* Ghiocei de martie-aprilie 2006 * (40)
Raspunsuri - Pagina 18
alinaalex spune:
Maine mergem in Timisoara, cel tarziu poimaine dimineata! si vom sta cam o saptamana!
Mihaser, esti pe faza?
trimite-mi un PM cu nr. tau de tel pls.
Alina si
Marc Alexandru (28.03.2006)
pozele noastre
aida_o spune:
Ciuf,
Pai $163 pe 4 luni e pret infim, fatza de cit costa pe-aici parcarile. Sotul meu plateste $175/luna, pret considerat "foarte mic". Eu am noroc, ca firma mea are parcare amenajata pt masinile angajatilor, gratuit.
Filmul pe care ni l-au pus a fost "Office Space", o comedie din '99, foarte haioasa, despre - cum altfel - viata la locul de munca :) Au fost atitea similaritati intre viata noastra si cea din film, era imposibil sa nu ridem. Mai ales o faza filmata pe autostrada, cind personajul principal se muta de pe o banda pe alta, si sigur ca banda aleasa era mereu cea mai lenta, ori de cite ori o schimbai :))
A fost putin ciudat pt ca ne-au oferit popcorn si sucuri, insa a trebuit sa le consumam inainte de a intra la film, pt ca sala respectiva e cea mai acatarii dintre toate salile de conferinte, pffff. M-am simtit de parca am mers la o batrina in vizita, una speriata ca nu cumva sa-i murdaresc minunea de canapea
Uite o poza cu sala (facuta cu telefonul), am intrat primele (eu si o colega), ceilalti isi mincau popcornul. Eu n-am mai gasit rostul lor, asa ca am intrat fara sa mai pierd timpul.
Am uitat sa-ti spun: am vazut la un Walmart din Montana cel putin un model dintre ceasurile acelea ca lumea pe care le-am vazut in pozele tale, de la servici. Numai $15 unul.
mihaser spune:
Salut!
Aalina2003 pai teoretic mama se ocupa de cristian dar el tot vine peste mine imi ia tot...carti pixuri calculatoare planuri de conturi etc...sambata le fac bagajul si la gara! Se duc la sat pana termin eu!
Noi ii zicem si Cristi si Cristu si Cricu`....si tzumpininu`
...azi el i-a zis lu` mama maba...inainte ii zicea ba sau mama daca era bine dispus![]()
Aalina ti-am trimis PM!
Va pup pe toate! Mi-e dor de voi!
Mihaela&Cristian 25.03.2006
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=341f286d3bf41ca4ad740e&skin_id=701&large&utm_source=otm&utm_medium=embed" target="_blank">Cu toata dragostea!
Bebe 2 we are waiting!
It`s nice to be important, but it`s more important to be nice!"
Ameera spune:
Salutare, fetelor!
Ar fi trebuit si eu sa invat pana la ora asta... dar n-am avut niciun chef, asa ca mai bine m-am apucat sa va citesc, ca n-am mai intrat deloc in ultimele 2 saptamani.
Am reusit sa vad din urma poze cu Oana de Catrinel in vacanta, la mare si in namol, Maria de Nshiro la tara (foarte haioasa poza cu toiagul), Alicia de Kim la gradinita, cu Nick de Poli (tin si eu pumnii, sper sa nu se imbolnaveasca)...
Am fost din nou impresionata ce bine vorbesc deja unii ghiocei, Ana (Aalina) - m-a dat gata faza cu baloanele, sau Maria (Nshiro), si nu numai... abia astept sa o aud si eu pe Sara spunand chestii inteligibile si pt restul lumii, nu doar pentru ea. De vorbit, vorbeste intruna, nici nu deschide bine ochii dimineata ca deja turuie... dar numai ea stie ce zice. Ce ma distreaza este varietatea intonatiilor pe care le are... chiar e ca si cum ar vorbi, f expresiv de altfel, o limba necunoscuta.
Mariana, condoleante pentru tatal tau... Dumnezeu sa-l odihneasca!
Catrinutza, cum se mai simte Mariuca? Sper ca e bine acum.
