*** Capsunele-n scutecele de mai-iunie 2007***(6)
Raspunsuri - Pagina 25
duda35 spune:
Addinel,
O sa o intreb pe bona, eu am fost multumita de ea...dar din cate mi-a spus ar vrea sa stea o vreme fara sa lucreze...dupa Eric ii trebuie o pauza...![]()
Noi sintem bine, azi vine doctorita sa o vada ca a facut joi 2 luni.
Miine facem si noi vaccinul si gauri in urechi.
Vreau sa mergem sa vedem si gradinita noua a lui Eric, sper sa avem mai mult noroc de data asta...
Dimineata am avut un interviu cu o candidata la bona interna...relativ bine, sperf sa gasesc saptamana asta sa ma linistesc, mai am 2 interviuri miine si poimiine...
Problema mea e ca nu mai stiu ce sa maninc, ca am tot mincat banane, brinza de vaci, iaurt, carne de vaca, pui si peste, si multe produse de patiserie...fructe si legume nu prea in rest ca nu-i priesc Galuscutei, am indraznit la avocado si vad ca a fost ok...
O zi minunata va doresc!
mamica de baietel si fetita
lbelciug spune:
Duda, ce inseamna bona interna?
Liviana - mamica fericita a lui Matei (21.02.2005) si Bogdanel (30.05.2007) -www.flickr.com/photos/10550092@N08/sets/" target="_blank">poze
andradap spune:
Ankaa... asa am crezut si eu, dar l-am testat dimineata dupa 9 ore de somn... NU VREA BIBERONUL si pace... In schimb sanul l-ar devora... Legat de acte... nu stiu ca la mine a fost sotul...eu doar m-am dus la final sa semnez apoi sa iau banii.
Pepsi, ai fost tare cu faza cu laptele... de fapt cea care a zis a fost comica raaaau... desi nu cred ca e de ras ![]()
ELTEKA, pe unde umbli?? ![]()
Poze BOTEZ Antonio
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=2c47cedd7a1ec45cec68bb" target="_blank">VIDEOCLIP Antonio
Andrada
FERICITA de Antonio
eimotto spune:
Buna fetele
Vad ca sunteti active
Si noi la fel, abia am timp sa mai fac un dus pe zi. Iulia ma zapaceste cu mii de intrebari pe zi, piticul vrea din ce in ce mai multa atentie. Rostogolitul de pe burta pe spate a cazut in dizgratie, ii place numai de pe spate pe burta. Mai tragic este ca se rostogoleste si in somn si apoi se trezeste urland ca lui nu ii place sa doarma pe burta (desi cat a fost mic mic l-am tot pus sa doarma asa, dar de cand isi tine capul nu mai vrea).
Dimineata s-a trezit pe la 7 si s-a scremut sa faca kk, m-a trezit si pe mine, si imi zic sa il las pana termina, sa nu il deranzez. Mi s-a rupt filmul si am adormit pana la 8.30, dormea si el. Habar nu am ce a facut in timpul asta (in afara de kk)![]()
Ieri am incercat cu 2 lingurite de zama de mar puse in tetina, atata a urlat de ziceai ca ii dau chinina... am cedat si mai incerc peste un timp![]()
Am sunat si eu sa vad ce mai e cu doasarul pt CIC, eu l-am depus pe 3.07 si ei asa scriu acolo, cica sa sun in 30 de zile...mi-a raspuns o tante acra cum ca e prea devreme, ca ei au la dosare de analizat, nu gluma si abia in septembrie imi vin decizia si banutii. Om vedea...
Pepsi - Observatorul e editia de stiri de la postul tv Antena 1 (http://www.antena1.ro/) care se difuzeaza la ora 19 (ro). Au si observatorul inregistrat disponibil pe site.
Aaaa - mai era o discutie legata de premergator - eu am pus-o pe Iulia dupa ce a inceput sa faca pasi sustinuta sau sa mearga tinandu-se de canapea (adica si ea vroia sa mearga). Oricum mai mult de 1 luna nu l-a folosit. Si mai stiu ca partea care le tine sezutul nu trebuie sa ii sustina ci sa fie mai jos de funduletul lor (adica daca vrea sa seada in el trebuie sa se lase in jos). Daca partea aia ii sustine practic asa se formeaza mersul pe varfuri. Mi-o amintesc pe Iulia, era asa haioasa, cand trecea de praguri isi ridica singura premergatorul ca sa nu i se blocheze rotile
. Eu cred ca daca e folosit cu cap si sub supraveghere nu poate sa dauneze.
