Stelute de ianuarie-februarie 2007 (46)
Raspunsuri - Pagina 26
kateryna spune:
aventura, bine ai revenit. Hihi, si tu ai avut ursitoarele astea? Au fost si la botezul nasicii mele, dar ea nu a fost prea incantata de ele si a cam plans cand le-a vazut. ![]()
ylilimic spune:
Fete, vad ca e lniste pe forum...cum altfel daca lipsesc motivat fetele din tura de noapte?! Nu stiu ce-i cu mihaela ca ea era de obicei mai spre dimineata asa, insa de la o vreme cred ca nu mai tine cont de obicei, asa-i?
Eva cu ochisori albastri.
Gio - nu pot sa cred cat de mult s-a schimbat Eva ta! are niste falcuteeee, iar ochii intocmai ca 2 albastrele!
si pe ea!
aventura - fara suparare, pozele-s ca si expirate...ce ne duci tu de nas acolo?! straduieste-te si arata-ne minunea in film daca pe hartie nu ai...adik ai inteles tu...
io plc la nani ca vb gura fara mine...
messaaaaaaaa sau cine are habar - unde adresez io o reclamatie la adresa unui vecin care a inebunit cu pisicile din apartament si acum a iesit si in spatele blocului [abng] cica are peste 30 de buc si puteeeeeee la vecini! noroc ca nu stau pe scara cu el, da mi-s presedinte de as asa ca imi da ghes lumea sa fac ceva cu el. Voi ce ziceti? are omu dreptu 'au ba?
Ajutati-l pe Darius! / www.helpsonia.com/povestea-soniei" target="_blank">Ajutati-o pe Sonia
Nasterea 1 - Un puzzle cu flori de liliac -
Luca Matei - 05.11.2004
Nasterea 2 - In asteptarea d-lui Maslinuta! -
www.onetruemedia.com/my_shared?z=15c3fccea103d6e25e31e4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Adam Cristian- 15.01.2007 / www.youtube.com/user/ylilimic" target="_blank"> filmulete /www.rockyou.com/show_my_gallery.php?instanceid=69848621" target="_blank"> slide 1 / www.rockyou.com/show_my_gallery.php?instanceid=71222273" target="_blank">slide 2
mihacarm2002 spune:
marina, asa mi-a spus, sa dau Vigantolul la lingurita. Si mie mi s-a parut o tampenie. Asadar, nimeni nu il da la lingurita? At. nu il mai dau nici eu.
Multumesc tuturor fetelor care m-au incurajat. Ma cam asteptam sa imi atraga atentia asupra rahitismului pt ca asa spun mai toti pediatrii de pe-aici. In plus, Eva a avut fontanela destul de mare la nastere asa ca ma astept sa i se inchida mai greu.
Griji prea mari nu imi fac (deocamdata) pt ca nu mi se pare ceva f. grav in comparatie cu problemele altor mamici pe care le-am cunoscut virtual la ajutor umanitar.
Gio, ambele printese au ochii albastrii, nu? Cu cine seamana. Eva mea se arunca la strabunica din partea mea. Doar ea avea ochii albastrii. Mi se pare cam curios pt ca stiu ca ochii pot avea culoarea parintilor sau a bunicilor, atat se mentine informatia in gena. Daca nu as fi nascut-o eu sigur as fi suspectat ceva putred in Danemarca.![]()
Am vazut si pe cei 2 flacai frumosi: Teo si Antonio.
Liliana, nu mi-am schimbat obiceiul, tot noaptea ramane baza pt forumit. Da' zilele astea am un mester in casa care ma scoala dimineata si sta toata ziua asa ca nu pot dormi la pranz odata cu Eva. 
Sa va povestesc cum a decurs prima masa cu supa de legume.
Cum a vazut Eva lingurita, nu mai putea de bucurie: sus-jos cu funduletul, intindea mainile, casaca gura, se hlizea la mine. Ce mai, incepusem sa imi fac mustrari de constiinta ca am venit cu ea prea devreme ca inca frigea. Ii povestesc ce vom face, ii prezint animalele de pe canuta, intre timp se raceste supa. O pun in leagan si hai sa mancam. Imediat deschide gurita, bea supa din lingurita si reactia
. Exact asa mutrisoara avea. Eu de colo: yam, yam, E buna, Eva, nu-i asa. Iar rade, iar vrea lingurita, iar deschide gurita, soarbe, acum se stramba si si tresare ca parca i-as fi dat lamaie. Eu iar yami, yami, bla, bla, bla. Insa nu mai rade cu gura pana la urechi, imi arunca un ranjet dar totusi deschide gurita cand vede lingurita si iar se stramba si gata si cu ranjetul. Ca sa deschida gurita la urmatoarele 2 lingurite o pacalesc cu suzeta pe care o inmuiasem in supita. Eva se cam saturase de supa asa ca a lasat bavetica sa guste si ea.
Si gata, asta a fost toata diversificarea pe ziua de ieri, continuam maine dar am asa o presimtire ca nu prea o vom iubi. Si cum facusem prea multa fiertura am mancat-o eu si sa stiti ca mi-a placut.

