*** Capsunele-n scutecele de mai-iunie 2007***(6)

Raspunsuri - Pagina 24

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ankaa spune:

Tot eu..am o INTREBARE pt fetele care iau Exluton.E vreo problema dak nu alaptezi exclusiv?Eu ma gandesc k nu,dar vreau sa fiu sigura si n-am pe cine sa intreb,k dr meu e in concediu.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Pepsi spune:

vali, si de mine ride lumea ca ma gindesc deja la al treilea....sa-ti dea Dzeu sa ai citi copii vrei, si sanatosi!lasa gurile rele in plata lor, ca nu stiu ce pierd....invidia asta...merci de urare, da, poate iese o fetita!

vas, la multi ani ptr printesa! sa va fie de bine ca v-ati culcat amindoua in patul cel mare ( si noi 3 am facu asta azi la prinz, si am domrit 3 ore)savureaza tot, nu vei uita niciodata!ai mei au mirosuri diferite, bebe mic de dominic!ii dai formula? e normal cu virsta sa se schimbe si obiceiul la supt! cind e mai cald sug mai des, cint sint mai mici sug mai des, apoi vor suge ca dau dintii ca si consolare, atita timp cit ia in greutate, e vesela, uda pampersi normal, totul e ok

liviana, sa stii ca imi zicea cineva sa nu-l mai alaptez pe dominc cind e mai mare ca va veni sa-mi ridice tricoul sa suga, etc. n-a fost deloc asa, dar sa stii ca asa e, sintem legate, si legatura asta e si acuma, cind se loveste rau, isi baga mina la mine pe git, intre sini, dar avantajul cu sinul e ca-l calmezi chiar in orice situatie!iar in locuri publice, eu ii trag o paturica mica pe cap si alaptez!

lavini, asa sa si faci profita de momentele astea cit mai mult

andrada, vezi sa nu te muti si tu cu antonio!eu, eram fericita cind l-am mutat pe dominc,ca el se trezea la fiecare respiratie mai tare, foitura, etc, david sta la el deja in camera(cu mine in camera de linga) dar e ok. citind ce ai scris cu sucul de fructe, si vecinele mi-am amintit ca mi-a zis cineva ca ea ii da lapte de vaca la bebe ei de la 6 luni, ca doar nu i-o da porcaria aia de formula din chimicale! si din vorba in vorba ma intreaba de ce nu i-am dat formula lui dominic, eu zicind ca el e alergic.....pai zic din cauza ca e din lapte de vaca!formula!la care zice a ,da?!

an, eu am incercat si pampers si huggies, si eu personal cu huggies ma impac mai bine, la pret mai mic sint mai de calitate!aici, concediul este aproape 1 an! stau tot concediul cel putin, cu primul am stat 1 an jumate, asa stau si acuma daca nu vine soacra ca nu vreau sa-l las cu straini, si la gradi nu se pune problema!daca s-ar plati si aici 2 ani, atita as sta!mi se pare f important acest timp petrecut cu ei! sint tare fericita ca am fost prezenta la primii pasi ai lui dominic, la primul dinte, am fost linga el cind a cazut, cind a vorbit, am fost acolo ptr el!sint f importanti acesti ani, ca sa le dea siguranta, increderea, puterea!asta e parerea mea acuma, nu toata lumea isi permite poate sa stea acasa!

alyna, daca ai lapte destul de ce ii dai formula?poate refuza sinul ca s-a obisnuit ca din biberon ii curge in gura fara mare efort, si la sin are de lucru, atunci el se joaca, e superb ca nu renunti, bravo!nu-i nimic ca s-a obinsuit in pat, se va dezobisnui!uite am sa-ti zic ca la dominc am incercat sa fac totul ca la carte! sa doarma in patul lui, sa nu-l iau daca plinge, etc. acuma, mi-am ascultat instinctul si a fost muuult mai bine, l-am luat cit am vrut in brate, l-am tinut cu mine in pat, si uite doarme la el in pat, doarme multe ore pe noapte, asa ca nu-ti fa griji, asculta-ti instictul tu stii cel mai bine!e bine ca astepti 4 luni ptr diversificare(parerea mea)

