*** Capsunele-n scutecele de mai-iunie 2007***(6)

Raspunsuri - Pagina 27

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns arcadia spune:

Carstea, profilul personal e in meniul din stanga paginii. Te duci pe el si copiezi in semnatura adresa internet unde se afla albumul tau de pe webshots. Daca nu vrei sa-ti apara linkul, ci ceva gen Poze, scrii [ url="www.exemplu.com" ]Poze[/url] dar fara spatii.
Albumul de pe DC e tot in meniul din stanga, se cheama Albume foto.

Mami de Calinut Gabriel (8 mai 2007)

Poze bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cheburashka spune:

merci vas pentru raspuns. nici nu vreau sa ma gandesc cate drumuri ma asteapta.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vas spune:

Cu multa placere , Cheburashka.
Roel, bine ai venit si bun venit printesei tale printre capsunici si capsunele. Asteptam poze.

Sunt mamica
poze

Mergi la inceput

Arcadia, multumesc si eu de explicatii pentru albumele cu poze. Nu mai indrazneam sa cer indicatii, asa ca le-am folosit exact asa cum le-ai zis tu si au functionat. Mersi.

Sunt mamica
poze

Mergi la inceput

Michigan, da pastilutele de Exluton le iei fara intrerupere si incepi de cand vrei. Intre folii nu faci nici o zi pauza.

Sunt mamica
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kid spune:

quote:
Originally posted by arcadia
Kid, ce anume te face sa crezi ca juniorul tau nu se satura la san? Adica care sunt semnele?

Poze bebe

Mananca mult lapte de la san si nu se satura. Dar nici lapte praf nu prea vrea, nu-i place, nu stiu...
Am fost cu el la dr acum 2 sapt si l-am cantarit si nu luase in 2 saptamani decat 220 grame si 1 cm. In plus, mi-a spus dr ca arata si cam palid si pt ca sta si mult la san inseamna ca nu se satura si trebuie completare. Dar nu mai stiu cu ce lapte praf sa incerc sa-i placa, pt ca ceai din bibe papa, laptele nu-l vrea.
Am sa incerc cum a spus cineva, sa-i fac laptele praf cu lapte de la mine, poate o sa-l vrea, ca altceva nu stiu ce sa mai fac...

Teodora Ana de Mihail Vladimir(15.05.2007)

Poze cu juniorul meu

www.helpsonia.com/" target="_blank">Ajutati-o pe Sonia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ella_74 spune:

roel, bine ai venit clubul de capsuni!

lbelciug, gat cu plimbarea, nashpa la Nisipuri, nu mai calc in Bulgaria la mare, doar la ski ca acolo e super in comparatie cu partiile noastre, arata de fapt ca in Austria;
Cu marea lor, trista experienta, ne-am dus fara rezervare fiindca am stat doar weekendul; am vrut sa ne cazam la Kempinski si n-aveau camere, am mai incercat la Admiral care are tot 5 stele si nici aici camere; am luat pranzul pe terasa la Kempinski si am gonit spre marea noastra; tot mai frumos la Mamaia...

alyna24,
si io am o dilema cu laptele praf; la Humana scrie ca pentru 3-4 luni tre sa bea 120 ml; la Nan scrie pt acceasi varsta 180 ml; initial i-am dat Humana dar pentru care are deja 7 kg , l-am trecut pe Nan; am zis ca e prea mult 180 si initial i-am dat cantitatea pe care i-o dadeam la Humana...si ce crezi? urla de foame; acum ii dau 150 ml NAN pe care ii devoreaza iar la masa de seara pun si o masura de cereale Nestle ca sa-i tina mai mult; singura performanta e ca am reusit sa-i lungesc un singur biberon toata noaptea, ca pana acum manca la fiecare trezire cate un bibe.

andrada, faza cu ai fost si ai semnat si ai luat banii se refera la prima de nastere nu la alocatie cred...; alocatia vine prin mandat postal , altfel in cont daca ai deschis cont la BCR (si mai e o banca acreditata).

pentru cine se intoarce la serviciu mai devreme de 2 ani: nu uitati de stimulent, e 1 mil/luna ...am mai spus super motivatie de la stat, imi ajunge sa stau un sfert de noapte la hotel in Mamaia

si ca sa va arat cum sta David pe burtica, nimic special pentru varsta lui, insa el uraste aceasta pozitie:
http://picasaweb.google.com/cinca.clementina/PozeDavid/photo#5098533268034280050

, mamica de David (24.04.2007)
poze David

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns arcadia spune:

Kid, chiar daca sta mai mult la san, nu inseamna ca nu se satura, poate ii place pur si simplu sa suga. Ai putea sa incerci sa te mulgi odata si sa vezi cat lapte scoti. Bineinteles ca pompa nu scoate ca bebe, dar vezi cat iese, e posibil sa ai destul lapte, si sa nu fie nevoie de completare. La bebele meu semnele de foame sunt mai intai agitatie, apoi rosul manutei, si daca nu e bagat in seama atunci incepe sa urle si nu se linisteste decat la san. Ideea e sa vezi daca cat timp sta la san inghite, daca nu inghite inseamna ca ori s-a saturat ori nu mai e laptic in sanul respectiv. Daca tu te strangi de san si iese laptic, dar bebe nu inghite, ci doar sta la san, inseamna ca e satul si se joaca Alt indiciu ca ii e foame e atunci cand nu se linisteste din plans nici daca il iei in brate. Si alta chestie, daca refuza completarea e probabil sa fie satul, cred ca un bebe flamand n-ar refuza. Cat priveste graficul de crestere, nu intotdeauna e constant, plus ca de pe la 3 luni incep sa ia mai putin in greutate decat in primele luni. Sper sa te ajute constatarile mele

Ella, David e bucatica rupta din tatal lui. Cum zicea cineva, tu unde fusesi cand l-ai facut?

vas, cu placere

Poze bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carstea spune:

ARCADIA ,multumesc pt ajutor .sper ca am reusit .

www.webshots.com]poze[url]

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bogalina spune:

pup si eu capsunicile dragi!am intrat putin sa-i urez alyntei27 un mare LA MULTI ANI!te imbratisez cu drag si -ti doresc ce e mai frumos pe lume!sper ca ati venit din concediu si ca v-ati simtit bine!nu i-am uitat nici pe Daphnica de chris27,Ianis de Dianalaura,(tu pe unde umbli?) si Patrick de Mary-lou(s-a mai linistit,cum te mai descurci cu el?)
ella74,sa-ti fie de bine plimbarea chiar daca nu a fost chiar cum ti-ai dorit!
roel,bine ai venit la noi!da,vaccinul BCG se face chiar la nastere, obligatoriu
andradap,te rugasem si eu sa-mi raspunzi la o intrebare( in capitolul trecut),ma intereseaza parerea ta

Mergi la inceput