MIRANDOLINA

Sa ai maine o zi frumoasa (nu ma refer la meteo)!
mirandolina spune:
Catalina, cu placere
Am gasit pantoafe, cit mai comode pt picioruse si in acelasi timp elegante. deh, am de dansat o noapte intreaga...
Lili, nimeni in afara de mine nu minuieste mopul bine la mine in casa
Adik decit sa ma enervez ca face curatenie la misto, mai bine fac io. Si o sa incerc sa-mi fac somnul de frumushatza, dar dupa cum vezi, e ora 3 si eu mulg laptic pt maya, maninc si cetesc pi forum.
Raliiiiiiiiiii, ce frumoasa orkestraaaaaaaaaaaaaa! 

Liuda, merci fetitz! Daaaa, am o emotie majora pt noaptea nuntii... unde o sa dormim? acum avem la dispozitie o jumatate de pat, restul e plina cu toalele mirandolinei, adik ale mayei. Noroc ca de o utza se gaseste mereu spatiu
ca de pilda o terasa, Messa 
Laura, misto ca si-au gasit protejatii tai ceva! Inca am cutia cu toale si jucarii, nu ma scapa nimeni de ea???
Eli 

esti o scumpa
Ce zice sotziunea de achizitiile picioroase?
Shine, dupa ce ma marit, purtam si noi o discutziune? A propos de sentimente de intors la giob...
Mihacarm, te pupic si pe tine
AMR 1!
Mai dati-mi o sansa! I'm too young!!! Sunt varza de oboseala!
Anis si cine mai cunoaste, imi trebuie un lighean de botezat Maya, de unde sa-l iau? cum sa arate? 
Si bine ca ati zis, ca eu am uitat de ursitoare
cine naiba mai vine anuntat cu o zi inainte ![]()
Ella
de www.youtube.com/watch?v=deHt6udGM6k" target="_blank">Iulia Maya 16 februarie 2007
Un altfel de ticker cu Maya
marybell spune:
fetelor, va multumim din suflet 

pentru urarile de bun venit acasa din spital, si de insanatosire grabnica, primite de la majoritatea dintre voi. sunteti niste dragutze. multumim ca v-ati gandit la noi.
eli
uite continuam tratamentul, extern cu unguentul si pudra baneocin, multumim de intrebare. in rest...o ducem mai bine, mult mai bine, decat am fost in luna iulie, nu mai plange noaptea, nu il mai ustura pielea asa rau cand il dau cu crema respectiva.
am vazut ca pleci la mare, in locul meu
sper sa ai vreme frumoasa, sa va puteti relaxasa. imi pare foarte rau ca s-a intamplat asa...si noi nu mai ajungem anul asta la mare, tot programul de vara ni l-a dat peste cap problema cu bolile astea...pe care le-a facut Erik
dar lasa ca ne vedem noi in Bucuresti, daca la mare nu reusim ![]()
anis vroiam sa iti spun ca am vazut la adresele respective, niste poze supeeerrrbbbbeeeeee niste ochisori superbi...atat ai Iarinei cat si ai lui Ingrid, o familie fericita cu 2 printese parca rupte din poveste, stralucind in castelul vostru de la Breaza. SUPERB...ce mai!!!
gio foarte frumoase si dragutzele "domnisorici"
Taisia si Eva.
Doamne cand ma uit fetelor la fetitzele voastre asa frumoase, iar ma apuca "intrebarile" eu de ce nu am o fetita?
si cat mi-am dorit...
alinuk stii cum arata Teo, in pozele astea?
exact ca in filmuletzele alea de comedie de la camera ascunsa...haios...pe Edy l-au amuzat tare mult pozele...
aventura tu arati superb la botez, ce bine ti-ai revenit cu...silueta
foarte "misto" ideea cu adusul ursitoarelor la propriu... la botez [:D} sincer eu pana la tine, nu am vazut. mi-a placut tare mult, dar deja la Erik e prea tarziu
si ce a crescut Antonio!!! chiar ca e un barbatzel in miniatura.
Marybell
de
Erik (23.12.2006) si
Edy (22.06.1994)
poze bb
varsta lui Erik
mirandolina spune:
Marybeeeeeeeeeeeeeeel!

