*** Capsunele-n scutecele de mai-iunie 2007***(6)
Raspunsuri - Pagina 23
poohy spune:
Andrada, ce sa spun, fimea de la 4 zile ia si biberon, ii trebuie completare ca plange si se zbate la san ca nu mai e laptic, si de fiecare data e o lupta sa accepte bibe... 5-10 minute dureaza pana il accepta - timp in care maraie sau chiar plange de foame dar nu vrea bibe. Asa ca depinde de bebelus... Daca ii dau din prima bibe si nu ii ofer san la inceput, accepta mai usor (dar tot nu cu placere). Ce numar de tetina folosesti? Eu recunosc ca am ramas la 1 desi probabil ar trebui 3 ca se nu ii placa mai mult biberonul decat tzitzi
Florina, nu mai stiu link-ul
Scleroza asta... O sa il caut
Anca
de
Manu 
www.helpsonia.com" target="_blank">S-o ajutam pe Sonia
asa cresc eu
duda35 spune:
Florina,
Am uitat sa-ti spun: Tudor e un baietel deosebit de frumos, si seamna foarte bine cu tine...nu mai vorbesc de surioara lui, ma uitam iar sa vad cat de bine seamna cu Anastasia, mai ales in una dintre poze...
mamica de baietel si fetita
ankaa spune:
Buna fetelor.Am iesit si noi azi la plimbare dupa cateva zile de pauza si piticul a facut o criza de plans de se uita toata lumea la mine
.L-am luat in brate si in 2min a adormit.Sambata avem si noi botezul,sa speram ca va fi mai bine dupa el,ca tare marait e piticul de ceva timp.acum va scriu cu el in brate...
Pana sa trimit msjul l-am si schimbat si i-am dat sa manance
.acum doarme in sfarsit
kid spune:
Andrada Aceeasi problema o am si eu. Nu vrea juniorul completare decat cand e f obosit sau rupt de foame. Sta si cate o ora la san si mananca, timp in care umfla un pampers, iar apoi incepe distractia
Ii fac aproape la fiecare masa lapte praf, iar el mananca o singura data. Eu incerc, pt ca vad ca ii este foame, dar daca el nu vrea... il mai pacalesc putin, ii dau sanul putin, dupa care il scot si bag repede bibe, asa mai papa cate 5 ml, dar nu tine faza de multe ori.
Initial am incercat milumil, nu i-a placut, apoi am trecut pe humana, parea ca-i place, nu l-a mai vrut. De ieri am inceput sa-i dau nan. A mancat aseara 100 ml, azi nu a mai vrut. Nu stiu ce lapte sa mai incerc sau ce metode... 
Teodora Ana
de
Mihail Vladimir(15.05.2007)
Poze cu juniorul meu
www.helpsonia.com/" target="_blank">Ajutati-o pe Sonia
addinel spune:
buna mamici si capsunici. revenim si noi dupa o absenta, nu stiu cum se face ca niciodata nu am timp de nimic. mai ales acum, cand am descoperit cat de usor se circula cu bebelusa in port-bebe :D
in primul rand
pentru kay si sonia, sa dea DD ca starea ei sa se imbunatateasca repede-repede si sa veniti curand acasa.
la multi ani tuturor mamicilor si capsunicilor sarbatorite zilele acestea.
intreba cineva de serviciu... eu promisesem ca ma intorc la jumatatea lui octombrie, dar cum nu am gasit inca bona nu cred ca ma voi duce pana in ianuarie. oricum, nici nu ma prea trage inima- sincera sa fiu, imi place sa stau cu bebelina. oricum, eu mai lucrez si de acasa intre timp.
duda... pe unde sta bona ta care nu mai vine din septembrie la eric? poate mi-o recomanzi, daca e prin zona si nu si-a gasit inca altceva.
liviana tare frumoase tablourile tale, eu le admiram de multa vreme, la un alt topic...
intrebare: cati ml ar trebui sa manance un bebel de 4900 gr???
pupici
mama lu' maria
Ajutati-o pe Sonia!
Cheburashka spune:
Dragele mele,
am si eu o mare dilema... uite ca au trecut cele 4 luni de cand s-a nascut puiul mic si trebuie sa pregatesc actele pentru a primi banii de la stat. problema este ca nu stiu de unde sa o incep si ce acte imi trebuie. daca stie cineva si ma poate ajuta si pe mine v-as fi foarte recunoscatoare!
in rest, noi suntem bine, avem 3,5 luni si 6400 g, iar de mancat mancam exclusiv san.
va pup.
ankaa spune:
Buna din nou.A dormit tare bine piticul meu pana acum.Cat timp dormea,am inceput sa-i fac un jurnal,pana nu ma lasa memoria si uit detaliile importante
.Acum urmeaza programul de leganat si poate,cu putin noroc,adoarme inainte de ora 1.Noapte buna tuturor
.
kid spune:
addinel Depinde de la copil la copil. se calculeaza in functie de greutatea copilului x 130 ml /zi (minim) si apoi imparti la cate mese are (6-7). De ex daca bb are 4.9 kg trebuie sa pape aprox 630 ml/zi imparit la 6 mese atunci sunt aprox 105 ml/la o masa. Daca sunt 7 mese ies cam 90 ml la o masa. Dar scrie la carte ca sunt bb care papa mai putin decat acest minim si le merge ff bine.
Teodora Ana
de
Mihail Vladimir(15.05.2007)
Poze cu juniorul meu
www.helpsonia.com/" target="_blank">Ajutati-o pe Sonia
moberi spune:
Buna seara mamicilor.
Vad ca din nou avem eterna dilema cat mananca bebelusii si cu ce ...cred ca suntem obsedate in bloc.Din pacate noi suntem in categoria : iubim biberonul!!!, dar la tetine e pretentios... doar cu cele de la nuk se intelege bine, cele de silicon, restul nu ii prea plac.Eu ii dau cateodata lapte praf pentru ca seara refuza pur si simplu sanul, pot sa stau si in cap si tot nu suge, asa ca de regula ma mulg si cum din muls nu iese suficient ii fac si lapte praf.Dupa aceasta masa nu mai are nici o problema cu sanul, il accepta.Cert este ca al meu nu iubeste propriu zis sanul, pentru ca nu il alina niciodata, el la san vrea doar daca ii e foame si atunci mananca de rupe in maxim 10min dupa care gata...nu-l mai iubeste.
In legatura cu intorsul la serviciu , din pacate noi mai avem doar o luna de concediu dupa care e gata.Sper sa mai pot obtine putin concediu medical, pana la jumatatea lui octombrie dupa care ma intorc la munca cu program de 6 ore.Va fi distractiv....
Ibelgiug, Pepsi multumim de aprecieri!
poze botez http://community.webshots.com/album/560260116qedpaA
ankaa spune:
Am adormit piticul.ANDRADA,poate Antonio chiar nu are nevoie de completare,ca doar n-ar refuza sticla dak i-ar fi foame.Al meu mananca completare din spital,dar in ultimul timp plange dupa san
.
KID spunea una din fete ca amesteca laptele praf cu lapte din san.Poate asa il accepta si piticul tau.
Fetelor,MAINE va aparea KAY la OBSERVATOR.Inca nu stiu ora,va anunta altcineva la umanitare.M-am gandit ca vreti sa stiti.Noapte buna.