florina, si eu il alaptez la cerere pe pitic, si hai sa-ti zic putin cum fac eu cu doi acasa tot timpul, ca pe dominic inca nu-l duc la gradi, miine merg sa vizitez una, ca sa inceapa din nou 2 zile pe saptamina! deci, dimineata ma trezesc pe la 7 la alaptat, de cel mare se ocupa tatal lui inainte sa plece la servici, adica se scoala si ei pe la 7 ii da sa pape, se joaca putin pina pe la 8, apoi cel mare se joaca putin pina pe la 8.30-8.45 cind ma trezesc eu(ca eu dupa alaptatul de la 7 ma mai culc). apoi merg sa vad daca a mincat cit trebuie cel mare, il spal pe dinti il imbrac(citeodata nu)si pe bebe mic il alaptez din nou! apoi cind bebe mic adoarme ma apuc de mincare, ma joc cu dominic, apoi, cind dominc doarme, si daca si david o face, mai fac si eu un dus, mai intru pe forum, mai dau telefoane pe unde trebuie(banca, etc), apoi cind se trezesc ii scot in curte, sau mai iau masina si merg in parc! la cumparaturi il astept pe sot, ca mi-e greu cu amindoi! seara pe la 20.30 la baie amindoi, unul eu ii fac, unul sotul! apoi il culc pe dominic, apoi ma ocup de david, care pe la 11 doarme, si citeodata se scoala la 3, alteori nu se scoala pina la 7. cam asta e, in rest citeodata cind merg cu ei la medic il scot pe dominic la un Mcdo,sau ceva de genul, sau facem o activitate impreuna, la inceput imi era groaza sa merg cu ei cu masina singura, ca medicul e la 35 km dus, si-mi era groaza sa nu plinga david, acuma....m-am obisnuit, e bine, mai plinge citeodata, dar ma opresc intr-o parcare si alaptez. mincare nu fac in fiecare zi, cam o data la 2-3 zile!de spalat haine, spal , de calcat nu apuc, si aranjat in dulap. curatenie facem in weekend cind ma ajuta sotul(ca alt ajutor nu am)

in seara asta dupa ce l-am imbaiat si alaptat l-am pus pe david cu suzea in gura in pat, si a adormit singur, am sta putin linga el, am pus muzica si a adormit singur!simbata am fost in oras in centru, si era un show, asa ca am cintat si noi, si ne-am distrat de numa, si david imi zimbea, si ne-am simtit super bine toti 4! am fost la restaurant, dominic a vazut vapoarele in port, i-am luat baloane de la cloun, a fost super!

anka, ce e aia observator, la care va aparea kay, pot sa vad si eu pe net?

Flavia mamica fericita de David 22 iunie 2007 si Dominic 17 mai 2004
albumele de familie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Vali5 spune:

Buna dimineata!

Am fost ieri la primarie si m-au plimbat prin tot orasul. Desi am depus dosarul la primarie m-au trimis acum la casa de pensii sa ma interesez. Acolo mi-au spus ca au dat drumul la bani si sa ma duc la posta sa ii ridic. La posta mi-au spus ca nu pot sa ii ridic asa, cand vreau eu, trebuie sa astept pana spre sfarsitul lunii sa imi aduca ei acasa mandatul postal. Si dosarul l-a depus sotul la o saptamana dupa nastere.

Andrada, ce super ca doarme Antonio atatea ore neintrerupt! Ce as vrea si eu sa renunte Andrei la mesele de noapte...
Si mie mi-a parut goala camera cand l-am dus pe Andreiin alta camera, dar m-am obisnuit. Pana la urma e mai bine asa. Putem si noi sa facem in voie

vas, la multi ani pentru printesa ta! (stiu ca e cu intarziere dar ieri nu am mai intrat)

Liviana, cand intru sa-ti vad pozele imi scrie asa: Account is locked liviana_ro has moved their photos to Flickr. From now on you'll need to go to Flickr to view their photos.
Legat de botez: nu am dus nici o sticla de vin (ne-am interesat dinainte si nu trebuia), iar prosop ar trebui sa dea nasii preotului. Eu am dat prosop nasei la scaldatoare.