Claudia, ce ai hotarat cu job-ul? Am fost si eu intr-o situatie asemanatoare acum cateva luni si a fost extrem de greu sa iau o decizie... am cerut nu stiu cate pareri si pana la urma am facut exact pe dos decat m-a sfatuit toata lumea, cu argumente cat se poate de rezonabile, si m-am luat dupa ce am simtit, adica am renuntat la oferta de job f bine platit care insa presupunea program prelungit pana seara. Si nu regret, desi din multe puncte de vedere mi-e mai greu asa. Ideea e ca, desi oricand e binevenit un sfat, in situatii de genul asta cred ca cel mai bine e sa ne ghidam dupa propria intuitie.
Ciuf, felicitari pentru statutul de studenta, bafta in continuare si spor la invatat!
Mihaser, bafta la examen! Cand e? Spor la invatat si tie, la fel si tuturor celorlalte fete care studiaza.
Noe, spor in continuare cu mutatul! Cat mai aveti? La Stufstock cum a fost?
Alinaalex, distractie placuta la Timisoara!
Am fost si noi o saptamana la munte, avem o casuta in Apuseni, la vreo 50 de km de Cluj. A fost foarte frumos, am avut noroc de vreme buna. Sara si verisorul ei de 2 ani jumate s-au inteles destul de bine, desi in primele zile mai mult s-au alergat unul pe altul prin curte pentru ca invariabil fiecare voia jucaria care era la celalalt. In ultima zi insa copiii s-au imbolnavit... Sara nu era insa asa de rau, am crezut ca o sa-i treaca si am avut proasta inspiratie sa ne intoarcem la Bucuresti, ca aveam foarte mult de lucru, desi mama a insistat sa ramanem la Cluj. A doua zi dupa ce am venit, luni, Sara a facut febra, tusea urat de tot, ii curgea nasul, tot tacamul... abia ce ma laudasem ca nu s-a imbolnavit niciodata :( . Iar dupa inca 2 zile m-a prins si pe mine, cu febra, dureri de cap groaznice... plus stresul ca nu ma pot ocupa ca lumea de copil, ca abia ma miscam si eram numai noi doua... in casa se facuse un haos inimaginabil, ca ma apuca depresia numai cand ma uitam in jur. Noroc ca pana joi Sarei i-a trecut, eu am mai bolit ceva, abia de ieri am reintrat cat de cat in functiune... Bine ca a trecut, a fost tare nasol. Iar acum mi s-a adunat enorm de multe treburi restante... sper sa recuperez saptamana asta.
Pupici tuturor, noapte buna!
"Only when the last tree has died and the last river been poisoned and the last fish been caught will we realise we cannot eat money."(Cree Indian Proverb)
nshiro spune:
Alinaalex asa e cu evadarea. Eu una am un program foarte incarcat si variat tocmai pentru ca nu pot sa fac aceelasi lucru cateva zile la rand. Termin lucrul la 3.40, o iau pe Maria de la gradinita si la 4 si un pic ar trebui sa fim acasa dar in fiecare zi avem alt program.. Ba mergem la un loc de joaca, ba ma intalnesc cu vreo prietena, ba colindam magazilele, ba o chem pe soacra-mea sa se joace cu ea si eu fac curat, dar nici o zi nu e la fel cu precedenta. Ma gandeam ca poate ai putea face cumva sa o apropii pe mama ta de Marc s-o faci sa-si doreasca sa-l vada si sa se joace cu el in fiecare zi. Nu stiu... sa-l duci mai des, dar sa stai si tu cu ei, sa le dai ocazia sa se obisnuiasca unul cu altul sa sa se cunoasca mai bine si apoi cu siguranta nu-i vei mai putea desparti. Ziceai ca sotul tau pleaca des in deplasari.Uite ai putea peste noapte ori sa o chemi pe ea sa doarma la voi ori sa va duceti voi la dansa. Sau atunci cand te duci sa iei oalele cu mancare sa mancati impreuna, sa-l hraniti pe Marc impreuna... Nici cu soacra vad ca nu prea ai treaba.... e pacat copii sa fie privati de timpul petrecut cu bunicii. Stiu ca e delicata situatia dar pt Marc, daca ei nu prea fac eforturi incearca tu sa faci cumva si sa-i apropii, mai ales ca locuiti in aceelasi oras... . Sa stii ca nici la mine cu soacra-mea daca eu nu as chema-o ea nu ar veni si nu petru ca nu i-ar fi dor de Maria ci pt ca s-ar gandi sa nu ma deranjeze sau sa-mi incurce programul, desi i-am spus de nu stiu cate ori ca un ajutor e bine venit oricand, chit ca nu ma ajuta cu treburile casnice (eu asta mi-as dori) macar sa stea cu Maria. Am lasat-o odata fara sa o chem si 3 saptamani si cand am vorbit intr-un sfarsit ma intreba cumva cu repros in glas daca Maria e bine si ce face.... Si m-am gandit ca nu e decat in detrimentul meu sa fac experimente sa vad cat rezista fara sa o vada caci ea daca vine, vine la sarbatori sau duminica cand eu poate vreau sa fac cu totul altceva, asa ca o chem cand am treaba si rezolv mai multe treburi de-odata. Distractie placuta in Ungaria si te asteptam cu pozici.
