanatate multa!!!
POZE
aida_o spune:
Rocsana,
Da, acolo lucrez. Jobul... m-a gasit el pe mine, adica intii ne-am mutat in Canada si.... intr-o zi m-a sunat o agentie de resurse umane care imi gasise cv-ul pe Monster.ca. Mi-au spus ca au un job de web designer la o companie mare si ca am experienta pe care o cere compania respectiva. Am dus un portofoliu, apoi am avut interviul si am dat un test de programare web, si au fost multumiti. Primele 2 luni am lucrat cu statut de contractor (ma platea agentia de resurse umane, cu ei aveam eu initial contractul... nu stiu ce suma isi trageau, dar oricum ei isi opreau o parte, iar restul - cit ne inteleseseram in contract - imi dadeau mie). Dupa cele 2 luni mi s-a facut o oferta de salariu din partea companiei, am acceptat-o, iar ei mi-au "cumparat" contractul care ma lega de agentia de resurse umane. Adica au platit agentiei 15% din salariul meu anual, ca sa pot sa fiu "libera de contract" si sa semnez cu ei. Si-asa e toata lumea fericita, acum :)
Catrinutza,
bine-ai revenit,
chiar ma intrebam ce mai face atomica ta :)
Iris77 si carmenpit77, bine-ati revenit si voi 
Claudia,
poza aia cu "am reusit ce tata doar a visat" este excelenta![]()
![]()
![]()
miine mi se intoarce seful din concediu, ca sa stiti de ce o sa scriu mai rar de miine
mihaser spune:
Salut!
Catrinelu` am pus doua www.dropshots.com/khron#date/2007-08" target="_blank">pozecu tzumpininu shaolinu`...asta e noua denumire dupa tunsoare
(seamana cu celebri shaolini de la Animal Planet!)
Iris si Claudia bine ati revenit!
Alinaalex astept un semn de viata!
Fetele sunt suparata ca iar au iesit testele de sarcina negative- vasnica poveste!
Va pup!
Mihaela&Cristian 25.03.2006
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=341f286d3bf41ca4ad740e&skin_id=701&large&utm_source=otm&utm_medium=embed" target="_blank">Cu toata dragostea!
Bebe 2 we are waiting!
It`s nice to be important, but it`s more important to be nice!"
nshiro spune:
Mari thanks! 
Catrinutza poftim??????
quote:
Originally posted by catrinutzaquote:
Originally posted by nshiro
[brCatrinutzaaaaaaaa pe unde umbli??? Te visasi aseara. Cica venisei in vizita la mine da eu locuiam in Romania si cum ai venit ai spus ca tre sa adormi Atomul asa ca o scoti pe-afara s-o plimbi in carut. Da n-a adormit si-ai venit inapoi dupa ceva timp. Si asa ne mai strangeam in brate (Ooops) dar Mariuca avea asa o fetisoara de trista... Oare ce-o fi? Sper ca suneti bine!
...de bine suntem bine....dar fetisoara aia trista s-ar putea sa sugereze ea ceva...
....simti si tu ca ea simte ca o aiba ceva schimbari in viata ei
....oricum ma bucur ca ne imbratisam cu asa foc...dupa cum vezi nici in somn nu scapi de mine,Simona-fata...
------------------------------------------------------------------------catrinutza - mamicutza ... de mariuci
_
Deci cu Simona ma inseli, ha? Te-ai dat de gol… (asa am aflat eu de un ex ca ma insela c-o Ioana…) De ce schimbri vorbesti? Ce decizie luasi si noua nu ne spui?
Si ca veni vorba Simonico tu pe unde umbli? Esti bizi cu proiect de Iedut no. 2?
Aalina multumesc! Am luat iar la puricat nurofenul ala si pe cutie scrie ca e contra indicat alergicilor la acid acetilsalicilic si de aici am tras eu concluzia ca ar contine aspirina da cand m-am uitat pe prospect la ce contine nu scria nici un acid acetilsalicilic… Deci ea stranuta si avea robinet de muci – ca apa. De cand am inceput sa-I dau nurofen si un ceai naturist stranutul s-a rarit si mucii imputinat doar ca au prins consistenta si culoare…. Nu tuseste si nici febra n-are…
Claudia dar voi ati avut o vacanta pe cinste (cu cateva exceptii)! Asa e cand ii vedem pe cei mici fericiti uitam de nevoile si de placerile proprii. V-am vazut toate pozele si de data trecuta si de data asta si de la Cheile Gradistei (superbe) tu arati SUPER iar Vladut e spargator de inimi… Eu p-aia cu greutatea nu am priceput-o… Dupa ce criterii ar trebui sa aiba 11.400 (nici mai mult nici mai putin?) Nu ne impartasesti si noua lista aia? Eu te felicit pentru decizia pe care ai luat-o. Este crunt sa vii acasa dupa o zi de munca si sa te astepte copilul sa te joci cu el, sa-l hranesti plus un munte de treburi casnice…. Imi pare rau sa aud ca are probleme noaptea… poate un ceai calmant stiu eu?!
Iris bine v-ati intors din vacanta. Asteptam poze cu tiza care se pare ca e si nascuta in aceeasi zi?!
Aida thks pt lamuriri. Super fain… Vazut pozele printesei in roz, ce cool e ea pe motocicleta…Cum de te-ai hotarat s-o tunzi? Eu in fiecare zi ma chinui cu coditele Mariei ca nu o pot lasa cu parul pe spate, i-ar fi prea cald…
rocsana si bebe maria (3 martie 2006)
nshiro spune:
Din ciclul “Mama se topeste”
Ieri ies la cumparaturi cu Maria. Ca sa-mi tihneasca, vorba vine, ca-mi pot face treaba mai bine zis ii pun in brate o jucarie caci altfel ar fi alergat de bezmetica prin tot magazinul, jucarie pe care inevitabil a trebuit sa I-o si cumpar. Ceva cu Winnie-the-Pooh, (Pooh-san in varianta japoneza). Iesim din magazin si ca sa stea in brate o tin de vorba. Ii zic “vezi ce bunutza e mami a ta ti-a cumpat Pooh-san ca sa te joci asa si asa etc Tu acum trebuie sa spui :Mami, Pooh-san arigato (multumesc pt Pooh san)” Ii mai repet de vreo cateva ori dar nimic. Ignore total. Imediat intram intr-o cofetarie, cumparam prajituri, (ea plateste si primeste punguta) la care imediat ce iesim pe usa cofetariei o aud “Keik aigato!” ( cake arigato)
nshiro spune:
Mihaser tzumpinu shaolinu e tare cool! 