An@, si eu am incercat o data cu scutece Happy, dar mi s-au parut groaznice - asa de patratoase si rigide. Am impresia ca in Pampers se misca mai lejer Andrei si sunt foarte multumita. Nu am avut decat un singur accident cand am trecut de la nr 2 la nr 3. Dar a fost din vina mea.

Si pentru sondajul tau: eu vreau sa stau acasa pana implineste Andrei 1 an. Daca reusim mai devreme de un an sa punem pe picioare o mica afacere a noastra, atunci ma intorc mai repede la munca.

Alyna24, multumesc pentru urari! Dar pe baiatul meu il cheama Andrei Nu-i nimic, stiu ca esti topita dupa David al tau... Mi-ar face mare placere sa ne intalnim cand mai vii la mare.

Florina, programul meu e mai lejer, dar eu am doar un copil. Cand e mancat si schimbat pot s aimi vad si de alte treburi prin casa. Am timp sa fac de toate (dar nu chiar in fiecare zi): spalat, calcat, curatenie, mancare. Dar nu stiu daca as avea doi copii cum ar fi.

Am intrat la umanitare sa vad la ce ora apare kay la tv, dar inca nu scrie. Daca aflati vreuna din voi ora o scrieti si aici la capsunici?

Ma duc sa ma intind si eu jumatate de ora, ca toata lumea doarme acum in casa.

Valentina, mamica lui Andrei

Botez
Prima excursie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ankaa spune:

Neatza fetele.Am avut o noapte mai usoara,am apucat sa dorm si eu putin.
PEPSI,stirile de pe Antena1 sunt Observatorul.Acolo va aparea KAY.
VALI5 dak e scrisa cumva ora la subiectul de la umanitare si vad,va informez si pe voi.
Acum ies sa-i mai scriu puiului ceva in jurnal..pana nu uit.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vas spune:

buna dimineata!
ne-am trezit ok, nu plange, nu e nervoasa se joaca singurica cu steluta de plus.
Cheburashka, la primarie ai nevoie de copiile dupa certificate( de nastere a lui bebe, de casatorie, si copii de pe buletine. o sa completezi ceva cereri care ti se dau de acolo ( la noi asa a fost) iar in cazul in care vrei sa iti intre banii pe card mai completezi o hartie care trebuie semnata la banca unde ai cardul .
Si mai ai nevoie de o adeverinta de la locul de munca al tau precum ca ai platit CAS, si una de la locul de munca al sotului din care sa reiasa faptul ca nu beneficiaza de indemnizatie sau de ajutorul acela de 1 milion in cazul in care continua munca. Si un dosar plic.
Mie atat mi-au cerut. Acum sper ca nu difera foarte mult de la oras la oras. Daca mai ai intrebari iti raspund cu placere.
Ankaa, uite eu am reusit pentru prima oara sa o culc la ora 11.30. mare minune pentru ca si Eliza adormea cu mult peste ora 12.
A dormit acea jumatate de ora de pe la 22.00 si in timpul asta am stins televizorul si lumina, iar cand s-a trezit am mai lasat-o in patut pana a inceput sa planga. cand am luat-o din patut i-am dat direct san si a adormit la loc. E adevarat ca s-a trezit de mai multe ori pe noapte, dar macar a adormit la o ora rezonabila.
Cu Exlutonul mie mi-a zis foarte clar , in momentul cand nu mai alaptez sa nu mai iau ca nu mai au nici un efect.Acum in cazul tau chiar nu stiu, dar mai bine intreaba totusi nun medic.
Pepsi , multumim de urari. Se pare ca programul a revenit la normal.
Vali5, Observatul e programul de stiri de la Antena 1.

