*** Capsunele-n scutecele de mai-iunie 2007***(6)

Raspunsuri - Pagina 29

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Vali5 spune:

Buna dimineata!

Nu am reusit sa ma uit aseara la Observator, ca pe la ora 14 ni s-a nazarit sa plecam in Neptun si ne-am intors pe la 22:30.
Am avut o noapte suuuuper! Andrei a mancat pe la 20:30 in Neptun, a dormit tot drumul si l-am pus asa adormit in patut. Am incercat eu sa il trezesc ca sa ii mai dau un pic sa pape, dar nu am reusit. Dormea asa adanc, incat nu a deschis deloc ochii cat l-am schimbat. Mi-era asa de drag! Apoi s-a mai trezit pe la 4:15, a papat si a adormit la loc, si tocmai la 7 s-a mai trezit. Am dormit si eu mai klumea. Dar pe la ora 3 m-am trezit si ma miram ca nu a cerut de mancare pana la ora aia. Am fugit repede in camera lui sa vad ce face. Era rasucit tot in patut: eu l-am culcat pe burtica cu capul spre usa si l-am gasit tot pe burtica dar cu capul spre geam (la 180 grade).
Acum sta la el in patut si gangureste cu catelusul lui preferat. E un dulce!

vas, merci de info legat de Observator, dar cred ca Pepsi era cea care nu stia.

carrie, felicitari pt 6 kg la 3 luni!

mica, nu trebuie sa iti ceri scuze ca nu m-ai sunat. Stiu cum e in concediu, ca iti vine sa faci de toate si nu ai timp pentru toate. Poate ne vedem cu piticii cand mai vii.

Liviana, in primul rand o sa incepem o colaborare cu niste cunostinte care au deja deschisa firma si vom scrie proiecte pentru obtinerea de fonduri Phare/fonduri structurale. Amica mea si cu mine avem experienta in scrierea acestor proiecte si chiar cateva castigate (3 ea si 1 eu). Dar acum le scriem pt noi, nu pt altii. Si daca merge treaba, si adunam cativa banuti, incepem o afacere numai noi (sotul si cu mine). Idei avem mai multe (nu sunt unice), dar trebuie sa studiem piata sa vedem care este concurenta, ca sa nu ne aruncam cu capul inainte. Dar e destul de departe acest pas. Sa vedem ma intai ce iese din colaborare, ca acum nu avem banii necesari deschiderii unei firme. Avem deocamdata in cap numai nevoia de bani pt pampersi si laptic. Daca eu am terminat postnatalul si banii de la stat nu au venit...
In sfarsit, am vazut si eu pozele tale. Ai niste baieti tare frumosi si draguti! Sa fie sanatosi amandoi si cuminti!

Alyna24, bineinteles ca nu m-am suparat, dar m-am distrat
Si eu ii dau Topfer 1 si desi se apropie de 4 luni tot mese de 140 ml are, si nu intotdeauna papa tot biberonul. Dar per total iese la aprox 800 ml pe zi. Si ia ok in greutate.

roel, bine ai venit printre noi! Sa-ti traiasca capsunica! Andrei a facut in spital vaccinul BCG
In ce oras veniti in Romania?

Plec sa spal niste vase ca e plina chiuveta de ieri.

Valentina, mamica lui Andrei

Botez
Prima excursie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Vali5 spune:

Am uitat sa va intreb daca vreuna dintre voi a mai patit asa ceva: aseara, cand l-am schimbat pe Andrei avea cuculetul tare (parca era in erectie). Culoarea era normala, dar era tare si... in sus.

Valentina, mamica lui Andrei

Botez
Prima excursie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns michigan spune:

mersi frumos vas
bine ai venit roel si Octavian are zile si zile, cateodata e asa agitat toata ziua , doarme cate un sfert de oara si mie imi pica ochii in gura, in alte zile e un ingeras, chiar ma mir ca nu are aripioare...
la multi ani tuturor celor care sarbatoresc azi, tuturor capsuneilor si capsunicilor, mamicilor si taticilor
sa fiti fericiti si sa va bucurati de comorile voastre
si noi avem chef asa ca va las, plecam la olanesti

Mihaela si pui mic Octavian Andrei
www.onetruemedia.com/shared?p=2c46885e2ba34b699c9eef&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">40 de saptamani pt o minune
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=35048c9ca106cb6d709106" target="_blank">Octavian (17iunie2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vas spune:

