*** Capsunele-n scutecele de mai-iunie 2007***(6)
Raspunsuri - Pagina 22
Alyna24 spune:
Kay, ma bucur nespus ca Sosonica e mai bine!
Am vazut pozele si nu pot decat sa te felicit pt printesica voastra draga!E o scumpa!Va asteptam cu drag acasa si sa ne vedem cu bine in Septembrie cu capsuneii si capsunicile noastre dragi!
Liviana, am vazut tablul facut de tine si e super!Te pricepi nu gluma!Felicitari!
Pepsi,
.Sa stii ca a inceput sa-mi primeasca completarea simplu insa probl e ca la san abia mai sta.Pt david tzatza e obiect de joaca, suge apoi se uita pe pereti, iar o baga in gura iar o scoate...ma scoate din minti!Iar laptic am garla si mi se umfla uneori sanii si ma dor groaznic.Fac stoc in frigider si-i dau cu bibele ca altfel.....e nebunie mare!Ii alternez o masa de la mine, una de laptic praf....Dar incep s-o inteleg pe Ella...tare nasol ma simt cand vad ca a inceput sa refuze sanul!
Imi vine sa plang cand vad cum mai mult se joaca cu tzatza decat sa pape!Imi era asa drag sa-l vad cum sta cu manuta peste ea sa nu i-l ia nimeni....
Dar tot nu renunt!Incerc sa-i dau cat pot fie si cu biberonul chiar dc asta inseamna sa ma mulg!
Beleaua mare este ca s-a cam obisnuit si in pat si....pt asta ne cam sculam noaptea des de tot.Si ma incapatanez si eu de 2 nopti sa nu-l mai iau in pat si se trezeste si din ora-n ora!Sunt terminata dar...trebuie ca altfel o sa fie vai de noi!
E greseala mea ca noaptea il luam in pat sa-i dau sa suga si adormeam amandoi iar el avea tzatza la dispozitie si manca aiurea!Acum asa-mi trebuie!
Si naspa e ca avand tzatza in gura mereu...acum ori sta cu biele in gura cand adoarme ori cu suzeta, el care nu erad dependent de ea!
Si...ca sa doarma, mai ales ziua....trebuie sa i-o proptesc bine sa n-o scape ca se trezeste!Uneori o mai scuipa el dar....mai rar in ultimul timp!
Bine ca macar cu mesele s-a mai reglat si accepta si Lapticul praf!
Dar la tzatza tot nu renunt si-i dau!
Trecem si noi la suc cel mai probabil dupa ce facem 4 luni(dupa vaccin).Pana atunci si-o mai regla mesele calumea!
Andrada, sa-ti traiasca voinicul!Wawwww!Ce marisor e!
David are 62 cm dar ink nu l-am cantarit!Sapt trecuta avea abia 5700gr.
Alyna cu pitik de Davidik (22 Aprilie 2007)
Alyna24 spune:
Vali5, sa-ti traiasca davidutz!E un scumpic!
Imi pare rau ca n-am avut nr tau sa te sun cand am fost in Constanta ca m-am gandit la voi!
Poate ma facem o plimbare pe la inceputul lui Sept la mare si ne-om vedea atunci!![]()
Vreau sa va zic ca david, mai nou se trezeste pe la 8.30-9 dimin, mai doarme vreo juma de ora cand iesim afara, apoi de pe la 14.30-16 si eventual, 1 ora max pana la baita seara la 21.30.Daca e mancat si dormit....e cumintel....dc nu....e vai de bratele tuturor!![]()
Madi spune:
Buna mamici si capsunici!
Am intrat sa ne laudam si noi cu primul ras cu zgomot! Ana era in brate la soacra mea si a ras de doua ori cu zgomot! Mai rasese o data asa, dar in somn. Mi s-a umplut inima de bucurie. Imi venea sa o mananc.
An@, Ana mea
isi suge degetele cu mare pasiune. Spun degetele pentru ca nu este vorba mereu de degetul mare. Si le baga cam pe toate in gura si trage de ele cu o pofta!!! Eu ii dadusem si inainte suzeta, dar de cand si-a descoperit degetul, suzeta a cazut in mare dizgratie. O scuipa si baga degetul! Nu stiu ce sa ii fac, pentru ca nu pot sta non stop langa ea sa ii scot degetul din gura. Nici eu nu vreau sa se invete cu degetul, dar se pare ca deocamdata oricum nu am cum sa o dezvat.
