Stelute de ianuarie-februarie 2007 (46)

Raspunsuri - Pagina 27

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns rali spune:

'neata!
Eli- vreme buna si concediu odihnitor! (ce inseamna umu al surtia?)

Aventura - e un scump Antonio, nu stiam de ursitoare la botez ...fain

Mihacarm- eu ii dau vigantolul cu lingurita ...pun cateva picaturi de lapte si vigantolul...in gura nu pot sa-l dau direct ca nu sta

Ella- daca ti-a placut orchestra facem un bis...

Tu nu faci in biserica nunta si botezul? Daca da...atunci nu e nevoie sa aduci tu cristelnita...daca nu...il rogi pe preot sa ti-o dea

Marybell- ce ma bucur ca Erik e mai bine... multi pupici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ylilimic spune:

Neata!

si eu ii dau Vigantolul tot in gurita, ba deschide ciocul singurel si asteapta cuminte picaturile.

Rali imi dai voie sa ma alatur orchestrei tale?
ella

wow, ce bine ma simt! ca in vremurile bune!

Ajutati-l pe Darius! / www.helpsonia.com/povestea-soniei" target="_blank">Ajutati-o pe Sonia

Nasterea 1 - Un puzzle cu flori de liliac - Luca Matei - 05.11.2004
Nasterea 2 - In asteptarea d-lui Maslinuta! - www.onetruemedia.com/my_shared?z=15c3fccea103d6e25e31e4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Adam Cristian- 15.01.2007 / www.youtube.com/user/ylilimic" target="_blank"> filmulete /www.rockyou.com/show_my_gallery.php?instanceid=69848621" target="_blank"> slide 1 / www.rockyou.com/show_my_gallery.php?instanceid=71222273" target="_blank">slide 2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dydi spune:

mirandolina - botezul finu#355;ei mele a fost organizat de o firm#259; specializat#259;, Happy Family #351;i v#259;d c#259; exist#259; chiar īn josul paginii
noastre de forum un link c#259;tre ei. ei au adus ursitoare exact ca īn pozele aventurei #351;i pot s#259; aranjeze foarte frumos #351;i cristelni#355;a
din biseric#259;.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rali spune:

cum sa nu lilisor!!!! hai sa le unim
pt. ella si maya

la noi ploua si tuna... e urat tare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Liuda spune:

fetele neata, hai la cafea ca e bunaa!!!

NU PREA SANTETI ACTIVE DAR ASTA ESTE, VOI NOAPTEA SCRIATI IN DRACI, ACUM VAD CA TURA DE NOAPTE S-A CAM DUS!

hai sa va comentez ceva ...

Alinuk - fata ma bucur pentru tine cu bona, ca vorbeste mult nu e rau, mai poti sa afli si tu unele amanunte "scapate", decat una tacuta si "facuta" mai bine asa. Eu dau 5 mil dar noi santem in provincie , si orele suplimentare i le platesc separat, mananca la mine in casa din ce este in frigider (mi se pare normal, atata timp cat sta in casa cu copilul meu 8 ore, sa manance din supa copilului? sau sa vina cu pachet cand eu nu saracesc de o gura de mancare). aaaa stai sa vezi ca cred ca eu nu am treaba cu fosta ei "patroana" pe care tot o chema Liuda, numai daca nu ai angajat-o pe tanti prima mea bona care m-a curatat de 15 milioane.. . Face curat in casa, praf, aspirator, supa la fata, o hraneste, calca, o culca, face curat zilnic la fata in camera, o plimba afara.
Catalina - da mama eu o las si la bona acasa, nu a fost des, cam de vreo 3-4 ori, odata la rugamintea ei, ca trebuia sa-i vina pensia si nu era nimeni acasa, odata cand am fost eu toata ziua plecata, si de cateva ori practic la rugamintea mea ca la mine in casa mergeau bormasinele vecinilor si nu putea sa doarma fata. Nu imi este frica, am fost la ea in casa, ii cunosc sotul (din vedere), cunosc una din fete.
daca serios, este o femeie foarte buna, chiar nu ma sufoca prezenta ei in casa, vad ca nu ma minte, are atata grija de fata ca uneori imi pare ca eu fac mult mai rau ca ea. M-a impresionat mult cand dupa o lipsa de 3 zile (a avut o nunta la sora-sa) a venit luni, iar Diana avand-o pe sormea in casa care ii facea toate placerile... efectiv nu a bagat-o in seama. Saraca, i-au dat lacrimile ca "fetita nu a recunoscut-o". Acum ca fata creste, si e atasata mult fata de "bunica cumparata" sa vedeti ce chiote am in casa cand dimineata se deschide usa... dezastru!!! Mai rau e duminica, cand vazand ca trece timpul iar bunica ei nu a venit Diana face vreo 2 ore greva in usa... asteptand sa vina!

Aventura, copilul meu nu mananca nimic cu placere. deci laptele de dimineata il bea prin somn la 10 (se trezeste la 7 dar nu accepta laptele si nici altceva de mancare, la 10 adoarme si ii dau laptele in somn). Supa sau ce avem noi acolo dupa meniu la 13-14 nu sant nici alea chiar o placere, depinde de dispozie, dar oricum mananca mai mult de nevoie. Seara la 16 fructe si cereale sau ce mai facem noi sant mancate mult mai rau ca alea de la amiaza si ultimul lapte il bea in somn dupa 22. A mancat cu placere doar 2 saptamani in care i-am dat VI-SOL-ul, vitamine, chiar a mancat super, doar ca nu ii pot da visol continuu ca are calciu mult si intram in alte belele. Are zile si zile, uneori nu accepta sucul cateva zile la rand, alta data il bea de ii crapa falcle, uneori cerealele sant scuipate si seara urmatoare le mananca cu pofta, acum e la faza cu scuipatul fructelor de vreo 2 zile...

rali - eu din prima am dat vigantolul cu pipeta si acum Diana numai vede pipeta si deja are gura mare ca stie ca e portia ei, nu se stramba, nu scuipa, ca e invatata clar ca asa trebuie. Daca deschidea gura si la lingura cum o casca la pipeta era super.