buna dimineata. Primul lucru care il fac dimineata e sa va citesc pe voi iar apoi imi contiunui treburile.
Deci se pare ca toti bebelusii au probleme cu papa. Si noi trecem dintr-o extrema in alta ori papam non stop ori foarte rar. chiar nu mai stiu dar problema e ca sanii sunt si mai zapaciti de cap. Nu mai stiu cand si cum sa produca sa fie in acord cu Eliza. M-am gandit atat de mult la problema asta ca-mi trecuse prin cap o rezolvare:ce fain ar fi sa aiba si sanii niste gaurele pe unde sa putem baga inauntru latic si sa suga piticii. AHHH ce ziceti? Cate poate sa debinteze mintea unei mame stresate de cat si cum mananca puiul .
Acum am alta dilema. Sambata noaptea plec la o nunta. Trebuie sa-i las laptic pentru masa de noapte, de cand pot sa incep sa mulg?.Vreau sa fie de calitate lapticul si macar 150ml sa pot lasa.
Inafara de asta o las cu cineva care nu prea are experienta cu bebe si mi-e cam frica dar ma duc cu masina si poate mai trag cate o dura acasa ca altfel nu-mi arde de distractie.
Sobi, multumim de complimente.
Vali5, scuze , ai dreptate raspunsul era pentru Pepsi.
Eu m-am uitat aseara la observator si nu a aparut decat cazul gemenelor care nu mai pot fi operate.
Va pup , gata ca ma vrea Eliza langa ea.

Sunt mamica
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lbelciug spune:

La multi ani Mariilor, Marianilor si tuturor celor care poarta numele Maicii Domnului!
Fetele, eu cred ca azi trebuie sa ne bucuram noi toate mamele, caci suntem datatoare de viata asa ca Maica Domnului! Sa ii multumim pt minunile care ni le-a dat! Eu ii sunt profund recunoscatoare!
Arcadia, sunt bucuroasa sa te anunt ca stiu cum sa finalizez tabloul pt tine. Multa vreme nu am avut inspiratie, dar acum stiu exact ce-am de facut! Sper ca pana pe 6 sept sa fie gata ca sa ti-l pot darui!
Roel, bine ai venit in grupul nostru! Am vazut pozele cu printesa ta - e o frumoasa, sa-ti traiasca!
Duda, acum am inteles de ce vrei bona interna. Noi am renuntat la ideea de a ne face casa pe teren in afara Bucurestiului tocmai pt ca n-as avea ajutoare pt copil si toate facilitatile ar fi prea departe de noi. Noi ne descurcam ok acum. Matei merge la cresa ziua si deci ma pot ocupa in liniste de Bogdanel si de gospodarie. Cu amandoi acasa mi-ar fi imposibil si in plus, B ar fi mult mai agitat, n-ar dormi, etc... Succes cu gasitul unei bone!
Vali5, mult succes cu proiectele Phare! Am cunoscut si eu pe cineva care se ocupa de asa ceva si tare mult l-am admirat, mai ales ca era si f tanar si f destept. Cat priveste erectia la Andrei, ea este perfect normala. Si la B se intampla acest lucru, mai ales dimineata cand e fresh baiatul. Multumesc frumos pt aprecierile la adresa puilor mei. Pupici.
michigan, merci, nu cred ca am super-talent, insa o fac cu multa pasiune si ma inspir de unde pot. In mod sigur si tu stralucesti la ceva, poate inca n-ai descoperit la ce...
Hmm, Ella, imi pare rau pt experienta voastra. Bine macar ca ne-ai spus caci si eu ma gandeam sa fugim cu puiul la marea lor fara rezervare. Acum stiu ca ar fi o idee rea. Bine macar ca ai prins ceva soare pe litoralul nostru. Nu mi-ai zis cum a fost cu intarcatul sau poate n-am vazut eu... S-a retras repede laptele? David cum a reactionat? Am vazut poza, e dulce tare micutul tau!

Despre noi:
Ieri am facut vaccinul Infanrix Hexa si puiul a plans putin, doar cand i-a facut intepatura. Oricum a fost floare la ureche pe langa ce-am indurat in spital in materie de intepaturi. Aseara am reusit sa dau o fuga la Mall si m-am innoit cu 3 bluze si o fusta. Am deci cu ce sa ma imbrac pt botez.

Liviana - mamica fericita a lui Matei (21.02.2005) si Bogdanel (30.05.2007) -www.flickr.com/photos/10550092@N08/sets/" target="_blank">poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vas spune:

Liviana ce frumos e bebe cu body-ul ala albastru. IAr poza in care il tine fratele lui in brate e SUPERBA.
Ahh, sa va zic ca eu am sa stau 2 ani acasa cu micuta, sper sa nu ii vina cuiva vreo idee sa ma cheme la munca. Eu imi doresc sa stau langa ea cat mai mult posibil, in privinta banilor sunt tot pe acolo, salariile in administratie sunt asa cum sunt asa ca nu merita sa plec de langa printesa.
Oricum un loc de munca l-am pastrat, lucrez acasa ca si contabila. Sa vedeti cand nu ma lasa Eliza sa-mi termin treaba cum arata biroul meu plin de acte.....Dar daca ma mai apuc si de munca si mai aduc si de acolo cateva dosare la studiat cred ca as face casa plina de hartii.

Sunt mamica
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ella_74 spune:

liviana,

cu intarcatul a fost usor, am luat cele 2 pastilute si deja s-a oprit; in primele zile am pus si pompa ca aveam lapte la greu dar de 2 zile deja nu mai am nevoie de pompa si sanii au revenit la ce erau inainte , adica nevazuti, zici ca-s lovita cu caramida; am nevoie de sutiene noi, dar fac io alimentarea ca plec pe 15 sept la Barcelona; gasesc acolo la H&M , ca aia au marimi pentru de-astea lovite, ca mine...

