Stelute de ianuarie-februarie 2007 (46)
Raspunsuri - Pagina 29
alinuk spune:
suspecta liniste, subsriu!
Maryella mi-ai luat vorba din gura... si io vreu la fel... pt o firma mica mica mititica... cu un angajat mic mic mititel...
se gaseste fun contabil pe masura?
Alinuk si
bb Teo 10 /01/2007
www.rockyou.com/show_my_gallery.php?instanceid=56926702" target="_blank">poveste de bb / / www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=2ad52edce530b33f65f3b1&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=email" target="_blank">spicuiri de botez
nasterea - una dintre minunile lumii
franturi de viata
...................................................
Nimic nu-i intamplator!
alinuk spune:
io care credeam ca le-am incercat pe toate...
... sa va zic si voua un banc:
O pereche intra prima oara la psihoterapeut.
El: -Sunteti amabil sa ne priviti în timp ce facem sex ?
Terapeutul se uita mirat la ei, dar isi da acordul.
Dupa ce ei termina remarca:
-Imi pare rau, dar nu am vazut nimic deosebit. Si cere onorariul de 50 RON petru sedinta.
Se repeta povestea, de doua ori pe saptamana, ceva timp. Vine perechea... sex... 50 RON...
Dupa un timp terapeutul intreaba:
-Ma scuzati de intrebare, dar ce încercati dvs sa descoperiri ?
Barbatul: -Nimic! Dar ea e casatorita, la ea nu putem.
Eu sunt casatorit, nici la mine nu putem.
La hotel ne cost#259; 150-300 RON, pe cand daca venim aici, costa doar 50 RON, avem si un alibi,
si mai primim de la asigurari si 35 RON inapoi...
Alinuk si
bb Teo 10 /01/2007
www.rockyou.com/show_my_gallery.php?instanceid=56926702" target="_blank">poveste de bb / / www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=2ad52edce530b33f65f3b1&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=email" target="_blank">spicuiri de botez
franturi de viata
Nimic nu-i intamplator!
Maryela spune:
quote:
Originally posted by alinuk
io care credeam ca le-am incercat pe toate...
... sa va zic si voua un banc:
O pereche intra prima oara la psihoterapeut.
El: -Sunteti amabil sa ne priviti în timp ce facem sex ?
Terapeutul se uita mirat la ei, dar isi da acordul.
Dupa ce ei termina remarca:
-Imi pare rau, dar nu am vazut nimic deosebit. Si cere onorariul de 50 RON petru sedinta.
Se repeta povestea, de doua ori pe saptamana, ceva timp. Vine perechea... sex... 50 RON...
Dupa un timp terapeutul intreaba:
-Ma scuzati de intrebare, dar ce încercati dvs sa descoperiri ?
Barbatul: -Nimic! Dar ea e casatorita, la ea nu putem.
Eu sunt casatorit, nici la mine nu putem.
La hotel ne cost#259; 150-300 RON, pe cand daca venim aici, costa doar 50 RON, avem si un alibi,
si mai primim de la asigurari si 35 RON inapoi...
Alinuk sibb Teo 10 /01/2007
franturi de viata
Nimic nu-i intamplator!
Super!
Marilena si www.flickr.com/photos/mamicile_ianfebr2007/sets/72157600638802615/" target="_blank">cel mai dulce bebe, MIHNEA- GABRIEL ( 24 ianuarie 2007)
Maryela spune:
quote:
Originally posted by alinuk
se gaseste fun contabil pe masura?
Alinuk sibb Teo 10 /01/2007
franturi de viata
Nimic nu-i intamplator!
Io sper sa se gaseasca ca e mare nevoie..:)
Ma duc sa ma destrabalez...in bucatarie.
Sa-mi tineti pumnii ca maine am musafiri.
V-am pupat!
Marilena si www.flickr.com/photos/mamicile_ianfebr2007/sets/72157600638802615/" target="_blank">cel mai dulce bebe, MIHNEA- GABRIEL ( 24 ianuarie 2007)
Messa spune:
Am halit salata de vinete miam-miam
si am trecut sa zic hello, ca in 5 minute intram la baitza ![]()
Shine spune:
si io. caut..
contabil pentru o firma mica, mica, mititica cu un angajat cu sfert de norma
io as avea ceva-ceva, + k zise cineva ca imi recomanda pe cineva.
deci as avea vreo 2-3 variante, dar daca vreunul se baga, il iau....
poate e una din noi contabila, deja s-a scos de trei firme
da'pana la urma o intreb p varianta 1 daca se baga la trei firme mici mici, .....
pa'n ce sectoare aveti sediu?
www.rodino.ro/Blogs/BlogFamilyRO/tabid/128/EntryID/53/Default.aspx" target="_blank">repere in dezvoltarea bebelusului
alinuk spune:
6
Alinuk si
bb Teo 10 /01/2007
franturi de viata
Nimic nu-i intamplator!
mihacarm2002 spune:
rali, asadar tu dai vigantolul la lingurita. Deci pui intai laptic apoi picaturile. Asa o sa fac si eu.
Liuda, dr i-a dat Evei si Ca lactic 1/2 pastila de 2x/zi 10 zile in urmatoarele 3 luni
liliana, si eu zic ca matei seamana f. mult cu tine
Alinuk, interesant banc
A doua zi de diversificare. Aceeasi supa din morcov, cartof, dovlecel si ardei. La primele lingurite nu prea era incantata, nu deschidea gurita. Da' apoi a intrat mama in camera si a apucat-o si pe fi-mea pofta. Chiar nu imi explic de ce a inceput sa deschida gurita de atunci. Si cum eu nu ma grabeam sa manui lingurita, ca de, ea sa inghita bine zeama, eu sa schimb o vorba cu maica-mea, sa vezi ce imi atragea atentia deschizand gurita in acelasi timp. I-am dat si putin piure de morcov, apoi m-am dus si l-am amestecat cu cartof si f. putin dovlecel. Primul i-a placut, dar apoi se cam stramba dar tot deschidea gurita. Oricum, a mancat mult peste asteptarile mele.
Sper ca si azi sa fie la fel de cooperanta
. Tot azi ar trebui sa ii introduc masa de dimineata cu fructe, dar aman pt duminica deoarece sunt f. obosita. In casa mesterul lucreaza de miercuri, am muncit ca un sclav si mai am inca pt ca nu a terminat. Sper sa termine azi.
mirandolina spune:
Multumesc fetelor ca nu au scris asa de mult si inca pot sa va raspund 
Catalina, Pako, Kateryna, Gio, Marinar, 