Ma bucur ca va "simteti" bineeeeeeeee!!!
Am uitat sa va povestesc ce era mai important
Maya a facut vaccinul de sase luni (un pic mai devreme). Avem 8 kile, vreo 70 cm, iar doctorita a zis ca nu poate sta singura in fund pt ca e grasa 
Siiii... fontanela e aproape inkisa! Cica e bine sa fie asa! De la voi stiam ca nu e bine, dar...
Ah, si de luni incep munca 
Ma duc sa ma culc, sunt varza cu carne...
Ella
de www.youtube.com/watch?v=deHt6udGM6k" target="_blank">Iulia Maya 16 februarie 2007
Un altfel de ticker cu Maya
Catalina spune:
Neata fetelor. Ieri nu am mai avut timp sa intru asa ca azi vad ca ati scris cu gramada. Asa ca ma apuc de citit.
Laura, Anca, si eu tot 7 milioane i-am zis bonei ca ii dau, dar fara menaj ... I-am zis mult? Eu am intrebat-o cat vrea dar ea a zis ca nu stie cat sa ceara etc ...
Pako, cum ii dai branza? Eu i-o pun in fructe si o mananca asa. Cu legume n-a mancat-o. Combin-o si tu cu fructe si vezi ce iese. Pako, Messa zicea ca ia branza Prodlacta.
Michelle, iti tinem pumnii! Stii tu pt ce. :))
Liuda, sa inteleg ca ai incercat toate iaurturile si numa Danonino i-a placut? Eu am incercat pana acum Milli, Prodlacta, Campina, Napolact. Incearca si tu altele. Offff, iti urez succes cu mancatul, tre sa fie mare chinuiala.
Maaama tu lasi copilul si la bona acasa? Ce misto, ce incredere ai in ea! Alinuk, apropos de chestia asta, citisem ca daca te decizi la o bona e bine sa treci o data si pe la ea pe acasa sa vezi daca e mizerie sau nu.
Ai dreptate Liuda, copilul tre sa se joace si singur. Dar uite ca ieri am pus osu' si am stat mai mult timp cu el si l-am tinut afara de la 11 la 20 si n-a mai zis nici pas.
Lili ce mai faci?
Anca, nici eu nu am lasat patutul jos. Matei inca nu a avut nici o tentativa de a sari parleazul ca sa zic asa. Era insa sa imi cada de pe masa de infasat care este ... o masa normala, va dati seama cat de inalta.
Laura, de ce sa nu ne zici de Claudia si Emanuel? Ca multe fete, printre care si eu, eram interesati de ce mai fac. Hai ca sunt sigura ca facem noi cumva rost de un patut. Uite, imi pun si eu rotitele in miscare. Parca nepoata avea unu'. Sa ma interesez.
Ma bucur pt ei ca parca au un rost. NU?
Alinuk, sa iti traiasca bona si sa fie ok. Sa ne tii la curent cum este.
Anis, si mie imi e f teama cu bona dar ... n-am incotro. Mama lucreaza si soacra nu poate.
Anca, iti urez mult succes cu programul tau, cu munca si toate alea. Oricum, la cat de ambitioasa esti, nu ma indoiesc ca va fi bine.
Ce frumoase pozele de la botez!!!!
Mirandolina, mult succes!
Marybell, ma bucur ca Erik e mai bine.
PUpici
laura-popy spune:
neata,
eu imi debarc bona
![]()
![]()
![]()
si copilul in Cismigiu acu' dimineata, dupa care vin si io pe la 10. stam pana la 12, deci cine mai doreste cine mai pofteste.....
pupici
aventura spune:
'Neata cu galeata de cafea ![]()
Multumim de complimente...
Ylilimic, ai dreptate
o sa ma straduiesc!
Mirandolina, fata, sa fie intr-un ceas bun, sa fiti fericiti pana la adanci batraneti si sa va traiasca sanatoasa Maya!
Pai cum mey, tu te duci la servici imediat dupa nunta? macar o saptamana de miere ceva?
Fetelor, ursitoarele au fost o surpriza a nasei lui Antonio (eu nu am stiut nimic) iar el a fost foarte incantat.
dianamizzi spune:
neata fetele!
MIRNDOLINA- o zi superba iti doresc! ma gandesc la tine . 
ANIS- POZE SUPERBE, n-am mai vazut asa spatiu de joaca :)
AVENTURA - mare a crescut si antonio. e frumos foc! ursitoare si eu am vazut la tine prima data.
ALINUK - si thea se face in ultimul hal cu mancarea. vrea ea sa puna mana. mai nou ii dau ei separat o lingurita. si un castronas sa zica ca mananca ea din ele. si eu cu ala cu mancare pe langa ea.
GIO - foarte frumoase pozele :) pupam albastrica