Marybell - multa sanatate la baiat!!!

Mihacarm - fata nu te stresa ca depinde de medic, sant unii care ii vad rahitici pe toti, nu baga la bascalie, mai consulta alt pediatru si apoi poate iti prescrie ceva, in cazul asta stiu ca era normal sa-ti dea calciul suplimentar. dar dupa un set de analize, nu dupa urechea unei babe care "vede" ca e rahitic copilul.

Mirandolinoooo - miresuica, i-ati mireasa ziua buna..... ei, maine e mai greu, apoi devii doamna, adica, intelegi tu, dupa prima ta noapte de dragoste, te transforma sotul legal in fumee si apoi ai voie sa faci copii!!! Hai sa te vad la odisee!!!

bai fetele care va ganditi sa plecati la munca... dar de ce va faceti atatea griji? daca aveti pe cineva de nadejde pentru a se ocupa de copil - gata, nene! la munca, la facut bani! Eu muncesc de la 3 saptamani ale Dianei si vad ca e bine! Cred ca daca stateam mai mult acasa chiar imi era greu sa o parasesc acum... dar asa a fost totul repede si denevoie, incat acum eu vad lucrurile atat de normal in privinta asta. Nu va faceti griji, nu santeti denaturate pentru ca lipsiti de langa copil. In cazul meu asa e mai bine, ca eu nu am rabdare, nu pot sta inchisa in casa dupa programul copilului si sant depresiva in singuratate... Asa ca decat melancolica toata ziua langa copil, mai bine voioasa si bucuroasa dupa o lipsa de cateva ore din casa.

catalina - eu ii dau branzica de la Danonino, nu iaurt, ca la iaurt noi stam prost, cred ca seamana cu masa si nu ii place nimic mai acrut asa. Asta daca e vorba de iaurt simplu. iaurt cu fructe e si mai grea situatia, ca nu prea vad iaurturi naturale cu fructe,nu uitati ca in galati stam mai prost cu napolactul si alte chestii de care scriti voi.

hai ca am scris... ca nebina, plec la treaba si la o cafea.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Liuda spune:

aaa am uitat.
anunt oficila, de azi nu mai fac mancare separata la copil, gata cu retetele... avand in vedere ca diana eri nu a mai dorit sa manance din supa luata la pachet de acasa si a mancat din cioarba bonei de acasa... eu, declar clar si ferm ca nu mai fac mancare pentru ea. ea mananca foarte bine din macaroanele mele, din ciorba femeii, de azi mananca normal din mancarea mea. Fac azi supa cu taitei si pilaf cu carne si legume... gata cu prosteala!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dydi spune:

ella (mirandolina)- reiterez mesajul ca am uitat de diacritice si a iesit varza - cred ca poti sa suni si azi la firma de organizare pe care ti-am spus-o mai sus si sa-i intrebi despre ursitoare si, eventual, de aranjat cristelnita din biserica. sunt foarte draguti si s-ar putea sa poata sa aranjeze si se pe-o zi pe alta. bafta multa si distractie cat cuprinde !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Messa spune:

lilicule, omu' ala cu treij' de mitze poa' sa tzina treij' de mitze cu o conditie mare si lata - sa nu deranjeze pe cei din jur; astfel, ii pui in vedere ca de azi in 3 zile sa nu mai puta pe scara si din apartamentul lui a mitze (deci, sa spele dupa ele cu detergenti si otzet) si sa si le tina frumusel in casa. In caz contrar, adica daca nu face curat si nu elimina mirosurile sau, in plus, mai face si gāt si e obraznic, ii chemi direct Politia, cu exact reclamatia asta - ca intretine o tarla de mitze si ca nu aduna excrementele lor (pentru asta e pasibil de amenda, intre 100 si 500 RON, piparat, nu cred ca va fi incantat de idee, o amenda asa grasutza cam ia salamu' de la gura mitzelor) si ca vecinii sunt deranjati de miros si zgomot; daca politzaii intreaba ce zgomot, ii spui ca ai doi gupii mici si niciunul nu a urlat vreodata in asa hal ca un cotoi in calduri si invita-i sa vina sa stea noaptea in bloc in perioadele de imperechere a mitzelor.

marybell, daca vrei fetitza, mi-l dai pe rockeru' premiant (ca e gata crescut si mai e si rocker si mai e si premiant) si ti-o dau pe a mea in schimb

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mirandolina spune:

Mey, io va multumesc tuturor pentru tot ce imi doriti si va doresc si eu voua tot ce imi doriti Nu am timp de nimic, voi raspunde la noapte probabil

Va pe toateeeeeeeeee! Sunteti niste scumpe

Ella de www.youtube.com/watch?v=deHt6udGM6k" target="_blank">Iulia Maya 16 februarie 2007
Un altfel de ticker cu Maya

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laura ionescu spune:

quote:
rali Posted - 10/08/2007 : 11:09:43
--------------------------------------------------------------------------------
cum sa nu lilisor!!!! hai sa le unim
pt. ella si maya

la noi ploua si tuna... e urat tare

de Vlad-Matei

eu am adus dansatoarele
MI-RAN-DO-LI-NAAAA

Mergi la inceput