Si bebe vine cand vrea el nu cand vrei tu, da?
catrinutza spune:
quote:
Mari thanks!
Catrinutza poftim??????quote:
Originally posted by catrinutzaquote:
[brCatrinutzaaaaaaaa pe unde umbli??? Te visasi aseara. Cica venisei in vizita la mine da eu locuiam in Romania si cum ai venit ai spus ca tre sa adormi Atomul asa ca o scoti pe-afara s-o plimbi in carut. Da n-a adormit si-ai venit inapoi dupa ceva timp. Si asa ne mai strangeam in brate (Ooops) dar Mariuca avea asa o fetisoara de trista... Oare ce-o fi? Sper ca suneti bine!
...de bine suntem bine....dar fetisoara aia trista s-ar putea sa sugereze ea ceva...
....oricum ma bucur ca ne imbratisam cu asa foc...dupa cum vezi nici in somn nu scapi de mine,Simona-fata...
------------------------------------------------------------------------catrinutza - mamicutza ... de mariuci
_
Deci cu Simona ma inseli, ha? Te-ai dat de gol… (asa am aflat eu de un ex ca ma insela c-o Ioana…) De ce schimbri vorbesti? Ce decizie luasi si noua nu ne spui?
Si ca veni vorba Simonico tu pe unde umbli? Esti bizi cu proiect de Iedut no. 2?
I'm Blond...Catrina Blond....

...no ca ma prinsesi...Schimbari o sa fie ...destul de majore...implica jobuiala si cresa (sau mamaie daca reusim s-o oferim voluntara)...si habar n-am cum o sa fie si la noi cu bebu no.2...ca Simona a sarit si luna asta si luna viitoare din cauza de hazbant in deplasare...
Oricum, numai de cand am zis o vorba cu reintorsul la munca, Mariuca s-a schimbat fff mult...e muuuuult mai lipicioasa de mine, nu mai pot pleca decat in plansetele ei, la venire ma imbratiseaza cu asa drag si forta de parca as fi fost plecata o luna, nici pe wc nu pot sta linistita ca-i gramada pe mine, inclusiv noaptea in somn se mai trezeste si face apelul...doar ca sa fie sigura ca-s acolo...ori vorbeste in somn...una din doua...

hai ca fug la trebureli si revin mai incolo...
Miha...ii sade bine la Cristian....trimite-l la Rocsana (deci nu la Simona

Aida...multam de re-primire...am vazut poze cu gradinicioasa...n-are nici o treaba dumneaiei...pare un pic aglomerat sau mi se pare mie...aidca si patuturile si scaunele si locul de joaca, toate la un loc????...banui ca si la noi ela fel, din lipsa de spatiu...
Iris...si zici ca Mariucai tale i-a priit in vacanta...oricum ati avut vacanta pe cinste...3 saptamani...
Claudia...vazut poze din plimbareala voastra...dupa zambetele largi ale lui Vladutz e clar ca i-a priit ...mai ales pupatul pe burtik
Pavor nocturn???!!!! vise urate si cosmaruri????!!!hmmmmm....sigur nu e dintareala????
Si eu ma gandesc la fel vis-a-vis de munca...daca ma intorc, o sa fie la vechiul loc de munca, pana imi intru in ritm...sa incepi un job nou dupa o perioada de intrerupere, plus ce mai e pe acasa ar fi cred ca prea solicitant....dupa, incep sa ma reorientez, mai ales daca ceva nu imi pica mie bine...
------------------------------------------------------------------------
catrinutza - mamicutza ... de mariuci
varsta Mariucului (28 februarie 2006)
Poz(n)e si www.dropshots.com/new.php?userid=122884&cdate=20060801&cimg=0" target="_blank"> filmuletze cu Mariuca_
"Prostia este infinit mai fascinanta decit inteligenta. Inteligenta are limitele ei, prostia nu."
mihaser spune:
quote:
Mihaser tzumpinu shaolinu e tare cool!
Si bebe vine cand vrea el nu cand vrei tu, da?
Multumim! Sunt din ce in ce mai impresionata de Maria San si eu...nu-i de mirare ca-i asa de topita mami...Ma bucur ca e inteligenta! O sa aiba nevoie de asta in viitor...tocmai s-a intors din Seul prietena mea cea mai buna si mi-a povestit despre cata scoala fac bietii copii si ce concurenta acerba este acolo!

Cu bebe 2 nici nu ma mai strofoc...sa vina cand o dori...eu nu mai fac niciun test de ovulatie!
Mihaela&Cristian 25.03.2006
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=341f286d3bf41ca4ad740e&skin_id=701&large&utm_source=otm&utm_medium=embed" target="_blank">Cu toata dragostea!
Bebe 2 we are waiting!
It`s nice to be important, but it`s more important to be nice!"