*** Capsunele-n scutecele de mai-iunie 2007***(6)
Raspunsuri - Pagina 30
lulu26 spune:
mica0307 eu am scos-o zilnic. Dar am inteles ca si alti bbei au aceeasi pb asa ca nu-mi mai fac pb. Mai ales ca ia in greutate.
duda35 spune:
Buna fetelor,
Vali5, cu cuculetul nu-ti fa probleme, e normal la baietei...asa era si Eric al meu...unii sunt mai precoci
.
Noi am facut astazi vaccinul de 2 luni, eu as prefera sa fac 10 injectii in locul lor, dar a trecut, a plins un pic atunci cand a bagat acul, apoi s-a linistit repede...are
muschiuletii foarte tari si intra greu acul, exact ca la puiul cel mare.
Acum mai stam linistiti pana la 4 luni.
Liviana, in afara Bucurestiului incep sa fie facilitati, iar aerul e mai bun...in plus vom avea o curticica si sper sa fie bine...ma incurajez si eu.
Cu gradinita va fi mai greu ca un drum il aducem noi dimineata si seara platim transport...sper sa fie ok...
Va doresc o zi minunata!
mamica de baietel si fetita
alynta27 spune:
Buna fetelor! Duminica am ajuns si noi in Iasi! Suntem ocupati si nu am putut intra sa va salut! Am ajuns si la munte! Lui David i-a priit! Are aproape 6kg la 1luna jumatate! Azi l-am cantarit! A plans din cauza colicilor peste tot! Am urcat pe munte cu el, la un Schit! E sanatos tun! Imi era frica ca va raci!
Bogalina, Andrada si Mica va multumesc pentru urari!
La Multi ani, Marielor!
Alina-Mirela cu
DAVID 27.06.2007
David
Poze burtica
Pozele mele
dianalaura spune:
salutare fetelor!
N-am mai intrat de multa vreme! Am avut internetul taiat o perioada....dar sper ca azi sa se remedieze situatia. Acum scriu de la cineva.
Noi suntem bine, sanatosi, voiosi, voinici....ieri am implinit 3 luni.! Suntem baietel mare! Vineri am fost la un control si are 6.200 kg si 62 de cm! E voinic!
Si luni am primit si eu primul "salariu| - indemnizatia pt cresterea copilului. Luna trecuta mi-a venit alocatia prin posta, acum aveam 8 milioane pe card, banuiesc ca mi-au bagat si alocatia tot pe card acum. Asta e avantajul oraselor mai mici, nu sunt atatea persoane si se rezolva mai repede actele!
Duminica facem si noi botezul si apoi plecam o saptamana la Braila, la socrii!
Am vazut ca nu s-a apucat inca nimeni de facut capitol nou. Il fac eu, daca nu se ofera altcineva, ok?
diana
de
IANIS STEFAN 14 mai 2007
poze
www.onetruemedia.com/shared?p=34290a6e98616759260dd8&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">videoclip
www.onetruemedia.com/shared?p=3415c31603ff30e41ebaaa&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet stefan la 2 luni
www.helpsonia.com" target="_blank">Sonia are nevoie de ajutorul nostru
mary_lou spune:
Buna fetelor,intru si eu sa va salut si sa urez LA MULTI ANI tuturor Mariilor de la noi de la capsunici!!
Bogalina,multumesc mult de urari!
Fetelor,va spun sincer ca eu cand citesc ce scrieti voi despre bebeii vostri (in afara de Ella pe care o inteleg perfect)nu-mi vine sa cred!
Patrick al meu este un nazdravan,are la 2 luni 5.600kg si 61cm.
Sunt intr-un stres continuu,Patrick al meu nu are somn,daca se trezeste dimineata la 7 sta treaz toata ziua pana seara la 8, daca doarme si el o ora si asta cate 10 minute cand si cand.Suntem epuizati si fizic si psihic si eu si sotul meu,l-am pus sa-si ia concediu acum 2-3 sapt sa stea si el cu noi acasa pt ca nu mai faceam fata oboselii si s-a mai ocupat si el de Patrick,se trezea el noaptea,il plimba prin casa,ii dadea sa manance.....
De scos afara nu pot sub nici o forma,cum incerc sa-l pun in cosuletul de masina sau carut, incepe sa urle.Deja ne stie aproape tot cartierul,vecinii nostri chiar ma intreaba de fiecare data cand ma vad "nu s-a mai potolit?Am fost cu el la doctor si ne-au spus ca nu are nimic,ca este mai fitos si sa avem rabdare,dar cata rabdare sa mai avem?Iesim cu el seara in parc(dimineata nu am sanse pt ca sunt singura si dupa 5 min de urlat intru repede in casa)si incepe sa urle,de multe ori ne e rusine sa stam cu el plangand ca se uita lumea la noi ca la circ
Sotul il tine si in brate cand il scoatem afara dar dupa ce se uita curios pe sus,la masini....se plictiseste si incepe
Astept sfaturi de la voi,va multumesc!
Duminica nu am mai putut si l-am trimis pe sot la farmacie si am luat calma baby,i-am dat 3 ml(Ella,nu e mult o seringa de 3ml o doza?)a adormit dupa vreo ora si am fugit afara,am zis gata,ne-am scos!
A doua zi i-am dat iar si ne-am dus pt prima oara toti 3 la cumparaturi,nu ne venea sa credem,Patrick dormea in carut,waw,dar in urmatoarea zi nu si-a mai facut efectul,nu mai adoarme
oare de ce?
In schimb,cu ceaiul de la hipp cu musetel si din cauza siropului calma face caca de 4 -5 ori pe zi,acum chiar si noaptea pe la 2 il apuca si face cam moale.Ieri am facut vaccinul si dr a spus ca e ok cu caca, ca nu e diaree.
De colici,ce sa va spun,in fiecare seara de la 9-12 plange de durere si atunci mi-e mila de el
Va salut pe toate si daca aveti sfaturi pt noi,le asteptam cu mult interes!
poze cu Patrick si noi
Mary,mami de Patrick Andrei