Copiluti de mai-iunie 2005 (44)
Raspunsuri - Pagina 26
OlgaTarziu spune:
Va multumesc de felicitari. Chiar nu le merit ca aici a fost mana lui DD 100%.
Olga, faza e ca schimb putin macazul. Trec de la terapist la settlement counselor. Adica ajut noii veniti in Canada sa-si faca un Cv, ii ajut cu gasirea unui loc de munca, traducere de acte, gasire de scoli, comunitati, etc. O sa conduc workshop-uri pt noii veniti, etc.
Clara multa sanatate. Am crezut ca o mananc pe frumusica. Doamne dulce e.
Tdi faina nora tunsa. Of doamne ce te inteleg. hai la o barfa pe mess poate te pot ajuta cumva. Pe mine mna freaca asta al meu in conditiile in care merg si la lucru de la 7.30 la 5 si se pare ca ii plac noptile in mod deosebit ca am ajuns sa ma gandesc sa-i trag o tura de diazepam. 
Dana bine ai venit.
Ce e cu Laura? De ce nu mai apari asa des?
Papuci, eu ii prefer pe Geox, Timberland, Columbia.
Dana parca tu intrebai de activitati... Tony e la swimming de la un an jumate. Pare ca e foarte fericit. Inainte de a lucra mergeam la 3 activitati pe saptamana, una de interactiune cu piticii, swimming si alta de crafturi si muzica. Acu am ramas cu swimmingul.
monu spune:
Neatza, iar m-a trezit Alexia la 5 si apoi la 6 ca vrea apa.
Olga, imi cer scuze dar am omis sa te felicit si eu pentru noul post. Suna f interesant.
Tdi, capul sus. Iti spun cum rezist eu - azi o tura de plans, maine o tura de buna dispozitie si tot asa.
Poate daca va luati un ajutor o sa te eliberezi si tu un pic.
Dana, esti dragutza dar nu ma simt deloc asa. Am vazut ca sunt alte mamici cu mai multi copii. Si zau ca nu stiu cum fac fatza.
, mami de
Alexia Ioana
si
Iulia Antonia
Cloreta spune:
Buna dimineata, si poftiti la cafea
. Na simona ca azi am facut-o eu mai devreme:)
TDi, are dreptate Dana, ai sa vezi ca dupa ce scapi de operatie si cu un job nou ai sa ranasti. Oricum mamicile care stau pana la doi ani si peste acasa ajung mai repede la stari d-astea.In plus daca nu ai pe nimeni care sa te ajute in afara de sot esi mai greu. Ce sa facem, noi le vrem pe toate, fomei de calitate
Capul sus!
Monu, ba esti dintre mamicile eroine cu doi copii mici. Ce mare s-a facut Antonia,nu imi vine sa cred ce repede trece timpul. Cu venitul in Bucuresti, nu stiu ce ti-o fi venit:), eu una as mai fi stat la tara daca as fi avut mai mult concediu. Acum am dar fortat si tot nu ma pot misca.
Gata pauza, ma duc sa imi pun aun gips nou cu tocuri si paiete LOL.
va pup
"Mami se culca cu Teodora si mamaie face mancare sa manance tati"
gabitzam spune:
Clara, chiar e serioasa treaba? Cu ghips?? Credeam ca e doar o entorsa, o sucitura, ceva...
OlgaT, suna interesant ce zici tu acolo. Pare o munca unde nu te plictisesti, intalnesti mereu oameni si chiar ajuti cu ceva oamenii aia sa-si inceapa viata in Ca.
Teddy, clar ai nevoie sa-ti gasesti ceva de lucru, chiar si temporar, sau ceva scurt de 2-3 orie, sau de 2-3 zile pe saptamana. Ai nevoie sa simti ca esti si altceva decat mama piticei, sa socializezi, sa mai vezi si alta lume si sa te rupi de rutina.
Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerilla
gusta spune:
Neatza.
Cred ca imi trebuie o tona de cafea sa imi revin si un pumn de pastile sa ma pot misca de spate.
Olga mii de scuze si eu am omis sa te felicit pentru post.
Tdi ce faci acuma,pana acuma ma incurajai si acuma cazi in groapa ca mine,nu se poate asa ceva.hai fruntea sus si inainte ca altfel nu se poate.
Androix eu tot zis aici de fiicamea ca o apuca din senin sa maraie si o tine destul de mult si asta numai cand suntem pe afara si sa vezi cum sunt privita ca nu impac copilul.Cred ca toti sunt la fel.
Monu nici nu stiu cum te descurci cu 2.
Clara vreau si eu un gips asa
Tdi si daca ai facut tort te rog sa imi trimiti si mie macar jumatate ,nu vreau mult
.
Vroiam sa va intreb ceva,tot citind aici pe forum mi-am dat seama ca eu fac parte din categoria mamelor denaturate.Eu imi las copilul la tv si in timpul asta ma uit pe net,ii mai dau sa bea din sucuri care poate nu ar avea voie,de mancare numai zic cate lucruri a incercat care nu cred ca ii sunt indicate varstei ei ,apoi despre imbracat sa va zic ca eu nu o infofolesc deloc si la ce vanturi sunt aici numai zic ca ar trebui sa o fac.Si acuma sa va zic de ce zic toate astea,le recunosc da ma credeti ca nu imi pare rau ca mi-am crescut copilul asa si daca as mai avea unul cred ca la fel as face.
Ma duc sa imi mai fac o cafea ca una a fost prea mica
.
Marilena si Mara Augusta
Androix spune:
ei, daca nu exista decat exceptii foarte mici mai avem o speranta: sa dam vina pe varsta. Cred ca fara sa exagerez pana acum din luna mai a fost cea mai grea perioada din viata mea, si vreau sa se termine repede! Stiti ca varsta de 2-3 ani e numita si prima pubertate? sper sa n u faca la fel si la 17 ani ca ma impusc sau il impusc pe el. Bine nu la fel
adik miorlaiala dar la fel de rau, intelegeti voi. Mi-e rau, ma duc sa mai bag o cafea si ceva sa mananca si gura mea ca oi tine eu dieta da nici chiar asa...
Andreea, mama de Filip si Georgia
gabitzam spune:
Am vorbit ieri cu Nelia pe messenger, astazi la 15.15 pleaca inapoi spre casa. Transmite salutari la toate mamicile.
Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerilla
gusta spune:
Androix aici au o vorba in olandeza suna chiar dragut: Am 2 (ani) si pot sa zic nu. Stiu astea ce zic.
Nelia drum bun.
Eu am bagat si a 2 cafea si degeaba tot dorm pe mine.Iar afara bate un vant de apleaca copaci si un frig tot asa si eu trebuie sa ajung in oras.
Marilena si Mara Augusta