Stelute de ianuarie-februarie 2007 (46)

Raspunsuri - Pagina 25

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns sraluca spune:

LAURA de ce sa iti fie rusine. Pana la urma tot au reusit ceva, s-a angajat Claudia si sa speram ca merge spre bine. Eu vad problema asa: erau intr-un mare hau si noi am fost mana care i-a tras de acolo si .... de acolo se descurca singuri, le mai dam cate un "sut in fund = pas inainte" si ei merg inainte.

Va pup

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinuk spune:

Pe mamica bebelushei de care a avut grija bona o chema Liuda... Liuda noastra ai fo legaturica...cat de mica ..???

Alinuk si bb Teo 10 /01/2007
www.rockyou.com/show_my_gallery.php?instanceid=56926702" target="_blank">poveste de bb / / www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=2ad52edce530b33f65f3b1&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=email" target="_blank">spicuiri de botez
nasterea - una dintre minunile lumii
franturi de viata
...................................................
Nimic nu-i intamplator!
...................................................

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rali spune:

Anis, Gio- aveti niste fetite foarte frumoase...toate pozele sunt super. Anis- imi plac in special cele cu parculetul de la Breaza

Alinuk- felicitari pt. bona. Daca i-as lasa castronelul si Vlad ar face la fel... bine ca papa tot Teo

Laura- ma bucur ca parintii lui Emanuel incep sa se descurce singuri...din pacate nu am patut

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eli1977 spune:

ufaa, am terminat bagajele

Alinuk, ma bucur ca v-ati inteles, sa fie de bine!Teo e mo-tal cu tot spanacul pe dumnealui!astea sunt poze de santajat cand or fi mai mari si cu impresii de domnisori..!

multumesc mult pt urari, fetelor

Gio, mama, daca se aude ceva si-gur te anunt!ca am experienta la recrurari de personal, mai bine faceam resurse umane...stiu ca au mai fost concursuri si cum tu ai patalamaua...ia sa mai intreb io..
a, mai vroiam sa-ti zic ca n-am mai vazut fetele tale demuult, dar Eva cel putin mi se pare maaare si schimbaaata.pup albastrelele

Anis, suuper pozele, ai niste feteee...!

am incercat iaurtul Campina natural, cu o lingurita de orez nestle..buuuun rrrau, am papat tot.

Laura, de ce, fetita, sa-ti fie rusine, ne ceri ajutorul pt niste necajiti.bine ca s-a angajat si ea.

daca nu mai intru(maine plecam pe la 7, sa fim la 11 cazati, ca sa pape Andrei fructele in liniste),

Ella, multa, multa fericire, casa trainica, sa va iubiti la fel de mult o viata, sa va bucurati de Maya, SA FITI CEI MAI FERICITI!te puuup miresica noastra!

tuturor, mamici, bebici si tatici, weekend frumos si placut!

va pup

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eli1977 spune:

Marybell, cum mai sunteti/ce mai face Eikutu?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aventura spune:

Seara buna fetele,

Hai ca abia acu am reusit sa citesc..
Multumim pentru primire si caldura!

Liudo, fata, nu vrei sa facem putin schimb..ca Antonio mananca de ma sperie, rupe tot, asta creste ca Fat-Frumos.. Auzi..da lapte mananca? Ce mananca ea mai bine fructe, lapte?
Ca daca are vreo preferinta poate te mai ajut si eu cu un sfat..si Antonio a facut mofturi dar l-am dat pe brazda cu ceva strategii

Dianamizzi , tot cu aerobicul caci nu ma suport altfel..nu pot sa stau, sportul daca te apuci e drog de-a binelea . Merg la aerobic de 3-4 ori pe saptamana. Sala e la fix 5 min de mine asa ca imi e usor.

Pai fetelor, eu muncesc de-acasa dar am si intalniri, conferinte etc. si imi vine bona cca 6 ore pe zi. Si mai lucrez mult seara ce nu resusesc ziua. Din septembrie-octombrie o sa am bona fulltime intrucat voi deschide si biroul..asta e...ma impart in 10..noi sa fim sanatosi in rest rezistam vorba Catalinei..dimineata hop si eu cu galeata de cafea dupa mine..

Michelle, pup fata draga!

Laura, eu zic asa (nu dati cu rosii ), un patut mai ieftin din ala de calatorie tip tarc este si 200 - 250 ron. Daca ne strangem min. 10 fete cucuiete care sa poata sa dea 20 ron fiecare, iaca se fac banii! Ce spuneti?

hai ca incerc sa pun poze..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Shine spune:

vazut fete frumoase in pozne. gio, anis, sa imi dati si mie reteta poate la anu' fac si eu un proiect din asta .

fetele din conferinte, imi cer scuze pentru mesajele care apar de la mine in ultimele zile... ilinca da join, si apoi arunca cu zambareti la lume.. a vorbit cu atata lume in ultima vreme....
alinuk, imi pare bine ca a iesit treaba cu bona.
fete, daca mai gasesc fumei d-astea pe strada io va anunt, k la cat bat cartieru' asta in lung si in lat, am mari sanse.

eli, ce-a zis sotu de pantofi?, te mai lasa cu banutzi pe mana?

anis, adik tu nu ai nici o bona care sa te ajute? moooama. io am capul tramvai cu alexandru si ilinca (6 ani),
fetelor cu 2 bebi, sunteti niste monumente ale naturii pentru mine

Eu imi reexaminez sentimentele de mamica. tre' sa recunosc: doamnele numite alinuk, mirandolina, helenutza si gio m-au dat un pic peste cap.
usor, usor, multe plecati la serviciu.. io ce vreau sa fac cu viata mea , pana la urma?

www.rodino.ro/Blogs/BlogFamilyRO/tabid/128/EntryID/53/Default.aspx" target="_blank">repere in dezvoltarea bebelusului

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Shine spune:

stati asa ca mai am o problema.
am vazut io scris pe un gard shine, cu litere d-alea scalcite... mah, asata inseamna ceva in limbajul ciudatilor care scriu pe pareti?
Ziceti daca aveti habar ca io imi schimb acusica numele, nu stau cu nume ciudat sa visez urat noaptea.

gata ma duc la somn, ca la 7 vine nea gica sa puna gresie la vecinu' si incepe sa bata cu ciocanul(isi pregateste materialele fix in dormitorul in capul meu)

noapte buna, fete somn usor , vise placute, purecii sa va sarute

www.rodino.ro/Blogs/BlogFamilyRO/tabid/128/EntryID/53/Default.aspx" target="_blank">repere in dezvoltarea bebelusului

Mergi la inceput
Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aventura spune:

Am pus poze de la botez..de acum 2 luni..din pacate recent doar l-am filmat caci am scapat pe jos aparatul foto si s-a bulit...

O sa luam altul dar uite ca am neglijat..l-am filmat insa, incerc sa pun maine film sa va arat..acu' e si mai mare dar si mai frumos :)

Anis, ai fete superbe! Dar ce aveti voi acolo la Breaza parc de distractii mey! Foarte frumos arata!

Mergi la inceput