HIPERCOAGULABILITATE

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns marynik spune:

Irina , poate ai putea sa mi scrii rezultatele la toate , te rog mult , ma speriat dr rau de data asta , mi-au iesit niste valori imense , sunt curioasa tie cum ti au iesit , merci mult

Mergi la inceput

Apropo Irina , tu cand ai pierdut ultima sarcina?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irinabobe spune:

prima am pierdut-o in martie, a doua in iunie- avort menstrual.
iti scriu rezultatele dar nu iti mai scriu limitele:
PT1- 0,84 INR
aPTT 40.10 sec
LA1 - 62.10 sec
APC-R-110astea sunt cele care nu mi-au iesit mie bune
celelalte sunt:
PT1 sec- 10.90 sec
PT1%-123.47%
fibrinogen 263.20
PC-80%
PSF -68%
AT III-101%

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mrl_dumitriu spune:

Olgutzica,scuze ca raspund abia acum.Eu am facut analizele o sg.data si atuncidoar una dintre analize nu s=a incadrat intre limitele de referinta si anume:ProC Global FV NR care a fost de 0,82 iat intervalul de refer.este cup.intre: 0,86-1,10.Restul:Prot.C,Prot.S,Anticoagulant lupic,Ac.anti-fosfolipidici,Ac.Anti Cardiolipinici IgG si Ac.Anti-Cardiolipinici IgM s-au incadrat in interv.de refer.
Pe mine m-a trimis sa fac aceste analize deoarece trecusera vreo 3 sapt.de cand incepusera contractiile si cu tratament la greu inca nu cedau,dar si o tens.mare.Asa ca mi-a dat sa fac clexane,cu care ma chinuiesc zilnic.

Mirela 36sapt+ si Iarina Andreea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Olgutzika spune:

Mirela, exact aceeasi analiza mi-a iesit si mie prost, mult mai prost decat tie, adica 0.70...Proteina C, proteina S, Antitrombina III, Anticoagulantul lupic, ProC Global NR si Ac. Antifosfolipidici au fost ok! Habar nu am ce sa zic, hematologul mi-a zis sa repet...Si singurul motiv pentru care am facut tipul asta de analize este ca la ecografia facuta la 6 saptamani, s-a vazut un hematom distant de sacul gestational. Iar apropos de tensiune, de cand am ramas insarcinata, nu trec nici un slujbe de 10 cu 6.

E oribil Clexane-ul, ma apuca plansul cand ma gandesc ca poate va trebui sa il fac! Te admir ca rezisti, serios!!!

Astept intalnirea cu ginecologul meu, care mi-a si dat trimiterea pentru screeningul asta si vedem. Cu toate ca la cum il stiu de fan Clexane, sigur ma baga de la inceput de la doza 0.6...

Sanatate multa!

Olga 9+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dany2007 spune:

Eu dupa ce am pierdut sarcina si s-a banuit ca am acest sindrom (hipercoagulare) APCR'ul mi-a iesit urias, adica 954 fata de maxim 130 (parca).

Acum sunt insarcinata in 21 de saptamani si singura analiza care nu mi-a iesit bine este LA1 89 sec. Tratament pana acum am facut decat cu aspenter.

Mergi la inceput

Irina , merci pt raspuns , rezultatele tale se aseamana cu ale mele , mai putin la LA unde mie mi a iesit f mare ,107

Mergi la inceput

fetelor mi se pare mie sau la medlife se poarta deficitul de factor v iar la fundeni LA-ul? ca vad ca fetele care au facut analize la fundeni au LA prost, iar cele care au facut la medlife au PRO C Global FV.
tot stau si ma intreb cat de bune sunt analizele astea.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Olgutzika spune:

Vin de la Fundeni de la Dr. Uscatescu...S-a uitat peste rezultatele de la Medlife si, bineinteles, a vrut sa le refaca. Maine ma duc sa iau rezultatele, si in functie de ele, voi primi tratament. Un singur lucru m-a linistit, si anume faptul ca mi-a spus ca hematomul meu fiind distant de sacul gestational, nu il pune in pericol deloc ( cel putin nu acum ). Si ca, oricum, la 9s e prea devreme sa incep tratamentul.

Mai vedem maine.

Olga 9+

Mergi la inceput

deabia astept sa vad rezultatul Olga.

Mergi la inceput