*** Capsunele-n scutecele de mai-iunie 2007***(6)
Raspunsuri - Pagina 26
Alyna24 spune:
Intreba cineva pe aici cam cat ar trebui sa pape piticii nostri?Pai...pe cutia de Topfer1 (ce ii dau eu) scrie ca la 3 luni ar trebui sa pape cam 180 ml! :-))) Dar....de unde?Cel mai mult David a papat 130 ml o singura data.In rest cam 100 ml, 110 maxim.(asta chiar si lapte praf).
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=2a7ad00ea4169d54f32f5c" target="_blank">FILMULET DAVIDUTZ
Alyna cu pitik de Davidik (22 Aprilie 2007)
Sobi spune:
ankaa, eu am intrebat doctora daca exluton (sau cum ii zice) este eficient si la mamicile care nu alapteaza exclusiv, si mi-a zis sa stau linistita ca isi face efectul "chiar si daca bebe mananca f.putin lapte de la mama". insa in momentul cand intrerup alaptarea, mi-a zis sa ma duc sa-mi prescrie alte anticonceptionale.
roel spune:
Salutare toturor capsuneilor si capsunicilor, precum si mamicilor lor,
sunt mamica unei fetite din generatia voastra, pe nume Alexandra nascuta prematur pe 26.05.07 la doar 36 de sapt. Alexandra a avut la nastere 2600 gr si 48 cm, Apgar 8 si am nascut-o natural mai mult sau mai putin cu epidurala (prea tarziu facuta, fara efect). Va rog sa ma primiti si pe mine in grupul vostru sa ne impartasim impreuna din bucuriile si problemele varstei.
Noi locuim la Frankfurt unde s-a si nascut fetita, dar in cateva luni ne vom repatria cu catel cu purcel, ca ne e mai bine acasa langa familia cea mare.
Am si o mare mare intrebare, aici in Germania nu se face deloc vaccinul BCG (cica e eradicata tuberculoza) si fetita nu a facut la nastere vaccinul. L-as putea face acu (m-am inteles cu pediatra), dar v-as intreba: voi ati facut vaccinul BCG??? Se mai practica in Romania???
Va pup si mai revin cat de curand in mijlocul vostru.
lulu26 spune:
quote:
Originally posted by Alyna24
Intreba cineva pe aici cam cat ar trebui sa pape piticii nostri?Pai...pe cutia de Topfer1 (ce ii dau eu) scrie ca la 3 luni ar trebui sa pape cam 180 ml! :-))) Dar....de unde?Cel mai mult David a papat 130 ml o singura data.In rest cam 100 ml, 110 maxim.(asta chiar si lapte praf).www.youtube.com/user/ALINAFOBL" target="_blank">LA MULTI ANI PT BEBE DAVID
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=2a7ad00ea4169d54f32f5c" target="_blank">FILMULET DAVIDUTZ
Nici o sansa sa ajungi la ce scriu ei pe cutii

Noi avem in continuare 6 mese si doar acum 2 sapt pt cateva zile am atins pragul de jos la ce da ei...adica era intre 600-750ml si ea a papat 600. Dar cateva zile... Cred ca se asteapta sa ne imbuibam copii non-stop
Lulu si
Alessia Ioana
Alyna24 spune:
quote:
Originally posted by lulu26
Nici o sansa sa ajungi la ce scriu ei pe cutii
Noi avem in continuare 6 mese si doar acum 2 sapt pt cateva zile am atins pragul de jos la ce da ei...adica era intre 600-750ml si ea a papat 600. Dar cateva zile... Cred ca se asteapta sa ne imbuibam copii non-stop
Lulu siAlessia Ioana
Perfect de acord cu tine!

carstea spune:
Buna capsunici!Ma chinui in zadar cred sa va arat si eu minunea mea de baiat.Mi-am facut cont pe WEBSHOTS dar mai departe nu stiu ce sa mai fac .cum fac legatura intre cont si forum?
Nu ma injurati ca nu ma pricep!
In alta ordine de idei ne incadram in clubul capsunicilor fara pofta de mancare.Mancam la 4 ore si atunci pt ca ii bag biberonul in gurita.
Am inceput sa luam si noi suzeta dar trebuie sa fiu mereu pe faza pt. ca o inlocuieste rapid cu manuta.
Azi am luat a 2 a lingurita de morcov dar cred ca nu-i place,ca se stramba rau.Sa continui,ANDRADA?
PUPICI pt. CAPSUNICI
timur spune:
Vai fetelor cat de active sunteti! Nu apuc sa citesc tot ce scrieti!
In alta ordine de idei: imi da si mie cineva adresa unde tre' sa trimitem pozele pt filmulet? Sau a cazut afacerea?
duda35 spune:
Liviana,
Bona interna va locui la noi de luni pana vineri.
E posibil sa iei bona interna care sa locuiasca cu tine toata saptamana, inclusiv week-endurile, sunt tot felul de variante.
Noi suntem departicel de Bucuresti si alta varianta nu prea avem...si loco nu gasesc...
Tu cum te descurci?
mamica de baietel si fetita
michigan spune:
vali, noi vrem sa-i spunem Octavian dar deocamdata ni se pare prea serios pt o gagalice asa de mica si suntem la faza de bebe, pui iubitzel, bitzi..etc, sper sa ne obisnuim curand ca nu vreau sa ramana cu astfel de apelative
sobi si noi am trecut la pampers nr 3 pe la 4 kg
moberi e foarte mare si frumos matei in pozele de la botez
motannel e o scumpa teodora
liviana bravo tie esti f talentata, eu sunt anti talent, nu cant nu dansez nu desenez, m-a cam uitat doamne-doamne la capitolul talent
ankaasi celelalte fete care iau exluton, eu inainte am luat anticonceptionale cate 21 de pastile si pauza o sapt, astea am vazut ca sunt 28, adica se iau in continuu, fara nicio pauza,? ca am uitat sa intreb, si le incep cand vreau? pt ca mie inca nu mi-a venit menstruatia.
Mihaela si pui mic Octavian Andrei
www.onetruemedia.com/shared?p=2c46885e2ba34b699c9eef&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">40 de saptamani pt o minune
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=35048c9ca106cb6d709106" target="_blank">Octavian (17iunie2007)