Mihaser spor la invatat si succes in "misiune" !
Micaalsa sa fie caninii? Caldura? Maria cand dormim fara aerul conditionat se trezeste de "n" ori pe noapte si cere apa.
Ciuf te rugasem mai demult de mai multe ori de reteta de mancare de praz Pliiiiiiz!!!!!!!!!
Noe spor la mutari. Mai zi-ne de casuta, cum e?
Ile sa fie si la Viv vorba de canini? Nu si-a revenit? Lasa ca vei face fata cu invatatul. Eu aveam de la 9 la 11 examene pe sesiune. Fiecare cu tomul lui de carti.... Si pe unde au intrat cartile alea tot pe acolo au si iesit. In timp record.... E incredibil cum poti "baga" atata materie inainte de un exament si uita TOT imediat dupa. La cele care nu mi-au placut mai ales cred ca la mai putin de o zi s-a asternut un mare blank ca si atunci cand ai parte de o experienta nasoala si vrei sa uiti... subconstientul lucreaza... poate de asta si invata majoritatea studentilor doar in sesiune zi si noapte inaintea examenului...
Kim ce fain ca Alicia are acces atat la engleza cat si la Franceza... Voi ii vorbiti in romana acasa? Chiar nu stiam ca si engleza e lb oficiala in Canada?! Sau e vb numai de Montreal?
Aalina uff cate emotii tre sa fi avut! Lasa ca e bine Ana nu a patit nimic. Cum spunea Andreea "copiii si betivii au ingerul lor pazitor"
Mari legati si voi poarta cu o sfoara pana una alta...![]()
Carmenpit ce fain ca ati reusit sa ajungeti la mare si ca Ali s-a simtit bine! Bravo!
Aida pozele alea din album sunt de la tine de la munca? Am ramas paf! Pai e mai fain decat ce vezi prin filme? Tu te-ai transferat cu jobul din America sau ai gasit unul nou in Canada?
Ameera da tu pt ce mai inveti? Ce fain ca aveti casuta in Apuseni.... Multa sanatate si spor la treaba!
Catrinutzaaaaaaaa pe unde umbli??? Te visasi aseara. Cica venisei in vizita la mine da eu locuiam in Romania si cum ai venit ai spus ca tre sa adormi Atomul asa ca o scoti pe-afara s-o plimbi in carut. Da n-a adormit si-ai venit inapoi dupa ceva timp. Si asa ne mai strangeam in brate (
Ooops) dar Mariuca avea asa o fetisoara de trista... Oare ce-o fi? Sper ca suneti bine!
Mariei ii curge nasul.. tare! Mai ales cand stranuta zici ca robinet. I-am dat nurofen care nu stiu cat e de bun caci scria pe prospect ca e pt dureri febra, dar ca e contraindicat copiilor alergici la aspirina si m-am gandit ca daca are aspirina o fi bun pt muci si stranut. Voi ce stiti de Nurofen? Mai am un Humex tot din Romania dar am lasat cutia cu prospectul si nu stiuce cantitate sa-i dau si de asemenea cat de bun e... Fetele din Romania ce ma sfatuiti?
rocsana si bebe maria (3 martie 2006)
mari78 spune:
Rocsana eu ii dau Teodorei NUMAI Nurofen cand ii curge nasul si ii pun si picaturi Vibrocil. Cand era mica ii puneam apa de mare, Sterimar, dar acum nu mai are efect. Despre Humex am gasit asta, dar vad ca e pt tuse http://www.efarma.ro/products.php?id=751.
Sanatate multa Mariei !