Sunt mamica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ninutza spune:

ELTEKA, eu am intrebat despre pasaport.
Mai am o intrebare...parca tu ai facut o comanda la La redoute, a ajuns pachetul? Am inteles ca e mare nebunie cu pachetele pt Romania.

http://mirunamaria.blogspot.com/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lbelciug spune:

Vali5, abia acum mi-am dat seama ca tu ai mers pe linkul din semnatura ca sa vezi pozele. Eu crezusem ca ai accesat linkul dat de mine in mesaj si care era de pe flickr. Cu ocazia asta insa am actualizat si linkul din semnatura pt ca intr-adevar mi-am mutat toate albumele de pe yahoo pe flickr.
Azi mergem si noi la vaccinul de 2 luni, ce-i drept cu intarziere, dar asta din cauza ca am asteptat sa ne treaca bronsiolita.
Mica, nu mai zici nimic? Ce mai face Maya?
Ella, gata plimbarea?

Liviana - mamica fericita a lui Matei (21.02.2005) si Bogdanel (30.05.2007) -www.flickr.com/photos/10550092@N08/sets/" target="_blank">poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carrie spune:

buna fetelor

mi s-a comprimat rau timpul de cand s-a intors cealalata gaza acasa nu mai am timp de nimik.
mi-e si sotul in concediu pe care il petrecem cu diverse reparatii la casa, alergatura cu acte de credite etc...si e o vreme super nasoala, nu ma deranjeaza sa fie mai rece dar bate intr-una vantul.

si noi suntem la categoria iubim tzitzi si din fericire de cateva zile completare a papat numai seara.

raportez:6 kile fix la 3 luni.lungimea n-am reusit s-o masor

legat de intaorcerea la job, voiam sa stau un an acasa dar acuma sunt in mare dilema, trebuie sa primesc un raspuns de la o multinationala si daca ar fi pozitiv ar trebui sa ma intorc in noiembrie si-s tare muncita de ganduri

sunt trista ca cele doua ziameze romance nu vor putea fi separate...suntem prieteni cu parintii lor si e f trist ca nu vor avea dreptul la o viata normala

Doamne ajuta ca Sonia sa fie bine!

Cristiana, gagalicea Theodora Alexia ( 30 mai 2003)si galuscutza Carina Sofia(10 mai 2007)

comorile noastre iubite
Thea Alexia
noi si Roma 2006
www.desprecopii.com/info.asp?id=531" target="_blank">nasterea papusii Theodora

www.helpsonia.com" target="_blank">ajutati-o pe Sonia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mica0307 spune:

liviana am fost cateva zile la mare, pana duminica, ieri am avut program de desfacut bagajul, de spalat multe rufe si de facut mancare. Seara am iesit prin parcul Carol cu cativa prieteni si ne-am intors pe la 11. Si azi sunt putin cam zombi da o sa imi treaca pana in seara ...cand mergem cu Maya la pediatru. Ce ai facut cu croitoreasa?

vali scuze ca nu am reusit sa te sun si sa ne intalnim. Teoretic ar mai trebui sa ajungem 1 saptamana pe la COnstanta si poate ne vedem atunci.

Mica cu Maya Alexandra (10 mai 2007)

www.helpsonia.com/" target="_blank">Rugati-va pentru Sonia
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lbelciug spune:

Carrie, e vorba de gemenele unite la cap care erau de ceva vreme internate intr-un spital din US? Imi pare tare rau pt ele...
Mica, am cautat-o pe croitoreasa si la telefon si acasa de cateva ori, insa n-a fost de gasit. Probabil ca acasa ar fi fost dupa ora 20, dar pt mine e prea tarzie aceasta ora. Nu stiu ce-o sa fac caci sambata am botezul si n-am avut deloc vreme sa-mi fac/cumpar ceva. Ma voi duce diseara cu tot familionul pe la Mall sa vad daca gasesc ceva. Arata-ne niste poze de la mare, please. Asa mi-e dor de mareee...
Vali5, la ce afacere v-ati gandit tu si sotul?

Liviana - mamica fericita a lui Matei (21.02.2005) si Bogdanel (30.05.2007) -www.flickr.com/photos/10550092@N08/sets/" target="_blank">poze

Mergi la inceput