Intrebati cand ne intoarcem la serviciu. Eu tocmai azi mi-am depus dosarul pentru CIC. Vreau sa stau acasa un an cu Ana. Nici pentru mine nu e deloc convenabil sa stau in CIC dar imi doresc sa stau cu Ana, sa o vad cum creste, macar un an daca nu imi permit 2. Eu si asa am impresia ca timpul trece mult prea repede si ca o sa creasca asa de repede, incat vreau sa pretuiesc fiecare moment cu ea.
Madi si
Ana Teodora(27 aprilie 2007)
"Daca ti se pare ca esti prea mic ca sa ai un impact, incearca sa mergi la culcare cu un tantar.”
florina spune:
Kay, ma bucur mult de vesti si ma bucur si ca ai revenit la capsunici! Va asteptam acasa, printre noi, pe amandoua! Imi pare rau ca te simti singura acolo dar nu uita ca aici Sonia e cea mai iubita capsunica!
Didi,
Noi facem botezul pe 7 oct. Nu am primit nici un PM. "Bombardeaza-ma" cu tot ce vrei, fi sigura ca iti voi raspunde :), nu trebuie sa-mi ceri permisiunea dar sa stii ca mi-am golit cutia in asteptarea mesajului tau :)
Cum se mai simt copii? Sanatate multa! Nici eu nu pot sa-i dau lui Tudor inghetata ca imediat imi behaie..
Elteka, m-am gandit la tine duminica cand alaptam in parc ...intr-un tufis :) Era un tufis cat mine si l-am admirat de-aproape... ca sa pape fata. Mentionez ca eram doar cu sotul si cu 4 copii,bb si 3 copii de 2,4 si 5 ani...2 ai mei si 2 ai vecinilor. Am zis hai sa vedem cati suntem in stare sa tinem in frau :) Nu va spun cum se uita tot parcul la noi...
Am fost tareeee mandra, dar eu pe-al treilea nu cred ca il fac...:) Nu reusesc sa imi fac un program ok nici cu 2...:(
Paflo, felicitari pentru cele 3 luni! Vroiam sa-ti spun ca si Thea mea la fel face, se trezeste uneori dupa o ora, iar motivul este ca adoarme fara sa eructeze si de asta e suparata...Se linistete doar daca reuseste sa scoata ceva...Nu stiu daca e la fel si la tine, doar o idee. Eu o tin mai mult la verticala, chiar si asa adormita, desi am observat ca ragaie doar cand e treaza...
Duda, da, am incercat si Oscilococcinum, si Luivac, si echinaceea si inca multe altele pentru intarirea imunitatii... Si nimic nu pare sa aiba efect. Il chinuim cu analize si medici de toate tipurile (am ajuns incluziv la pneumolog, alergolog, orl) si inca nu ne-am lamurit exact de ce tuseste pentru ca nici un tratament nu a avut succes mai mult de o saptamana... Vreau sa ajung la salina si in vf de munte cu el...Si la homeopat...si pot spune ca le-am incercat pe toate...Acum, de exemplu, nu tuseste. Dar daca il duc la gradi, intr-o saptamana cel mult il apuca din nou... O fi alergic la gradinita... :)
La care Residence ai fost? Cel de pe Clucerului sau cel de pe centura? Ai fost multumita de ei?
Eu mananc fructe si mai ales inghetata la greu... si tot la 4-5 zile imi face kk bb-ul...
Eimotto, multa sanatate sotului tau. Cum se mai simte? Iti inteleg supararea, si sotul meu ajunge aproape lunar la doctor...Dar la el cred ca e mai degraba o usoara ipohondrie decat boala adevarata. Din fericire n-are nimic serios dar am emotii la fiecare analiza pe care si-o face...
Petit-Ange, eu nu recomand premergatorul dar nici n-am avut, ce-i drept. Am intrebat si eu, tot pe forum, acum 5 ani alte mamici si concluzia finala a fost ca e mai bine fara...Intreaba si la "parintii intreaba parintii raspund" sa vezi reactii si pareri ale celor care au folosit.
Lulu, pentru Sonia s-au strans in jur de 12.000 Eur si mai trebuie multi...prima operatie e in jur de 40.000 Eur (cea facuta in Germania) iar urmatoarea, cea de la Boston, 100.000 USD.
