Stelute de ianuarie-februarie 2007 (46)

Raspunsuri - Pagina 28

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Maryela spune:

Intru repede repejor sa-i urez domnisoarei Mirandolina sa aiba o petrecere frumoasa si ( fiindca imi era tare dor..)

.
Sa fiti sanatosi si sa va iubiti muult!
Acum poti sa spui ca te-a facut o doamna...sotul....

Am vazut poze tare frumoase cu minunatii de la Breaza, de la botez...muulte muulte....
Ma bucur tare ca sunt fete care au revenit....

Am si eu o problema Mihnea are DOAR 67 de centimetrii. Mie mi se pare putin. Voua? Sunt curioasa cum au alti copilasi...

Marilena si www.flickr.com/photos/mamicile_ianfebr2007/sets/72157600638802615/" target="_blank">cel mai dulce bebe, MIHNEA- GABRIEL ( 24 ianuarie 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinuk spune:

Ella si Maya

sa aveti o zi minunata si sa va bucurati!!!

hai dra Mira te asteptam in randul duamnelor

distractie maxima la party!!!!

Alinuk si bb Teo 10 /01/2007
www.rockyou.com/show_my_gallery.php?instanceid=56926702" target="_blank">poveste de bb / / www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=2ad52edce530b33f65f3b1&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=email" target="_blank">spicuiri de botez
nasterea - una dintre minunile lumii
franturi de viata
...................................................
Nimic nu-i intamplator!
...................................................

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pako spune:

Ella, casa de piatra, sa fiti fericiti si sa va iubiti toata viata!

Am vazut puiuti de Anis, Gio si Aventura...pupicesc scumpeii

Catalina, i-am dat branzica in fructe...o sa incerc si cu ce ziceti voi...poate,poate

eu desfiintez caruselul ca a inceput sa traga de el...oricum nu i-a dat prea mare importanta...a venit si la noi timpul sa lasam patul mai jos.Nu prea sta in el ca doarme cu mine dar il mai pun cand mai imi fac trebi prin casa.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ylilimic spune:

messa - parca mi-a si mila. Individu' cu matzele e un mos de 72-74 de ani, da' cica baba lui e dusa si are necaz in casa daca nu o lasa sa isi faca damblaua. Auzi, ca ii coboara matzele si mancarea cu sacosa jos, ca sta la 2, aeriseste matzele si apoi iar cu liftul (sacosa) sus. De miros...nu iti mai zic, muta si mortul din loc. ba uneori da iama si in curtile vecinilor, ca pisoii vor joaca si jumulesc rosiile altora...Cica astia de la ecarisaj nu au mai fost solicitati pana acum pt pisici, da' se gandesc sa vina. sa verzi circoteca cu mosu si baba lui!

in alta ordine de idei, fi buna si da-mi adresa de mail, ca am hartiile lui Darius scanate.

Ajutati-l pe Darius! / www.helpsonia.com/povestea-soniei" target="_blank">Ajutati-o pe Sonia

Nasterea 1 - Un puzzle cu flori de liliac - Luca Matei - 05.11.2004
Nasterea 2 - In asteptarea d-lui Maslinuta! - www.onetruemedia.com/my_shared?z=15c3fccea103d6e25e31e4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Adam Cristian- 15.01.2007 / www.youtube.com/user/ylilimic" target="_blank"> filmulete /www.rockyou.com/show_my_gallery.php?instanceid=69848621" target="_blank"> slide 1 / www.rockyou.com/show_my_gallery.php?instanceid=71222273" target="_blank">slide 2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kateryna spune:

Ella, Maya si sotul de Ella

Eu caruselul l-am desfiintat la 4 luni ca il bubuia prea rau si patutul l-am mutat jos la 5 luni.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gio spune:

Buna fetele,

Multumim de aprecieri.

Mirandolina, petrecere frumoasa!!!!

Marybell, ma bucur ca sunteti bine.