Mari si Teodora Maria (26.03.2006)
http://www.flickr.com/photos/10472485@N02/
"Eu muncesc, tu muncesti, el fura" - conjugarea verbului "a munci"
catrinutza spune:
quote:
Originally posted by nshiro
[brCatrinutzaaaaaaaa pe unde umbli??? Te visasi aseara. Cica venisei in vizita la mine da eu locuiam in Romania si cum ai venit ai spus ca tre sa adormi Atomul asa ca o scoti pe-afara s-o plimbi in carut. Da n-a adormit si-ai venit inapoi dupa ceva timp. Si asa ne mai strangeam in brate (Ooops) dar Mariuca avea asa o fetisoara de trista... Oare ce-o fi? Sper ca suneti bine!

...de bine suntem bine....dar fetisoara aia trista s-ar putea sa sugereze ea ceva...
....simti si tu ca ea simte ca o aiba ceva schimbari in viata ei 
....oricum ma bucur ca ne imbratisam cu asa foc...dupa cum vezi nici in somn nu scapi de mine,Simona-fata...Am vazut poze cu Maria-san...a fost o dulce si asa a ramas...si am ras cu lacrimi cand am citit dialogurile voastre...la noi inca nu sunt iteligibile multe dintre cuvintele ei, da' iti jur ca de multe ori cred ca mie imi zice ceva de "mama", mai ales cand ne certam si ea tine sa aiba ultimul cuvant...
Cat despre sculatul matinal...e unul din motivele pentru care inca nu am renuntat la patutul de bebe...gratiile stau intre noi si ea la trezirile matinale...ii mai putem da 5 minute ignore in speranta ca poate se culca la loc (nu ca s-ar fi intamplat vreodata asa ceva, dar cum speranta moare the last, speram si noi)....
------------------------------------------------------------------------
catrinutza - mamicutza ... de mariuci
varsta Mariucului (28 februarie 2006)
Poz(n)e si www.dropshots.com/new.php?userid=122884&cdate=20060801&cimg=0" target="_blank"> filmuletze cu Mariuca_
"Prostia este infinit mai fascinanta decit inteligenta. Inteligenta are limitele ei, prostia nu."
aalina2003 spune:
Catrinutza, doar atat..nici o poveste, nici o vorba?..ce schimbari, te gandesti sa o duci la gradi sau...?
Rocsana, Nurofenul nu contine aspirina, ci ibuprofen, un aniimflamator adica, dar se pare ca reactiile adverse sunt asemanatoare daca ei mentinoneaza aspirina ca referinta. La Nurofen zice ca se da si in caz de durere, nu doar la febra, dar nu cred s-o doara ceva.Eu stiu ca aspirina nu se da la copii pana pe la 12 ani, cica provoaca un sindrom,parca Raye, sau asa ceva, nu tot timpul, e o precautie. Dar Maria are si febra? Nas infundat? ..sau doar mucisori? Vibrocilul desfunda nasul, dar daca nu are .. oricum, nu cred ca ai la tine. Si daca mucisorii sunt clari, adica nu verzi sau galbeni, eu cred ca trebuie s-o lasi asa, ii trece fara tratament, cu pompita. Nu ti-ai luat din Ro batista bebelusului? Se pare ca este foarte eficienta.Cu Humex-ul nu stiu ce zic, nu am folosit niciodata pentru Ana si nici nu am vreu prospect in casa sa ma uit.
catrinutza spune:
Fetelor sunt pe aici...mai arunc cate un ochi pe la voi, dar nu reusesc sa scriu...can am chef nu am timp, cand am ceva timp imi piere chesful ca sunt prea obo...si tot asa...
Ameera...merci pt info despre cresa...din pacate e fff departe de noi...Rahova iti zice ceva???!!!
va trebui sa cautam alternative prin zona...nu ca m-ar incanta ideea prea tare...
Pupam sara sa se faca bine, bine de tot...
Am inteles chestia cu botezul...
...oricum vei avea de muncit ca sa ii prezinti toate alternativele...
Rocsana...nici eu na-s fi sarbatorit Sf. Maria pe 15 (in Moldova nu exista asa ceva si nici preotii nu prea accepta ideea asta))...dar mi s-a dat peste nas si am zis ca mai bine zic decat sa mi se atraga atentia ...ba chiar a trebuit sa o sarbatorim pe donsoara...da' uite asa ca n-au vazut tort invitatii![]()
...
