* Ghiocei de martie-aprilie 2006 * (40)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Qamar spune:

va pup din fuga! azi semnam contractul final pentru casa!e maica-mea la noi 4 zile si ma ajuta cu Bia, ca eram terminata fizic
Am avut si o bona la interviu si maine mai vedem unaSper sa fie bine!

PUPALOI!

Ce mai citim noi
The moment scatters.
Motionless, I stay and go: I am a pause

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmenpit77 spune:

Buna fetele
Au venit iarasi caldurile pe aici prin sudul Romaniei. Astazi avem iarasi peste 30C. Si eu nu i-am mai cumparat nimic subtirel ;ui Ali nici de la mare nici de aici pt ca am zis ca vine toamna si la vara nu-i mai sunt bune. Iar acum am cam intrat in crize de rochite pt ca asta vara a avut grija sa le pateze pe toate.
Nshiro ai si de ce sa te topesti cu o fatya asa frumoasa si desteapta.
La capitolul acesta cu vorbitul o laud si eu pe Ali pt ca vb destul de bine si o mai laud la capitolul mancare ca in rest cu somnul si cu urlaturile.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mari78 spune:

Catrinutza, mie nu mi-ai spus ca vrei sa incepi serviciul. Eu zic daca poti sa o mai lasi pe Mariuca sa stea acasa cu mamaie, mai las-o pana pe la 2 ani jumatate, macar...Pup Atomul !
Claudia, m-a dat gata si pe mine poza cu "Am reusit ce tata doar a visat". Toate pozele sunt frumoase, asa imi pare rau ca nu m-am dus si eu la Kaliakra si la Balcik...dar la anul poate .ceicare nu v-au lasat pe voi in iulie sa mai stati inca o noapte, pentru ca venisera la intrunire erau colegii mei . Am umplut atunci vreo 3 hoteluri ! In ceea ce priveste job-ul , cred ca ai facut alegerea potrivita. Si eu vreau o schimbare, o alta provocare, dar cred ca o sa astept pana face Teo 2 ani, chiar daca nici aici nu ma pot plange.
Diana, sa fie intr-un ceas bun ! O realizare foarte frumoasa ! Sa o stapaniti sanatosi !
Miha, lasa ca vine bebe cand o sa te astepti mai putin, ai sa vezi. Imi place mult cum ii sta Tzumpiniului tuns, dar mai vreau sa-i vad si buclele...la iarna nu-l mai tunzi asa scurt, da ?
Aida, ti-am mai spus, imi place la gradi la Alex, atat eu nu as fi de acord sa doarma si sa se joace in aceeasi camera, dar si la noi majoritatea gradinitelor au patuturile in aceeasi camera in care isi desfasoara activitatea. Iar la tine la servici, e SUPER !Sotul meu a lucrat in Canada, in mai multe randuri si ce am vazut in pozele pe care le-a facut, seamana cu sediul in care lucrezi tu, chiar si in exterior . El a lucrat (si mai lucreaza) pentru Nortel Networks.
Rocsana fata, da' ce bine vorbeste Maria ! Teo a inceput sa faca si ea propozitii scurte, gen "Tata uda" , "Mau papa", "Mama pupa "(adica sa o pup eu pe ea), si acum imi raspunde constient cu "DA" si "NU", adica nu le mai zice la nimereala. Insa cand vede persoane straine care i se adreseaza, se rusineaza, se piteste dupa mine, sau daca o tin in brate, isi vara capul in pieptul meu. Nu dureaza mult , insa, ca e destul de prietenoasa, dar trebuie sa fie bagata in seama mult, sa i se acorde multa atentie.
Ciuf, ma intrebai daca ii vorbesc mult Teodorei, daca stam sa ne jucam impreuna. Pai numai asta mai pot sa fac atunci cand vin acasa, pentru ca numai pe mine ma vede, mamaie din momentul in care am intrat noi pe usa nu mai exista, cu mine si cu tati sta pana merge la culcare.Sidesenam (i-am luat creioane colorate cu ceara si bloc de desen),neplimbam prin cartier cu tricicleta sau de manuta, mergem la locul de joaca de langa gradinita (pe strada din spatele casei), sau mergem la nasi pe strada unde sunt mai multi copii (doua strazi mai sus). In weekend iesim in oras in vreun parc sau stam acasa la un gratar cu prietenii. Un merit foarte mare pentru ce stie Teodora acum il are insa mama, care are o rabdare de fier (a fost invatoare, a iesit la pensie acum 3 ani) cu ea, ii vorbeste, ii explica, ii canta, se pune la mintea ei si se joaca impreuna.