Miha, fetele seamana cu taticul lor; as spune chiar prea mult. ma rog, Taisia acum are niste ochi albastri-verzi, i s-au schimbat culmea pe la 3 ani. Si inca o treaba - gena asta e recesiva, adica trebe' musai sa aiba si mama si tata ca altfel bb nu ii face.

liuda, incearca cu polyvital, asta n-are Ca si poti sa-i dai mai mult timp.

Ca spuneati de lungime, noi avem 67,5. Mi se pare ok, hainutzele de 6 luni ii vin numai bine. ca intr-adevar sunt multi copii bine crescuti pe aici...dar media e pe la 66-68, cel putin in teorie.

Noi aseara ne-am vaccinat, am primit si Calma Baby ca sa facem nani. Tineti-ne pumnii sa mearga!!!

De coborat etajul l-am coborat si noi, nu de alta, dar Eva s-a ridicat deja de vreo 2 ori in fund mai demult iar acum exerseaza la greu cu mana in lateral, se pune asa intr-o rana, e tare haioasa, asa ca ma puteam astepta sa pice pe jos.

lili, ca ma tin demult sa-ti zic: cat seamana Matei cu tine!!! E clonat?

va pup

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ylilimic spune:

Hai mhai, gio! Cum asa! Pai unii zic ca e tat'su gol! cine mai intelege? Eu astept sa se faca mare...

Ajutati-l pe Darius! / www.helpsonia.com/povestea-soniei" target="_blank">Ajutati-o pe Sonia

Nasterea 1 - Un puzzle cu flori de liliac - Luca Matei - 05.11.2004
Nasterea 2 - In asteptarea d-lui Maslinuta! - www.onetruemedia.com/my_shared?z=15c3fccea103d6e25e31e4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Adam Cristian- 15.01.2007 / www.youtube.com/user/ylilimic" target="_blank"> filmulete /www.rockyou.com/show_my_gallery.php?instanceid=69848621" target="_blank"> slide 1 / www.rockyou.com/show_my_gallery.php?instanceid=71222273" target="_blank">slide 2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Maryela spune:

Fetelor, (mai) am si eu o mare rugaminte la voi, de fapt e o intrebare: Cunoasteti vreun contabil care sa tina contabilitatea unei firme mici, mici( cu un singur angajat)?Astept P.M.
Sarumana mult...anticipat.

Marilena si www.flickr.com/photos/mamicile_ianfebr2007/sets/72157600638802615/" target="_blank">cel mai dulce bebe, MIHNEA- GABRIEL ( 24 ianuarie 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Messa spune:

Mirandolina, initial nu vroiam sa zic nika, da' daca tot te vaz hotarata trebe sa zic si io ceva de bine pentru viitorul vostru ca famelie "cu acte in regula" si "in randu' lumii":

SA FITI FERICITI!

Sa va acceptati unul altuia defectele, sa va apreciati unul altuia calitatile, sa va bucurati unul de celalalt, sa va ajutati, sa va impliniti, sa va fiti alaturi o viata si sa nu uitati niciodata ca nu hartiile va tin impreuna, nu hartiile v-au unit, ci chimia asta ciudata pe care o numim "iubire" si din care a iesit in lume o viata noua si acum mititica, de care trebuie sa aveti grija si careia ii sunteti datori pentru totdeauna cu blandete, prietenie, iubire, ocrotire, grija si intelegere - care IN PRIMUL RAND trebuie sa existe INTRE VOI!

Va pup pe toti trei si sper din toata inima ca viata pe care in mod simbolic o incepeti acum impreuna, ca sot si sotie, sa fie minunata, lipsita de griji si probleme, plina de fericire si liniste si impliniri!

Inca o data, sa fie intr-un ceas bun si SA FITI FERICITI!

(Si, ca sa nu ma dezmint, va urez sa avetz parte de utze fabuloase zilnic timp de cel putin 30 de ani de acum incolo!)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marinar spune:

mira sa aveti o zi minunata, sa va distrati, sa va bucurati de tot!!!!

Casa de piatra!

fete io maine plec la munte. sa fiti cumintzele!

Mergi la inceput