Intreba cineva de mancarea facuta cu lingura de lemn sau de inox....eu stiu ca atunci cand faci cu lingura de metal cica oxideaza legumele...de asta e mai indicata lingura de lemn...chestie testata: "uitati" o lingura de inox in spanac, urzici sau ciuperci proaspete cand fierb si vedeti ce patesc....eu prefer lingura de lemn ....
Despre fructe...cica fructele e bine sa le mananci cam la o jumatate de ora cel putin dupa masa...fermenteaza mai repede decat mancarea si impinge mancarea pe tractul digestiv prea repede, drept care organismul nu apuca sa ia tot ce trebuie din mancare...sper ca am fost coerenta....
Rocsana...oare de asta nu ma ajuta socra-mea decat daca ii cer in mod special????!!! ca sa nu ma deranjeze ....hmmmmmm.... meditez...![]()
![]()
Alina 2003...si noi am avut ceva buseli la cap...din care una extrem de periculoasa (deja cazaturile in cada sunt bomboane)...pediatra mi-a zis ca daca in 24 de ore n-a aparut nimic: sangerari, ameteli, somnolenta, agitatie, nervozitate, etc inseamana ca e ok...pentru linistea ta mergi la pediatru...
Kim...o sa se obisnuiasca in timp cu gradi...eu cel putin asa sper cu a mea...important e sa o pregatesti din timp pentru chesti asta...si faptul ca te duci si stai un pic cu ea e bine...daca nu depasesti o anumita limita de timp e ok, nu cred sa ajunga sa asocieze prezenta ta acolo in mod normal...
Vorbeste cu ea tot timpul si explica-i ce si cum, de ce se duce acolo, ca nici nu o sa sa stie cum trece timpul, ca mami sau tati vine sa o ia mai tarziu...chiar daca ti se pare ciudat ai sa vezi ca nu o sa fie probleme...evita pe cat posibil sa dispari efectiv din raza ei vizuala fara sa o avertizezi...o va lua asa cum este, o fuga de reactia ei...
Nu dati cu parul zic si eu o parere...![]()
![]()
Imi pare rau ca nu apuc sa mai scriu si la alte fete...am citit posturile, cam intr-o dunga ce e drept, dar am citit...dar cineva o sa ma "saboteze" curand...
------------------------------------------------------------------------
catrinutza - mamicutza ... de mariuci
varsta Mariucului (28 februarie 2006)
Poz(n)e si www.dropshots.com/new.php?userid=122884&cdate=20060801&cimg=0" target="_blank"> filmuletze cu Mariuca
_
"Prostia este infinit mai fascinanta decit inteligenta. Inteligenta are limitele ei, prostia nu."
claudia_d spune:
M-am intors!!!
Inainte sa va povestesc,as vrea sa-i urez Marianei sincere condoleante pentru tatal ei!
Trebuia sa ne intoarcem de sambata,dar ne-am simtit asa de bine,ca am mai stat o zi.As fi stat inca o saptamana,dar luni sotul meu a inceput serviciul.
Am plecat duminica dimineata si Vlad a fost tare nesuferit in masina.Nu era suficient de obosit.Ar fi trebuit sa-l alerg un pic inainte de drumul lung pe care l-am facut.Am oprit la Cap Kaliakra,ca sa ne bucuram de peisaj si sa-l lasam si pe Vlad sa zburde.
Capul Kaliakra e un promontoriu care se intinde pe 2 km in Marea Neagra.Acolo a fost si o cetate,care a avut rol de fortareata,dar din care acum nu se mai vad decat ruinele.A ramas intacta poarta cetatii.Daca aveti drum pe-acolo merita sa va opriti,pt.ca e o priveliste de vis.Am pus si cateva poze de-acolo,ca sa ma credeti pe cuvant.
Cand sa plecam de-acolo,Vlad intr-un avant muncitoresc s-a impiedicat de bolovani si si-a spart buza.Dar rau de tot!Ii siroia sangele din gura pe tricou.Ne-am speriat rau,dar in final asta a fost singura intamplare nefericita din vacanta.
Cum am ajuns ,am mancat ceva repede si tzup pe plaja.Am incercat sa-l bag in apa pe Vlad,dar urla ca din gura de sarpe.In ziua respectiva erau valuri mari si cred ca zgomotul il speria.A doua zi l-am bagat in piscina hotelului.N-a plans,dar n-a fost prea entuziasmat.Dar ziua a treia am reusit.Valurile isi mai pierduse din intensitate si profitand de-asta l-am luat in brate si m-am plimbat prin apa cantandu-i la ureche.Apoi usor,usor l-am bagat in apa si am inceput sa ne jucam.Din momentul ala abia reuseam sa-l mai tin pe plaja,fugea numai in apa.