Ma duc la o cafea. Pup

Mari si Teodora Maria (26.03.2006)
http://www.flickr.com/photos/10472485@N02/
"Eu muncesc, tu muncesti, el fura" - conjugarea verbului "a munci"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aalina2003 spune:

Catrinutza, zau daca te-am banuit ca esti blonda...mai degraba m-am gandit ca pe Rocsana o cheama si Simona..Pupam Atomul lipicios!
Claudia, Carmen, bine ati revenit!!
Am vazut poze din vacanta de Vladut (fain baiat, s-a vazut, doar si rusoaicele l-au placut!)si gradinita de Alex!(foaaarte ocupata pare mititica!)
Rocsana, suuper faza cu arigato!! acum stiu si eu ce-nseamna asta, era in toate desenele japoneze de pe vremea copilariei mele..si nu numai!
Iris, se pare ca va fi o vara lunga, asa ca, inapoi la magazin!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aida_o spune:

mari78 si catrinutza,
multam de aprecieri :) eu n-am gasit pina acum, aici in oras, gradinita care sa aiba separate camerele de joaca si de nani. dar aici mi-a placut pt ca e foarte multa lumina in camera (care e destul de mare, nu stiu cit se intelege din poze). in gradi cea veche era mai mult intuneric, in permanenta erau lumini aprinse...

mari78,
felicitari pt sot, Nortel e firma cunoscuta aici, au sediu si in Calgary. firma mea e provider de tv cablu, internet si telefonie digitala in majoritatea Canadei.

mihaser,
hai ca vine si bebe 2, dar ai rabdare :) am vazut shaolinu', e un dulce :)

Rocsana,
nu mi-a fost usor cind a trebuit s-o tund pe Alexandra, dar ma disperase cu mincarea pe care si-o punea in par la fiecare masa. plus ca am avut o perioada foarte calduroasa atunci, i-a prins bine.
ah, de bine ce-am tuns-o, acum isi indeasa mincarea in decolteu... dar macar bluzitele i le spal, pe cind de parul ei nici nu concepea sa ma lase sa m-ating, ca sa-i curat mincarea din el.
m-ai dat pe spate cu cit vorbeste Maria, eu abia astept s-o aud pe Alexandra ca mai si vorbeste pe intelesul nostru :) acum vad ca, de fiecare data cind parchez in fatza casei, Alex spune "tati". stie ca tati trebuie sa fie inauntru. si e topit dupa el. si mai spune "mu" (muc) atunci cind ii curge nasul, ca sa i-l sterg :)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaser spune:

Fetele va multumesc din suflet pentru incurajari!

Maine ne intalnim cu Alina si cu Marc!

Va pup!

Mihaela&Cristian 25.03.2006
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=341f286d3bf41ca4ad740e&skin_id=701&large&utm_source=otm&utm_medium=embed" target="_blank">Cu toata dragostea!
Bebe 2 we are waiting!

It`s nice to be important, but it`s more important to be nice!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kim spune:

Maine e ultima zi de vacanta..., de vineri incep munca. Deja am intrat intr-un ritm infernal. Sa nu va suparati daca voi scrie mai rar, de citit oricum va citesc. Va pup!

Mihaser, am vazut filmuletul aniversar, pupam tzumpininu' shaolin!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iris77 spune:

sa va spun pe scurt despre vacanta noastra. la munte a fost ok nu sunt multe de povestit. emotia cea mare a fost la mare. nu stiam cum va reactiona maria cand va vedea atata intindere.... nu ma intelegeti gresit or fi ei ...pestisori ca zodie, o iubi maria noastra apa sau cipa cipa cum ii spune ea, dar noi stateam asa cu teama in suflet...ori urma sa ne petrecem vacanta pe litoral numai pe USCAT ori doar in APA..... asa ca am purces la drum cu noaptea in cap in jur de 6 dimin, domisorica noastra s/a trezit cand am instalat/o in scaunel, insa la scurt timp a adormit. de trezit s/a trezit cand eram pe la eforie si taicasu incantat ca a vazut doi ochisori deschisi larg m/a rugat sa o iau din scaunel si sa ii arat pe geam marea. zice tatii<uite tatii marea!!!am uitat sa mentionez ca este pt prima data cand am dus/o la mare> dragutza de maria s/a ridicat din bratele mele , si/a lipit nasucul de geam si a zis tatii cipa male!!! dp care a intors capul si in partea opusa si... stiti ca la eforie se vede de o parte si de alta a soselei marea...si usor intrigata zice tatii mai e!!!! ...semn bun ...ne/am zis ....asa ca pe la ora 10 ne/am instalat pe plaja ...nu cred ca e necesar sa spun ce am carat dp noi...mai lipsea patuzul mariei.....si tatii a fost cel care a avut privilegiul sa ii faca cunostinta cu marea...ei bine dragelor I/A PLACUT!!!! pestisorul nostru e de apa sarata!!!!! au urmat si usoare refuzuri de a intra in apa at cand erau valuri , dar isi facea singura curaj si cerea <mamii cipa male!!!>
ne/am intors cu noi cuvinte specifice litoralului pecaiush este pescarus, cipa male este marea, defin este delfinul, coiac este colacul, etc. i/au placut de asemenea in parcul de distractie masinutzele, barcuta, insa i/a displacut total clovnul care impartea baloane. pe tema asta a facut un shou gratis ...de ne/a auzit tot litoralul. striga atat cat putea < mamii covuuuuuuuu nu te iaaaaa, nu te iaaaaaaaa>. a strigat cu titlu obsesiv aceasta propozitie vreme de o ora, cu toate ca noi ne departasem cu mult de langa clovn si eu disperata ii explicam ca domnul clovn a plecat acasa la el, dar chip cine sa inteleaga....si in ziua de azi isi mai aminteste si zice mamii covu nu te ia!!!!
eeee cam atat din micutza noastra vacanta!!! una peste alta ne/am simtit bine mai ales ca maria a mancat si a dormit excelent!!! intr/un cuvant ne/a fost de mare odihna si folos concediul!!!
legat de poze nu avem decat cateva 4, 5 ...probleme tehnice...am sa le atasez cu ajutorul vostru zilele ce urmeaza.

ciuf felicitari pt reusita!! pleaca omul in vacanta si te gaseste cu un nou statut!!!

aida o super pozele de la gradi!!! eu imi amintesc cand eram noi mici ca dormeam in aceasi camera unde ne jucam, ne strangeau jucariile si intindeau niste patutzuri pliante!!!

mihaser si noua ne e dor de buclele shaolinului, mai ales ca noi ducem lipsa de ele!!! nu/i nimic ....timpul va aduce altele mai frumoase!!! ...legat de bebe ...e bine cum ai zis si tu...lasa testele deoparte si ...cand nici nu te gandesti...miracolul apare!!!

nhsiro daaaaaaaa dupa ce ca sunt nascute in aceeasi zi poarta si acelasi NUME!!! dragutzele de ele!!! si inteleg ca si voi vorbiti super bine. cinstit va spun ca maria imi raspunde la toate intrebarile pe care i le adresez. apropo de ciclul <sa o pupe mama de mandretze> intr/o zi am lasat/o in parc cu bunicul si la intoarcere am intrebat/o asa intr/o doara <mamii ce ai facut in parc?> ea mi/a raspuns < bebe a cuzut>, eu zic < care bebe mamii?> ea raspunde <bebe malia> , continui <unde ai cazut?> ea <a topagon, a se intelege la tobogan>, eu <te/ai lovit>, ea < mamii buba acooo!> si imi arata ca se lovise la manutza.bunicu, adica socramiu care era de fata inlemnise cand mia/am ridicat privirea spre el. si a inclinat usor din cap in semn afirmativ ca maria nu mintise...bietul de el era pt prima data cand o scotea in parc si se temea ca nu o sa i/o mai las!!! asa ca ....MARIA ZICE TOT!!!

catrinutza incepi serviciul???? barrrrrr !!! eu tot aman momentul!!!aceeasi problema o am si eu cu maria de ceva timp incoace. zici ca e lipita cu poxipol de mine!!! plus ca de mancat nu vrea iar sa manance mai nimic si ma gandesc cu groaza cum o sa se descurce bona cu ea...o masa dureaza si 45 de minute, ma refer la cea principala...compusa pana la urma tot din iaurt!!! offfff noroc ca de dormit doarme!!!

mari 78 ce pot sa spun condoleante! inteleg prin ce treci!!

va pupa mami de maria bucuria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catrinutza spune:

Imi place ca voi pove din ciclul "ce vorbe de duh mai zice cupilul meu"...dar hai sa va zic din ciclul "ce mai face, ce mai drege copchila mea"....apropo, m-am distrat copios citind cugetarile Mariilor de Iris si Rocsana-Simona....