(de la mine, de la Maya si de la tati)
Aventura, well, pai oricum muncesc de acasa (a se citi "mai mult frec duda") si oricum undeva dupa 20 plecam la Mamaia, asa ca asta e mai mult o perioada de proba. Daca nu fac fata, am doua optiuni: sa le gasesc om in loc si sa imi vad de CIC-ul meu SAU sa caut o bona part time. Acu daca mi-a suflat-o Alinuk, mai astept recomandari noi de la Shine
Te pupacesc!
Diana, si eu ma gindesc la voi
Multumesc!
Eli, chiar, ce inseamna umu al surtia???
Rali, imi place orkestra ta de mor! N-o trimiti si pe la noi miine?
Cit despre cristelnita, popa a zis sa cumpar un "lighean" ca sa imbaiem copilul. Si-asa ne-a fentat in seara asta cu baitza ![]()
Liliiii, acum vad ca esti forta proaspata in orkestra, ba mai mult, ai adus si majoretele, dragutzele
Doamne, chiar ca e ca in vremurile bune!!!
Dydi, iti multumesc mult! Am gasit ursitoare, 500 costa, au fost super prompti (va dati seama, sa-i anunt cu o zi inainte!), mai ales ca mai sunt si in vacanta oamenii...
Liuda, mai rar asa bona! Sa-ti traiasca, vreau si io!
quote:
Mirandolinoooo - miresuica, i-ati mireasa ziua buna..... ei, maine e mai greu, apoi devii doamna, adica, intelegi tu, dupa prima ta noapte de dragoste, te transforma sotul legal in fumee si apoi ai voie sa faci copii!!! Hai sa te vad la odisee!!!

Adica... vii si tu? La odisee?
Eventual in natura, ca si asa ne maritam la iarba verde 
Lauraaaaaaa, nu m-ai uitat! Uite un buketel de

de la mine Maryela, te pup dulce! Si eu iti doresc ce imi doresti tu mie
si sa vad cum imi sta cu titlul de "duamna" cum se mai spune pe aici
Si nu mi se pare ca Mihnea ar fi mic la 67 de cm. Si de contabil pot sa intreb miine la petrecere 
Merci, duamna Alinuuuuuuuuuuk!
Ce banc mistooooo
Chiar, nu face nimeni un omulet care cade jos de ris?Messa, intr-adevar nu te dezminti, mi-ai scris direct din inima si din experienta ta, sper ca cineva acolo sus sa te auda si sa nu ne lase sa o luam niciodata razna. Nu ma vedeam ajungind la ziua asta, asa ca surpriza e cu atit mai mare. Sunt ametita de tot ce mi se intimpla
dar e o senzatie atit de placuuuuta
, asa ca ce motiv mai bun am putea gasi decit o nunta si un botez? Ca la carte. O "nunta in 13 zile"Ashaaaaa. Imi vin neste ginduri prin cap si zic ca ar fi bine sa va gauresc si pe voi cu ele... Sa priviti omul de linga voi din cind in cind si sa va amintiti ca il iubiti si ca va iubeste, ca din iubirea voastra s-a nascut una bucata (doua, trei, patru bucati) copil, ca sunteti totul unii pentru ceilalti si ca e atit de frumos sa auzi si sa spui "te iubesc". Sau... "I love you, pumpkin! - I love you honey bunny"

Mai aveam si alte ginduri pentru voi, dar s-au amestecat cu somnul si rezulta ca tb sa alerg urgent in
Va mai scriu miine
DAAAAAAAAR, va astept miine dimineata la 10 jumi juma la primaria de la buciur hobor SAU direct la SNAGOAVE, imediat dupa Tincabesti, al doilea drum la dreapta. Pe mailul comun voi trimite acum un nr la care sa ma gasiti in caz ca va vine vreo idee. Loc este 

Ella
de www.youtube.com/watch?v=deHt6udGM6k" target="_blank">Iulia Maya 16 februarie 2007Un altfel de ticker cu Maya