Apa,soarele,fuga prin nisip il oboseau destul de tare,asa ca la pranz dormea si cate trei ore cu toata muzica si antrenul francezilor de la piscina.
La prinz mancam la terase,iar seara la restaurantul hotelului.In fiecare zi a vrut acelasi lucru:la pranz file de pui gratar cu orez,iar seara macaroane cu cascaval si pepene(da!le manca impreuna)
La fiecare masa manca singur cu furculita si cu mana,deci va dati seama ce era in jurul lui.
O faza simpatica:in ultima seara ,Vlad manca dintr-o farfurie macaroanele si din alta pepenele si vine ospatarita si ne intreaba daca poate sa stranga farfuriile(stia romaneste),iar Vlad a inceput sa strige tare :nu,nu,nu!!In seara aia cum trecea cineva din hotel pe langa el il striga:nu,nu,nu
Alta faza simpatica:s-a dus pe plaja langa doi copii mai mari sa se joace cu ei si aia nu-l bagau de loc in seama si aveau niste fete f.imbufnate.Atunci Vlad s-a dus in apropierea lor,s-a cracanat si a inceput sa-si arate respectul fata de ei,tragandu-se de puta.Copii au plecat oripilati.
Seara ne plimbam pe malul marii si in preajma teraselor cu muzica,se oprea si dansa.Are un stil nou de dans,asemanator cu al Mariucai.
In penultima zi am mers la Balcik,dar a fost crunt.Nu vroia sa stea in carucior,pe jos nu puteam sa-l lasam ca era numai piatra de mare si avusesem experienta nefericita de la Cap Kaliakra.Plus ca pe langa castel sunt f.multe obiective(cascade,vile,etc) la care nu poti ajunge decat urcand multe,multe scari inguste.In gradina botanica,care e foarte frumoasa si plina de cactusi,n-am stat prea mult pentru ca roiau niste musculite mici-mici,care intepau ingrozitor.A doua oara merg fara copil acolo.
M-am intalnit intamplator si cu o prietena draga din copilarie si cu colega mea de servici.Asa ca am fost ceva mai multi.
Imi pare rau ca n-am putut face si eu parasailing cu sotul meu,pentru ca Vlad nu vroia sa stea cu altcineva in afara de mine.
M-am simtit foarte bine la mare si chiar daca nu m-am odihnit am fost super fericita sa-l vad pe Vlad fericit.
Am pus jos poze din vacanta
http://good-times.webshots.com/photo/2821528510098821913zGZXqx
Ieri am fost cu Vlad la doctor pentru control si pentru problemele de somn pe care le are.Doctorita mi-a zis ca arata bine,m-a felicitat ca l-am dus la mare si mi-a dat o lista cu noul lui meniu.Pai Vlad nu mananca decat jumate decat e acolo!Daca as respecta lista as sta toata ziua dupa el incercand sa-l hranesc.
Are 10,200 kg si ar trebui sa aiba 11,400 kg.Ii mai dau de la mine.La inaltime stam bine:81 cm
In ceea ce priveste somnul ,doctorita spune ca ar suferi de pavor nocturn,stare de anxietate manifestata prin vise urate.Se scoala noaptea,de obicei in jur de 1 ,si tipa si plange su spasme.Am citit ca pana la 3 ani trece.Mi-a recomandat ,pentru linistea mea sa merg la un neuropsiholog,si mi-a subliniat faptul ca Vlad e sanatos psihic,dar sunt copii care au aceasta problema trecatoare si ca e recomandat sa-l tin cat mai mult in aer liber si sa-l culc seara in jur de 21-21:30(nu reusesc mai devreme de 23).
Multumesc mult pentru sfaturile legate de schimbarea jobului.Am ales sa mai stau pana in martie,sa-l dau pe Vlad atunci la gradinita,sa imi intru in ritm cateva luni la vechiul loc de munca si apoi sa incerc si in alta parte,mai ales ca mai am cateva promisiuni.
Va pup dulce si ma duc sa mai calc cate ceva pana se scoala Vlad.
POZE