David n-a simtit in nici un fel ca l-am intarcat, ca era oricum lenes la tzata si ma chinuiam rau, cel putin in ultima luna, sa-i dau lapte de la mine...

Dar ma dispera in continuare cu somnul, ca nu vrea sa adoarma si el omeneste in pat si daca il las prea mult timp treaz urla si nu se potoleste iar noaptea se treste invariabil, la 1:30, la 4, la 6, la 7 si sta treaz pana la 9 cand incepe "distractia" ; azi dimineata n-a urlat, ci a racnit de-a dreptul, are niste draci in c.. ca uneori simt ca-l urasc; probabil ca ma blamati deja, ca am ajuns sa am asemenea sentimente pentru copilul pe care mi l-am dorit imens, dar simt ca sunt la capatul puterilor.

Ma lupt cu mine ca sa nu-l dau bunicilor care vor sa-l ia la ei de la 1 sept cand incep serviciul; si avand in vedere ca nu dorm mai mult de 4 ore pe noapte si ca dimineata sunt zombi, ma gandesc sa-l las totusi; pe de alta parte,ma gandesc ca asa cum e el , indaratnic, e copilul meu si trebuie sa creasca alaturi de parinti , nu de bunici.
Poate o sa-l las pana mai creste si doarme si el noaptea ca sa ma pot odihni si eu, ca in momentul asta, avem ture cu el in timpul noptii, facem cu schimbul cand io cand sotul; ca el, cand se trezeste sa manance noaptea , desi ii bag bibe si suge cu ochii inchisi, dupa ce termina, nu adoarme ci face ochii mari si daca vede ca nu e luat in brate incepe sa urle...n-am de ales ca ma aud toti vecinii.
Ma chinui rau cu el si ma consuma nervos tot efortul pe care il fac ca sa nu ma enervez atunci cand rupta de somn tre sa-l car in brate ca sa adoarma.

, mamica de David (24.04.2007)
poze David

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lulu26 spune:

ella_74 nu te mai lua dupa cutii. Chiar vb zilele trecute ca oricat te-ai stradui sa-i dai cantitatea respectiva/zi nu vei reusi. Copilul mananca in ritmul lui...imp e sa ia in greutate. Capsunica mea de 2 zile face nazuri si manca nici jumate din cat trebuia sau cat manca de obicei...si am cantarit-o de curiozitate crezand ca o ia in jos cu greutatea...da' de unde...chiar luase 50 g in 2-3 zile (cantarita cu stomacul gol si goala golutza cum a facut-o muma'sa)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roel spune:

Oau...revin iar, e foarte fain sa mai am si alte ocupatii alta decat sa vad de copil, si anume sa citesc si sa scriu pe forum..Ma bucur ca v-am gasit.

Vali5 ne intoarcem in Bucuresti de unde am si plecat in urma cu aproape 7 ani. Ne-am saturat de nemti, sunt mai haiosi romanii, acolo vreau sa-mi creasca copilul, unde mai e loc si de tocmeala, nu numai rigoare si strictete. Asa suntem noi, spirit latin. Poate o sa regretam, dar pana nu incercam nu ne lamurim, oricum ne vom putea intoarce oricand in Germania.

Azi am facut si noi vaccinul cu 6 valente si astept sa vad cum se descurca bebe. Alexandra fiind prematura, are si o oarecare intarziere in dezvoltare, si nu am grabit vaccinul. Azi are 12 sapt jumate.

O zi buna

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mica0307 spune:

alynta27 cu scuzele de rigoare La Multi Ani pentru ieri

LA MULTI ANI tuturor Mariilor si Marinilor . Un LA MULTI ANI special pentru Sonia Maria.

Am vorbit azi cu Oana, erau bine sanatoase si frumoase amandoua. Cam in 10 zile vin acasa, se vor muta in zona 1 Mai si le-am promis ca o sa mergem prin parc sa ne intalnim. Ar fi super frumos sa ne intalnim iar multe, dar de data asta cu bebeii.

Am vazut ceva de o intalnire in data de 6 sept. Sa imi spuneti si mie unde si la ce ora sa venim si noi. didi tu ai organizat?

liviana ma bucur ca ti-ai gasit de imbracat pentru botez. De croitoreasa nu stiu ce sa zic. Poate o fi in concediu. Iti mai trimit o data pe PM nr de tel poate l-am dat eu gresit.

lulu si eu am patit sapt trecuta cu Maya vreo 2 zile sa nu prea manance si nici sa doarma. Dupa mi-am dat seama ca eu nu o scosesem de cateva zile afara si cred ca asta a fost.

La Multe lunisoare pentru azi: Alessia Ioana, Dominic, Georgia, Mihai Vladimir, Darius Andrei, Bianca Elena, Maria.

Mica cu Maya Alexandra (10 mai 2007)

www.helpsonia.com/" target="_blank">Rugati-va pentru Sonia
Poze

Mergi la inceput