Ella, caca e mai verde si cand face mai des. Cate scaune are pe zi? Cat despre patut vad ca fetele ti-au tot raspuns. Ideea mea e sa incerci sa-l pui in diverse pozitii (pe lat, diagonala etc). Poate nu-i place pozitia patului. Are vizibilitate din el?
Vas, despre ce os al pieptului vorbea tanti aia?...
Eu cred ca cel mai mult o tin la verticala - pentru eructat...Nu mi-am pus problema ca poate pati ceva in pozitia asta si nici ca-mi vine sa cred...
Vali, eu nu reusesc sa-mi fac nici mie un program de masa fix...darmite copilului...:(
Vroiam sa va intreb, cand aveti timp, pe scurt, care e programul vostru? Pentru ca mie nu imi ajung 24 de ore...Nu reusesc sa respect orele de masa pentru copilul cel mare pentru ca il alaptez la cerere pe cel mic... E haos in programul nostru. Singura "descoperire" pe care am facut-o e ca e mai bine sa o spal pe cea mica dimineata si pe cel mare seara
Altfel sigur unul ramane nespalat sau nemancat la timp...
Voi cum reusiti? Cand faceti cumparaturi/gatiti/spalati/hraniti si plimbati copii? Poate imi vin idei mai bune...
Liviana, nu eram eu
. Eu alaptez la cerere oriunde, oricand, oricum :) Am si eu sunci dar asta e... Cum spunea Raluca - dupa alaptat vedem ce facem. Atunci nu voi mai avea nici o scuza...Cred ca Vali spunea ceva de un program fix de masa... dar mie mi se pare imposiobil cand alaptezi. Mi s-a intamplat sa alaptez si dupa 5 ore, si dupa 30 de min...
Sobi, in week-end am mancat o inghetata uitandu-ma la Pilates...:) Si nu, n-am slabit deloc :D Nu stiu cand ma voi mobiliza, te admir pentru puterea de a tine regim, eu chiar nu pot. Rezista pentru ca rezultatele se vad in timp, nu imediat...Si ai grija la ce a zis Pepsi, sa te hranesti totusi pentru un laptic de calitate.
In privinta botezului cred ca va fi tot Crowne. Am stabilit data si ora, acum ma chinui cu meniul...
Noi am trecut "fortat" la numarul 3 pentru ca n-am gasit la magazin nr.2 de nici un tip si n-am mai stat sa cautam... Thea are 5 kg si e ok, ii vine fara probleme. Cred ca raman la nr.3
Ana, eu mi-am propus sa stau acasa cu Thea cel putin 2 ani. Ma gandesc chiar 3...dar asta ar insemna sa renunt la serviciul actual.
Fetelor, atat de multe informatii, atat de importante toate, haideti sa le centralizam!
Poohy, tu ai facut tabelul acela... nu se poate pune pe prima pagina? Eu cred ca daca am reusi macar masurile sa le strangem impreuna, sa le vedem pe toate, ne-ar fi mult mai usor de urmarit... Si am face si niste "statistici" de toata frumusetea :)
V-am terminat.:) Ma iau de mana cu Vali. Scriu o data pe saptamana pana va plictisesc :)
Ma duc sa-mi plimb bebelina.
tuturor,
Florina
www.helpsonia.com/" target="_blank">Ajutati-o pe Sonia
Florina,
fericita de
Teodora(27.06.07) si
Tudor(5 ani)
Teodora, capsunica mea iubita
www.onetruemedia.com/shared?p=2ec9af00903bd34b9e16cb&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Asa a crescut baietelul meu, Tudor
duda35 spune:
Buna mamini,
Ne-am intors si noi dupa 17 zile petrecute la aer curat la Sfintu gheorghe, la ai mei...foarte bine a fost...tata a fost cea mai minunata bona
.
Cu Eric ne-am vazut joi dupa aproape o luna in care am stat despartiti, el la mare mai mult, apoi bolnavior a ramas acasa.
A fost extraordinara reintilnirea, ne-a fost tare dor unul de altul.
Si el s-a mai obisnuit cu ideea de a nu fi unicul la parinti, asa ca lucrurile merg spre bine.
Am avun un drum tare comic ieri la intoarcerea acasa, eu stand intre 2 scaune de copii in spate, abea incapeam...am alaptat in mers...alta aventura, pana la urma am ajuns cu bine, bucurosi toti.