Si mai era o dilema legata de TV - am citit dar nu ma puneti sa dau link ca nu mai stiu pe unde, ca le dauneaza. Mai ales imaginile care se scucced repede (reclame, clipuri muzicale). Si nu e de neglijat nici faptul ca TV-urile mai emit inca radiatii care nu-s ok pentru ochii lor. In afara cazului in care sunteti detinatori de plasma
. Decat sa il pun in fata Tv-ului mai bine il pun in carut sau in cosulet si il car dupa mine, mai o vorba, mai o gadileala si imi fac si treaba, e si bb fericit. Iulia la 3,5 ani are voie maxim 1 ora jumate pe zi la tv (sunt si zile in care nu se uita).
Pup capsunile si in special capsunica din Germania de la care vreau sa aid numai vesti bune.
Mamica de Iulia Eleni(06.02.2004) si Yannis Victor (09.04.2007)
Poze
www.helpsonia.com/" target="_blank">Ajutati-o pe Sonia - De la inima ta pentru inima ei
Alyna24 spune:
Vali5, scuze de greseala cu numele.Nu stiu ce era in capul meu...
Uite o
si un
sa ma ierti!![]()
Pepsi, pai...cred ca totusi nu se satura doar cu laptic de la san
caci mananca mai des asa.daca ii dau completare sau o masa numai praf...papa si la 4 ore.Deci....nu e asa consistent lapticul meu dar eu tot nu ma las chiar si asa!E adevarat ca ma chinui groaznic....aseara eram afara si imi pocnea sanul drept....m-am dus in masina si am umplut un bibe de 160 ml in 20 min.Si ink mai aveam!
Dimineata imi plesnea stangul...si iar m-am muls cam 110 ml.Am colectie in frigider.Chiar acum ii dau o masa numai de la san!Sa vedem cat se satura!
Alyna cu pitik de Davidik (22 Aprilie 2007)
Alyna24 spune:
Andrada, trebuie sa vrea la un moment dat!Cu rabdare o sa-l primeasca!Eu sunt ofticata rau ca numai uneori cand vrea el papa tzitzi!In rest cu bibele de care ii e tare drag!
Sa vzi ce trage de el si deschide gurita cand il vede....
Ieri tocmai am primit alocatia pe 3 luni=6 mil.
Alyna24 spune:
Am pus in semnatura 2 filmulete de la botez in "La multi ani".![]()
Sper sa se vada!![]()
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=2a7ad00ea4169d54f32f5c" target="_blank">FILMULET DAVIDUTZ
arcadia spune:
Liviana, fac traduceri.
Bona interna este bona care locuieste cu familia respectiva.
Alyna24, din ce spui tu rezulta ca ai destul laptic. De ce ii dai totusi completare? (intreb de curiozitate, nu dau cu rosii) ![]()
Kid, ce anume te face sa crezi ca juniorul tau nu se satura la san? Adica care sunt semnele?
In legatura cu Observatorul, daca e la 7 atunci ar trebui sa apara Oana...
In alta ordine de idei, am nevoie de o croitoreasa, poate cineva sa-mi recomande, va rog?
Mami de
Calinut Gabriel (8 mai 2007)
Poze bebe
lulu26 spune:
Liviana merci frumos. Si...la mai multe!
De 2 sapt avem o pb care vad ca mai este semnalata...nu mai vrem sa papam
. Si la noi e exclusiv bibe. Papa cam jumate din cat ar tb
. Mai astept cateva zile daca nu se remediaza mergem din nou la medic. M-am saturat...toti se uita la mine ca la nebuni ca copilul e bine...chipurile. Asta e sol lor cand n-au ce sa faca sau sunt incapabili. Din fericire sunt cativa medici care stiu ce vb si nu se sfatuiesc in fata mea cu asistentele ce ar putea sa aiba copilul cand urla , nu papa, vomita si geme

Ajutati un mic sufletel: SONIA!!!!!
Lulu si
Alessia Ioana
Alyna24 spune:
Arcadia, pai...am alptic dar nu mai e consistent
caci mananca des daca i-as da numai san.Asta am constatat eu!
Din pacate!
Asa ca..ii dau o masa formula, o masa laptic de la tzitzi!
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=2a7ad00ea4169d54f32f5c" target="_blank">FILMULET DAVIDUTZ