*** Capsunele-n scutecele de mai-iunie 2007***(6)

Raspunsuri - Pagina 28

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns carstea spune:

Ceva nu e in regula.nu intra direct pe albumul meu.ma mai chinui un pic

www.webshots.com]poze[url]

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sobi spune:

roel, bine ai venit la capsunici! din cate stiu aici se face vaccinul bcg in spital, cel putin noi l-am facut inainte de externare.

vas, ti-am admirat printesa roz!

ella, bine ai revenit! credeam ca vii cu super impresii de acolo, deoarece am auzit numai de bine de kempinski...pacat ca nu ati gasit locuri.

Mergi la inceput

Acum se vad?

[url="www.webshots.com]poze[/url]

Mergi la inceput

MAI FAC O ULTIMA INCERCARE.Sper ca voi dormiti acum si nu-mi vedeti incercarile disperate.

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns arcadia spune:

Carstea, e bine cum ti-a iesit ultima oara, dar in loc de www.webshots.com trebuie sa scrii adresa unde se afla albumul tau (o gasesti sus, in bara de adrese, cand esti pe pagina ta de la webshots). Sper sa reusesti

Mami de Calinut Gabriel (8 mai 2007)

Poze bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kid spune:

arcadia Multumesc pt raspuns
La juniorul meu la fel e; cand ii e foame mai intai se agita, se uita lung la mine dupa care isi baga manuta in gura, iar daca nu ii dau sa manance, incepe sa urle. Lapte eu am suficient, iar cat sta la san inghite, se aude. Am sa mulg sa-i dau din bibe, sa vad cat mananca exact la o masa. Oricum, maine merg si la dr cu el, sa vad daca a mai luat ceva in greutate si ce mai spune dr.
Am citit si eu ca nu iau in greutate constant si nu as fi insistat cu laptele praf daca nu mi s-ar fi parut ca nu se satura la san.

Teodora Ana de Mihail Vladimir(15.05.2007)

Poze cu juniorul meu

www.helpsonia.com/" target="_blank">Ajutati-o pe Sonia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roel spune:

Salutare

multumesc mult de primire si de asemenea pentru raspuns. O sa facem si noi BCG-ul, mai tarziu cei drept, dar e mai bine asa. Am noroc cu pediatra asta ca a mai avut cazuri de copii din familii de straini si stie ca trebuie facut, mai ales daca calatorim cu copilu in tari "de risc". Mi l-a comandat tocmai in Franta, vine cu curier special, dar nu mai conteaza efortul, important e sa-l facem.

pitica mea e o dulcica in timpul zilei, se joaca singura, admira, priveste, dar seara e un mic "monstru", nici macar in brate nu se mai potoleste. Azi mi s-a trezit la ora 16, a papat si de atunci a stat treaza pana la ora 23, a mai atipit scurt si agitat. Ne-a terminat, nu mai stim ce sa-i facem, ce-a fi cu ea, ce nevoi o avea??

Aveti vreo idee?? Ai vostrii sunt asa agitati? Noua ne da impresia ca ii e frica de ceva, d-aia se teme sa adoarma si cercul vicios continua, apoi urla de oboseala si tot asa. Casa ochii cat cepele si se uita non stop in toata directiile, parca ar fi urmarita. Uf...

Va pup si pun si cateva poze in curand

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roel spune:

Va trimit si ora la care s-a nascut Alexandra, poate ma treceti si pe mine in lista minunata, chiar daca n-am fost cu voi de la odisee. Ora 01:03

Uitati si linku cu pozele...sunt sute, dar selectati voi. Enjoy

http://community.webshots.com/user/cioiulescu?vhost=community

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Pepsi spune:

fetelor, david suge ziua si din ora-n ora, normal cam la 2-3 ore, citeodata 4 daca sintem plecati si e plimbat.....dar asta nu inseamna ca nu se satura la sin, daca suge la 2 ore, e normal ca dupa lapte praf sa dureze mai mult timpul intre mese ca laptele praf are mai multe proteine e mai satios, laptele de mama se digera mai repede, de aia suge mai des ca dupa lapte praf, nu din cauza ca laptele nu e bun, sau ca nu se satura!peste noapte doarme si de la 23-5, si de la 23-7, dar dominic s-a trezit tot timpul pe la 3, si crestea f bine in greutate, ma duc cu david la clinica de alaptat sint tare curioasa cit a luat ca i-au ramas mici pampersii!

Flavia mamica fericita de David 22 iunie 2007 si Dominic 17 mai 2004
albumele de familie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andradap spune:

Neatza

Carstea, daca copilul refuza un aliment NOu, atunci nu i-l mai da 1-2 saptamanai, dupa care incearca iar. Intre timp, poti incerca cu altceva: SUCUL de MERE de exemplu...

Ella_74, da... despre alea era vorba... dar si pt. alocatie s-a mers cu actele in acelasi loc ca si cu acele prime de nastere, trusou, etc. Si pentru alocatie au trebuit depuse acte si semnatura mea, mai ales ca EU primesc alocatia lui...

Roel BINE-ai venit!!!

Alynta27, LA MULTI ANI!!! Sa fii fericita si numai bucurii iti dorim si eu si ANTONIO

Pepsi BAFTA multa la clinica!

Gata... fug sa duc puiutul in parc

Poze BOTEZ Antonio
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=2c47cedd7a1ec45cec68bb" target="_blank">VIDEOCLIP Antonio

Andrada FERICITA de Antonio

Mergi la inceput