HIPERCOAGULABILITATE

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns irinabobe spune:

Olga eu nu stiu de nici o regula, dovada ca tensiunea mea e mult prea mica. sau poate fac eu exceptie.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Olgutzika spune:

Si a mea la fel, nu reusesc sa mai sar de 10 cu 6 de o luna de zile...Hai ca am acaparat eu tot subiectul, mii de scuze!!!!

Olga 9+

Mergi la inceput

nu are nimic cred ca ai acaparat subiectul ca asa stam si noi pe prima pagina ne vede lumea si poate ne strangem mai multe sa facem memoriul ala pt clexane.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marynik spune:

Fetelor , voi ce tratamente faceti pt sindrom?

Mergi la inceput

eu pana raman insarcinata fac iau aspente, vit c efervescenta de 1 gram, acid folic, si 10 zile pe luna vit E.
dupa ce raman insarcinata ma duc din nou la dozare si probabil ca mi se va da clexane.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blueeyes2003 spune:

Olgutzika spune-mi si mie te rog care dintre analizele de la Medlife au legatura cu Factorul V Leiden.Si eu tot acolo le-am facut dar poate mi-a scapat ceva.
Eu am avut hipertensiune indusa de sarcina si mi s-a recomandat aceste analize dar toate au iesit in limite normale.

www.flickr.com/photos/9422654@N02/" target="_blank">Mirela

Mergi la inceput

Da , acelasi tratament mi la dat si mie , numai ca eu am facut alergie la aspenter si nu mai pot sa iau , si asta e o mare problema , si eu cand raman o sa trec direct pe clexane .Tu o singura data ai fost la analize ? Ti ai mai repetat dupa ce ai inceput sa iei tratamentul? Tu la ce dr ginecolog mergi?

Mergi la inceput

eu dozarile la fundeni le-am facut doar odata luna trecuta si acum vreau sa raman insarcinata asa ca le repet dupa ce raman. ca dr ginecolog ma duc la pirvu de la elias dar inca nu am apucat sa ii spun de rezultatele de la fundeni asa ca nu stiu ce imi va spune.

Mergi la inceput

Mie mi a spus a daca raman sa ma duc imediat ce aflu , daca nu raman , sa ma duc oricum pt repetarea analizelor peste 6 saptamani .Eu am fost de 3 ori pana acum. Mai stii cumva ce valoare la LA ti a iesit ?

Mergi la inceput

nu mai stiu acum valoarea dar iti spun diseara cand ajung acasa. eu i-am spus ca vreau sa incerc deja de luna asta si a ramas ca ma asteapta gravida luna viitoare, daca nu raman atunci o sa ma duc si negravida ca asistenta imi zisese ca ma asteapta la inceputul lui septembrie sa le repetam...asa ca de dus oricum ma duc da io sper ca gravida

Mergi la inceput