Deci...
1.donsoara a invatat extrem de bine lectia "cum sa ne dam jos chilotii si scutecul", drept care in permanenta e in cuca goala...nu-s ffff multumita de chestia asta, dar incurajam copchila sa se descurce singura....aseara bucataream niste chiftele...ea pe langa mine in cuca goala, s-a suit in scunelul ei de masa si se juca...bineinteles ca nu-i scapau cele cu care n-avea voie...ok...la un moment dat aveam sa descopar ca facuse si un pipi mic de tot in scaunel...lasa mami, nu-i nika, stergem...data viitoare sa ii spui lui mami ce si cum si mergem la w.c (i-am luat adaptor si e mult mai incantata decat de olitza)...io de colo...azi-dimineata...intru in bucatarie...putea a kk...zic ca de la gunoi...arunc gunoiu...pute in continuare...da-i cauta...nika, nikaieri...intr-un final descopar in coltul bucatariei, sub scaunelul ei de masa un ditamai motzatul...probabil productie de o seara inainte, si probabil facut stand pe marginea scaunelului...

2.aseara spalai puiu super jegos ....boooon...spalam bine, bine de tot...inscutecim, imbracam curat, asezam copchila pe pat de parinti, singurica ...e fata mare si cuminte si se joaca pana vine mami cu lapticul sa facem nani...eu in bucatarie, prepar lapticul...o privesc cu drag in semiobscuritate cum sta ea cumintica in patul nostru (n-am mai aprins lumina in camera noastra ca am zic ca o vad suficinet de bine de la lumina din cealalata camera...si cum ziceam, statea cumintica in pat si mesterea ea ceva...nu vedeam bine ce...dar aveam sa vad atat de bineeeeeeeeeeeeee.... ...cocoana mea gasise un ruj...nu stiu pe unde, cert este ca l-a insirat pe ea (s-a cremuit pe tot corpul pt ca avea body maieu, inclusiv fata...ceva ca din pieile rosii)...cearsafurile, fetele de perna....tot plin de ruj...si eu care ma gandeam ca nu mai e mult in el si-i gata...etete ca n-a fost asa...ia cupila cu grija sa nu mai murdaresti si altceva, bag-o iar in cada si freac-o cu buretele pana s-a luat tot...acum imi pare rau ca nu i-am facut poze...sa vaza si ea peste ani ce ii putea pielea...

Mari...te-am sunat ieri.. sa pove un pic...
Iris...nici pe mine nu ma inghesuie cheful sa revin la munca...dar imprejurarile sunt de asa maniera....om trai si om vedea ce o sa mai fie...
Kim..bafta la munci...
Diana...si pe cand taiem panglicutza???? ca-i clar ca-i rost si de ....

------------------------------------------------------------------------
catrinutza - mamicutza ... de mariuci
varsta Mariucului (28 februarie 2006) Poz(n)e si www.dropshots.com/new.php?userid=122884&cdate=20060801&cimg=0" target="_blank"> filmuletze cu Mariuca
_

"Prostia este infinit mai fascinanta decit inteligenta. Inteligenta are limitele ei, prostia nu."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmenpit77 spune:

Buna fetele
Am tuns-o pe ali iar pt a doua oara, dar de data asta nr 2. Din nou a urlat ca din gura de sarpe la ciufulici. Dar multumirea macar este ca nu mai plange cand o spal pe par pt simplu motiv ca nu prea mai are.
Altceva tr sa va mai spun ca are mucisori de ieri dar a avut de la cine sa-i ia ca eu sunt racita cobza.
Si inca ceva de cand am venit de la mare si am luat din nou contact cu prietenii din cartier s-a facut si mai rea. Adica ea vrea toate jucariile , nu le imparte cu nimeni, impinge copii, iar cand este unul mai nazdravan care o dovedeste tipaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa.
Aveti cumva cunostinta de descriile pe care le fac eu aici sau tr sa o chem pe supernany sa-mi dea niste lectii cum sa procedez mai bine?

Mergi la inceput