Relativ la dormitul cu copiii, noi am dormit in pat cu Eric pana in ziua in care am nascut, de atunci doarme doar cu tata, dar mai iubesc si eu la el inainte de culcare...imi e dor de momentele acelea in care se intorcea la amindoi si ne spunea ca ne iubeste, apoi adormea tinandu-ne de mana cand pe unul cand pe altul...e frumos...
Pe Anastasia mai nou o alaptez seara, apoi o pun in patut si mai face putina miscare linistita, apoi adoarme...
Legat de bone, si noi suntem in cautari, tare greu este...mai ales ca ne trebuie bona interna...eu incep in ianuarie, dar vreau sa stau cu ea acasa cel putin 3 luni, am ceva experiente de la Eric...din pacate bona lui nu mai vine din septembrie, dupa ce ne mutam ca va fi prea departe...![]()
Suntem bucurosi pentru Sosonica, sa dea DD sa mearga tot mai bine si sa o vedem alergand in parc peste ceteva luni.
Ma apuc sa citesc din urma...
Doar o intrebare pentru Elteka: ce culoare sa fie mielul?
Va doresc seara minunata!
mamica de baietel si fetita
Alyna24 spune:
LA MULTE LUNISOARE TUTUROR BEBEILOR SARBATORITI
AZI SI IN ULTIMELE ZILE!SA CRASCA MARI SI SANATOSI!
duda35 spune:
Florina,
Si Eric tuseste destul de des...e o tuse de fond, eu m-am obisnuit...cred ca e alergic la praf...dar nu disper.
Relativ la Residence, am fost la cel de pe Clucerului, destul de multumiti.
Daca faci botezul la ei iti dau o camera unde il poti tine pe bebe si poti ramane cu el peste noapte...noi asa am facut pentru ca mai luasem camere pentru parinti si au ramas si eu acolo.
Meniul ti-l alegi, noi am combinat mancare libaneza cu romaneasca...a fost bine...la Anastasia speram sa facem in curte la casa, dar nu cred ca ne mutam pina atunci, asa ca ma apuc si eu de cautari, si cred ca tot ceva cu cazare voi cauta...
Am si eu o intrebare: daca am doar nasa e o problema, pentru ca fata e singura si nu gasesc un "nas de meserie"...
mamica de baietel si fetita
lulu26 spune:
florina e fff putin 
Din pacate nu poti cere oamenilor..unii chiar nu au , sau au varii motive. Speram macar 50000 sa se fi adunat
O sa vb cu sotz...poate mai bagam inca 100E...dar nu promit
Lulu si
Alessia Ioana
lbelciug spune:
Ana, merci frumos pt raspuns.
Arcadia, ce lucrezi tu acasa? Adica din ce domeniu e activitatea ta?
Alyna24, mercic.
Lavini, multumesc pt complimente si pt raspuns. Faci f bine ca incerci sa imiti si tu manevrele Ceraselei. Pe cele mai simple din filmuletele tale le-am incercta si cu Bogdanel. In apa din cada mare insa se mai sperie, din senin, nu stiu de ce... si atunci ma opresc din joaca.
Florina, te inteleg, si B tot la ore haotice suge. Cel mai mult ma deranjeaza insa ca nu se calmeaza decat la san. Azi am fost cu el la piata dupa ce papase si pe drum l-a apucat un planset si n-am reusit nicicum sa-l linistesc. Pana acasa a urlat si s-a linistit doar cu sanul... Sambata eram la Unirii dupa cumparaturi si a facut la fel. M-am dus cu el la o cabina de proba si i-am dat sanul, dar nici gand sa suga! Pur si simplu ma rontzaia ca sa se calmeze... Ce ma fac daca va continua asa?
Lulu, tablourile sunt facute pe hartie (carton) si inramate cu sticla si rame la mag de specialitate.
Liviana - mamica fericita a lui Matei (21.02.2005) si Bogdanel (30.05.2007) -poze
andradap spune:
DILEMA MARE!!!
Vad ca voi va plangeti ca dupa biberon, bebe incepe sa renunta l;a san... Cel putin asta am inteles de la Alyna24... Ei bine... va intreb: CUM REUSITI??? Eu nu pot sa-l fac pe ANTONIO sa se indragosteasca de biberon DELOC!!!
Si eu chiar VREAU!!! E musai! E nevoie de completare, dar EL NU VREA!!! Se incapataneaza sa stea la san 
Poze BOTEZ Antonio
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=2c47cedd7a1ec45cec68bb" target="_blank">VIDEOCLIP Antonio
Andrada
FERICITA de Antonio